BMW R nineT.

Nepogrešiv. Originalan. Hlađen zrakom.

Motociklizam kao znak čiste slobode: krajolik, zavoji, ravnine. Svaki metar se računa. To je upravo vaš put. R nineT je savršen pratitelj i jedva da poznaje granice kada je u pitanju vaše osobno ispunjenje - također zahvaljujući brojnim mogućnostima prilagodbe. Na taj način, karakter njegovog zračno hlađenog bokser motora neodoljivo vas pokreće naprijed na način koji se jasno može osjetiti svojom punom krivuljom zakretnog momenta - zajedno s najmodernijom tehnologijom. Od samog početka R nineT je oduševio ljubitelje motociklizma diljem svijeta. Stimulira, inspirira i zarazan je.

Dizajn R nine T-a

Odaberite svoj stil.

Kao dodatak Black storm metalik boji, sada postoje tri lakirane boje iz ponude za individualizacije BMW-a Motorrad.

Black storm metalik

Elegantan i klasičan: R nineT pokazuje se purističkim i neodoljivim načinom bojanja.

Opc. 719 Black storm metallic/Vintage

Jedinstvena žuta boja s početnim brojem "21" jednako je ručno brušena kao i obložene strane: vintage u apsolutnoj konzistentnosti.

Opc. 719 Pollux metallic/Aluminium

Opcija 719 Pollux metalik/Aluminum stvara uspješnu međusobnu interakciju svjetlosti i mraka na vašem spremniku.

Opc. 719 Mars crvena metalik mat/Cosmic plava metalik mat

Spezial boja Opcije 719 Mars crvena metalik mat/Cosmic plava metalik mat prikazuje savršenu igru ​​mat bojama, što se postiže logotipom Opcije 719.

Nepogrešivo R nineT.

R nineT ima ublaženi stil i svejedno potpuno nepogrešivu prisutnost. Utjelovljuje strast i inovaciju više od 90 godina konstrukcije motocikala – naravno, zajedno s klasičnim omjerima BMW Motorrad: upečatljivi bokser motor, kompaktni rezervoar, tanki stražnji kraj. Svi su materijali u skladu s visokom kvalitetom; površine su pažljivo dotjerane. Ovome je dodana neizmjerna pažnja prema detaljima i stvarna izrada. Na primjer, poklopac prednjeg kotača pričvršćen je na dovod vilice pomoću dva kovana držača. A sam nosač prednjih svjetala izrađen je od aluminija.
+ Saznajte više

Stvoren za prerade.

Stvoren za prerade.

Prilikom izrade R nineT-a fokus je bio njegov modularni koncept od samog početka: za najviši stupanj mogućnosti prilagodbe. Bezbroj profesionalnih i privatnih modifikacija dokazuju koliko potencijala ima R nineT. Otvorena sučelja elektronike olakšavaju ugradnju električnih komponenti. Tome se dodaje dobro osmišljen odvojivi okvir. Završni dio stražnjeg okvira može se lako rastaviti: za puristički i stilski solo izgled, ili za alternativne mogućnosti sjedenja.

+ Saznajte više

Dvocilindrični bokser motor

119
Nm pri 6,000 o/min
1.170
cc kapacitet
222
kg neopterećena težina, u potpunosti napunjen gorivom/spreman za put
805
mm visina sjedala
Hlađen zrakom/uljem, četverotaktni dvocilindrični bokser motor

Klasični bokser motor.

Klasični bokser motor.

Njegov snažni, dvocilindrični bokser motor s zračnim hlađenjem ima snagu od 1170 ccm i 81 kW (110 KS) snage za vrlo dinamično pružanje snage, čak i pri malim brzinama. Rezultat: svako putovanje je posebno iskustvo. I u gradu ili na seoskoj cesti. Istovremeno, R nineT također je u skladu s važećim EU-4 standardom. Standardni BMW Motorrad ABS i opcionalna ASC automatska kontrola stabilnosti omogućuju vam da uvijek sigurno prenesete nepogrešivu dinamiku na cestu. Naopačke vilice možete ručno podesiti za individualnu koordinaciju: prednaprezanje opruga, stupanj pritiska i stupanj kompresije odgovaraju vama i vašem stilu vožnje. Novo dizajnirani dvostruki instrument sa brzinomjerom i brojačem okretaja pouzdano vas informira o svemu što trebate znati osim uživanja u vožnji.

+ Saznajte više

Doživite zvuk R nine T-a

Najvažniji detalji R nine T-a

Dvocilindrični bokser motor.
R nine T bokser motor
Prigušivači upravljača.
Prigušivači upravljača.
Pločica sa oznakom.
Pločica sa oznakom
Promjenjiv straga.
Promjenjiva stražnja strana
Podupirači sjedala.
Podupirači sjedala
Čisti aluminij.
Čisti aluminij
ABS.
ABS
Nosač blatobrana.
Nosač blatobrana

Opušteno sjedenje, vožnja bez stresa.

Opušteno sjedenje, vožnja bez stresa.

Čak je i ergonomija modela R nineT u potpunosti usklađena s opuštenim izgledom i dinamičnim karakteristikama vožnje. Skoro zvuči poput paradoksa, ali usprkos performansama motora, cilj je opušteno usporavanje - s najvećim zadovoljstvom. Uravnotežen ergonomski trokut i još pomalo užeg kuta glave upravljača omogućuju vam da otkrijete nove rute dok sjedite, a opet budete opušteni. Ergonomija značenja i izvanredne karakteristike vožnje doslovno idu ruku pod ruku s R nineT.

+ Saznajte više

Više individualnosti

Totalno R nineT. Totalno vi.

Svaki motociklist je jedinstven. Pa zašto ne svaki motocikl? R nineT vam pruža brojne načine prilagodbe: s premium brušenim dijelovima postavljenim iz Opcije 719 ili, primjerice, originalnim BMW Motorrad dodacima.

Saznajte više

R Nine T prerađeni motocikl

Umjetnička djela na dva kotača.

Tuneri pretvaraju motocikle u jedinstvene komade.

On je začetnik, dizajner, esteta: tuner standardnom motociklu daje nepogrešivo lice i dušu. Svaka od njegovih kreacija umjetničko je djelo. Nove boje, novi oblici. Ostali materijali, druga mehanika. To privlači sve poglede i čini da vaše srce tuče brže.  

Saznajte više

Dodaci za novi R nine T

Više Heritage modela

spinner