BMW R nine T Pure.

Čisto. Smanjeno. Zrakom hlađeno.

BMW R nineT Pure savršen je za sve koji vole klasični roadster dizajn i traže čisto motociklističko iskustvo. Dizajn crpi svoju inspiraciju izravno iz prvih motocikala. Podsjeća na doba 1970-ih i 80-ih. Ali korijeni joj idu dublje. Čak je i prvi BMW motocikl bio jednostavan, smanjen i dinamičan. Već 1923. srce čitavog koncepta bio je BMW suprotni-twin motor. Istovremeno, nudi vam mnogo opcija za prilagodbu motocikla. Možete ostvariti svoje snove: o svom motociklu i o načinu života. Osjetit ćete odakle dolazi bilo da ga prilagođavate ili uživate u uzbuđenju otvaranja leptira za gas.

Dizajn R nine T Pure

Odaberite svoj stil.

Kao dodatak Catalano sivoj boji, sada se nude i dvije završne obrade boje iz ponude za individualizaciju BMW-a Motorrad: Opcija 719 Black storm metalik/Aurum i Opcija 719 Black storm metalik/Light bijela.

Catalano siva uni

Čisto zadovoljstvo: Catalano siva naglašava čisti karakter.

Opt. 719 Black storm metallic/Aurum

Elegantna igra boja nastala je kombinacijom bogate crne i sjajne zlatne boje.

Opt. 719 Black storm metallic/Light white

Naglašavanje linija u Blackstorm metalik na Light bijeloj boji daje spremniku jedinstven izgled.

Svedeno na osnovno.

Dizajn R nineT Pure podsjeća na tipičnog roadstera. Kružno prednje svjetlo s kromiranim prstenom, lakirano kućište i novi kružni tahometar utječu na izgled prednje strane. Proporcije su određene trodijelnim okvirom mosta, zajedno s novim teleskopskim vilicama klasičnog izgleda. I kao potporni element, dvostruko usmjereni motor, koji samo čeka. Čelični spremnik i tipično uska stražnja strana upotpunjuju siluetu koja je ujedno i elegantna: za okretni i samopouzdani izgled - a svi nošeni upečatljivim felgama s pet žica.
No, maksimalno oduzeti dizajn nema nikakve veze s lepršavom nostalgijom. Umjesto toga, R nineT Pure omogućava vam prilagođavanje motocikla u potpunosti: opremite ga, preinačite, dizajnirajte - svoj motocikl, svoj stil. Osnova za motocikl: dokazani koncept i, naravno, uobičajena kvaliteta BMW Motorrad.
+ Saznajte više

Dvocilindrični bokser motor

116
Nm maksimalni okretni moment na 6,000 rpm
219
kg neopterećena težina, u potpunosti napunjen gorivom/spreman za put
1.170
cc kapacitet
805
mm visina sjedala
Hlađen zrakom/uljem, četverotaktni dvocilindrični bokser motor

Dokazan dvostruki motor za potpuno individualnu vožnju.

Dokazan dvostruki motor za potpuno individualnu vožnju.

Motor i električni sustav R nineT Pure već su oduševili ljubitelje motocikala u R nineT. Hlađen zrakom/uljem, četverotaktni dvocilindrični bokser motor sa svojih 110 KS (81 kW) obećava bujno, vitalno iskustvo u vožnji i održava svoje obećanje – tipično za dvostruki motor. Ispušni sustav 2 u 1 s tipičnim roadster izgledom naglašava ovaj samouvjereni stil s punim, snažnim zvukom. Zahvaljujući standardnom ABS-u i opcijskom ASC-u možete ovu snagu sigurno izvesti na ulicu.

+ Saznajte više

Najvažnije značajke R nine T Pure

Okrugla svjetla sa BMW logotipom.
R nineT Pure okrugla svjetla
Poklopac prednjeg kotača.
R nineT Pure poklopac prednjeg kotača
Klasični okrugli instrument brzinomjera.
R nineT Pure okrugli instrument
"nineT" logo na ulazu za zrak.
R nineT Pure "nineT" oznaka
Jednostrana okretna ručica od aluminija.
R nineT Pure jednostrana okretna ručica od aluminija
Promjenjiv straga.
R nineT Pure straga
Moderna LED stražnja svjetla.
R nineT Pure LED stražnja svjetla
2-u-1 ispušni sustav.
R nineT Pure 2-u-1 ispušni sustav

Ergonomija: moderna i samouvjerena.

Ergonomija: moderna i samouvjerena.

R nineT Pure omogućava vam da ostvarite svoj san o prilagođenom motociklu. Potpuno prema vašim idejama. Napravite svoj motocikl – u svom stilu. Zahvaljujući relativno maloj visini sjedala, motocikl je pogodan za različite veličine karoserije. Pored toga, još više možete spustiti R nineT Pure pomoću tvorničke opcije. Duboko, usko i čvrsto podstavljeno vozit ćete se na najbolji način roadstera – samopouzdano, nedvosmisleno i nepogrešivo.

+ Saznajte više
Uključena sigurnost - zahvaljujući ABS-u i opcijskom ASC-u.

R nineT Pure otvoren je za vaše ideje. Kad je u pitanju sigurnost, ona sasvim jasno odražava naše ideje: zato je standardno opremljen BMW Motorrad ABS. A opcijski ASC (automatska kontrola stabilnosti) sprječava okretanje stražnjeg kotača i osigurava učinkovitiji prijenos snage: za aktivniju sigurnost u vožnji u ekstremnim situacijama. Dostupna je čak i tijekom putovanja na zahtjev.
Varijante sjedala - kako vam se sviđa.

R NineT Pure nudi sljedeće tri mogućnosti – kako god želite: postoji suvozačko sjedalo s potpornim okvirom koji je standardno postavljen. Ali također možete brzo demontirati suvozačko sjedalo ako vozite solo. To stvara malo više prostora za odlaganje ispod malog grba sjedala. Ili se vozite R nineT Pure na vrlo sportski i stilski puristički način: bez suvozačkog sjedala i bez putničkog okvira.

Više individualnosti

Baš onako kako vam se sviđa.

Završite svoj R nineT Pure kako želite, lako, dio po dio. Na primjer, s ekskluzivnom i premium dodatnom opremom i dodacima iz Opcije 719 i originalnim BMW Motorrad dodacima.

Saznajte više

Dodaci za novi R nine T Pure

Ostali heritage modeli

spinner