Svi se motocikli isporučuju samo s zakonskom opremom (npr. reflektori po standardu kao što je Euro 4 norma). Ilustracije na ovoj web stranici mogu se razlikovati od spomenutoga.

NOVI BMW S 1000 XR.

Izazov za zavoje i kilometre.

Ne pravite kompromise, zahtjevajte sve. Od sebe, ali i svog stroja. Uvijek se borite za svaki milimetar: svaki zavoj nekoliko stupnjeva niže. Kilometar za kilometrom. S novim S 1000 XR imate motocikl koji također ne pravi kompromise. U savršenom obliku kombinira atletičnost i vrhunske performanse. Njegova sportska agresivnost dolazi iz RR-a. Njegova izvanredna ergonomija s uspravnim opuštenim položajem sjedala omogućava vam da se borite za svaku krivinu i ravno tokom cijelog dana. Trkaća staza koja završava samo kada želite. Točno kako treba biti. Tako vidimo XR. A vi? #NeverStopChallenging.

Na trkaćoj liniji – isto tako u dizajnu.

Prednja svjetla i rasvjeta definirani su oštrim rubovima. U kombinaciji s upečatljivim detaljima oblikuju cjelokupnu liniju - agresivno i dosljedno do cilja: nije slučajno da vizualno kratak rep podsjeća na sportski motocikl.

Nagoviještena prednja strana, visoka linija i udobne ručke ukazuju na nezasitnu glad za kilometrima. Kilometri koji se odlično zabavljaju u položaju sjedišta na dugim udaljenostima, čak i nakon nekoliko dana - također zahvaljujući revidiranoj aerodinamici. Pruža još bolju zaštitu od hladnoće i buke u vožnji. Podesivo vjetrobransko staklo znači da možete zadržati pogled na cesti a da vam se kaciga ne trese.

+ Saznajte više

Upečatljive boje.

S varijantama boja S 1000 XR već postavlja jasan vizualni znak. Definirane i precizne, boje naglašavaju sportski, kultni karakter stroja sve do posljednjih detalja.

*/-->

Racing Red uni / White Aluminium metalik mat

Agresivni geni direktno sa staze: Racing Red uni / White Aluminium metalik mat jasno pokazuju sportski, agresivni karakter S 1000 XR-a. Kontrast u White Aluminiumu čini bočnu stranu uglađenom.

*/-->

Ice Grey uni

Varijanta boje Ice Gray je savršeno u kontrastu s crnom bojom, a oštre crte S 1000 XR stavljaju u prvi plan. Jasni primjer za sve koji govore sami za sebe.

ČETVEROCILINDRIČNI REDNI MOTOR.

228
DIN težina kg uklj. M lagani akumulator, Touring i Dynamic paket
114
Nm maks. okretni moment na 9,250 o/min
121
Izlazna snaga kW/165 KS na 11,000 o/min
999
cc kapacitet

Krivulja koja vas čini ovisnima: okretni moment.

Krivulja koja vas čini ovisnima: okretni moment.

Motor S 1000 XR zasnovan je na motoru visokih performansi novog RR-a i optimiziran je prema XR-u za beskompromisne performanse na dugim relacijama: između ostalog, posebni profili bregastog vratila i određeni razdjelnici isporučuju impresivan okretni moment i najširi raspon iskoristivih brzina u svojoj klasi. Duži mjenjač u gornjim zupčanicima osigurava lagan rad - što možete osjetiti i čuti.

+ Saznajte više

Više dinamike zahvaljujući manjoj težini.

Više dinamike zahvaljujući manjoj težini.

Dinamika je također pitanje mase. Čak i potpuno opremljen, S 1000 XR teži punih 10 kg manje od svojih prethodnika. U najlakšoj konfiguraciji, ovaj motocikl teži tek 223 kg. Neće vam propustiti niti jedan gram, ali osjetit ćete svaki pojedinačni - na svakom metru. U obliku boljeg ubrzanja, veće okretnosti, kraćih puteva kočenja i lakšeg manevriranja.

+ Saznajte više

Doživite zvuk S 1000 XR

NAJVAŽNIJE ZNAČAJKE S 1000 XR

Ostali modeli