BMW R nine T Racer.

Jak karakter. Dinamičan. Hlađen zrakom.

BMW R nineT Racer omogućuje vam da ponovno doživite eru legendarnih supermotocikala. Daleko je udaljen od opsesivnog retro romantizma, radije na prilagodljivom motociklu s inovativnom tehnologijom i uobičajenom BMW Motorrad kvalitetom. Zagrljeni iza upečatljivog polukrilca, obje ruke čvrsto stisnute u ručicama nisko nagnutih upravljača, možete osjetiti snažan rad boksera, čujete njegov nepogrešiv urlik. A već znate: samo jak karakter može održati trkačku liniju. Na putu, kao u životu.

Dizajn R nine T Racer

Odaberite svoj stil.

Za upečatljiv motocikl potreban je sjajan posao boje: R nineT Racer dolazi u boji Light bijeloj s privlačnim trakama u bojama motosporta. Pored toga, na raspolaganju imate i mogućnost lakiranja iz Opcije 719 Black storm metalik/Aurum iz ponude za individualizaciju BMW-a Motorrad.

Svijetlo bijela

Ova boja naglašava sportski karakter R nineT Racer.

Opc. 719 Black storm metalik/Aurum

Elegantna igra boja nastala je kombinacijom bogate crne i sjajne zlatne boje.

Stil u brzoj traci.

Dizajn R nineT Racer nepogrešivo uzima inspiraciju iz motosporta 70-ih. Izdužene proporcije protežu se kroz cijeli dizajn i obećavaju čisto ubrzanje. Karakteristični oblozi školjke, spremnik i sjedalo oblikuju vitku siluetu. Dugi međuosovinski razmak i nisko nagnuti upravljač smješten daleko sprijeda upotpunjuju niski, sportski položaj sjedenja. Zatim visoko postavljena, dugački oslonci za stopala: kao vozač, doslovno legnete na motocikl. Okružen je bijelom karoserijom koja se jasno ističe prema mračnim voznim dijelovima i tehnologiji. Čini se da čak i traka koja se kreće od sprijeda do straga u bojama motocikla BMW stalno zahtijevala sljedeće ubrzanje.
+ Saznajte više

Dvocilindrični bokser motor

116
Nm maksimalni okretni moment na 6,000 rpm
220
kg težina u potpunosti napunjen gorivom/spreman za put
1.170
cc kapacitet
805
mm visina sjedala
Hlađen zrakom/uljem, četverotaktni dvocilindrični bokser motor

Snažni bokser za lov na trkaće linije.

Snažni bokser za lov na trkaće linije.

R nineT Racer-ova tehnologija je jednako sigurna i snažna kao i njegov dizajn: pogon i električni sustav oduševili su od kada postoji BMW-a R nineT. R nineT Racer također zadovoljava trenutni EU-4 standard zahvaljujući svojoj vrhunskoj tehnologiji. Snažni dvocilindrični bokser motor s zračnim hlađenjem ima snagu od 1170 ccm i 81 kW (110 KS) snage za vrlo dinamično pružanje snage, čak i pri malim brzinama. Jednostavno tipični bokser.

Zahvaljujući polukrilnoj i niskoj poziciji za sjedenje, možete čak uživati ​​u neprekidnim velikim brzinama. Standardni ABS i opcijski ASC osiguravaju vam uvijek siguran rad kad na cesti dovedete svu snagu. Osim toga, ispuh 2 u 1 u tipičnom dizajnu cafe trkača pokazuje da se i tehnologija ne mora skrivati.

+ Saznajte više

Najvažniji detalji R nine T Racer

Polu školjka u tipičnom Racer izgledu.
R nineT Racer ležajna školjka
Traka u tipičnim BMW motorsport bojama.
R nineT Racer traka
Brzinomjer i brojač okretaja.
R nineT Racer brzinomjer
Trkaća sjedala s malim odjeljkom za odlaganje.
R nineT Racer grba sjedala
Cast lakometalni kotači.
R nineT Racer spoke cast kotači
Prepoznatljiv stil linije.
R nineT Racer stil linije
"nineT" logo na ulazu za zrak.
R nineT Racer logo
Ispušni sustav od nehrđajućeg čelika
R nineT Racer ispušni sustav

Vozite se kao da sjedite.

Vozite se kao da sjedite.

Sportski i dinamičan: ručke R nineT Racer smještene su nisko na gornjem mostu vilice. Umjereno odstupanje štiti zglobove. Oslonci za noge su, s druge strane, krenuli naprijed i prema gore kako bi podržali sportski položaj sjedenja. Pored toga, opcionalno prilagođeno sjedalo za vozača smanjuje visinu sjedala sa 805 na 795 mm.

Jastuk na vozačkom sjedalu straga je malo podignut. To osigurava osjetno olakšanje leđa na dugim vožnjama. Baš kao i dinamički dizajnirana polovica konstrukcije motocikla, posebno pri brzinama većim od 90 km/h.

+ Saznajte više
Stari klasici zadovoljavaju vrhunsku tehnologiju: ABS i opcijski ASC.

R nineT Racer povezuje izgled trkaćih dana koji su prošli s najsuvremenijom tehnologijom. Zbog toga se BMW Motorrad ABS standardno postavlja. A opcijski ASC (automatska kontrola stabilnosti) sprječava okretanje stražnjeg kotača i osigurava učinkovitiji prijenos snage: za aktivniju sigurnost u vožnji u ekstremnim situacijama. Dostupna je čak i tijekom putovanja na zahtjev.
Varijante sjedala - kako vam se sviđa.

R nineT Racer inspiraciju donosi iz moto sportova proteklih dana. Zato, kao standard, ima prostora samo za vas - potpuno solo i čist. Usredotočen je - i to pokazuje. Okvir koji se može naknadno prilagoditi, brzo ga pretvara u dvosjed. Samo jedna od mnogih mogućnosti da vaš motocikl izgleda kako želite.

Više individualnosti

Prilagođavanje sa stilom.

Uz široku paletu ekskluzivne dodatne opreme iz Opcije 719, dobivate više od svog trkača - na primjer, s klasičnom dizajnerskom Opcijom 719 dijelova, na primjer. Dobivate više snage pomoću HP dijelova. A za sve ostalo tu su originalni BMW Motorrad dodaci.

Saznajte više

Dodaci za R nine T Racer

Ostali heritage modeli

spinner