* Ilustracije mogu uključivati ​​dodatnu opremu i dodatke uz nadoplatu. Neobvezujuća preporuka cijene franko tvornica bez ikakvih troškova prijenosa uklj. XX% PDV. Promjene i pogreške izuzete.

BMW R 1250 GS Adventure

Nijedno odredište nije predaleko

Neobuzdana znatiželja, hrabrost da stalno otkrivate nešto novo: to je ono što predstavlja R 1250 GS. Bio je ikona već četiri desetljeća - a ipak uvijek inspirira novim značajkama. Novi dizajn LED svjetala daje vam blistav izgled i optimalnu vidljivost i maksimalnu vidljivost: to osiguravaju LED zakretna prednja svjetla s prilagodljivim svjetlima za zavoje i svjetlom za krstarenje. Dodatne značajke kao što je grijanje sjedala pružaju vam dodatnu udobnost, a zahvaljujući sedam načina vožnje, možete svladati svaku situaciju u vožnji s povjerenjem. S ovim GS-om vaša žeđ za otkrićem nema granica. Vi živite #SpiritOfGS.

Istaknute stvari koje treba otkriti

R 1250 GS Adventure je kod kuće u svijetu. Nijedno odredište nije predaleko za njega, nijedno podzemlje nije mu strano. Na cesti, off-road i natrag. Čak i ako ne znate kakav teren vas očekuje na putu, možete se osloniti na svoj bicikl do najsitnijeg detalja. Uz R 1250 GS Adventure sada možete još intenzivnije uživati ​​na velikim udaljenostima. Udobno i sigurno. Uvijek spreman za nekoliko dodatnih milja - i to milja s tim malim dodatkom.

+ Saznajte više
LED trepćući pokazivači smjera kao standard s opcijom Cruising Light
We see the standard LED flashing turn indicators with Cruising Light option.
Udobni podizači upravljača
We see the R 1250 GS Adventure with handlebar risers.
Veliki domet sa spremnikom od 30 litara
We see the 30-litre tank of the R 1250 GS Adventure.
Grijanje sjedala
We see the heated seat.
Adaptivno prednje svjetlo s LED zakretnim prednjim svjetlom
We see the front headlight of the R 1250 GS Adventure.
Načini vožnje Pro i ECO Modus
We see Pro riding modes with ECO mode.
DTC i ABS Pro u seriji
We see the DTC and ABS Pro systems of the R 1250 GS Adventure.
TFT zaslon s mogućnošću povezivanja, USB utičnicom za punjenje i podesivim vjetr
We take a look into the cockpit of the R 1250 GS Adventure.

Idite opušteni na nepoznat teren

Idite opušteni na nepoznat teren

Udobna ergonomija i položaj sjedenja R 1250 GS Adventure nude vrhunsku vidljivost u svakoj situaciji i omogućuju vam jednostavno upravljanje motociklom. Budući da se upravljač može podići do 30 mm, možete se voziti udobno i samouvjereno čak i kao visoki vozač ili stojeći dok ste izvan ceste. Osim toga, široki raspon visina sjedala od 790 do 910 mm i opsežan izbor sjedala zajamčeno će vam pomoći pronaći pravi R 1250 GS Adventure za vas. A sustav grijanja sjedala osigurava da vi i vaš suputnik još više uživate u svakoj vožnji.

+ Saznajte više

LED tehnologija rasvjete

LED tehnologija rasvjete

Više sjaja, vidljivosti i istaknutosti: Full-LED zakretna prednja svjetla i prilagodljiva prednja svjetla jamče vrhunsko osvjetljenje i stalni domet - u stranu, gore i dolje. Ovisno o nagibu tla, nosivosti i nagibu u zavojima.

 

Na ovaj način, svjetlo je s vama gdje god se vozite. LED pokazivači smjera s opcijom Cruising Light pružaju privlačan izgled sa stalno prigušenim osvjetljenjem sprijeda. Straga višenamjenski LED pokazivači smjera povećavaju pasivnu sigurnost. Daljnje naglaske: funkcija Welcome i Goodbye kao i svjetla za vožnju, koja se mogu aktivirati kada se kontakt isključi - vrlo praktično pri manevriranju u mraku.

+ Saznajte više

Snažan, samouvjeren, pouzdan

100
kW (136 KS) pri 7.750 o/min
143
Nm najveći okretni moment pri 6.250 o/min
1,254
cc kapacitet
30
Kapacitet rezervoara od litara

Nadahnjujuća glatkoća

Samouvjeren, pouzdan, moćan. Baš kao što bi trebao biti idealan suputnik u poznatim i nepoznatim svjetovima. Zahvaljujući varijabilnom sustavu upravljanja bregastom osovinom BMW ShiftCam, bokser motor R 1250 GS Adventure pretvara velike udaljenosti u čisti užitak. Što ovo znači za vas? Lakši rad u niskom rasponu brzina i veliki okretni moment u svakom rasponu brzina. To rezultira uravnoteženom kulturom trčanja koja vam daje još više samopouzdanja i dinamike dok vozite svoj R 1250 GS Adventure.

+ Saznajte više

Ovako zvuči avantura

Jedinstven kao i vaša odredišta

Inspiracija na svaki pogled

Upečatljive bočne obloge i tipičan GS oblik definiraju F 850 ​​​​GS Adventure. Svaki stil ima svoj jedinstveni karakter i pokazuje dio vaše osobnosti.

GS Trophy

Već legendarni: R 1250 GS Adventure u dizajnu GS Trophy. Bogata shema boja u Gravity plavoj metalik boji naglašava njegovu neutaživu žeđ za avanturom. Dinamični naglasci i ekspresivne trake naglašavaju da stagnacija nije opcija.

Rallye

U dinamičnoj Svjetlo bijeloj/Racing plavoj metalik/Racing crvenoj boji s privlačnim trakama na spremniku, R 1250 GS Adventure pokazuje svoju sportsku stranu.

Ice Grey

U ledeno sivoj boji s kontrastima u srebrnoj i crnoj boji i upečatljivim sjedalom u crveno/crnoj boji, ovaj motocikl predstavlja čisti GS osjećaj.

Triple Black

Jednostavna elegancija: mat i sjajni detalji Black storm metalik/crne/ahatno sive boje naglašavaju moćnu siluetu vašeg GS-a.

Opremljen za duge relacije

Opremljen za duge relacije

Utabane staze nisu za vas? Ne voli ih ni R 1250 GS Adventure. Zahvaljujući opcijskoj opremi širokog spektra, kao što je paket Touring s pripremom za navigacijski sustav ili držače kofera, možete sastaviti svoj stroj točno onako kako vam treba. Već smo pripremili tri prijedloga da vas inspiriramo: od dovoljnog prostora za pohranu za najudaljenija odredišta i opreme specifične za enduro za ljubitelje terenske vožnje, do posebno profinjenog završetka. Neka R 1250 GS Adventure bude vaš bicikl za vašu avanturu.

+ Saznajte više

Ostali modeli

spinner