Gutač milja

Udobnost za svaki kilometar

Za vas je odredište putovanje; svako dodavanje gasa čisto je iščekivanje sljedećih kilometara. R 1250 GS, uključujući paket putovanja i udobnosti, upravo je vaš stroj. Njegova opsežna tehnologija LED osvjetljenja unosi svjetlost u svaki mrak, a grijana sjedala pružaju vam ugodnu toplinu u dugim turama. Torba Vario i kućišta Vario s obje strane nude obilje prostora za pohranu - vaša će prtljaga ovdje naći dovoljno mjesta. A zahvaljujući pouzdanom navigacijskom uređanju, vaše će ture nepoznatim rutama biti još lakše, sigurnije i opuštenije.

+ Saznajte više
Idi na konfigurator external-link-arrow-slim
Comfort paket

Comfort paket ukjljučuje Keyless Ride, udobne grijane ručke i kromirani ispušni sustav.

Tour paket

Tour paket uključuje prilagodljivi tempomat, pripremu za navigaciju i štitnike za ruke kao i nosače kućišta.

LED tehnologija osvjetljenja

Adaptivno glavno svjetlo

Prilagodljivo svjetlo u zavojima jamči znatno bolju osvijetljenost kolnika prilikom vožnje u zavojima.

Multifunkcionalni indikatori

Višenamjenske LED lampice mogu emitirati žuto trepćuće svjetlo i svjetlo kočnice ili stražnja svjetla istodobno.

LED dodatna svjetla

Snažni LED dodatni farovi pružaju još bolju vidljivost u lošim uvjetima osvjetljenja.

Grijanje sjedala

Grijanje sjedala, koje se može zasebno regulirati za vozača i suvozača, pruža dodatnu udobnost i neograničen užitak u vožnji čak i u hladnijim sezonama.

Option 719 billet paket Storm II

Storm II billet paket ekskluzivne Option 719 postavlja akcente dizajna s visokokvalitetnim komponentama u srebrno-sivom hrapavom izgledu.

Spremište

Vario gornja torba sa nosačem i naslonom

Vodonepropusna Vario torba s patentiranim mehanizmom za podešavanje u dvije razine nudi promjenjivi kapacitet od 25 do 35 litara. Nosač torbe koristi se za sigurno pričvršćivanje Vario torbe, a s naslonom suputnik uživa veću udobnost kako na kratkim putovanjima, tako i na dugim putovanjima.

Vario torba

Vario torba s patentiranim mehanizmom za podešavanje nudi promjenjivu zapreminu od 30 do 39 litara s lijeve strane i od 20 do 29 litara s desne strane.

Navigator VI

Navigator VI nije samo za ljubitelje touring motocikala. Sustav nudi bogatstvo dodatnih funkcija uz savršenu navigaciju.

Off-road putnik

Popnite se na makadamski put

Sklonite se s utabanih staza: R 1250 GS s paketom Enduro i Dynamics vaš je partner za zahtjevnu terensku upotrebu. U sportskom reli stilu ima sve što je potrebno za vaše avanture. Vjetrobransko staklo za rally ističe njegov upečatljiv dizajn, a sportski prigušivač zvuka daje mu moćan zvuk. Zahvaljujući aluminijskom štitniku motora Enduro i pokrovnoj ploči glave cilindra, vašem pustolovnom duhu ne moraju postojati nikakva ograničenja.

+ Saznajte više
Idi na konfigurator external-link-arrow-slim
Enduro paket

Enduro paket s terenskim gumama, sportskim ovjesom, podizačima upravljača i zaštitom motora poboljšava terensku prikladnost motocikla.

Dynamic paket

Dinamičan paket uključuje Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment), Pro načini vožnje i Pro Gear Shift Assistant.

Style Rallye

Style Rallye podvlači sportski potencijal touring endura.

 

Sportski prigušivač

Sportski prigušivač zvuka, izrađen od titana i s karbonskim poklopcem, pruža robustan zvuk i svaku vožnju pretvara u vizualno i akustično iskustvo.

Štitnik motora

Enduro aluminijska zaštita motora

Ovaj čvrsti Enduro aluminijski štitnik motora posebno je izrađen za terensku uporabu i pruža optimalnu zaštitu donjeg dijela motora.

Štitnik poklopca glave motora

Štitnik poklopca glave motora od eloksiranog aluminija štiti glavu motora od oštećenja i motociklu daje atraktivniji izgled.

Spremište

Aluminijska gornja torba

Robusna aluminijska torba, zapremine 32 litre, nudi prostor za kacigu i impresionira čak i u ekstremnim uvjetima.

Aluminijska torba uklj. nosač torbe

Robusno aluminijsko kućište pruža 36 litara prostora za odlaganje s desne i 44 litara s lijeve strane. Uvjerit ćete se u njegovu korisnost, čak i pod ekstremnim uvjetima. Čvrsti nosač kućišta s obje strane izrađen od sjajnog nehrđajućeg čelika omogućuje jednostavno i sigurno pričvršćivanje touring torbe.

Set aluminijskih kućišta povećanog volumena, 40 godina GS ograničeno izdanje

Komplet aluminijskih kućišta povećane zapremine proširuje obujam kućišta za 13,5 litara prtljažnog prostora po boku za ukupni porast zapremnine od 27 litara.

Obojano Rallye vjetrobransko staklo

Zatamnjeno vjetrobransko staklo Rallye vizualno poboljšava motocikl.

Elegancija

Crna u svim aspektima

Za ekskluzivan izgled: R 1250 GS u stilu Triple Black dolazi s sjajnim i mat detaljima - i omogućuje da crna boja sjaji u svim svojim aspektima. Njegova LED tehnologija osvjetljenja ne samo da osvjetljava njegovu siluetu, već vam pruža i puni pogled u svim svjetlima. Crne felge s poprečnim krakom, zatamnjeno vjetrobransko staklo i visokokvalitetni aluminijski dijelovi od gume Option 719 u crnoj i srebrnoj boji pružaju upečatljiv izgled i elegantan završetak.

+ Saznajte više
Idi na konfigurator external-link-arrow-slim
Style Triple Black

U Style TripleBlack, touring enduro ima prigušen, elegantan izgled.

Lighting paket

Paket osvjetljenja uključuje Headlight Pro s dnevnim svjetlima i prilagodljivim svjetlima, plus kružno svjetlo sprijeda i višenamjenske kontrolne lampe straga.

Crni cross-spoked kotač

Stabilni kotači s poprečnim krakovima u potpunosti su sposobni za vožnju izvan terena i usavršavaju izvanredni izgled.

Option 719 billet paket Shadow i Shadow II

Option 719 billet paket Shadow naglašava sportski karakter motocikla s visokokvalitetnim aluminijskim komponentama u crnoj/srebrnoj boji.

Enduro aluminijska zaštitna ploča, crna

Robusna i lagana zaštita motora Enduro izrađena od aluminija presvučena u crnu boju štiti od kameničića i oštećenja, posebno kada se koristi na terenu.

Obojano vjetrobransko staklo

Zatamnjeno vjetrobransko staklo podupire sportski izgled motocikla. Posebni premaz također trajno sprječava ogrebotine.

Poklopci za radijator "Style" crne

“Style” poklopci radijatora izrađeni od nehrđajućeg čelika presvučeni su crnom bojom i ističu dinamični karakter stroja.

Dizajnirajte vaš R 1250 GS

Od laka do originalne opreme BMW Motorrad - u konfiguratoru možete sastaviti svoj individualni motocikl iz snova.

Idi na konfigurator
spinner