BMW R nineT Urban G/S.

Upada u oko. Jak. Hlađen zrakom.

Uživajte u samouvjerenom osjećaju boksera s uspravnim i opuštenim položajem za vožnju, zajedno s inovativnom tehnologijom. Odaberite nebrojene mogućnosti prilagođavanja vlastitih jedinstvenih ideja. R nineT Urban G/S daje jasnu izjavu: odaje počast prvim danima uspjeha BMW Motorrad-ove G/S priče o uspjehu. Samo jedan pogled i jasno je da R nineT Urban G/S ima terenski duh tog doba. U isto vrijeme, njegove vozne karakteristike čine ga istinskim članom današnje obitelji nineT. Odraz je načina života toga vremena: ljudi su znali kamo žele ići i točno su znali kako će tamo stići. Isto kao i danas.

DIZAJN R NINE T URBAN G/S

Odaberite svoj stil.

Pored Light bijele boje, sada su na raspolaganju dvije mogućnosti za lakiranje iz ponude BMW-a Motorrad: Opcija 719 Black storm metalik/Aurum i Opcija 719 Black storm metalik/Light bijela.

  Svijetlo bijela

  Light bijela u središte pozornosti stavlja R nineT Urban G/S.

  Opc. 719 Black storm metalik/Light bijela

  Naglasak linija u Black storm metalik boji na Light bijeloj daje spremniku unikatan izgled.

  Opc. 719 Black storm metalik/Aurum

  Elegantna igra boja nastala je kombinacijom bogate crne i sjajne zlatne boje.

  Izvor nadahnuća: nepogrešivo.

  Dizajn R nineT Urban G/S upada u oko. Istaknuti stilski elementi čine ga snažnim i robusnim motociklom koji odaje počast originalnom G/S dizajnu: 19-inčni prednji kotač, teleskopska vilica, maska ​​prednjih svjetala s vjetrobranskim staklom i uzdignuti blatobran definiraju prednju stranu motocikla. Njegov profil je definiran naglašenim vodoravnim linijama. Bijeli karoserijski elementi i usko, malo duže crveno sjedalo oživljavaju duh legendarnog R 80 G/S iz 1980. godine. Crni motor i okvir ističu ovaj efekt. Novi klasični okrugli instrumenti također pokazuju da je Urban G/S dio obitelji nineT. R nineT Urban G/S također se izvrsno snalazi u svemu, od neasfaltiranih staza do makadamskih cesta. Opcionalni kotači i spoke naplatci, Enduro oslonci za noge, toplotni štit s vijcima i čelična poluga nožne kočnice ističu ovu činjenicu, i funkcionalno i vizualno.
  + Saznajte više

  Dvocilindrični bokser motor

  116
  Nm max. okretni moment pri 6000 o/min
  221
  kg prazne težine, potpuno ispunjeno
  1.170
  cc kapacitet
  850
  mm visina sjedala
  Hlađen zrakom/uljem, četverotaktni dvocilindrični bokser motor

  Tehnologija za čistu zabavu u vožnji.

  Tehnologija za čistu zabavu u vožnji.

  R nineT Urban G/S vjeran je prošlosti svojim izgledom, ali pokazuje jednako poštovanje sadašnjosti sa svojom modernom tehnologijom. Odlikuje ga provjereni motor i električni sustav BMW R nineT. R nineT Urban G/S također udovoljava trenutnom EU-4 standardu zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji. Snažni dvocilindrični bokser motor s zračnim hlađenjem ima snagu od 1170 ccm i 81 kW (110 KS) snage za vrlo dinamično pružanje snage, čak i pri malim brzinama. Sve za lagano i moderno iskustvo vožnje. Standardni ABS i opcionalna ASC automatska kontrola stabilnosti osiguravaju vam uvijek sigurnost kada dovedete snagu na cestu - ili na šljunak. I tu je posljednja vizualna referenca na enduro korijene G/S: podignuti ispušni sustav izrađen od brušenog nehrđajućeg čelika.

  + Saznajte više

  Najvažnije karekteristike R nineT Urban G/S

  Prepoznatljiva prednja strana.
  R nineT Urban G/S maska ​​prednjih svjetala
  Prednji blatobran.
  R nineT Urban G/S prednji blatobran
  Savršena shema boja.
  R nineT Urban G/S shema crvene boje
  Enduro oslonci za noge.
  R nineT Urban G/S Enduro oslonci za noge
  Veliki 19-inčni prednji kotač.
  R nineT Urban G/S 19-inčni prednji kotač
  Crveno sjedalo.
  R nineT Urban G/S sjedalo
  Bijeli indikatori promjene smjera.
  R nineT Urban G/S bijeli indikatori promjene smjera.
  Toplinski štit.
  R nineT Urban G/S sa toplinskim štitom

  Uspravno i zapovjedno.

  Uspravno i zapovjedno.

  Izbalansirani ergonomski trokut Urban G/S održava vas spretnima i samouvjerenima na cesti: neznatno viši upravljač, dugačka površina sjedala i malo dublje i šire stražnje podnožje stopala pružaju opušteniji i sigurniji doživljaj vožnje. Standardna visina sjedala je 850 mm. Zahvaljujući opcionalnom donjem sjedištu, R nineT Urban G/S nudi stabilnost vozačima gotovo svih visina.

  Još jedan vizualni naglasak je sjedala klupa u kožnom izgledu. Nepropusna je uz visoku razinu izrade, usredotočena na autentičnu površinu i bojanje. Stoga nošenje odjeće, poput tamnih traperica, može dovesti do bojenja sjedala. Ovaj efekt patine obično se ne može ukloniti i ne predstavlja kvar.

  + Saznajte više

  Više individualnosti

  Prilagodba gotovo bez ograničenja.

  Prilagodba gotovo bez ograničenja.

  Bez obzira želite li izgled na terenu ili retro vibru, R nineT Urban G/S izražava vaš poseban način razmišljanja. Kada je u pitanju prilagođavanje, mogućnosti su gotovo beskrajne, što se tako dobro pokazalo u bezbroj avantura kroz G/S povijest. R nineT Urban G/S može se brzo pretvoriti u jednosjed, zahvaljujući okviru suputnika koji se može ukloniti.

  Osim toga, tu je i prilagođeni asortiman originalnih BMW Motorrad dodataka i ekskluzivna, premium dodatna oprema iz Opcije 719. Ukratko: vaša individualnost jednako je neograničena kao i vašu vožnju.

   

  + Saznajte više

  Dodaci za novi R nine T Urban G/S

  Više Heritage modela

  spinner