Svi motocikli se isporučuju samo uz opremu propisanu zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije na ovoj web stranici mogu se razlikovati od ovoga.

BMW S 1000 XR.

Otkrijte svijet. BRŽI NEGO IKADA.

Sport, avantura ili obilazak? Možeš imati sve. Budući da BMW S 1000 XR kombinira najbolje aspekte svih ova tri svijeta kako bi stvorio prvi BMW Motorrad sportski motocikl - savršen za svakoga tko želi performanse i udobnost u jednom motociklu. Snažni, četverocilindrični motor u kombinaciji s okretnom šasijom i ovjesom pruža izvrsne performanse i dinamičan odziv. Opušteni položaj za sjedenje i poznata GS ergonomija jamče udobnost i užitak u vožnji u kojima se nikada nećete umoriti. Ono što radite s njim ovisi o vama.

Dizajn S 1000 XR

Odaberite svoj stil.

Dinamični adventure sportski motocikl dostupan je u tri atraktivne inačice u boji: Racing crvena, Black storm metalik i – u kombinaciji s više boja – Light bijela/Racing plava metalik/Racing crvena.

*/-->

Stil HP

Najbolji aspekti sva tri svijeta ogledaju se i u lakiranju u Light bijeloj/Racing plavoj metalik/Racing crvenoj – atletski, dinamičan i premium.

*/-->

Stil Triple Black

Ova boja daje vozilu elegantan karakter.

*/-->

Racing crvena

Pravi crveni ton odmah odaje BMW sportski segment kao DNK S 1000 XR.

Savršena fuzija.

S 1000 XR je izuzetan - i upravo tako izgleda. Svojom sintezom sporta, putovanja i avantura, također kombinira vizualne karakteristike i kvalitete svake od tih kategorija, što ga čini jednim motociklom impresivnog izgleda. Sportski oblik i tipični BMW S 1000 RR Splitface naglašavaju njegov supersportski utjecaj, dok karakteristična linija, upečatljiv prednji dio i relativno dugo proljetno putovanje odražavaju izgled i ergonomiju GS serije. Gdje god da se S 1000 XR vozi, sigurno se okreću glave za njim.
+ Saznajte više

Četverocilindrični redni motor

121
kW (165 KS) pri 11,000 o/min
114
najveći okretni moment u Nm pri 9 250 o/min
999
cc kapacitet
59,8
Težina motora u kg
Četverocilindrični redni motor hlađen vodom/uljem

Ubrzajte u svoju asfaltnu avanturu.

Ubrzajte u svoju asfaltnu avanturu.

Snažni četverocilindrični redni motor isporučuje impresivnih 121 kW (165 KS) pri 11.000 okretaja u minuti i razvija maksimalni okretni moment od 114 Nm pri 9,250 o/min. Četverocilindrični motor s hlađenjem tekućinom pruža obilan okretni moment, osobito za željeno ubrzanje pri niskom i srednjem broju okretaja motora. Zajedno s opcionalnim Pro shift asistentom, opušteno krstarenje je jednako uspješno kada se pouzdano uputite na sportsku vožnju po zemlji ili se upustite u avanturu s suputnikom.

+ Saznajte više

Doživite zvuk modela S 1000 XR

Najvažnije značajke S 1000 XR

Snaga se susreće s inovacijama.

Snaga se susreće s inovacijama.

S 1000 XR je impresivan ne samo uz sportsku zabavu. Inovativna tehnologija također nudi visoku razinu udobnosti i sigurnosti. S 1000 XR standardno dolazi s dva odabrana načina vožnje - "Rain" i "Road" - čime se vozačima omogućuje optimalno se prilagoditi uvjetima vožnje. Standardna ASC (Automatic Stability Control) osigurava visoku razinu sigurnosti na osnovi optimalne vuče. Ukratko, S 1000 XR može učiniti sve - od vožnje po zavojitim seoskim cestama do izleta za dvoje s punom prtljagom.

+ Saznajte više

Dynamic paket

Pokrenite otkucaje vašeg trkaćeg srca još brže.

Pokrenite otkucaje vašeg trkaćeg srca još brže.

Uz opcijski paket Dynamic, S 1000 XR možete učiniti još sportskijim. Shift Assistant Pro čini svako mijenjanje brzina bržim i lakšim. ABS Pro poboljšava stabilnost i jamči sigurnost kočenja - na zavojima ili kada se naginjete. LED pokazivači smjera svima pokazuju vašu sportsku stranu.

+ Saznajte više

Touring paket

Za veću udobnost i savršenu izdržljivost.

Za veću udobnost i savršenu izdržljivost.

Opcijski Touring paket nudi povećanu udobnost putovanja za vaš BMW S 1000 XR. Paket uključuje niz mogućnosti za duga, opuštena putovanja - bilo da ste sami ili uz pratnju. To uključuje nosač prtljage, držač kućišta i dokazanu elektronički kontroliranu Dynamic ESA (elektroničku prilagodbu ovjesa) koja osigurava optimalno prigušivanje i udobnost vožnje. Nadalje, motocikl ima čvrsto uporište na tlu sa središnjim postoljem.

+ Saznajte više

Pribor za S 1000 XR

Ostali Adventure modeli