NOVI BMW R 1250 GS ADVENTURE.

VAŠE PUTOVANJE JE ODREDIŠTE.

Novi BMW R 1250 GS Adventure izrađen je za vaše izazove. Teške rute, nepovoljni uvjeti i najudaljenije destinacije nisu problem za kraljanbsp;putnih enduro-a. S povećanjem kapaciteta na 1254 ccm i 100 kW (136 KS), imate još više snage za pustinju, pustinju ili seosku cestu. Osim povećanih performansi, motor također radi učinkovitije i daje vam izdržljivost koja vam je potrebna kako biste došli do završne faze. Varijabilna kontrola bregastog vratila BMW ShiftCam je posve nova tehnologija – nudi vam suverenitet u svakom rasponu brzina motora i daje bokser motoru neviđenu kulturu. Bez obzira na avanturu, BMW R 1250 GS Adventure je spreman poći s vama.

DIZAJN R 1250 GS ADVENTURE

Jedno odredište - mnogo ruta.

Dobro utabane staze nisu vaš stil? Pretvorite svoj BMW R 1250 GS Adventure u motocikl s bezbrojnim mogućnostima prilagodbe. Sve varijante imaju robustan izgled s poprečnim točkovima, zaštitnim šipkama motora i štitnicima za ruke. Svaki stil, međutim, dolazi do vlastitih detalja i dobro promišljenih proširenja i vizualno postavlja izjavu. U osnovnoj verziji, u "Ice grey" prikazujete cool eleganciju. Ekskluzivni stil čini čvrstu i samopouzdanu osobu, a sa stilom HP naglašavate svoju tvrdnju o performansama u bojama motošporta. Bez obzira na vaš stil - BMW R 1250 GS Adventure otvoren je za sve avanture.

Ice grey

Boja Ice grey daje osnovnom modelu poseban izgled na cesti kao i na terenu. Glavni okvir i upravljač su u srebrnoj boji, pogonski sklopovi, kotači s poprečnim krakovima, crni zaštitnik ruku i kočione čeljusti u crnoj boji i sjedala u crvenoj / crnoj boji stvaraju atraktivne kontraste.

Stil HP

Sa stilom HP, R 1250 GS Adventure postaje osobito sportski. Dinamično djelujuća kombinacija boja u svjetlo bijeloj boji, Racing plavoj metalik i Racing crvenoj je stvarna atrakcija. Logotip HP, velike obojene trake i visokokvalitetne hardverske komponente zaokružuju sportski izgled.

Stil Exclusive

U stilu Exclusive, motocikl se predstavlja elegantnim i izražajnim bojama u Kalamata metalik mat. Tu su i vrijedni materijali i površine. Ekskluzivni natpisi, velike obojene trake i visokokvalitetne hardverske komponente zaokružuju elegantan izgled.

Dvocilindrični bokser motor.

1.254
ccm kapacitet
100
kW (136 KS) pri 7,750 o/min
143
Nm max. okretni moment pri 6.250 o/min
217
kg maks. korisna nosivost
Dvocilindrični bokser 1250 ccm (hlađen zrakom i tekućinom)

Doživite zvuk novog R 1250 GS Adventure.

Ovo je novo.

Ostanite vjerni liniji.

Dizajn BMW-a R 1250 GS Adventure donosi istinsku robusnost. S novim pocinčanim pokrovom radijatora i novim pokrovom diska za usis ulja, prednji dio je još izdržljiviji. I redizajnirana zaštitna šipka motora i zaštitna šipka spremnika zaokružuju impresivan izgled.

Saznajte više

Ovo je novo.

Opcija 719.

Opcija 719.

Opcija 719 nudi posebno kvalitetne pakete dijelova koji određuju dizajn za R 1250 GS Adventure. HP-ovi dijelovi naglašavaju sportski karakter stroja s aluminijskim komponentama u dvobojnom izgledu. Opcija 719 Classic paketa postavlja stilske akcente sa svojim purističkim karakterom u srebrnoj boji.

Opseg svakog paketa širi se na:

  • Poklopac glave cilindra lijevo / desno
  • Poklopac kućišta motora
  • Poklopac ekspanzijskog spremnika lijevo / desno
  • Podesiva poluga kočnice
  • Ručica kvačila podesiva
  • Retrovizor lijevi / desni
  • Podesive poluge stopala lijevo / desno
+ Saznajte više

Načini vožnje Pro.

Načini vožnje Pro.

S opcijskim načinima vožnje Pro, raspon primjena motocikla može se dodatno proširiti i prilagoditi različitim situacijama vožnje i namjeni. Osim gasa, reguliraju se i upravljačka svojstva ABS-a, dinamičke kontrole vuče i kompenzacije ovjesa Dynamic ESA. Novi načini vožnje u Pro vožnji uključuju HSC Pro i novi Dynamic Brake Assistant DBC, koji vam pomažu u naglom kočenju tako što ćete suzbiti često neželjeni rad plina u takvoj iznimnoj situaciji. 

+ Saznajte više

NAJVAŽNIJE ZNAČAJKE R 1250 GS ADVENTURE

Spremnik za gorivo od 30 litara.
BMW R 1250 GS Adventure s spremnikom za gorivo od 30 litara
6.5" TFT zaslon u boji s povezivanjem u nizu.
BMW R 1250 GS Adventure s mogućnošću povezivanja, prikaz TFT zaslona
Veliko vjetrobransko staklo.
BMW R 1250 GS Adventure s velikim vjetrobranskim staklom
Potpuno LED prednja svjetla kao standard.
Scena vožnje sa BMW R 1250 GS Adventure u planinama na neasfaltiranoj cesti
BMW ShiftCam.
Pogled na poklopac glave motora BMW R 1250 GS Adventure s natpisom ShiftCam modela
Stil HP.
BMW R 1250 GS Adventure ispred planine
Varijacije sjedala.
Pogled na poklopac glave motora BMW R 1250 GS Adventure s natpisom ShiftCam modela
Stil Exclusive.
BMW R 1250 GS Adventure u Exclusive stilu

VIŠE INDIVIDUALNOSTI

Vaš savršeni R 1250 GS Adventure.

Za R 1250 GS Adventure postoji velik izbor dodatne opreme i originalnih BMW Motorrad dodataka. Tako možete sastaviti svoj motocikl prema vlastitim željama.

SAZNAJTE VIŠE

Odgovarajući motocikli

spinner