NOVI BMW S 1000 XR.

Izazov za zavoje i kilometre.

Ne pravite kompromise, zahtjevajte sve. Od sebe, ali i svog stroja. Uvijek se borite za svaki milimetar: svaki zavoj nekoliko stupnjeva niže. Kilometar za kilometrom. S novim S 1000 XR imate motocikl koji također ne pravi kompromise. U savršenom obliku kombinira atletičnost i vrhunske performanse. Njegova sportska agresivnost dolazi iz RR-a. Njegova izvanredna ergonomija s uspravnim opuštenim položajem sjedala omogućava vam da se borite za svaku krivinu i ravno tokom cijelog dana. Trkaća staza koja završava samo kada želite. Točno kako treba biti. Tako vidimo XR. A vi? #NeverStopChallenging.

Na trkaćoj liniji – isto tako u dizajnu.

Prednja svjetla i rasvjeta definirani su oštrim rubovima. U kombinaciji s upečatljivim detaljima oblikuju cjelokupnu liniju - agresivno i dosljedno do cilja: nije slučajno da vizualno kratak rep podsjeća na sportski motocikl.

Nagoviještena prednja strana, visoka linija i udobne ručke ukazuju na nezasitnu glad za kilometrima. Kilometri koji se odlično zabavljaju u položaju sjedišta na dugim udaljenostima, čak i nakon nekoliko dana - također zahvaljujući revidiranoj aerodinamici. Pruža još bolju zaštitu od hladnoće i buke u vožnji. Podesivo vjetrobransko staklo znači da možete zadržati pogled na cesti a da vam se kaciga ne trese.

+ Saznajte više

Upečatljive boje.

S varijantama boja S 1000 XR već postavlja jasan vizualni znak. Definirane i precizne, boje naglašavaju sportski, kultni karakter stroja sve do posljednjih detalja.

Style Sport

Od trkaće staze do ceste: Style Sport kombinira Light white/Racing blue metalik/Racing red lakiranje s elegantnim trkaćim komponentama poput sportskog prigušivača ili M lagane baterije.

Racing Red uni/White Aluminium metalik mat

Agresivni geni direktno sa staze: Racing Red uni / White Aluminium metalik mat jasno pokazuju sportski, agresivni karakter S 1000 XR-a. Kontrast u White Aluminiumu čini bočnu stranu uglađenom.

Ice Grey uni

Varijanta boje Ice Gray je savršeno u kontrastu s crnom bojom, a oštre crte S 1000 XR stavljaju u prvi plan. Jasni primjer za sve koji govore sami za sebe.

ČETVEROCILINDRIČNI REDNI MOTOR.

228
DIN težina kg uklj. M lagani akumulator, Touring i Dynamic paket
114
Nm maks. okretni moment na 9,250 o/min
121
Izlazna snaga kW/165 KS na 11,000 o/min
999
cc kapacitet

Krivulja koja vas čini ovisnima: okretni moment.

Krivulja koja vas čini ovisnima: okretni moment.

Motor S 1000 XR zasnovan je na motoru visokih performansi novog RR-a i optimiziran je prema XR-u za beskompromisne performanse na dugim relacijama: između ostalog, posebni profili bregastog vratila i određeni razdjelnici isporučuju impresivan okretni moment i najširi raspon iskoristivih brzina u svojoj klasi. Duži mjenjač u gornjim zupčanicima osigurava lagan rad - što možete osjetiti i čuti.

+ Saznajte više

Više dinamike zahvaljujući manjoj težini.

Više dinamike zahvaljujući manjoj težini.

Dinamika je također pitanje mase. Čak i potpuno opremljen, S 1000 XR teži punih 10 kg manje od svojih prethodnika. U najlakšoj konfiguraciji, ovaj motocikl teži tek 223 kg. Neće vam propustiti niti jedan gram, ali osjetit ćete svaki pojedinačni - na svakom metru. U obliku boljeg ubrzanja, veće okretnosti, kraćih puteva kočenja i lakšeg manevriranja.

+ Saznajte više

Doživite zvuk S 1000 XR

NAJVAŽNIJE ZNAČAJKE S 1000 XR

Motor i performanse.
We see a close-up of the engine.
Dynamic ESA Pro.
We see an image of the Dynamic ESA.
Upečatljivi dizajn prednjeg djela sa Pro svjetlima.
We see the dynamic front design including Pro headlight.
Raspon dodatne opreme kao što je karbonski štitnik motora.
We see an item from the accessory range, focus on the Carbon engine guard.
Optimizirana težina.
We see the S 1000 XR in a three-quarter front view.
TFT zaslon sa BMW Motorrad Connectivity.
We see the 6.5” TFT display.
Pogodan prostor za odlaganje.
We see the baggage system and top case.
Pametna rješenja, dodatni pretinac.
We see the toll pass compartment.

Ostali modeli

spinner