R 1250 GS Adventure

od 21.844,02 EUR / 164.583,75 HRK
od 230,89 € mjesečno uz 3asy Ride financiranje*

Tečaj za 1 EUR = 7,534500 kn

*Iznos mjesečne rate iskazan je u EUR, s uključenim svim davanjima (PDV i PPMV). Izračun rate je informativan i izrađen u suradnji s Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o. kao davateljem leasinga, na bazi financijskog leasinga na rok otplate 36 mjeseci, uz 33% akontacije i 33% zadnje otkupne rate. Mjesečna rata izračunata je na bazi nominalne kamatne stope 2,75%, promjenjiva vezana uz 3M-Euribor. Trošak obrade ugovora iznosi 0%.

Temeljem upita klijenta, davatelj leasinga ispostavlja Leasing ponudu sa svim detaljnim parametrima ponude i uvjetima financiranja. Efektivna kamatna stopa (EKS) se iskazuje unutar Leasing ponude u slučaju potrošačkog kreditiranja te uz nominalnu kamatnu stopu uključuje trošak interkalarne kamate i okvirne troškove kasko osiguranja uz franšizu koji su poznati u trenutku izrade informativnog izračuna.

Kod zahtjeva za financiranje fizičkih osoba, moguće je ugovoriti financiranje uz nominalnu kamatnu stopu 3,85%, fiksno

Preduvjet za sklapanje ugovora o leasingu je pozitivna odluka kreditnog odbora, a konačni uvjeti leasinga definiraju se ugovorom o leasingu. Za plaćanje se koristi prodajni tečaj za EUR kod Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Odabirom akcijskog modela „3asyRide“ u cijenu se uključuje produžena garancija na motocikl (ukupno u trajanju 5 godina).

Akcijski uvjeti financiranja iz ponude "3asyRide“ važeći su za zahtjeve financiranja BMW motorkotača, koji su odobreni do 31.12.2022.

BMW R 1250 GS Adventure

Nijedno odredište nije predaleko

Svijet je tu da ga se otkrije. Uvijek postoji nešto novo. R 1250 GS je kralj touring endura. Upravo je stvoren za neprohodne rute, nepovoljne uvjete i najudaljenija odredišta. Zbog toga smo dodatno optimizirali visoki standard prikladnosti i udobnosti putovanja. Od sustava pomoći vozaču, tehnologije osvjetljenja i naprednih načina vožnje do USB utičnice, R 1250 GS Adventure nudi vam sve što je potrebno za istraživanje nepoznatih mjesta. A zahvaljujući snažnom bokser motoru s BMW ShiftCamom, s lakoćom možete doći do bilo kojeg odredišta. Jer znamo: vaših ideja za putovanje svijetom nema kraja. Tipični #SpiritOfGS.

Istraživačke značajke

R 1250 GS Adventure kod kuće je u svijetu. Nijedno odredište nije predaleko za njega, niti jedno podzemlje nije mu strano. Na cesti, van ceste i opet natrag. Čak i ako ne znate koji teren možete očekivati ​​usput, možete se osloniti na svoj motocikl do najsitnijih detalja. S R 1250 GS Adventure sada možete još intenzivnije uživati ​​na velikim udaljenostima. Udobno i sigurno. Uvijek spreman za nekoliko dodatnih kilometara - s posebnim žarom.

+ Saznajte više
LED indikatori u seriji s dodatnim svjetlom Cruising Light opcijom
We see the standard LED indicators with Cruising Light option.
Udobni podizači upravljača
We see the R 1250 GS Adventure with handlebar risers.
Veliki domet s spremnikom od 30 litara
We see the 30-litre tank of the R 1250 GS Adventure.
Grijanje sjedala
We see the heated seat.
Prilagodljivo svjetlo s LED okretnim svjetlom
We see the front headlight of the R 1250 GS Adventure.
Načini vožnje Pro i ECO Modus
We see Pro riding modes with ECO mode.
DTC i ABS Pro serijski
We see the DTC and ABS Pro systems of the R 1250 GS Adventure.
TFT zaslon sa povezivosti, USB utičnica i podesivo vjetrobransko staklo
We take a look into the cockpit of the R 1250 GS Adventure.

Krenite opušteno na nepoznati teren

Krenite opušteno na nepoznati teren

Udobna ergonomija i položaj sjedenja R 1250 GS Adventure nude vrhunski vid u svakoj situaciji i omogućuju vam lako upravljanje. Budući da se upravljač može podići i do 30 mm, možete se voziti udobno i samopouzdano čak i kao visok vozač ili stojeći dok ste na putu. Uz to, širok raspon visina sjedala od 790 do 910 mm i širok izbor sjedala zasigurno će vam pomoći da pronađete pravi R 1250 GS Adventure za vas. A sustav grijanja sjedala osigurava da vi i vaš suputnik još više uživate u svakoj turi.

+ Saznajte više

Tehnologija LED rasvjete

Tehnologija LED rasvjete

Više sjaja, vidljivosti i istaknutosti: potpuno LED okretna svjetla i prilagodljivi farovi jamče vrhunsko osvjetljenje i konstantan domet - u stranu, gore i dolje. Ovisno o nagibu tla, nosivosti i nagibu u zavojima.

Na ovaj način, svjetlo je s vama gdje god se vozili. LED pokazivači smjera s opcijom Cruising Light pružaju privlačan izgled s neprestano prigušenim osvjetljenjem sprijeda. Dok straga, multifunkcionalni LED indikatori povećavaju pasivnu sigurnost. Daljnji naglasci: funkcija Welcome i Goodbye, kao i glavna svjetla, koja se mogu aktivirati kad je kontakt isključen - vrlo praktično pri manevriranju u mraku.

+ Saznajte više

Moćan, samopouzdan, pouzdan

100
kW (136 KS) pri 7,750 rpm
143
Nm maksimalni okretni moment pri 6,250 rpm
1,254
cc kapacitet
30
litara kapacitet spremnika

Inspirativna glatkoća

Samopouzdan, pouzdan, moćan. Baš kao što bi idealni suputnik trebao biti u poznatim i nepoznatim svjetovima. Zahvaljujući promjenjivom sustavu upravljanja bregastom osovinom BMW ShiftCam, bokser motor R 1250 GS Adventure pretvara velike udaljenosti u čisto zadovoljstvo. Što ovo znači za vas? Lakše uživanje u rasponu niskih brzina i veliki okretni moment u svakom rasponu brzina. To rezultira uravnoteženom kulturom vožnje koja vam daje još više samopouzdanja i dinamike u vožnji vašeg R 1250 GS Adventure.

+ Saznajte više

Ovako zvuči avantura

Jedinstven kao i vaša destinacija

Inspiracija na svaki pogled

Izraz: moćan, robustan. A povrh toga, dojam da možete osvojiti bilo koji teren - to je izgled i dojam svakog R 1250 GS Adventure. Sad je na vama koliko daleko želite ići.

Style Rallye

Izvedba u cjelini: u dinamičnoj Light white/Racing blue metalik/Racing red boji s privlačnim trakama na spremniku, R 1250 GS Adventure pokazuje svoju sportsku stranu.

Ice Grey

U osnovnoj boji Ice Grey s kontrastima u srebrnoj i crnoj boji i upečatljivim sjedištem u crveno/crnoj boji, ovaj motocikl predstavlja čisti GS osjećaj.

Sytle Triple Black

Jednostavna elegancija: mat i sjajni detalji u Black storm metalik/black/agate grey boji naglašavaju snažnu stranu vašeg GS-a.

Edition 40 Years GS

GS povijest u vašoj garaži: 40 Years GS edition odaje počast legendarnom R 100 GS i citira njegov privlačan crno-žuti izgled. Pa krenite, izvedite ga u svijet.

Opremljen za velike udaljenosti

Opremljen za velike udaljenosti

Dobro utabane staze nisu za vas? Ni R 1250 GS Adventure ih ne voli. Zahvaljujući širokoj paleti dodatne opreme, poput Touring paketa s pripremom za navigacijski sustav ili držačima kućišta, svoj stroj možete sastaviti točno onako kako želite. Već smo pripremili tri prijedloga koji će vas nadahnuti: od dovoljno prostora za pohranu najudaljenijih odredišta i enduro-specifične opreme za ljubitelje off-roada, do posebno profinjenog finiša. Neka R 1250 GS Adventure bude vaš motocikl za vašu maksimalnu avanturu.

+ Saznajte više
spinner