NOVI BMW F 900 XR.

VIŠE, BRŽE, DALJE.

XR predstavlja beskompromisnu kombinaciju atleticizma i performansi na duže staze: adrenalin zavoj za zavojem. Na novom F 900 XR možete nastaviti loviti zavoje bez zaustavljanja - kilometar za kilometrom. Čak i njegov uzbudljiv dizajn obećava čiste performanse. Dok uspravni opušteni sjedeći položaj i štitnik od vjetra i vremenskih prilika pokazuju: samo jedna osoba odlučuje kada je vaša vožnja završena - vi.

Zahvaljujući punom asortimanu opreme, jednako ste dobro opremljeni za sport i putovanja kao i grad. F 900 XR je motocikl koji odgovara vama i vašem sportskom stavu.

Jasan govor tijela - nepogrešivo XR.

Motivacija F 900 XR može se primijetiti već na prvi pogled. Upečatljivi LED svjetlosni vodiči novo razvijenog prednjeg svjetla naglašavaju zapovjednu prirodu F 900 XR - osjećaj koji najbolje znate. Dojam se dodatno razvija na ovom dinamičnom uzbuđenju. Precizni rubovi definiraju njegov agresivni dizajn. Tanak i vizualno kratak rep priziva atletsku energiju ovog izvođača na duge staze.

+ Saznajte više

Ekspresivne boje.

Tri varijante boja ističu precizno postavljene i definirane površine F 900 XR. Sve varijante imaju jedno zajedničko: čist potisak prema naprijed.

Sportski stil: Racing crvena

Dinamično agresivna crvena u kontrastu s tehnički naizgled granitnim sivim metalik matom to i pokazuje: srce sportaša kuca u vama. Što već pokazuje primjer vašeg F 900 XR. Kratko sportsko vjetrobransko staklo i zlatno anodizirane vilice naglašavaju dinamičnost ovog motocikla.

Bazna boja: Light bijela

Spremnik za gorivo i rešetka hladnjaka u granit sivoj metalik boji sa srebrnim naplatcima: Cool, odlučno, puristički; privući pogled drugih prema sebi.

Ekskluzivni stil: Galvanic zlatna metalik

Ekskluzivni stil koji privlački poglede. Crni naplatci prepuštaju sav sjaj briljantnoj Galvanic zlatnoj metalik boji. Spremnik za gorivo i radijator hladnjaka su u kontrastnoj granit sivoj metalik. Vozite se samouvjereno po cijele dane na F 900 XR - sa ručnim štitnicima koji omogućuju svladavanje bilo kojeg zavoja.

Ravno i opušteno.

Ravno i opušteno.

Na kraju dana stavili ste samo pravi broj kilometara na brojač kilometara i imali ste ga upravo u kostima: ergonomija F 900 XR. Potpuno je dizajniran za sportske performanse na duge staze.  Ovdje vlada pravilo maksimalne varijabilnosti s visinama sjedala od 775 do 870 mm, kao i potpuno podesivom ručicom i fleksibilnim dvostupanjskim vjetrobranskim staklom. Optimalan položaj stopala i sjedala omogućuje vašem suputniku da se pridruži strastima na svakom kilometru.

+ Saznajte više

Dvocilindrični redni motor.

77
kW (105 KS) maks. kapacitet na 8,500 o/min.
92
Nm maks. okretni moment na 6,500 o/min.
895
cc kapacitet
775
Visina sjedala od 775 do 870 mm

Vaši otkucaji srca u mirovanju: 92 Nm.

Vaši otkucaji srca u mirovanju: 92 Nm.

Trkaća linija pred vašim očima i pogled daleko ispred vas, svaku krivinu uzimate mirno i samouvjereno. Jednu za drugom, opet i opet. Pa, ako ova nezasitna želja ide dalje, i uvijek ide dalje, upoznajte prave partnere: redni dvocilindriči motor F 900 XR s visokim okretnim momentom nudi između 4.500 i 8.500 o/min. za 87 Nm. Opcijski Dynamic ESA nudi optimalnu udobnost ovjesa i vrlo stabilno rukovanje. Oni koji ovako napreduju, ostavljaju ostale iza sebe.

+ Saznajte više

Vizionarski - doslovno.

Vizionarski - doslovno.

F 900 XR postavlja standarde kada je riječ o osvjetljenju. Ima prilagodljivo svjetlo u zavoju - prvi put dostupan u segmentu srednjeg raspona. Smješten u novorazvijena upečatljiva LED prednja svjetla, omogućuje savršeno osvjetljenje pod kutom od 7°: očiti plus prilikom vožnje noću ili s lošim uvjetima osvjetljenja.

+ Saznajte više

Sustavna sigurnost.

Sustavna sigurnost.

Mnogo drugih inovacija osigurava ugodnu i opuštenu vožnju. Dynamic Brake Control (DBC) i Engine Braking Control (EBC) pružaju veću sigurnost za kočenje u nuždi i za naglo oslobađanje gasa, kao i za nagle promjene spuštanja brzina u niže.

+ Saznajte više

DOŽIVITE ZVUK F 900 XR

NAJVAŽNIJE ZNAČAJKE F 900 XR

Dvocilindrični redni motor.
We see a close-up of the two-cylinder in-line engine.
Dinamični ESA.
We see a close-up of the Dynamic ESA.
Adaptivna zakretna svjetla.
We see the lights of the BMW F 900 XR.
Visina sjedala: široki raspon koji jednostavno odgovara.
We see the seat of the BMW F 900 XR.
Vjetrobransko staklo podesivo po visini.
We see the windshield of the BMW F 900 XR.
Uvijek dobro informirani sa BMW Motorrad Connectivity i TFT zaslonom.
We see the TFT colour display of the BMW F 900 XR.
Pogodan prostor za odlaganje.
We see the storage options of the BMW F 900 XR.
ECALL, uvjerljiv pratilac.
We see the ECALL switch installed on the vehicle handlebar.

Ostali modeli

spinner