Svi motocikli se isporučuju samo uz opremu propisanu zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije na ovoj web stranici mogu se razlikovati od ovoga.

BMW R nineT.

Nepogrešiv. Originalan. Hlađen zrakom.

Motociklizam kao znak čiste slobode: krajolik, zavoji, ravnine. Svaki metar se računa. To je upravo vaš put. R nineT je savršen pratitelj i jedva da poznaje granice kada je u pitanju vaše osobno ispunjenje - također zahvaljujući brojnim mogućnostima prilagodbe. Na taj način, karakter njegovog zračno hlađenog bokser motora neodoljivo vas pokreće naprijed na način koji se jasno može osjetiti svojom punom krivuljom zakretnog momenta - zajedno s najmodernijom tehnologijom. Od samog početka R nineT je oduševio ljubitelje motociklizma diljem svijeta. Stimulira, inspirira i zarazan je.

Dizajn R nine T-a

Odaberite svoj stil.

Kao dodatak Black storm metalik boji, sada postoje tri lakirane boje iz ponude za individualizacije BMW-a Motorrad.

*/-->

Black storm metalik

Elegantan i klasičan: R nineT pokazuje se purističkim i neodoljivim načinom bojanja.

*/-->

Opc. 719 Black storm metallic/Vintage

Jedinstvena žuta boja s početnim brojem "21" jednako je ručno brušena kao i obložene strane: vintage u apsolutnoj konzistentnosti.

*/-->

Opc. 719 Pollux metallic/Aluminium

Opcija 719 Pollux metalik/Aluminum stvara uspješnu međusobnu interakciju svjetlosti i mraka na vašem spremniku.

*/-->

Opc. 719 Mars crvena metalik mat/Cosmic plava metalik mat

Spezial boja Opcije 719 Mars crvena metalik mat/Cosmic plava metalik mat prikazuje savršenu igru ​​mat bojama, što se postiže logotipom Opcije 719.

Nepogrešivo R nineT.

R nineT ima ublaženi stil i svejedno potpuno nepogrešivu prisutnost. Utjelovljuje strast i inovaciju više od 90 godina konstrukcije motocikala – naravno, zajedno s klasičnim omjerima BMW Motorrad: upečatljivi bokser motor, kompaktni rezervoar, tanki stražnji kraj. Svi su materijali u skladu s visokom kvalitetom; površine su pažljivo dotjerane. Ovome je dodana neizmjerna pažnja prema detaljima i stvarna izrada. Na primjer, poklopac prednjeg kotača pričvršćen je na dovod vilice pomoću dva kovana držača. A sam nosač prednjih svjetala izrađen je od aluminija.
+ Saznajte više

Stvoren za prerade.

Stvoren za prerade.

Prilikom izrade R nineT-a fokus je bio njegov modularni koncept od samog početka: za najviši stupanj mogućnosti prilagodbe. Bezbroj profesionalnih i privatnih modifikacija dokazuju koliko potencijala ima R nineT. Otvorena sučelja elektronike olakšavaju ugradnju električnih komponenti. Tome se dodaje dobro osmišljen odvojivi okvir. Završni dio stražnjeg okvira može se lako rastaviti: za puristički i stilski solo izgled, ili za alternativne mogućnosti sjedenja.

+ Saznajte više

Dvocilindrični bokser motor

119
Nm pri 6,000 o/min
1.170
cc kapacitet
222
kg neopterećena težina, u potpunosti napunjen gorivom/spreman za put
805
mm visina sjedala
Hlađen zrakom/uljem, četverotaktni dvocilindrični bokser motor

Klasični bokser motor.

Klasični bokser motor.

Njegov snažni, dvocilindrični bokser motor s zračnim hlađenjem ima snagu od 1170 ccm i 81 kW (110 KS) snage za vrlo dinamično pružanje snage, čak i pri malim brzinama. Rezultat: svako putovanje je posebno iskustvo. I u gradu ili na seoskoj cesti. Istovremeno, R nineT također je u skladu s važećim EU-4 standardom. Standardni BMW Motorrad ABS i opcionalna ASC automatska kontrola stabilnosti omogućuju vam da uvijek sigurno prenesete nepogrešivu dinamiku na cestu. Naopačke vilice možete ručno podesiti za individualnu koordinaciju: prednaprezanje opruga, stupanj pritiska i stupanj kompresije odgovaraju vama i vašem stilu vožnje. Novo dizajnirani dvostruki instrument sa brzinomjerom i brojačem okretaja pouzdano vas informira o svemu što trebate znati osim uživanja u vožnji.

+ Saznajte više

Doživite zvuk R nine T-a

Najvažniji detalji R nine T-a

Opušteno sjedenje, vožnja bez stresa.

Opušteno sjedenje, vožnja bez stresa.

Čak je i ergonomija modela R nineT u potpunosti usklađena s opuštenim izgledom i dinamičnim karakteristikama vožnje. Skoro zvuči poput paradoksa, ali usprkos performansama motora, cilj je opušteno usporavanje - s najvećim zadovoljstvom. Uravnotežen ergonomski trokut i još pomalo užeg kuta glave upravljača omogućuju vam da otkrijete nove rute dok sjedite, a opet budete opušteni. Ergonomija značenja i izvanredne karakteristike vožnje doslovno idu ruku pod ruku s R nineT.

+ Saznajte više

Totalno R nineT. Totalno vi.

Svaki motociklist je jedinstven. Pa zašto ne svaki motocikl? R nineT vam pruža brojne načine prilagodbe: s premium brušenim dijelovima postavljenim iz Opcije 719 ili, primjerice, originalnim BMW Motorrad dodacima.

Saznajte više

R Nine T prerađeni motocikl

Umjetnička djela na dva kotača.

Tuneri pretvaraju motocikle u jedinstvene komade.

On je začetnik, dizajner, esteta: tuner standardnom motociklu daje nepogrešivo lice i dušu. Svaka od njegovih kreacija umjetničko je djelo. Nove boje, novi oblici. Ostali materijali, druga mehanika. To privlači sve poglede i čini da vaše srce tuče brže.  

Saznajte više

Dodaci za novi R nine T

Više Heritage modela