S 1000 XR

od 19.971,23 EUR / 150.473,25 HRK
od 212,44 € mjesečno uz 3asy Ride financiranje*

Tečaj za 1 EUR = 7,534500 kn

*Iznos mjesečne rate iskazan je u EUR, s uključenim svim davanjima (PDV i PPMV). Izračun rate je informativan i izrađen u suradnji s Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o. kao davateljem leasinga, na bazi financijskog leasinga na rok otplate 36 mjeseci, uz 33% akontacije i 33% zadnje otkupne rate. Mjesečna rata izračunata je na bazi nominalne kamatne stope 2,75%, promjenjiva vezana uz 3M-Euribor. Trošak obrade ugovora iznosi 0%.

Temeljem upita klijenta, davatelj leasinga ispostavlja Leasing ponudu sa svim detaljnim parametrima ponude i uvjetima financiranja. Efektivna kamatna stopa (EKS) se iskazuje unutar Leasing ponude u slučaju potrošačkog kreditiranja te uz nominalnu kamatnu stopu uključuje trošak interkalarne kamate i okvirne troškove kasko osiguranja uz franšizu koji su poznati u trenutku izrade informativnog izračuna.

Kod zahtjeva za financiranje fizičkih osoba, moguće je ugovoriti financiranje uz nominalnu kamatnu stopu 3,85%, fiksno

Preduvjet za sklapanje ugovora o leasingu je pozitivna odluka kreditnog odbora, a konačni uvjeti leasinga definiraju se ugovorom o leasingu. Za plaćanje se koristi prodajni tečaj za EUR kod Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Odabirom akcijskog modela „3asyRide“ u cijenu se uključuje produžena garancija na motocikl (ukupno u trajanju 5 godina).

Akcijski uvjeti financiranja iz ponude "3asyRide“ važeći su za zahtjeve financiranja BMW motorkotača, koji su odobreni do 31.12.2022.

NOVI BMW S 1000 XR.

Izazov za zavoje i kilometre.

Ne pravite kompromise, zahtjevajte sve. Od sebe, ali i svog stroja. Uvijek se borite za svaki milimetar: svaki zavoj nekoliko stupnjeva niže. Kilometar za kilometrom. S novim S 1000 XR imate motocikl koji također ne pravi kompromise. U savršenom obliku kombinira atletičnost i vrhunske performanse. Njegova sportska agresivnost dolazi iz RR-a. Njegova izvanredna ergonomija s uspravnim opuštenim položajem sjedala omogućava vam da se borite za svaku krivinu i ravno tokom cijelog dana. Trkaća staza koja završava samo kada želite. Točno kako treba biti. Tako vidimo XR. A vi? #NeverStopChallenging.

Na trkaćoj liniji – isto tako u dizajnu.

Prednja svjetla i rasvjeta definirani su oštrim rubovima. U kombinaciji s upečatljivim detaljima oblikuju cjelokupnu liniju - agresivno i dosljedno do cilja: nije slučajno da vizualno kratak rep podsjeća na sportski motocikl.

Nagoviještena prednja strana, visoka linija i udobne ručke ukazuju na nezasitnu glad za kilometrima. Kilometri koji se odlično zabavljaju u položaju sjedišta na dugim udaljenostima, čak i nakon nekoliko dana - također zahvaljujući revidiranoj aerodinamici. Pruža još bolju zaštitu od hladnoće i buke u vožnji. Podesivo vjetrobransko staklo znači da možete zadržati pogled na cesti a da vam se kaciga ne trese.

+ Saznajte više

Upečatljive boje.

S varijantama boja S 1000 XR već postavlja jasan vizualni znak. Definirane i precizne, boje naglašavaju sportski, kultni karakter stroja sve do posljednjih detalja.

Light white/M Motorsport

Kombinacija laka koja je i obećanje i obaveza. Ovdje najbolje dolazi do izražaja naslijeđe S 1000 XR – izravno s trkaće staze na cestu. Isključivo u M paketu.

Style Triple Black

Bez kompromisa, bez ustupaka, bez rasprave: energetska agresivnost S 1000 XR više je nego očita s Black storm metalik 2 bojom.

Racing red 2

Ova kombinacija boja nije poznata stajanju na mjestu. Svaki milimetar broji se iza svakog ugla, a svaki prijeđeni kilometar dnevno čini razliku: potpuni užitak u vožnji.

ČETVEROCILINDRIČNI REDNI MOTOR.

228
DIN težina kg uklj. M lagani akumulator, Touring i Dynamic paket
114
Nm maks. okretni moment na 9,250 o/min
121
Izlazna snaga kW/165 KS na 11,000 o/min
999
cc kapacitet

Krivulja koja vas čini ovisnima: okretni moment.

Krivulja koja vas čini ovisnima: okretni moment.

Motor S 1000 XR zasnovan je na motoru visokih performansi novog RR-a i optimiziran je prema XR-u za beskompromisne performanse na dugim relacijama: između ostalog, posebni profili bregastog vratila i određeni razdjelnici isporučuju impresivan okretni moment i najširi raspon iskoristivih brzina u svojoj klasi. Duži mjenjač u gornjim zupčanicima osigurava lagan rad - što možete osjetiti i čuti.

+ Saznajte više

Više dinamike zahvaljujući manjoj težini.

Više dinamike zahvaljujući manjoj težini.

Dinamika je također pitanje mase. Čak i potpuno opremljen, S 1000 XR teži punih 10 kg manje od svojih prethodnika. U najlakšoj konfiguraciji, ovaj motocikl teži tek 223 kg. Neće vam propustiti niti jedan gram, ali osjetit ćete svaki pojedinačni - na svakom metru. U obliku boljeg ubrzanja, veće okretnosti, kraćih puteva kočenja i lakšeg manevriranja.

+ Saznajte više

Doživite zvuk S 1000 XR

NAJVAŽNIJE ZNAČAJKE S 1000 XR

Motor i performanse.
We see a close-up of the engine.
Dynamic ESA Pro.
We see an image of the Dynamic ESA.
Upečatljivi dizajn prednjeg djela sa Pro svjetlima.
We see the dynamic front design including Pro headlight.
Raspon dodatne opreme kao što je karbonski štitnik motora.
We see an item from the accessory range, focus on the Carbon engine guard.
Optimizirana težina.
We see the S 1000 XR in a three-quarter front view.
TFT zaslon sa BMW Motorrad Connectivity.
We see the 6.5” TFT display.
Pogodan prostor za odlaganje.
We see the baggage system and top case.
Pametna rješenja, dodatni pretinac.
We see the toll pass compartment.
spinner