BMW R nineT 100 Years

Naš ograničeni model za 100. obljetnicu

Prije stotinu godina, R 32 je započeo jedinstvenu priču o uspjehu. Danas slavimo našu bogatu povijest s novom ikonom: BMW R nineT 100 Years.

Ograničen na 1.923 komada, to je model za apsolutne ljubitelje koji odaje osjećaj nostalgije. Opremljen velikim brojem ekskluzivnih Option 719 mljevenih dijelova i, naravno, nepogrešivim boxer motorom, predstavlja #SoulFuel u svom najekskluzivnijem obliku. Black storm metalik boja na kromiranom spremniku ključna je, posebna značajka izdanja. Ova tradicionalna metoda bojanja na kromu je posveta modelu R 75/5 iz 1969.

„ 

100 godina strasti

 ”

Jedan od 1.923

Glamur koji je bezvremenski i moderan. Ovaj motocikl je bio, jest i ostao ikona dizajna. Izjava. Ovo ograničeno izdanje postat će kolekcionarski predmet za ljubitelje zahvaljujući svojoj pozornosti na povijesne detalje. Upečatljiv je, ističe se. Uključeni crni Option 719 glodani dijelovi daju mu dominantan izgled visoke kvalitete. Pravo remek djelo. Značka 100 godina čini to službenim: "1 od 1923" govori sve. To znači da to nije motocikl za svakoga, već za istinske ljubitelje.

+ Saznajte više

100 godina motocikla kroz detalje

Ekskluzivno i upečatljivo

Elegantan izgled: model 100 Years dolazi s visokokvalitetnim paketima Option 719 Shadow i Shadow II Billet. To uključuje, na primjer, retrovizore na upravljaču, sustave oslonaca za noge i mnoge druge dijelove. Tu je i paket Comfort koji dolazi s korisnim značajkama poput prilagodljivih prednjih svjetala.

Klasični krom

Klasična kromirana boja postavlja uzbudljive naglaske. Metoda bojanja na kromu osigurava visokokvalitetan izgled. Bijele linije naglašavaju njegovo povijesno podrijetlo.

Ekskluzivniji nego ikada

Kao model koji je uspostavio Heritage svijet, R nineT uvijek sa sobom nosi dio BMW-ove prošlosti, a uvijek ostaje suvremen. BMW R nineT 100 Years još upečatljivije postavlja scenu za ikonske komponente. Opcija 719 Shadow i dijelovi Shadow II daju mu prepoznatljiv, vrlo ekskluzivan izgled. Brojni crni detalji stvaraju uzbudljiv kontrast s jednosjednom klupom Oxblood, a kotač Option 719 Classic zaokružuje ovaj ekskluzivni izgled.

+ Saznajte više

Dodaci u stilu 100 godina

Dodaci u dizajnu 100 godina zaokružuju vaš stil. Putujte sa stilom s torbom iz kolekcije Edition 100 Years. A motociklistički tepih s logom 100 Years pretvara vašu garažu u izložbeni prostor za vaš R nineT 100 Years.

+ Saznajte više

VIŠE O STOTOJ OBLJETNICI

spinner