BMW R 18 100 Years

Naš limited edition model model za 100. obljetnicu

Prije stotinu godina, R 32 je započeo jedinstvenu priču o uspjehu. Danas slavimo našu bogatu povijest s novom ikonom: BMW R 18 100 Years. Ograničen na 1.923 komada, to je model za apsolutne ljubitelje koji odaje osjećaj nostalgije.

Model izdanja može se pohvaliti povijesnim značajkama s obiljem kroma. Na primjer, spremnik za gorivo u obliku kapi s bijelim linijama, element koji je R 5 učinio nepogrešivim već 1936. I naravno jedinstveni boxer motor. #SoulFuel u svom najekskluzivnijem obliku.

„ 

100 godina duše u jednom motociklu

 ”
Collage with images of the BMW Motorrad R 18 100 Years

Jedan od 1.923

Glamur deset desetljeća može biti ovako bezvremenski i moderan. Ovaj motocikl je bio, jest i ostao ikona dizajna. Izjava. Ovo ograničeno izdanje je ikona zahvaljujući svojoj pozornosti na povijesne detalje. I njegova spremnost da bude glamurozna. Pomalo od skromnosti. Izdašna upotreba kroma daje mu sjaj. Pravo remek djelo. Značka 100 godina čini to službenim: "1 od 1923" govori sve. To znači da to nije bicikl za svakoga, već za istinske ljubitelje.

+ Saznajte više

100 godina motocikla u detaljima

Sve kromirane stvari

Blistav izgled: model 100 Years dolazi s opcijom kromiranog dizajna koji uključuje mnogo elegantnih kromiranih dijelova, kao što su poluge za ruke i noge, stezaljke za upravljač, prednji poklopac motora ili ogledala.

Klasični krom

Klasična kromirana boja postavlja uzbudljive naglaske. Metoda bojanja na kromu osigurava visokokvalitetan izgled. Bijele linije naglašavaju njegovo povijesno podrijetlo.

Collage with images and videos of the BMW Motorrad R 18 100 Years.

Legenda živi

Model izdanja utjelovljuje nostalgiju, ali ostaje suvremen. R 18 krenuo je na svoje putovanje kao moderna interpretacija naših povijesnih motocikala. BMW R 18 100 Years još upečatljivije postavlja scenu za ikonske komponente. Bezbrojni kromirani dijelovi odražavaju sunce dok letite u daljinu. Ravni, kromirani Akrapovic stražnji prigušivač s integriranim logotipom BMW Motorrad i Oxblood crveno sjedalo prošivenog izgleda čine ga jedinstvenim.

+ Saznajte više

Dodaci u stilu stote obljetnice

Dodaci u dizajnu 100 godina zaokružuju vaš stil. Putujte sa stilom s torbom iz kolekcije Edition 100 Years. A motociklistički tepih s logom 100 Years pretvara vašu garažu u izložbeni prostor za vaš R 18 100 Years.

+ Saznajte više

Više o obljetnici

spinner