UBRZAVA PULS

Vaš puls u Nm.

Savršen sportski stil sa spojlerom motora Racing Red i crnim mljevenim dijelovima pokazuju vašu ljubav prema sportu. Uz opsežan paket elektronike za još više sportskih performansi, kao i Headlight Pro, uključujući prilagodljivo svjetlo, već ste daleko ispred čak i bez cilja.

+ Saznajte više
Dynamic ESA

Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) automatski podešava rad opruge i amortizera ovisno o uvjetima vožnje. Odaberite različite postavke amortizera tijekom vožnje i prilagodite prednaprezanje opruge pritiskom na gumb dok ste parkirani

Režim rada Pro

S Pro načinom rada može se značajno povećati opseg primjene stroja, dok su sustavi upravljanja također osjetljivi na naginjanje. Osim odziva na gas, odabranom načinu rada prilagođavaju se i sustavi ABS Pro, MSR i Dynamic Traction Control (DTC), kao i standardne Dynamic ESA postavke.

Shift assistant Pro

Shift assistant Pro za promenu stepena prenosa prebacuje u niži stepen bez pomoći kvačila u svim opsezima i krivama momenta. Promena je znatno brža a opterećenje na ručici kvačila je manje te je vožnja dinamičnija, ugodnija i komfornija.

Sportski elementi dizajna

Sklopive poluge kvačila i ručne kočnice

CNC strojno obrađene ručke od anodiziranog aluminija otpornog na koroziju imaju tri stupnja zahvata iu slučaju pada ili udarca imaju veću elastičnost, čime se smanjuju moguća oštećenja. Njihov izgled savršeno odgovara dizajnu motocikla i naglašava vašu individualnost.

Podesivi oslonci za noge

Pločnik je izrađen od crnog anodiziranog aluminija i spaja dinamične vizualne elemente, ergonomiju i sportski karakter. Zahvaljujući utorima na površini i tri podešavanja visine, osigurava bolju potporu i savršenu kontrolu nad vozilom.

Štitnici ručne kočnice

Štitnici ručne kočnice jasna su izjava u smislu beskompromisnog sportskog karaktera. Zakrivljeni nosač izrađen od aluminija i plastike štiti ručicu kočnice i spojke na upravljaču od nenamjernog aktiviranja pri dodirivanju drugog vozila i oštećenja.

Spojler motora

Elegantni trodijelni spojler motora izrađen od plastike otporne na udarce i UV zračenje jamči individualan, sportski izgled. Bočni dijelovi u boji vozila stvaraju upečatljiv vizualni naglasak.

Pro prednje svetlo

Prednje svjetlo Headlight Pro ikonski je rasvjetni element i funkcionira kao poziciono svjetlo i svjetlo za dnevnu vožnju. U kombinaciji s prilagodljivim svjetlom, poboljšava sposobnost vozača da vidi i bude viđen, a vožnju čini još sigurnijom.

Zatamnjeno sportsko vjetrobransko staklo

U paketu Sport style, stroj blista u nijansi Racing Red. Upečatljiv kontrast stvaraju rešetka hladnjaka i poklopac spremnika u granitno sivoj metalik mat boji, noćno crni kotači i zlatne vilice. Kraće, zatamnjeno sportsko vjetrobransko staklo naglašava dinamičan izgled.

Tvorac kilometara

Uvijek u pokretu.

Kad se uz kilometražu uzme u obzir izgled i funkcionalnost: u paketu Style Exclusive dojam je da je sve elegantno s visokokvalitetnom završnom obradom u metalik boji Galvanic Gold sa zanimljivim kontrastima u metalik granitno sivoj boji, naplatcima u Noć crna i s crnim rašljama. Štitnici za ruke naglašavaju sportski izgled.

+ Saznajte više
Tempomat

Tempomat se može aktivirati pri brzinama iznad 30 km/h i održavati konstantnu brzinu. To vam omogućuje posebno opušteno uživanje u dugim dionicama autoceste. Funkcija se deaktivira kočenjem, a odabrana brzina se nastavlja nakon pritiska na tipku za nastavak.

Držač za torbe

Putna torba ili torbe mogu se jednostavno i sigurno pričvrstiti na diskretnu nosiljku. A kad nema vrećica, nosiljka se jedva primjećuje.

Sedlane torbe

Sedlane torbe impresioniraju svojim dizajnom i zapreminom od po 20 litara. Uz vodootpornu podstavu, razni pretinci za pohranu nude dodatni prostor. Kopče se lako i brzo otpuštaju, a bisage se jednostavno postavljaju na motocikl. Čvrste ručke jamče sigurno držanje i izuzetno praktično rukovanje.

Torba za putovanja

Čvrsta unutarnja podstava pruža dovoljno prostora za vaše stvari ili čak kacigu, zahvaljujući volumenu od 32 litre. Mogu se zaključati, vodootporni su i mogu sadržavati vodootporni unutarnji džep – savršena pomoć na dugim putovanjima. Presvlake su izuzetno kvalitetne i odgovaraju boji motocikla.

Velika tank torba

Torba za spremnik izrađena od visokokvalitetne i otporne poliesterske tkanine po potrebi se može proširiti s 11 na 16 litara. Pretinac za kartu i vanjski džepovi tu su za više prostora. Pričvršćivanje je sigurno i lagano.

Mala tank torba

Izdržljiva mala torba za spremnik savršena je za kraća putovanja. Glavni pretinac od 5,5 litara može se izvaditi, a unutarnji džep je vodootporan i uključuje otvor za kabel; ručka i trake se mogu ukloniti tako da ste spremni za svakodnevnu akciju.

Udobno sjedalo

Zahvaljujući dodatnoj podstavi, Comfort Seat nudi znatno udobnije sjedalo za vozača i suvozača, za bezbrižne kilometre koji dolaze. To čak i duga putovanja čini opuštenim i udobnim.

Navigacija

Navigacija

Navigacijski set s držačem na volanu služi za učvršćivanje BMW Navigatora u vidnom polju vozača. Funkcijama navigacije i povezivanja lako se upravlja pomoću upravljača na upravljaču.

 

Navigator VI

Navigator VI svidjet će se svima. Planiranje rute postaje dječja igra uz mnoge dodatne funkcije koje svaku turu čine doživljajem. Zaslon osjetljiv na dodir od pet inča vodootporan je i lako čitljiv čak i pod izravnom sunčevom svjetlošću, a pruža vam i pregled svih informacija koje su vam potrebne.

Centralno postolje

Središnji stalak osigurava siguran stojeći položaj motocikla i prednosti tijekom točenja goriva, utovara i istovara ili tijekom servisiranja. Osim toga, gume i amortizere treba odmarati tijekom sezone kada ne koristite motocikl.

LED pomoćno prednje svjetlo

Snažna LED pomoćna prednja svjetla pružaju potrebnu perspektivu u uvjetima loše vidljivosti zahvaljujući produženom osvjetljenju, što ih čini savršenim dodatkom glavnim prednjim svjetlima. LED tehnologija osigurava rad gotovo bez habanja.

GRADSKA FACA

Gradske priče.

Prolazi kroz gužve, jer uvijek ima neku prečicu na umu. Intuitivno se kreće gradskom mrežom. Vaš je stroj savršeno integriran u vaš životni stil zahvaljujući svojoj ergonomskoj raznolikosti i visini sjedala od 775 mm - 870 mm. Sve počinje od beskontaktnog odlaska. Praktičan i uvijek s vama: mali gornji dio za sve najvažnije zadatke.

U jarko bijeloj boji, osnovni model izražava sportsku prirodu. Rešetka hladnjaka i poklopac rezervoara su drveni u granit sivoj mat metalik boji, sjedište je crno. Bijeli aluminijski metalik mat kotači upotpunjuju dizajn.

+ Saznajte više
Vožnja bez ključa

With Keyless Ride, from now on the key stays in your pocket. Because the keyless system is extremely convenient and lets the rider start their machine simply with the press of a button. The steering lock and fuel cap can also be unlocked this way. So the motto is: simply climb aboard and ride off!

Grijane ručke

Hladne ruke su prošlost: električni grijači olakšavaju kontrolu na nekoliko načina. Povećavaju udobnost i poboljšavaju vašu sigurnost, jer tople ruke imaju više osjećaja u prstima, a kontrola je jednostavno bolja. Grijanjem ručke praktično se upravlja putem višenamjenskog prekidača na kolu upravljača.

Štitnici ručica

Rukohvati jasno pokazuju da se radi o beskompromisnom sportskom karakteru. Zakrivljeni nosač izrađen od aluminija i plastike štiti ručicu kočnice i spojku na kolu upravljača od nenamjernog aktiviranja u kontaktu s drugim motociklom i od oštećenja uslijed nesreće.

Nosač prtljage

Postavite gornji kofer ili druge komade prtljaga lako i sigurno zahvaljujući stabilnom nosaču prtljaga napravljenom od livenog aluminijuma. Budući da je gornja ploča nosača pričvršćena za motocikl i zaštićena od vibracija, primetićete koliko se vaš motocikl bolje vozi velikom brzinom sa pričvršćenim gornjim koferom.

Mali gornji kofer

Mala gornja kofera, 30 l

Vodootporni plastični gornji kovčeg zapremine 30 litara pruža dovoljno mjesta za kacigu. Poklopac, koji je opcijski dostupan u mat metalik Asphalt Grey, Black storm, Red Racing ili Light White, sa sustavom mekog zatvaranja, još jednom ističe visoku kvalitetu materijala i izrade.

Kontrola tlaka u gumama (TPC)

Kontrola tlaka u gumama (TPC) brine o trenutnom tlaku u gumama i obavještava vozača o ranim potencijalnim opasnostima u slučaju gubitka tlaka. Vrijednosti se mogu pozvati putem zaslona u kokpitu. Žuto i crveno svjetlo upozorenja automatski označavaju relevantno odstupanje od postavljenih vrijednosti tijekom vožnje.

ECALL

Inteligentni sustav poziva automatski kontaktira BMW pozivni centar u slučaju nesreće kako bi se što prije aktivirale službe spašavanja. Prenosi se pozicija vozila i, ako je moguće, uspostavlja se inicijalni razgovor s ugroženom osobom. Sustav se može pokrenuti i ručno, primjerice za pomoć drugim sudionicima u prometu.

Originalni BMW Motorrad dodaci

Neka vaš F 900 XR bude nepogrešiv. U našem katalogu dodatne opreme pronaći ćete sve što vam je potrebno kako bi bicikl bio vaš vlastiti F 900 XR.

+ Saznajte više

Preuzmite katalog dodatne opreme

Originalni BMW Motorrad katalog dodatne opreme 2020
PDF   |   3.10 MB   |   English
[This is disclaimer text for gpx download files.]

Dizajnirajte vlastiti F 900 XR

F 900 XR

Daljnji sadržaj koji bi vas mogao zanimati.

spinner