F 850 GS Adventure

od 14.993,40 EUR / 112.967,75 HRK
od 158,64 € mjesečno uz 3asy Ride financiranje*

Tečaj za 1 EUR = 7,534500 kn

*Iznos mjesečne rate iskazan je u EUR, s uključenim svim davanjima (PDV i PPMV). Izračun rate je informativan i izrađen u suradnji s Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o. kao davateljem leasinga, na bazi financijskog leasinga na rok otplate 36 mjeseci, uz 33% akontacije i 33% zadnje otkupne rate. Mjesečna rata izračunata je na bazi nominalne kamatne stope 2,75%, promjenjiva vezana uz 3M-Euribor. Trošak obrade ugovora iznosi 0%.

Temeljem upita klijenta, davatelj leasinga ispostavlja Leasing ponudu sa svim detaljnim parametrima ponude i uvjetima financiranja. Efektivna kamatna stopa (EKS) se iskazuje unutar Leasing ponude u slučaju potrošačkog kreditiranja te uz nominalnu kamatnu stopu uključuje trošak interkalarne kamate i okvirne troškove kasko osiguranja uz franšizu koji su poznati u trenutku izrade informativnog izračuna.

Kod zahtjeva za financiranje fizičkih osoba, moguće je ugovoriti financiranje uz nominalnu kamatnu stopu 3,85%, fiksno

Preduvjet za sklapanje ugovora o leasingu je pozitivna odluka kreditnog odbora, a konačni uvjeti leasinga definiraju se ugovorom o leasingu. Za plaćanje se koristi prodajni tečaj za EUR kod Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Odabirom akcijskog modela „3asyRide“ u cijenu se uključuje produžena garancija na motocikl (ukupno u trajanju 5 godina).

Akcijski uvjeti financiranja iz ponude "3asyRide“ važeći su za zahtjeve financiranja BMW motorkotača, koji su odobreni do 31.12.2022.

BMW F 850 GS Adventure

Svijet postaje avantura

Ovaj motocikl stvoren je za duga putovanja i zahtjevne terene: F 850 ​​GS Adventure je kod kuće svugdje u svijetu - i to se jasno vidi. Uz poboljšanu standardnu ​​opremu kao što su TFT zaslon i BMW Motorrad Connected, USB priključak za punjenje, kao i ABS Pro i DTC, ovaj sportski motocikl još je bolje pripremljen za duge ture širom svijeta. Doživite #SpiritofGS s pratiteljem koji pušta vašu radoznalost na slobodu - bez obzira na to kamo vas vode vaša putovanja.

Značajke za prave avanturiste

Spremni za put u nepoznato: Na asfaltu ili izvan ceste, F 850 ​​GS Adventure prevladava svaku površinu. Njegove nove standardne značajke i opsežna opcionalna oprema pružaju vam priliku da ovaj GS individualizirate kako god želite.

+ Saznajte više
Dynamic ESA
We see the Dynamic ESA in detail.
ABS Pro i DTC sada kao standardna oprema
We see the brake system of the F 850 GS Adventure.
Veliki spremnik za velike planove
Vidimo spremnik F 850 GS Adventure.
Prošireni Pro načini vožnje
Vidimo Pro načini vožnje prikazani na TFT zaslonu.
Podesivo vjetrobransko staklo i USB priključak za punjenje
Vidimo podesivo vjetrobransko staklo i USB priključak za punjenje F 850 GS Adventure.
Sve u vidnom polju s BMW Motorrad Connectivity i 6.5” TFT zaslonom u boji
Vidimo 6.5” TFT zaslon na F 850 GS Adventure.
ECALL, umirujući suputnik
Vidimo ECALL prekidač na F 850 GS Adventure.
Udobno u pokretu sa sjedalom Comfort
Vidimo Comfort sjedalo F 850 GS Adventure.

Dobar osjećaj - na svakom kilometru

Ovaj je GS spreman za svaki teren koji želite njime prijeći. Standardna šipka za zaštitu motora i šipka motora čine ga robusnim bez ograničavanja vaše slobode tijekom vožnje. Ako planirate duže putovanje, jednostavno povećajte prostor za pohranu pomoću aluminijskog kućišta i torbe.

+ Saznajte više

Snažan pogon

70
kW (95 KS) max. snaga motora pri 8,250 rpm
92
Nm max. okretni moment pri 6,250 rpm
853
cc kapacitet
23
litre kapacitet spremnika za gorivo
Dvocilindrični četverotaktni redni motor

Snaga za svaki terenski izazov

Ovaj bicikl želi izaći u svijet: Moćni, novorazvijeni paralelni dvostruki motor snage 70 kW (95 KS) daje vama i vašoj žeđi za avanturom pravi pogon. Novi koncept motora zadivit će vas snažnim zvukom, snažnim performansama od 70 KW (95 KS) pri 8.250 o/min i glatkim radom - uz umjerenu potrošnju od 4,2 l na 100 km (prema WMTC-u). S okretnim momentom od 92 Nm pri 6.250 o/min, ovaj sportski motocikl ima dovoljno snage za bilo koji terenski izazov - kamo god ga želite ponijeti.

+ Saznajte više

Snažan zvuk

Upečatljiv dizajn, individualni stil

Vaša avantura - vaš stil

Upečatljiva bočna obloga i tipični GS oblik definiraju F 850 ​​GS Adventure. Svaki stil ima svoj jedinstveni karakter i pokazuje djelić vaše osobnosti.

Light white

Ova kombinacija boje jamči vam živahan izgled, bez obzira na kontinent kojim putujete na svom F 850 ​​GS Adventure.

Style Triple Black

Black storm metalik 2 naglašava linije motocikla i savršeno se slaže s požudom za avanturom F 850 ​​GS Adventure.

Style Rallye

Boja karoserije Kalamata metalik mat sa zlatno-anodiziranim naplatcima i zlatnim vilicama. Velike šarene trake ističu njegov robusni oblik, garantirajući njegov sportski stil.

spinner