M 1000 RR

od 35.708,84 EUR / 269.048,25 HRK
od 379,22 € mjesečno uz 3asy Ride financiranje*

Tečaj za 1 EUR = 7,534500 kn

*Iznos mjesečne rate iskazan je u EUR, s uključenim svim davanjima (PDV i PPMV). Izračun rate je informativan i izrađen u suradnji s Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o. kao davateljem leasinga, na bazi financijskog leasinga na rok otplate 36 mjeseci, uz 33% akontacije i 33% zadnje otkupne rate. Mjesečna rata izračunata je na bazi nominalne kamatne stope 2,75%, promjenjiva vezana uz 3M-Euribor. Trošak obrade ugovora iznosi 0%.

Temeljem upita klijenta, davatelj leasinga ispostavlja Leasing ponudu sa svim detaljnim parametrima ponude i uvjetima financiranja. Efektivna kamatna stopa (EKS) se iskazuje unutar Leasing ponude u slučaju potrošačkog kreditiranja te uz nominalnu kamatnu stopu uključuje trošak interkalarne kamate i okvirne troškove kasko osiguranja uz franšizu koji su poznati u trenutku izrade informativnog izračuna.

Kod zahtjeva za financiranje fizičkih osoba, moguće je ugovoriti financiranje uz nominalnu kamatnu stopu 3,85%, fiksno

Preduvjet za sklapanje ugovora o leasingu je pozitivna odluka kreditnog odbora, a konačni uvjeti leasinga definiraju se ugovorom o leasingu. Za plaćanje se koristi prodajni tečaj za EUR kod Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Odabirom akcijskog modela „3asyRide“ u cijenu se uključuje produžena garancija na motocikl (ukupno u trajanju 5 godina).

Akcijski uvjeti financiranja iz ponude "3asyRide“ važeći su za zahtjeve financiranja BMW motorkotača, koji su odobreni do 31.12.2022.

BMW M 1000 RR

Utrkivanje kao nikada do sad

Pokreće vas vaš natjecateljski duh. Vaša strast dominira i izaziva vas. Potraga za više definira svaku milisekundu: čisti motosport. Visoke performanse, visokotehnološki materijali, najkvalitetnija izrada i ekskluzivnost do posljednjih detalja: M RR je prvi model M tvrtke za BMW Motorrad. Njegovi geni dolaze izravno iz profesionalnih utrka. Paketi M RR i M RR s M Competition nude čistu trkaću tehnologiju za najviše zahtjeve u performansama u moto-sportu i za perfekcioniste na cesti vođene adrenalinom. Jer #NeverStopChallenging je više od obećanja. To je obveza.

OTPOR? NEMA SMISLA

M RR ispred rotirajuće turbine obasjane suncem.

Međusobno djelovanje karakteristika

M brušeni dijelovi i M karobnski dijelovi
M brušeni dijelovi i M karbonske dijelovi M RR u sustavu oslonca za noge
M kočioni sustav
M kočnica M RR s plavim kočionim klipom
M krilca i vjetrobransko staklo
M Winglets bočni prikaz M RR.
Dizajn – očiti BMW M
We see the asymmetrical colour concept of the M RR with the basic colours light blue, dark blue and red.
M karbonski kotači
Detaljan prikaz stražnjeg karbonskog kotača M RR-a.
Animacija sa M logotipom prilikom kontakta
Animacija lansiranja s M logom u kokpitu M RR
Ispušni sustav potpuno od titanija
Potpuno od titanija ispušni sustav M RR
Čiste performanse: motor
Vidimo motor M RR

TO JE PARADOKS: VI LOVITE BOLJE VRIJEME IAKO UŽIVATE U SVAKOJ MILISEKUNDI NA M RR-u.

 ”

Tom Sykes

BMW Motorrad WorldSBK vozač

Rođen na trkalištu

306
km/h maksimalna brzina
156
kW (212 KS) pri 14,500 rpm
315
km/h maksimalna brzina (min.) u omjeru brzine trkaće staze
3.1
sekunde ubrzanje 0-100 km/h
Vodeno/uljno hlađeni redni četverocilindrični četverotaktni motor

Čista želja za pobjedom

Sklop M RR razvijen je u sportskim utrkama i usavršen za cestu. U tu svrhu povećali smo snagu četverocilindričnog rednog motora s RR-a: za veći okretni moment u srednjem rasponu. A maksimalnu brzinu vrtnje povećali smo za 500 o/min na 15 100 o/min. Titanske klipnjače su lakše, klackalice su uže za 1,5 mm. Pored toga, tu su i kovani klipovi s 2 prstena s poprečnim rebrastim glavama i glavama cilindra s novom geometrijom kanala i ojačanim nosačima ležajeva. Ukupni rezultat: više dinamike i smanjena tromost mase. Za kraći omjer, sam lanac i međuosovinski razmak također su produljeni. Spojka radi savršeno - za savršenu kontrolu lansiranja.

+ Saznajte više

MOĆAN DO SRŽI UTRKE

Spreman za sve - osim kompromise

Krila M RR

Više potisne sile: M krilca

Kontaktni pritisak također određuje pobjedu ili poraz. M krilca izrađena od karbona generiraju potisnu silu od 16,3 kg. U kombinaciji s visokim vjetrobranskim staklom možete pretvoriti više snage u čisti pogon. Prije zavoja, u zavoju i pri ubrzavanju izvan njega. 

+ Saznajte više

Intuitivne, jasne, iskrene, izravne - takve bi trebale biti povratne informacije

Intuitivne, jasne, iskrene, izravne - takve bi trebale biti povratne informacije

Samo ono što osjećate vodit će vas naprijed. Šasija i geometrija M RR dotjerani su za trkalište. Za veće performanse na stazi. Vozne osobine, kočenje i kompenzacija početnog nagiba pružaju više osjećaja za prednji i stražnji kotač. Čak i na neravnim cestama. Duži međuosovinski razmak čini M RR puno ugodnijim. A nova stražnja osovina - također zahvaljujući prilagođenom kočionom klipu - omogućuje brzu promjenu stražnjih kotača.

+ Saznajte više

Beskompromisno ubrzanje - ali i obrnuto

Za nas smo razvili najbolji kočni klip na tržištu. Jedan rezultat, tri riječi: najbolji u klasi. Optimizirali smo ravnotežu fluida za veću stabilnost tlaka. Osim standardne kočione pločice, možete odabrati i drugu. Ovo dolazi sa Endurance World Championship i namijenjeno je isključivo trkalištu. Zajedno s idealno kombiniranim upravljačkim elementom i sjedalom, rezultira maksimalnom stabilnošću kočnica i povratnim informacijama, kao i izvrsnom koordinacijom s RACE ABS-om. M kočnica je stoga idealna referenca.

+ Saznajte više

Izgled pobjednika

Dvije verzije, jedan cilj: čiste performanse

Svaki M RR znači apsolutnu predanost i volju za nastupom. U svojoj osnovnoj verziji napravljen je za utrke - i radi uštedu u gramima i milisekundama. S M Competition paketom pohvalit će se M brušenim dijelovima i M karbonskim dijelovima koji ističu njegov snažan sportski izgled.

M RR u Light white/M Motorsport

Rođen na trkaćoj stazi. I upravo će vas tamo vaš M RR vraćati iznova i iznova. Uvijek u potrazi za savršenstvom. Sve do najsitinijeg milimetra.

M RR s M Competition paketom

Tu se iskustvo trkališta, kao što je M GPS Laptrigger, i dizajn spajaju u čistoj kulturi. I dobit ćete puno više pogleda na cesti.

M RR 50 Years M

M RR 50 Years M u Sao Paulo žutoj boji kao i 50 Years M amblem se ističu, a standardni paket M Competition jasno pokazuje DNK utrke: jasno M.

Krugovi na trkalištu nemaju kraja - kao ni savršenstvo

Krugovi na trkalištu nemaju kraja - kao ni savršenstvo

Može li se savršenstvo povećati? Odlučite sami: M RR dostupan je kao osnovna verzija, a opcionalno i kao M RR s M Competition paketom. Uz to, nudimo vam brojne M specijalne dijelove za prilagodbu vašeg M RR-a. Mnogi se dijelovi mogu brzo instalirati, pretvarajući vašu uličnu verziju M RR u zvijer za trkaću stazu za nekoliko minuta. Ali čak i ovdje ima mjesta za poboljšanje: M RR s M Performance Race Parts - čisto savršenstvo i moć na trkaćoj stazi.

+ Saznajte više

Vaše savršenstvo - vaš motor

Vaše savršenstvo - vaš motor

S M RR i M RR s paketom za natjecanje već smo za vas sastavili dva savršeno podešena motocikla. Želite još više izazvati sebe i svoje granice? Kako bismo dodatno individualizirali novi M RR, nudimo vam sveobuhvatnu ponudu dodatne opreme i originalne BMW Motorrad opreme.

+ Saznajte više

The M RR 50 godina M

The M RR 50 godina M

M je već 50 godina svjetski sinonim, simbolizirajući motivaciju i strast za trkaćom tehnologijom i uspjehom u utrkama, kao i za savršenstvom i vrhunskim performansama u automobilima i motociklima. M RR 50 Years M kombinira upravo ovaj povijesni DNK motosporta: za svakoga s posebno visokim zahtjevima u pogledu performansi, ekskluzivnosti i individualnosti.

+ Saznajte više

Najmoćnije slovo na svijetu

M je diljem svijeta sinonim za uspjeh u utrkama i namijenjen je vozačima s posebno visokim zahtjevima u pogledu performansi, ekskluzivnosti i individualnosti. Više o M RR-u i M obitelji saznajte ovdje.

ISTRAŽITE SADA

Performanse izbliza

spinner