Lovac na najbolje vrijeme

Najbolje vrijeme, vaše vrijeme, još bolje vrijeme.

Tražite li sportske izazove, za vas nema vremena koje vam je prebrzo? Onda ste na pravom mjestu sa ovim XR-om, uključujući paket Dynamic i M kovane kotače. Zajedno s paketom Carbon i M laganim akumulatorom, možete čak postići sportskih 223 kg - imajte to na umu.

I sa M Performance, možete sastaviti svoj nepogrešiv, ekskluzivan, sportski dizajn.

+ Saznajte više
Dynamic ESA Pro

Dynamic ESA Pro (elektronsko podešavanje ovjesa) pruža dodatni način podešavanja ovjesa kao i automatsku kompenzaciju položaja u vožnji. ROAD način rada nudi čak i veću dodijeljenost od standardne s fokusom na udobnost. Dodatni način rada DYNAMIC podiže atletske sposobnosti XR-a na novu razinu.

Shift assistant Pro

Shift assistant Pro omogućuje vozaču da brzo prebaci u željenu brzinu u svim rasponima opterećenja i brzine motora bez aktiviranja kvačila. Na taj način pomoćnik osigurava primjetno skraćeno vrijeme promjene, rasterećenje kvačila i na taj način povećava udobnost, dinamiku i zadovoljstvo u vožnji.  

M kovani kotači

Crni M kovani kotači smanjuju žiroskopske sile, povećavajući tako okretnost. S 5 mm kočionim čeljustima, nude najveće performanse kočenja.

Carbon paket

Visokokvalitetni Carbon paket naglašava sportsku kvalitetu avanturističkog sportskog motocikla i nadopunjuje njegov dinamični izgled. Ovaj paket uključuje poklopce prednjeg i stražnjeg kotača, integriranu zaštitu lanca i bočnu oblogu. Dodatne komponente ovdje stvaraju plemenite i sportske naglaske s visokotehnološkim težnjama.

Adaptivna svjetla u zavojima

Prilagodljiva svjetla u zavojima jamče značajno bolju osvjetljenost kolnika pri vožnji u zavojima. Svjetla sustava Headlight Pro aktiviraju se pri nagibu od 10°. Pri tome, kratki snop sjaji u zavoju i pruža vozaču značajne dobitke u pogledu sigurnosti.

Lovac na kilometre

Nijedna destinacija nije daleko.

Da li najbolje iskorištavate performanse modela S 1000 XR na velike udaljenosti? Tada je upravo ovaj XR, uključujući paket Tour i Dynamic, upravo za vas. Od tempomata, grijanih ručki do glavnog postolja i inteligentnog ECALL sustava za nuždu, na raspolaganju imate sve što je potrebno za vašu dužu vožnju udobnom i sigurnom. A zahvaljujući Tour koferu, također imate dovoljno prostora za svoju prtljagu.

+ Saznajte više
Touring kofer

Visokokvalitetni, čvrsti touring kofer, sa cca. 30 litara volumena, pruža dovoljno prostora za prtljagu ili kacigu za motocikle. Vodootporne futrole s crnim tijelom mogu se zaključati i savršen su pratitelj za kraće ili duže vožnje.

Nosač prtljage i gornji kovčeg

Svestran, jednostavan i prikladan za svakodnevnu upotrebu: gornji kovčeg se jednostavno postavlja i učvršćuje na nosač prtljage s integriranim odvajanjem gornjeg dijela kućišta.

M karbonski štitnik motora

Visokokvalitetni M karbonski štitnik motora čvrst je kao čelik, ali teži samo 620 g sa svake strane. Ovaj materijal omogućuje dizajn koji je integriran u vozilo i ima aerodinamični presjek. Ova jedinstvena visokotehnološka komponenta kombinira sportski izgled i izvrsnu zaštitu bez utjecaja na izgled ili sposobnost motocikla.

Kontrola pritiska u gumama (TDC)

Kontrola pritiska tlaka u gumama (TPC) pruža informacije o trenutnom tlaku u gumama i rano informira vozača o potencijalnim opasnostima u slučaju gubitka tlaka. Vrijednosti se mogu pozvati preko zaslona kabine. Žuta i crvena lampica upozorenja automatski pokazuju relevantno odstupanje od zadanih vrijednosti tijekom vožnje.

Comfort sjedalo

Comfort sjedalo pruža vozaču primjetno poboljšanu udobnost sjedenja zahvaljujući 10 mm dodatnom podmetaču. Istovremeno, sjedalo za suvozača ima širu pjenastu konturu. Posebno je sofisticiran zaštitni materijal Heat Reflect koji smanjuje temperaturu površine na izravnom sunčevom svjetlu do 15° C.

Centralno postolje

Centralno postolje osigurava da motocikl stoji  sigurno, a nudi prednosti, poput prilikom punjenja goriva, utovara i istovara stvari sa motocikla ili tijekom servisa. Osim toga, gume i opružni elementi se ne naprežu ako motocikl dulje vrijeme stoji.

Lovac na krajolike

U gradskom ogledalu.

Volite redove kuća, uske uličice, užurbane trgove? Onda je ovaj S 1000 XR upravo za vas. Zahvaljujući Headlight Pro, dnevnom svjetlu i pomoćnim farovima, zajamčeno je da vidite i budete viđeni. Keyless Ride i ECALL također osiguravaju praktičnost i udobnost za svaku vožnju.

+ Saznajte više
Headlight Pro i dnevno svjetlo

Sa Headlight Pro, prednje svjetlo ima osvjetljavajući element koji funkcionira kao pozicijsko i dnevno svjetlo. U vezi s prilagodljivim svjetlom u zavoju, ovo poboljšava vozačevu sposobnost da vidi bolje, što vožnju čini sigurnijom.

Pomoćna svjetla

Visoko intenzitetna LED pomoćna svjetla u aluminijskom kućištu, zahvaljujući karakterističnom izgledu, razlikuju vaš motocikl od automobila na prvi pogled, čineći tako vaše vožnje sigurnijim. U isto vrijeme, osiguravaju bolje osvjetljenje ceste dnevnom svjetlošću. LED tehnologija osigurava rad gotovo bez trošenja.

Zatamnjeno vjetrobransko staklo

Zatamnjeno vjetrobransko staklo podvlači sportski izgled motocikla. Sa premazom otpornim na ogrebotine za trajnu prozirnost. Alternativno, zatamnjeno vjetrobransko staklo je također dostupno u 70 mm dužoj varijanti.

Keyless Ride

Sa Keyless Ride, od sada ključ ostaje u džepu. Budući da je sustav bez ključa vrlo zgodan i omogućuje vozaču da jednostavno pokrene svoj stroj pritiskom na gumb. Na ovaj način se mogu otključati bravica upravljača i poklopac goriva. Dakle, moto je: jednostavno se popnite i krenite!

ECALL

Inteligentni hitni poziv automatski kontaktira BMW-ov pozivni centar u slučaju nezgode kako bi se što brže aktivirao spasilački lanac. Prenosi se položaj vozila i, ako je moguće, uspostavlja se početni razgovor s dotičnom osobom. Sustav se također može pokrenuti ručno, na primjer, kako bi pomogao ostalim sudionicima u prometu.

spinner