U svom elementu.

Sterling Taylor voli pomicati osobne granice.

Dok se penje prema gore, on pronalazi uporište s nožnim prstima i rukama drži izbočenu stijenu: Sterling Taylor je penjač i ne odvraća ga strah od visine. Voli izazove - i svoj motocikl.

Vožnja motocikala i penjanje su slični. Oboje vam omogućuju da budete u svom elementu. ”

Sterling Taylor

Prevladavanje prepreka.

Prevladavanje prepreka.

Sterling uživa u dvije stvari više od ičega: penjanje po stijenama i vožnju na svom F 850 ​​GS. "Napuštam svoju zonu udobnosti dok se penjem; Viče učim na taj način", kaže. "Mislim da je važno da ljudi budu u prirodi, da je otkriju i dopuste da se stvari ponekad događaju same od sebe". Vožnja motorom je slična. Uči ga mnogo o životu - svaki dan. 

+ Saznajte više

Doživljaji su destinaciej.

Doživljaji su destinaciej.

Možda zvuči čudno, ali Sterling se mora boriti sa strahom od visine kad se penje. Strah je još uvijek tu, čak i nakon godina penjanja. "Zapravo mislim da je to dobro, jer se osjećam kao da sam živ". 600-metarska stijena za njega nije prepreka. "Rastete kao osoba kad sebe izazovete". Njegov cilj je više nego samo doći do vrha, radi se o iskustvima koja ima na putu. Za Sterling-a, događaj je dodatna nagrada.  

+ Saznajte više
Vožnja motocikla također vas uči puno o životu. Osjećam da postoji jaka filozofija. Osobna filozofija koja se svakodnevno uči na motociklu. Od lokacije do lokacije. Od avanture do avanture. ”

Sterling Taylor

185
Visina (u cm)
30
Dob
21
Iskustvo vožnje motocikala (u godinama)
30.000
Rekordan broj prijeđenih milja u jednoj godini
Lijepa stvar o penjanju je da izađete tamo i nađete ispunjenje na stijeni i naučite o sebi u tom procesu. ”

Sterling Taylor

Sterling izaziva samog sebe.

Sterling izaziva samog sebe.

Penjanje zahtijeva sve od Sterlinga. Stalni trening je prije svega mentalni izazov. Što je teže, to je veći pritisak na njegovo tijelo. Sterling se mora pripremiti za duga penjanja. Penje se na stijene gotovo svaki dan kako bi usavršio svoje vještine. Izaziva sebe, trenira sve teže i teže, pomiče svoje granice. "Ono što se sljedeće događa je stvarno iznenađujuće. Godinu dana kasnije penješ se po litici koju nikad nisi zamišljao da ćeš osvojiti". 

+ Saznajte više

Na otvorenom.

Na otvorenom.

Kad se Sterling ujutro probudi, podsjeća se na ono što ga motivira. "Ima još puno toga za naučiti i mnogo novih stvari koje treba isprobati". To je njegov moto. Njegov je cilj pobjeći od zemaljskog i običnog. Želi doživjeti stvari drugačije i osjećati to posebno uzbuđenje što je češće moguće. Penjanje i vožnja motocikla savršen su izlaz za njega. Jednom je putovao cijelu godinu na svom motociklu. "Vozio sam se kroz 47 država i nikad nisam proveo jednu noć u motelu. Uvijek sam spavao pored svog motocikla. Ponekad čak i na kiši".  

+ Saznajte više

Višenamjenski motocikl.

Odrastajući u Teksasu, Sterling je počeo voziti u dobi od devet godina. Njegovi prijatelji su također imali motocikle. Vikendima bi se sastajao sa svojim prijateljima na utrkama na selu. Kada je imao 15 godina, uništio je svoj motocikl. Sterlingova je majka bacila motocikl, ali su se susreti s prijateljima nastavili."Moja majka to nije znala, ali ja sam se nastavio utrkivati". U to je vrijeme vozio prljave motocikle. Danas cijeni motocikle koje može voziti na cesti i izvan ceste." Kao što je F 850 GS. Meni je to važno, pogotovo kad moram voziti u drugi grad radi posla.  To je također dobro za širenje mojih vidika, kao kad želim otići na avanturu s prijateljima i učiniti nešto ludo".

+ Saznajte više

JOŠ JEDNA AVANTURA

Isaac Johnston

Ja lovim uzbuđenje.

Znatiželja i entuzijazam su ono što pokreće Isaaca Johnstona.

Saznajte više

Odgovarajući motocikli.

spinner