BMW F 850 GS.

AVANTURA U KRVI.

Živiš za izazove. Gdje drugi odustaju, vi vozite dalje. Prevladavate granice. Prepreke se pretvaraju u mogućnosti. Avantura teče kroz vaše žile. Na vrhu F 850 ​​GS, lako ćete svladati stazu offroad zahvaljujući prednjoj gumi od 21 inča. Važno je da vas vaš stav i znatiželja potaknu - bez obzira na to koliko daleko želite putovati s F 850 ​​GS. I bez obzira na to jeste li ga odvezli kroz blato: S opcijom Connectivity ex factory, imate pristup navigaciji, telefonu, medijima i podacima o vozilu u svakom trenutku. Jasan i koncizan na 6,5-inčnom TFT zaslonu - bez ikakvih smetnji. Dati vam više vremena za ono što je važno. I omogućiti vam da otkrijete što se nalazi iznad horizonta.  

DIZAJN F 850 GS-A

Odaberite svoj stil.

Izbor je vaš: s ekskluzivnim stilom, F 850 ​​GS u Pollux metalik mat boji je elegantan. Dok trkaći stil, sa svjetlo bijelim, Racing crvenim i Lupin plavim metalik bojama, omogućuje da motociklu da još sportskiji naglasak. Ili možete odabrati F 850 ​​GS u osnovnoj boji Racing crvena.

Trkaći stil

Upravo onako kao što sportski naglasci na F 850 ​​GS izgledaju: trkaći stil donosi boje Svijetlo bijelo, Racing crveno i Lupin plavo metalik na motociklu. Zlatno anodizirani naplatci također ističu dinamiku.

Racing crvena ne-metalik

Neodoljivo lijepa i nikad dosadna: sve poglede privući ćete Racing crvenom osnovnom bojom.

Exclusive stil

Jasan slučaj strasti: ekskluzivni stil daje motociklu izuzetno elegantan izgled zahvaljujući Pollux metalik mat boji.

Još više GS-a.

Snažan izgled: vi i vaš F 850 ​​GS s karakterističnom linijom. Kada je riječ o dizajnu, osjećaj avanture može se osjetiti na svakoj površini, u svakom kutu i na liniji motocikla. Sa stražnje strane, prednji spremnik sve do GS-tipičnih prednjih svjetala, čija dnevna svjetla podsjećaju na nagnutu vilicu i dostupna su kao dodatna oprema, elementi dizajna su obrubljeni na offroad, dok ste vi prilagođeni jedinstvenim turama od glave do pete. Galvanizirana radijatorska sjenila za trkaće i ekskluzivne stilove pružaju vam cool izgled i na cesti i na offroadu.

+ Saznajte više

DVOCILINDARSKI REDNI MOTOR

70
kW (95 KS) na 8,250 o/min
92
Nm maks. okretni moment na 6,500 o/min
853
cc kapacitet
860
mm visina sjedala
Dvocilindarski četverotaktni motor s vodenim hlađenjem

Unutarnji pogon.

Unutarnji pogon.

Znatiželja i žeđ za otkrićem su vaš poticaj. Dvocilindarski redni motor, sa svojih 70 kW (95 KS), podržava vas u svakom nastojanju - njegove snage su visokog momenta i dinamičnog karaktera. Snažan zvuk motora impresionira dok je ekonomičan i pruža impresivne performanse u svakom trenutku. Otkrijte nepoznato s F 850 ​​GS!  

+ Saznajte više

DOŽIVITE ZVUK F 850 GS-A

U svom elementu.

U svom elementu.

Tvoja je glava slobodna, tvoj pogled usmjeren na cestu. Gotovo instinktivno upravljate, mijenjate i kočite sa F 850 ​​GS-om - neponovljivo rukovanje: vi ste u svom elementu, potpuno usredotočeni na svoju avanturu. Zahvaljujući ergonomiji tipičnoj za GS, vozite uspravno i pouzdano, što znači da uvijek želite ići dalje.  

+ Saznajte više

Najvažnije značajke F 850 GS

Novi koncept motora.
F 850 GS
Šasija i ovjes.
F 850 GS
Sila spajanja.
F 850 GS
Putno računalo.
F 850 GS
ASC kao standard na svim modelima.
F 850 GS
Mogućnost povezivanja s TFT zaslonom i višestrukim kontrolerom (SA).
F 850 GS
Aluminijski cross-spoke kotači sa gumama.
F 850 GS
Opsežna dodatna oprema.
F 850 GS

Udobno zadovoljstvo vožnje.

Udobno zadovoljstvo vožnje.

Za svaki tip vozača postoji nešto: možete prilagoditi svoj F 850 ​​GS kako bi savršeno odgovarao Vašim potrebama - na raspolaganju je čitav niz klupa za sjedenje s različitim visinama sjedala. Dostupna je i niska dvosjedna klupa i udobna klupa za sjedala. Možete čak imati i ovjes motocikla po želji.

+ Saznajte više

Dodatni udarac.

Dodatni udarac.

Za  zahtjevno korištenje na offroad-u, F 850 ​​GS ima cross-spoke kotače s gumama. Dopuštajući vam da dosegnete nova odredišta, sljedeću razinu, sljedeći udar adrenalina. Istovremeno, vaš odlazak na nepoznati teren sada je sigurniji zahvaljujući "inteligentnom pozivu upomoć" – također poznatom kao eCall: u ozbiljnim slučajevima, vozač aktivira sustav ugrađen na upravljač pritiskom jednog gumba kako bi dobio pomoć. Ovisno o situaciji, eCall automatski se otpušta i pomaže brži odgovor službi za spašavanje - gdje god se nalazili.  

 

+ Saznajte više

Više karakteristika F 850 GS-a.

Enduro oprema za gume

Za hrabro korištenje van ceste možete dodati Enduro opremu za gume na cross-spoke kotače.  

Zaštita motora

Zaštita motora, koja je standardno uključena, izrađena je od plastike i štiti motor BMW-a F 850 ​​GS od pada kamenja i oštećenja na terenskim putovanjima. Za sportski stil, sveobuhvatni program opreme nudi uređaj za zaštitu od podlijevanja izrađen od aluminija.  

Aluminijska ručka

Široki aluminijski upravljač udobno sjedi u ruci i podupire lakše rukovanje BMW-om F 850 ​​GS. Anodizirana površina naglašava ljepotu motocikla.  

U svom elementu.

Sterling Taylor voli pomicati osobne granice.

Dok se penje prema gore, on pronalazi uporište s nožnim prstima i rukama drži izbočenu stijenu: Sterling Taylor je penjač i ne odvraća ga strah od visine. Voli izazove - i svoj motocikl.

Saznajte više

Lord Enduro-a.

Lord Enduro-a.

Dirk Thelen nadilazi zapreke Enduro d'Agadir na BMW F 850 ​​GS.

Za Dirk Thelen-a, stvari se kreću samo u jednom smjeru: naprijed, prema naprijed i prema gore. Tamo gdje ostali sudionici četverodnevnog Enduro d’Agadira svojim tvrdim Endurom prevladaju stjenoviti šljunak, pješčane staze i mokro blato, četverostruki njemački Enduro prvak bez napora postavlja tempo - na novom F 850 ​​GS. Enduro na dugim putovanjima podvrgnut brutalnom testu i terenu, preko Maroka.

+ Saznajte više

Više individualnosti

Izrađen po mjeri F 850 GS-a.

Želite li prilagoditi F 850 ​​GS? Tada vam je na raspolaganju široka paleta posebne opreme i dodataka. Omogućuje vam da sastavite svoj motocikl točno onako kako želite.

SAZNAJTE VIŠE

Dodaci za F 850 GS

Više Adventure modela

spinner