Snažni, uporni i spremni na sve.

BMW F 850 ​​GS Adventure je putnički enduro za prave svjetske ljubitelje koji su jednako na dugim izletima isto kao i na off road vožnji. Njegova vrhunska šasija i snažan motor su vrhunski na svakom terenu. Sa svojim 23 litarskim spremnikom goriva, on također osvaja velike putne udaljenosti, pa čak i njegov dizajn otkriva gdje putovanje ide - svugdje.  

+ Saznajte više

Svjetski putnik.

Exclusive stil

U Exclusive stilu, stroj impresivno pokazuje koliko je elegantno postaviti ton na dalekom i čak terenskom terenu. Zlato anodizirani naplatci i vilica i visokokvalitetna završna obrada u granitno sivoj metalik pojačava se naglašavanjem traka u Mars crvenoj metalik, bijeloj aluminijskoj metalik i black storm metalik.  

Ecall

Kada je aktivan, inteligentni hitni poziv automatski kontaktira BMW pozivni centar u slučaju nezgode kako bi aktivirao mjere spašavanja što je prije moguće.  

HP sportski prigušivač

Vrhunsko savršenstvo: visokokvalitetni prigušivač zvuka od titana i nehrđajućeg čelika s ugljičnom završnom kapom osigurava snažan zvuk i sportski izgled. Osim toga, na oko 2,3 kg sportski prigušivač iz Akrapoviča je lakši od standardnog prigušivača.  

LED pokazivači smjera

Elegantni, bočni pokazivači smjera s LED tehnologijom. Oblikovani LED pokazivači smjera s bijelim indikatorskim staklom podešeni su prema izgledu motocikla i postavljaju nove standarde u pogledu dizajna i funkcionalnosti. 

LED far

Simbolični vodič s optičkim vlaknima daje inovativnim standardnim LED svjetlima nepogrešivo lice. Integrirano svjetlo za vožnju po danu također osigurava bolju vidljivost i na taj način povećava sigurnost na cesti.  

Pomoćna LED svjetla

Snažna LED pomoćna prednja svjetla pružaju potrebnu perspektivu u uvjetima slabe vidljivosti zahvaljujući povećanom osvjetljenju.  

Svjetlo za vožnju po danu

LED svjetlo za dnevnu vožnju svojim upečatljivim dizajnom osigurava veću sigurnost na cesti. Zahvaljujući modernoj LED tehnologiji, poboljšava vidljivost motocikla. Osim udobne automatske funkcije, svjetla za dnevnu vožnju mogu se aktivirati i ručno i impresivna su svojim nepogrešivim izgledom.  

Navigator VI

Navigacijski sustav s držačem i postoljem za montažu na obujmici upravljača služi za osiguravanje BMW Navigatora u vidnom polju vozača. Navigacijski sustav i opcionalne funkcije povezivanja prikladno se upravljaju putem višestrukog kontrolera na upravljaču.  

Mogućnost povezivanja s TFT zaslonom

BMW Motorrad Connectivity nudi inovativno rješenje za navigaciju pomoću aplikacije, kao i telefoniranje i slušanje glazbe na motociklu. Značajne značajke vozila i mogućnosti povezivanja prikazane su na 6,5-inčnom TFT zaslonu u boji. Upravljanje preko multi-kontrolera, tako da možete držati ruke na upravljaču.  

Comfort paket

S komfornim paketom, možete se baviti bilo kojom turnejom u još opuštenijoj varijanti i potpuno se usredotočiti na čisto zadovoljstvo vožnje. Komponente uključuju glavno postolje, kontrolu tlaka u gumama (TPC), sustav vožnje bez ključa i udobne grijane hvataljke za hladniju sezonu.  

Touring paket

Touring paket također čini duže putovanje opuštenim i ugodnim iskustvom. To je osigurano kontrolom brzine, držačem kućišta za aluminijske kutije i dinamičkom kontrolom podvozja Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment).  

Dynamic paket

Dynamic paket izoštrava sportske osobine stroja i na cesti i van ceste, nudeći dodatnu sigurnost. Dodatna oprema uključuje Pro način vožnje s DTC dinamičkom kontrolom vuče, ABS Pro i Pro shift asistent.  

Lights paket

Light paket, sa svojim iskonskim LED svjetlosnim vodičem, LED svjetlima za dnevnu vožnju, LED pomoćnim prednjim svjetlima i LED pokazivačima, kombiniraju modernu tehnologiju, atraktivan dizajn i dodatnu sigurnost na cesti. To je zato što LED dnevna svjetla za vožnju se doživljavaju još bolje od drugih sudionika u prometu.  

Aluminijska kutija

Čvrsti držač kućišta olakšava montažu jednog aluminijskog kućišta od 36 litara i jednog 44-litre, svaki s maksimalnim opterećenjem od 8 kg. Kućišta se mogu sigurno zaključati i mogu se voziti do brzine od 160 km/h na visokokvalitetnom držaču.  

Prednja torba na spremniku

Prednja torba na spremniku s proširivim volumenom od 8 do 12 litara idealna je za kratka putovanja. Vodootporni vanjski džep s patentnim zatvaračem, kabelski ispust otporan na prskanje vode, integrirani kišni poklopac s prozirnim prozorima i funkcionalni nosač za okretanje praktične su značajke koje zadovoljavaju najviše zahtjeve.  

Budite jedno. S motociklom i avanturom.

Napravljen tako da možete učiniti više: F 850 GS Adventure osjeća se kao kod kuće izvan ceste. S njim se osjećate kao kod kuće čak i na neravnom terenu. To je posljedica jedinstvene ergonomije i standardne opreme, koja je dizajnirana za duge ture i avanture širom svijeta. Osim toga, širok raspon dodataka i dodatnog pribora pruža vam mogućnost da pripremite F 850 ​​GS Adventure za svoju osobnu avanturu. Na primjer, s različitim varijacijama sjedala, spuštanjem ovjesa, načinima vožnje Pro, dinamičkim ESA i HP-ovim sportskim prigušivačem. Za veću mogućnost putovanja ili bolju Enduro osobinu.  

+ Saznajte više

Terenac.

Trkaći stil

Sportski osjećaj je zajamčen - i to na prvi pogled: Lupin plava metalik s izražajnim trakama u kontrastnim bojama. Posebni detalji stila Rallye su kraće sportsko vjetrobransko staklo, trkaća klupa i (svaka) zlatna eloksirana vilica i naplatci.  

Ecall

Kada je aktivan, inteligentni hitni poziv automatski kontaktira BMW pozivni centar u slučaju nezgode kako bi aktivirao mjere spašavanja što je prije moguće. Položaj vozila se prenosi i, ako je moguće, uspostavlja se početni razgovor s dotičnom osobom. Sustav se može aktivirati i ručno, na primjer, kako bi se pomoglo drugim korisnicima ceste.  

HP sportski prigušivač

Vrhunsko savršenstvo: visokokvalitetni prigušivač zvuka od titana i nehrđajućeg čelika s karbonskom završnom kapom osigurava snažan zvuk i sportski izgled. Osim toga, na oko 2,35 kg sportski prigušivač iz Akrapovica je lakši od standardnog prigušivača.  

Keyless vožnja

Sa Keyless vožnjom, od sada će ključ ostati u džepu. Budući da je sustav bez ključa iznimno pogodan i omogućuje vozaču pokretanje stroja jednostavno pritiskom na gumb. Zaključavanje upravljača i poklopac goriva također se mogu otključati na ovaj način. Moto je: jednostavno se popnite i krenite u vožnju!  

TPC (kontrola tlaka u gumama)

Kontrola tlaka u gumama (TPC) daje informacije o trenutnom tlaku u gumi i obavještava vozača o mogućim opasnostima koje uzrokuje gubitak tlaka. Vrijednosti se mogu pozvati preko zaslona u kabini. Žuto stražnje svjetlo i crveno svjetlo upozorenja automatski pokazuju odgovarajuće odstupanje od zadanih vrijednosti tijekom vožnje.  

Grijane ručke

Nema više hladnih ruku: električno grijane ručke s višestrukom kontrolom. One pružaju veću udobnost i donose veću sigurnost, jer s toplim rukama i više osjećaja u prstima možete bolje kontrolirati vozilo. Grijanjem se pogodno upravlja preko kombiniranog prekidača na upravljaču.  

LED pokazivači smjera

Sjajan izgled: atraktivni LED pokazivači smjera s bijelim indikatorskim staklom odišu impresivnim dizajnom i modernom tehnologijom rasvjete. Oni reagiraju brže od žarulja i imaju mnogo dulji vijek trajanja. To rezultira jasnom sigurnošću u cestovnom prometu.  

Svjetlo za vožnju po danu

LED svjetlo za dnevnu vožnju svojim upečatljivim dizajnom osigurava veću sigurnost na cesti. Zahvaljujući modernoj LED tehnologiji, poboljšava vidljivost motocikla. Osim udobne automatske funkcije, svjetla za dnevnu vožnju mogu se aktivirati i ručno i impresivna su svojim nepogrešivim izgledom.  

Dinamičan paket

Dynamic paket izoštrava sportske značajke stroja i na cesti i na cesti, a pruža dodatnu sigurnost. Dodatna oprema uključuje Pro način vožnje s DTC dinamičkom kontrolom vuče, ABS Pro i Pro shift asistent.  

Touring paket

Touring paket također čini duže putovanje opuštenim i ugodnim iskustvom. To osigurava kontrola brzine, držač kućišta za aluminijske kućišta i poluaktivno upravljanje šasijom Dynamic ESA (elektroničko podešavanje ovjesa).  

Mogućnost povezivanja s TFT zaslonom

BMW Motorrad Connectivity nudi inovativno rješenje za navigaciju pomoću aplikacije, kao i telefoniranje i slušanje glazbe na motociklu. Značajne značajke vozila i mogućnosti povezivanja prikazane su na 6,5-inčnom TFT zaslonu u boji. Upravljanje preko multi-kontrolera, tako da možete držati ruke na upravljaču.  

Zaštita prednjih svjetala

Čvrsti štitnik prednjih svjetala učinkovito štiti bicikl od oštećenja LED prednjih svjetala u zahtjevnoj enduro uporabi. Polikarbonatni štitnik prednjih svjetala nije zakonski propisan za ceste, ali se može pričvrstiti i odspojiti s prednjih svjetala nakon montaže isporučenog adaptera u sekundi.  

Enduro zaštita motora

Čvrsti enduro aluminijski enduro štitnik motora učinkovito štiti dno motora od oštećenja i oštećenja kamena. Aluminijski štitnik, koji je posebno dizajniran za uporabu na otvorenom, debljine je 2 mm i znatno je širi i duži od standardne zaštite motora. Njegov poseban oblik pojačava izvanredan izgled stroja.  

Podesivi oslonci za noge

Podnožja s oprugama s plastičnim gaznim pločama mogu se namjestiti u tri položaja i pružaju maksimalnu udobnost i sigurnost na cesti. To znači dodatno prianjanje na teren i još bolju kontrolu motocikla prilikom vožnje.  

Snažan karakter. Na prvi pogled.

F 850 GS Adventure ne izgleda kao da čini kompromise i nepogrešiv je: GS u najčišćem obliku. Karakteristična linija - opcionalno naglašena sportskim dijelovima HP-a, uspravna ergonomija zahvaljujući različitim varijantama sjedala, malo zatamnjeno vjetrobransko staklo, pametna povezanost s TFT-om, uključujući 6.5-inčni TFT zaslon u boji - sve to čini ovaj motocikl više od endura. F 850 ​​GS Adventure pretvara se u motocikl koji na prvi pogled jasno pokazuje o čemu se radi: vašoj avanturi.  

+ Saznajte više

Beskompromisni.

Boja

Boja Ice siva daje osnovnom modelu poseban izgled na cesti kao i na terenu. Zajedno s udobnim vozačevim sjedalom u crno/sivoj boji savršeno nadopunjuje tehnički moderan izgled stroja.  

Spušteni ovjes

Kombinacija sportskog ovjesa i niskog sjedala rezultira visinom sjedala od samo 815 mm (standardna: 875 mm). To znači da niži vozači također uživaju veću stabilnost i mogu bolje kontrolirati svoj motocikl prilikom manevriranja. Hod opruge se sprijeda i straga skraćuje za 20 mm u usporedbi sa standardnim ovjesom.  

Nisko dvostruko sjedalo

S niskim dvostrukim sjedalom, vozilo ima visinu sjedala od 835 mm, smanjenu za 40 mm u usporedbi sa standardnim sjedalom. To osigurava bolji pristup tlu i olakšava rukovanje dok stoji.  

LED far

Iskonski i opcionalni svjetlovodni vodič daje inovativnim standardnim LED prednjim svjetlima nepogrešivo lice. Integrirano svjetlo za vožnju po danu također osigurava bolju vidljivost i na taj način povećava sigurnost na cesti.  

Svjetlo za vožnju po danu

LED svjetlo za vožnju po danu u upečatljivom dizajnu osigurava veću sigurnost na cesti. Zahvaljujući modernoj LED tehnologiji, poboljšava vidljivost motocikla. Osim udobne automatske funkcije, svjetla za dnevnu vožnju mogu se aktivirati i ručno i impresivna su svojim kultnim, nepogrešivim izgledom.  

HP sportski prigušivač

Vrhunsko savršenstvo: visokokvalitetan prigušivač od titana i nehrđajućeg čelika s ugljičnom završnom kapom osigurava snažan zvuk i sportski izgled. Osim toga, oko 2,35 kg sportski prigušivač iz Akrapoviča je lakši od standardnog prigušivača.  

LED pokazivači smjera

Sjajan izgled: atraktivni LED pokazivači smjera s bijelim indikatorskim staklom odišu impresivnim dizajnom i modernom tehnologijom rasvjete. Oni reagiraju brže od žarulja i imaju mnogo dulji vijek trajanja. To rezultira jasnom sigurnošću u cestovnom prometu.  

Mogućnost povezivanja s TFT zaslonom

BMW Motorrad Connectivity nudi inovativno rješenje za navigaciju putem aplikacije kao i telefonske pozive i slušanje glazbe tijekom vožnje. Značajne značajke vozila i mogućnosti povezivanja prikazane su na 6,5-inčnom TFT zaslonu u boji. Upravljanje je preko multi-kontrolera, tako da vaše ruke mogu ostati na upravljaču.  

Udobno zadovoljstvo vožnje.

Udobno zadovoljstvo vožnje.

Raznovrsna i individualna prema vašim potrebama: novi BMW F 850 ​​GS Adventure ima mnoštvo različitih sjedala.  

+ Saznajte više

Dodaci za F 850 GS Adventure

Skladišni prostor.

Aluminijski sustav za prtljagu

Savršeno rješenje za toruing obožavatelje koji najviše traže od sebe i svoje opreme čak i u ekstremnim uvjetima: čvrsti aluminijski sustav za prtljagu otporan na prašinu i vodu, koji se sastoji od:
 

  • Aluminijska kutija za montažu na desnu stranu
  • Cca. 36 litara skladišnog prostora

 

  • Aluminijska kutija za lijevu montažu
  • Cca. 44 litre skladišnog prostora

 

  • Aluminijska gornja torba, npr. za BMW Motorrad kacigu
  • Cca. 32 litre skladišnog prostora

 

  • Aluminijski prtljažni sustav dostupan je i u crnom eloksiranom aluminiju  
Atacama soft sustav prtljage

Svestrani, vodootporni i otporni na habanje prtljažni sustav za lagane stvari s različitim značajkama posebno napravljenim za svjetske putnike.

Atacama valjak za prtljagu izrađen je od robusne mješavine materijala, a uvjerljivi su s pametnim detaljima i volumenom skladištenja od 40 litara. Osim vodootporne obloge, različiti pretinci za prtljagu nude dodatni prostor. Svestran koncept pričvršćenja, tri ručke za nošenje i funkcija ruksaka osiguravaju sigurno prianjanje i iznimno praktično rukovanje.

Robusne Atacama bočne torbe su impresivne s pametnim detaljima i zapreminom spremnika od 60 litara. Uz vodootporne obloge, različiti pretinci za prtljagu nude dodatni prostor. Brze spojnice za jednostavnu montažu na motocikl kao i čvrste ručke za nošenje osiguravaju sigurno držanje i iznimno praktično rukovanje.  

Ergonomija i udobnost.

Podesivi oslonac za noge vozača

Podnožja s oprugama s plastičnim gaznim pločama mogu se namjestiti u tri položaja i pružaju maksimalnu udobnost i sigurnost na cesti. To znači dodatno prianjanje na teren i još bolju kontrolu motocikla prilikom vožnje.  

Podesivi oslonac za noge vozača u crnoj boji

Podnožja s oprugama s plastičnim gaznim pločama mogu se namjestiti u tri položaja i pružaju maksimalnu udobnost i sigurnost na cesti. To znači dodatno prianjanje na teren i još bolju kontrolu motocikla prilikom vožnje.  

Navigator VI.

Navigator VI.

Višenamjenski Navigator VI omogućuje planiranje puta jednostavnim poput djetetove igre. Sustav s flash memorijom od 16 GB i dodirnim zaslonom od pet inča uvijek pouzdano vodi na put. Zahvaljujući kružnom polarizacijskom filteru (CPOL), vodootporan zaslon može se lako očitati čak i na izravnom suncu. Zaslon visoke rezolucije u kućištu poput pametnog telefona pruža sve bitne informacije i pruža potreban pregled u svakoj situaciji. Brojne dodatne funkcije čine planiranje i obilazak uzbudljivim iskustvom. To omogućava kreiranje ruta prema osobnim preferencijama kako bi se uživalo u vožnji zavojitim i slabo prometnim cestama. Na nepoznatom terenu, "round trip" opcija je posebno korisna, jer će se uvijek pouzdano završiti na početnoj točki. Bluetooth veza s komunikacijskim sustavom BMW Motorrad i opcijska aplikacija Smartphone Link omogućuju čistu multimedijsku zabavu u pokretu: najave o navigaciji, telefonski pozivi i puštanje glazbe, kao i pronalaženje vremenskih prognoza ili informacija o zastoju u prometu nisu problem. Uporedo s pripremom za navigaciju mogu se koristiti i daljnje funkcije "My Motorcycle" su također dostupne, a može se upravljati i pomoću multi-kontrolera na upravljaču. Svi koji su se odlučili za unaprijed instalirane podatke karata, uvijek su ažurirani zahvaljujući cjeloživotnim i besplatnim ažuriranjima karata. 

+ Saznajte više

Sigurnost.

Enduro aluminijska ploča

Čvrsti enduro aluminijski enduro štitnik motora učinkovito štiti dno motora od oštećenja i oštećenja kamena. Aluminijski štitnik, koji je posebno dizajniran za uporabu na otvorenom, debljine je 2 mm i znatno je širi i duži od standardne zaštite motora. Njegov poseban oblik pojačava izvanredan izgled stroja.  

Pomoćna LED svjetla

Snažna LED pomoćna prednja svjetla pružaju potrebnu perspektivu u uvjetima slabe vidljivosti zahvaljujući povećanom osvjetljenju.  

Zaštita prednjih svjetala

Štitnik prednjih svjetala, koji je odobren za terensku uporabu, jednostavno je priključen i učinkovito štiti prednja svjetla od oštećenja u uvjetima na cesti.  

SPECIJALNA OPREMA

HP brušena poluga kvačila

HP-ova poluga kvačila izrađena od sivog anodiziranog aluminija naglašava sportski izgled motocikla i ergonomski se može prilagoditi širini ruke u tri stupnja.  

HP-ova poluga ručne kočnice

Ručica HP-ove ručne kočnice izrađena od sivog eloksiranog aluminija naglašava sportski izgled bicikla i ergonomski je prilagodljiva širini ruke u pet stupnjeva.  

Veliki vjetrobran

Veliki vjetrobran, dostupan ili zatamnjen ili čist, nudi povećanu zaštitu od vjetra i vremena za vozača te je impresivan s poboljšanom udobnošću vožnje.  

Podesivi oslonci za noge vozača

Opružni oslonci za noge s plastičnim gaznim pločama podesivi su u tri položaja i pružaju maksimalnu udobnost i sigurnost na cesti. To znači dodatno prianjanje na teren i još bolju kontrolu motocikla prilikom vožnje.  

Preuzmite katalog dodataka

Originalni BMW katalog dodataka za motocikle 2019
PDF   |   43.04 MB   |   Engleski

VAŠ VLASTITI ADVENTURE MOTOCIKL

Dizajnirajte F 850 GS Adventure.

Od lakiranja do opreme - konfigurator vam omogućuje da sastavite svoj vlastiti BMW motocikl iz snova.

Konfigurirajte svoj sada
spinner