F 750 GS

od 10.995,54 EUR / 82.845,88 HRK
od 116,74 € mjesečno uz 3asy Ride financiranje*

Tečaj za 1 EUR = 7,534500 kn

*Iznos mjesečne rate iskazan je u EUR, s uključenim svim davanjima (PDV i PPMV). Izračun rate je informativan i izrađen u suradnji s Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o. kao davateljem leasinga, na bazi financijskog leasinga na rok otplate 36 mjeseci, uz 33% akontacije i 33% zadnje otkupne rate. Mjesečna rata izračunata je na bazi nominalne kamatne stope 2,75%, promjenjiva vezana uz 3M-Euribor. Trošak obrade ugovora iznosi 0%.

Temeljem upita klijenta, davatelj leasinga ispostavlja Leasing ponudu sa svim detaljnim parametrima ponude i uvjetima financiranja. Efektivna kamatna stopa (EKS) se iskazuje unutar Leasing ponude u slučaju potrošačkog kreditiranja te uz nominalnu kamatnu stopu uključuje trošak interkalarne kamate i okvirne troškove kasko osiguranja uz franšizu koji su poznati u trenutku izrade informativnog izračuna.

Kod zahtjeva za financiranje fizičkih osoba, moguće je ugovoriti financiranje uz nominalnu kamatnu stopu 3,85%, fiksno

Preduvjet za sklapanje ugovora o leasingu je pozitivna odluka kreditnog odbora, a konačni uvjeti leasinga definiraju se ugovorom o leasingu. Za plaćanje se koristi prodajni tečaj za EUR kod Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Odabirom akcijskog modela „3asyRide“ u cijenu se uključuje produžena garancija na motocikl (ukupno u trajanju 5 godina).

Akcijski uvjeti financiranja iz ponude "3asyRide“ važeći su za zahtjeve financiranja BMW motorkotača, koji su odobreni do 31.12.2022.

BMW F 750 GS

Vaša ulaznica za avanturu

Nakratko se odmorite od svakodnevnog života. Proširite svoje vidike. S BMW-om F 750 GS. Avanturistički motocikl savladava sve rute, bez obzira na teren. Sveobuhvatna standardna oprema s ABS Pro, dinamičkom kontrolom proklizavanja (DTC) i LED indikatorima, kao i opcionalni Pro načini vožnje, ne ostavljaju ništa više za poželjeti. A nova „izuzetno niska“ visina sjedala kao posebna oprema olakšava započinjanje vaše sljedeće avanture nego ikad prije. Stoga se popnite na F 750 GS i iskusite #SpiritofGS.

Najvažnije značajke za avanturiste

F 750 GS je jednostavan za rukovanje i izvrsno savladava čak i neravne terene. Zahvaljujući širokoj paleti opreme, možete ga savršeno prilagoditi svojoj osobnoj građi i željama.

+ Saznajte više
Dynamic ESA
Vidimo Dynamic ESA u detalje.
ABS Pro i DTC serijski
Vidimo kočioni sustav F 750 GS.
Prepoznatljivi LED indikatori serijski
Vidimo prepoznatljive LED indikatore F 750 GS.
Prošireni Pro načini vožnje
Vidimo Pro načine vožnje na TFT zaslonu.
Više snage sa USB otvorom kao dio standardne opreme
Vidimo USB otvor na F 750 GS.
Povezivost sa TFT zaslonom i multifunkcionalnim kontrolerom
Vidimo 6.5“ TFT zaslon na F 750 GS.
ECALL, pouzdan suputnik
ECALL gumb na F 750 GS.
Proširena raznolikost sjedala
Vidimo sjedalo F 750 GS.

Postanite jedno sa vašim strojem

Postanite jedno sa vašim strojem

Da biste osigurali da savršeno sjedite na svom F 750 GS, možete odabrati pravu visinu između različitih varijacija sjedala: od nisko sjedeće verzije sa 770 mm do rally sjedala s 845 mm. Uklanjanjem ometajućih rubova i prilagođenom širinom kada sjedite dulje vrijeme, novo "izuzetno nisko" sjedalo osigurava vam da još više sjedinjeni sa svojim strojem.

+ Saznajte više

Snažan pogon

57
kW (77 KS) max. snaga motora na 7,500 rpm
83
Nm max. okretni moment na 6,000 rpm
853
cc kapacitet
15
litara kapacitet spremnika za gorivo
Dvocilindrični četverotaktni redni motor

Prepoznatljivi zvuk

Snažan dizajn, individualni stil

Odaberite vašu boju.

F 750 GS dolazi u tri različite boje, od tradicionalne do sportske. Koju ćete odabrati?

Style Sport

U potpunosti sportski: San Marino Blue metalik boja se susreće s granitno-sivim metalik naplatcima.

Light bijela

Tradicionalna osnovna boja u crnoj boji u kombinaciji s bijelim pločama i crno-crvenim sjedištem stvarno privlači pažnju.

Style Triple Black

Black storm metalik 2 naglašava liniju motocikla i savršeno pristaje F 750 GS avanturistu.

Individualizirajte ga kako želite

Individualizirajte ga kako želite

Nakon lakiranja, slijedi individualizacija: dodajte završni detalj svom F 750 GS s brojnim značajkama. Kako bismo vam pomogli u odluci, sastavili smo nekoliko prijedloga koji će vam pomoći da krenete u različite avanture. Inspirirajte se i napravite F 750 GS svojim osobnim strojem.

+ Saznajte više
spinner