R 1250 GS

od 20.194,11 EUR / 152.152,50 HRK
od 213,59 € mjesečno uz 3asy Ride financiranje*

Tečaj za 1 EUR = 7,534500 kn

*Iznos mjesečne rate iskazan je u EUR, s uključenim svim davanjima (PDV i PPMV). Izračun rate je informativan i izrađen u suradnji s Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o. kao davateljem leasinga, na bazi financijskog leasinga na rok otplate 36 mjeseci, uz 33% akontacije i 33% zadnje otkupne rate. Mjesečna rata izračunata je na bazi nominalne kamatne stope 2,75%, promjenjiva vezana uz 3M-Euribor. Trošak obrade ugovora iznosi 0%.

Temeljem upita klijenta, davatelj leasinga ispostavlja Leasing ponudu sa svim detaljnim parametrima ponude i uvjetima financiranja. Efektivna kamatna stopa (EKS) se iskazuje unutar Leasing ponude u slučaju potrošačkog kreditiranja te uz nominalnu kamatnu stopu uključuje trošak interkalarne kamate i okvirne troškove kasko osiguranja uz franšizu koji su poznati u trenutku izrade informativnog izračuna.

Kod zahtjeva za financiranje fizičkih osoba, moguće je ugovoriti financiranje uz nominalnu kamatnu stopu 3,85%, fiksno

Preduvjet za sklapanje ugovora o leasingu je pozitivna odluka kreditnog odbora, a konačni uvjeti leasinga definiraju se ugovorom o leasingu. Za plaćanje se koristi prodajni tečaj za EUR kod Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Odabirom akcijskog modela „3asyRide“ u cijenu se uključuje produžena garancija na motocikl (ukupno u trajanju 5 godina).

Akcijski uvjeti financiranja iz ponude "3asyRide“ važeći su za zahtjeve financiranja BMW motorkotača, koji su odobreni do 31.12.2022.

BMW R 1250 GS

Bezgranična glad za avanturom

Neobuzdana znatiželja, hrabrost da uvijek iznova otkrijete nešto novo: za to se zalaže R 1250 GS. Ikona je već četiri desetljeća - i još uvijek nadahnjuje novim značajkama. Novi dizajn LED svjetla daje mu sjajan izgled i nudi maksimalnu vidljivost: to osiguravaju okretna LED svjetla s prilagodljivim svjetlima i svjetlo za krstarenje. Dodatna oprema poput grijanja sjedala pruža vam dodatnu udobnost, a zahvaljujući sedam načina vožnje možete s pouzdanjem svladati bilo koju situaciju u vožnji. S ovim GS-om vaša žeđ za otkrićem nema granica. Živite #SpiritOfGS.

Opremljen za sve prilike

Brze promjene zavoja, ispucavanje šljunka, beskrajne ture: Uz R 1250 GS vi odlučujete kako će izgledati vaša avantura. Njegova kontinuirano optimizirana tehnologija i opsežna oprema odvest će vas sigurno, dinamično i udobno na bilo koju rutu.

+ Saznajte više
LED indikatori u seriji s dodatnim svjetlom Cruising Light
Vidimo detaljan pogled na LED indikatore R 1250 GS
Podizači upravljača od 30 mm
Vidimo R 1250 GS sa podizačima upravljača.
Enduro paket za off-road vožnju
Vidimo R 1250 GS sa Enduro paketom.
Comfortable grijano sjedalo
Vidimo grijano sjedalo G 1250 GS.
Prilagodljivo svjetlo s LED okretnim svjetlom
Vidimo prednje svjetlo sa LED tehnologijom R 1250 GS.
Načini vožnje Pro i ECO Modus
Vidimo načine vožnje Pro i ECO Modus.
DTC i ABS Pro serijski
Vidimo DTC i ABS Pro sustave R 1250 GS.
Povezivost sa TFT zaslonom i USB utičnica
Vidimo kokpit R 1250 GS sa dominantnim TFT zaslonom.

Savršeni način za svaku avanturu

Savršeni način za svaku avanturu

Razne ceste, mokre ceste ili neasfaltirane makadamske ceste: sedam načina vožnje R 1250 GS osigurava optimalno prianjanje i vrhunsko upravljanje u svakom trenutku. Kad vozilo miruje, možete unaprijed odabrati najviše četiri načina vožnje u izborniku, a zatim ih možete brzo i prikladno odabrati tijekom putovanja pomoću gumba za način vožnje. Nova dinamička kontrola kočnice motora pruža veću stabilnost i jednostavnu kontrolu u režimima vožnje Pro; sprječava klizanje ili trzanje stražnjeg kotača. A u novom standardnom ECO Modus načinu rada postižete maksimalan domet iz svakog spremnika goriva.

+ Saznajte više

Vidite i budite viđeni

Vidite i budite viđeni

Savršeno osvjetljenje za svaki zavoj: prilagodljiva svjetla automatski se uključuju kad se motocikl nagne, pružajući optimalno osvjetljenje zavoja ovisno o nagibu i nosivosti - značajan plus u pogledu sigurnosti i udobnosti. Višenamjenski stražnji LED bljeskajući pokazivači smjera osiguravaju privlačan izgled i još veću vidljivost.

+ Saznajte više

Snažan pogon, uglađen rad

100
kW (136 KS) pri 7,750 rpm
143
Nm maksimalni okretni moment na 6,250 rpm
1,254
cc kapacitet
4.75
litara potrošnja na 100 km prema WMTC

Performanse, učinkovitost, kontrola

Bokser motor R 1250 GS fascinira već na prvi pogled. Njegov karakter možete osjetiti u svakom rasponu broja okretaja motora, jer vam nudi impresivne performanse s više glatkoće pri malim brzinama vrtnje. Promjenjiva kontrola bregastog vratila BMW ShiftCam osigurava snažniji razvoj okretnog momenta u cijelom rasponu broja okretaja motora, pružajući veću kontrolu u svakoj situaciji vožnje. To znači: više okretaja i više performansi uz veću učinkovitost, a time i snagu kad god vam zatreba. Snažno povlačenje s nižeg stupnja prijenosa daje vam veću slobodu. Na ovaj način energiju bokser motora osjećate još izravnije.

+ Saznajte više

Zvuk pun karaktera

Dizajn za svaku avanturu

Iskustvo - čisto GS stil - čisto vi

Dizajn R 1250 GS s upečatljivim prednjim dijelom i tipičnom GS linijom je nepogrešiv. Ali svaka varijanta boje daje joj svoj vlastiti karakter - koja vam odgovara?

Stil Triple Black

Crna u svim aspektima: black storm metalik/black/agate grey lakiranje naglašava moćan oblik vašeg GS-a sa sjajnim i mat površinama.

Light white ne-metalik

Svjetlo bijela osnovna boja daje GS svijetlom izgledu, čineći savršen kontrast srebrnom okviru i teleskopskoj vilici u zlatnoj boji.

Stil Rallye

Beskompromisan i dinamičan, vaš GS dolazi u Light white/Racing blue metalik/Racing red. Upečatljive trake jasno pokazuju kamo ide vaš motocikl.

Edition 40 Years GS

R 1250 GS je uvijek bio: njegova upečatljiva crna i žuta podsjeća na kultni R 100 GS s vrlo posebnim detaljima.

Dizajnirajte vaš R 1250 GS

Dizajnirajte vaš R 1250 GS

Pripremite R 1250 GS za vaše avanture u raznim stilovima i značajkama: dodatni dodaci poput paketa Comfort i Touring, štitnicima za ruke i držačima kućišta pružaju dodatnu udobnost na dugim turama. Bez obzira jeste li van ceste ili na asfaltu: ovdje ćete pronaći ono što morate imati za sebe i svog GS-a.

+ Saznajte više
spinner