Sprinter

Idealna linija uz svaku krivinu

Jeste li beskompromisni, borite li se za idealnu liniju svakog metra? Ova varijanta modela S 1000 XR označava koncentrirane performanse. Lanac M Endurance s optimiziranim trenjem osigurava još više snage na stražnjem kotaču, a sportski prigušivač od titana pruža pravi zvuk. Vizualno, boja u kombinaciji s kratkim sportskim vjetrobranskim staklom postavlja rekord - i sljedeći zavoj može doći.

+ Saznajte više
Sportsko vjetrobransko staklo

Sportsko vjetrobransko staklo ima premaz otporan na ogrebotine i osjetno smanjuje pritisak vjetra na gornji dio tijela.

Sportski prigušivač

Sportski prigušivač od titana s karbonskim poklopcem pruža impresivno bogat zvuk i jasnu je predanost utrkama, vizualno i akustički.

M paket

Sturm und Drang naprijed: M paket stavlja fokus vašeg stroja na performanse - nepogrešive za druge i jasno uočljive za vas. Obećanje performansi dano na prvi pogled bojom M paketa i crno eloksiranim, u utrkama dokazanim M kovanim kotačima održava se M sportskim sjedalom s boljim prianjanjem, sportskim vjetrobranskim staklom otpornim na ogrebotine, 2000 g lakšim M Lightweight litij- ionska baterija, sportski prigušivač od titana s karbonskim poklopcem i lanac M Enurance s valjcima obloženim DLC-om.

OBOŽAVA ŠTOPERICU

Najbolje vrijeme, tvoje vrijeme, bolje vrijeme

Ako tražite sportski izazov, zar ne postoji najbolje vrijeme koje ne možete nadmašiti? Onda ste došli na pravo mjesto s ovim XR s paketom Dynamic i M kotačima. Zajedno s paketom Carbon i M lightweight baterijom, možete dosegnuti čak sportskih 223 kg - bez problema.

Uz M Performance imate priliku stvoriti vlastiti ekskluzivni sportski dizajn.

+ Saznajte više
M kovani aluminijski kotači

Crno anodizirani M kotači od kovane legure smanjuju giroskopske sile, čime se povećava agilnost. S kočionim pločicama od 5 mm nude najveću učinkovitost kočenja. 

Karbonski paket

Visokokvalitetni Carbon paket naglašava sportsku kvalitetu avanturističkog sportskog motocikla i pojačava njegov dinamičan izgled. Ovaj paket uključuje prednje i stražnje poklopce kotača, integriranu zaštitu lanca i bočne obloge. Dodatne komponente ovdje stvaraju plemenite kao i sportske naglaske s visokotehnološkim težnjama.

Prilagodljivo svjetlo u zavojima

Prilagodljivo svjetlo za zavoje jamči značajno bolje osvjetljenje kolnika tijekom vožnje u zavojima. Svjetla za zavoje sustava Headlight Pro aktiviraju se pri nagibu od 10°. Pritom kratka svjetla svijetle u zavoju i vozaču osiguravaju značajne prednosti u smislu sigurnosti.

Dinamički paket

Vi dajete sve od sebe – u tome će vas podržati oprema paketa Dynamic. Dynamic ESA Pro (Electronic Suspension Adjustment) pruža drugi način rada ovjesa kao i automatsku kompenzaciju položaja u vožnji. Shift Assistant Pro omogućuje vozaču brzo prebacivanje u viši i niži stupanj prijenosa u gotovo svim rasponima opterećenja i brzine motora bez kontrole spojke. Elektronički tempomat održava konstantnu brzinu vozila kako biste se mogli koncentrirati na bitne stvari, a grijane ručke pružaju dodatnu udobnost.

GUTAČ KILOMETARA

Ništa nije predaleko

Možete li iskoristiti prednosti S 1000 XR na velikim udaljenostima? Ovaj XR s Tour i Package Dynamic motor je za vas. Od tempomata do upravljanja grijanjem do glavnog nosača i inteligentnog ECALL sustava za hitne slučajeve, imate sve što vam je potrebno da vaše duge vožnje budu udobne i sigurne. A zahvaljujući opremi za duga putovanja, imate dovoljno mjesta za svoju prtljagu.

+ Saznajte više
Touring kofer

Kvalitetno teško touring kućište, cca. 30 litara zapremine, osigurava dovoljno mjesta za stvari ili kacigu. Crni vodootporni kovčeg može se zaključati i pravi je suputnik za kratka ili duža putovanja.

M Karbon zaštita motora

Iznimna M Carbon zaštita motora jaka je poput čelika i teži samo 620 g po strani. Ovaj materijal omogućuje tanak dizajn integriran u vozilo i ima aerodinamičan presjek. Ova jedinstvena visokotehnološka komponenta kombinira sportski izgled s izvrsnom zaštitom, a ne utječe na izgled ili mogućnost naginjanja motocikla. 

Udobno sjedalo

Zahvaljujući dodatnoj podstavi, Comfort Seat nudi znatno udobnije sjedalo za vozača i suvozača, za bezbrižne kilometre koji dolaze. To čak i duga putovanja čini opuštenim i udobnim. Heat Reflect materijal, snižava temperaturu površine izložene suncu za 15°C, a posebno je sofisticiran.

Centralni stalak

Središnji stalak osigurava siguran stojeći položaj motocikla i prednosti tijekom točenja goriva, utovara i istovara ili tijekom servisiranja. Osim toga, gume i amortizere treba odmarati tijekom sezone kada ne koristite motocikl.

Kontrola pritiska u gumama (TDC)

Vaš XR vam daje brzinu - touring paket vas podržava. Posebno praktičan za putovanja: nosač prtljage s integriranim odvajanjem držača gornjeg kovčega. Vaš navigacijski uređaj jednostavno integrirate u postojeću pripremu - i spremni ste za polazak. Zahvaljujući Keyless Rideu, možete jednostavno sjesti i krenuti. Štitnik za ruku čini putovanje još udobnijim. S kontrolom tlaka u gumama (RDC), vaš zaslon u kokpitu uvijek vas drži u tijeku i rano vas upozorava u slučaju gubitka tlaka. Kada stigne, središnje postolje osigurava siguran oslonac.

TRAGAČ ZA PEJZAŽIMA

U ogledalu grada

Volite li nizove kuća, uske ulice, prometne trgove? Ovaj S 1000 XR je za vas. Zahvaljujući Pro prednjim svjetlima, dnevnim svjetlima i pomoćnim svjetlima, zajamčeno je da ćete vidjeti i biti viđeni. Pogon bez ključa i ECALL također osiguravaju udobnost u svakoj vožnji.

+ Saznajte više
Headlight Pro i dnevna svetla za vožnju

Headlight Pro, prednje svjetlo kao prepoznatljivi element funkcionira kao poziciono i kao dnevno svjetlo. U kombinaciji s adaptivnim svjetlom vozač bolje vidi i svi ga vide, što vožnju čini sigurnijom.

Pomoćna prednja svjetla

LED dnevna svjetla svojim upečatljivim dizajnom osiguravaju veću sigurnost na cesti. Zahvaljujući modernoj LED tehnologiji, poboljšava vidljivost motocikla. Uz praktičnu automatsku funkciju, dnevna svjetla mogu se aktivirati i ručno, a impresivna su zbog svog prepoznatljivog izgleda. LED svjetla ne zahtijevaju održavanje.

Zatamnjeno vjetrobransko staklo

Zatamnjeno vjetrobransko staklo naglašava sportski izgled motocikla. Zaštitni sloj protiv ogrebotina osigurava izvrsnu vidljivost. Alternativno, zatamnjeno vjetrobransko staklo dostupno je u 70 mm dužoj verziji.

Vožnja bez ključa

Beskontaktni pristup, Keyless Ride, omogućuje vam da ostavite ključ u džepu. Sustav bez ključa izuzetno je praktičan i omogućuje vozaču da pokrene stroj jednostavnim pritiskom na gumb. Brava upravljača i čep spremnika goriva također se mogu otključati na ovaj način. Moto je: samo se ukrcajte i krenite!

ECALL

Sustav ECALL "Intelligent call system" koji je razvio BMW Motorradl automatski uspostavlja kontakt s BMW pozivnim centrom čak i u slučaju nezgode. Sustav je montiran na upravljaču i kontaktira hitne službe što je brže moguće. Sustav se može aktivirati za pomoć drugim sudionicima u nesreći.

Originalni BMW Motorrad dodaci

Želite li prepoznatljiv S 1000 XR? U našem katalogu dodatne opreme pronaći ćete sve što vam je potrebno da napravite svoj vlastiti S 1000 XR.

+ Saznajte više

Download Accessories Catalogue

Originalni BMW Motorrad katalog dodatne opreme 2020
PDF   |   3.27 MB   |   Deutsch
[This is disclaimer text for gpx download files.]

Create your own S 1000 XR

S 1000 XR

Dodatni materijali

spinner