M RR

Rođen na trkalištu

Čiste performanse i stalni nagon za ganjanjem svake posljednje milisekunde: u svakom krugu osjetit ćete motosport gene M RR-a. Budući da je M RR dizajniran i izrađen kao osnova za motosport. Ova trkačka tehnologija i odnos sa WorldSBK motociklima mogu se vidjeti u svim detaljima. Bez obzira jeste li na cesti ili trkalištu - standardna oprema M RR nudi savršeni ukupni paket.

Sa M Competition paketom

Izuzetan u svakom pogledu

Pomoću M RR ojačajte svoju predanost visokim performansama i svoju strast prema motosport tehnologiji. Odaberite M billet paket i dijelove M Carbon ističu neodoljivi, sportski izgled. Posebna tekstura i stil obrade dijelova čine beskompromisne performanse gotovo opipljivima. I pokazuju ih: zabavni dio najboljeg vremena je težiti ka tome.

M billet paket

M billet dijelovi naglašava sportski karakter motocikla visokokvalitetnim komponentama i ekskluzivnim M brendiranjem. Dijelovi od eloksiranog aluminija, sklopiva poluga kvačila i ručne kočnice, M zaštita ručice kočnice, sustav oslonaca za noge M vozača i M štitnici motora stvaraju maksimalnu vrijednost.

M Carbon dijelovi

M Carbon dijelovi ističu sportske težnje motocikla i pomažu u pružanju visokokvalitetnog izgleda.

Anodizirana aluminijska vilica, srebrni

Anodizirana aluminijska vilica je 220g lakša od standardne i pruža elegantan izgled.

M Endurance lanac

Više performansi na stražnjem kotaču: lanac M Endurance s valjcima obloženim DLC-om izdvaja se iz paketa jer imaju malo trenje i zahtijeva manje održavanja.

Pokrivalo stražnjeg sjedala

Oblikovna presvlaka suvozačkog sjedala, koja je također dostupna, izrađena od plastike otporne na udarce i otporne na UV zrake, osigurava sportski izgled kada se vozite sami na ulici.

M šifra za otpuštanje okidača kruga

Okidač kruga M za trkaću stazu omogućuje automatsko bilježenje vremena kruga pomoću zaslona.

Za ambiciozne trkače

Podjednako osobno kao i vaše vrijeme kruga

Dio za dijelom, jedan dio bliže trkalištu. Vaša volja za pobjedom manifestira se do najsitnijih detalja. Sastavite svoj vlastiti M RR prema vlastitom ukusu, stilu vožnje i potrebama s dijelovima M Performance i ostalim dodacima. Jer vi najbolje znate što vam treba i koji su vaši izazovi.

M sjedalo visoko i nisko

M sjedalo, visoko ili nisko, je dizajniran za trkalište i nudi više prianjanja i veću podršku prilikom brze vožnje.

M grlo za punjenje ulja

Izgled vrata za punjenje M ulja izrađenog od crnog eloksiranog aluminija s bijelim laserskim M logotipom daje sportski naglasak. Poklopac je opremljen s tri rupe, što pruža zaštitu od otvaranja na trkalištu.

Zatamnjeno vjetrobransko staklo

Zatamnjeno vjetrobransko staklo podupire sportski izgled motocikla. S premazom otpornim na ogrebotine za trajnu prozirnost.

M daljinski regulator za kočnice

Daljinski prilagodnik M posebno je razvijen za trkalište i može se koristiti za jednostavno i daljinsko podešavanje točke pritiska kočnice tijekom putovanja.

Jastučići za koljena za spremnik

Samoljepljivi jastučići za koljena za spremnik poboljšavaju zadržavanje vozača na motociklu i štite bočne strane spremnika od trošenja.

Za trkalište

Krug za krugom

Što se vas tiče, računa se samo jedno vrijeme: vaše najbolje vrijeme. Ovdje nema kompromisa. Tražite sve od sebe i od svog motocikla. M RR je razvijen upravo za to. Može se pripremiti za upotrebu na trkalištu sa samo nekoliko pokreta rukom.

Imajte na umu da neki dijelovi nisu dopušteni na javnim cestama i mogu se koristiti samo na trkalištu.

M zapisnik podataka uklj. GPS okidač za krug *

M zapisnik podataka omogućuje automatsko bilježenje vremena kruga zahvaljujući unaprijed definiranim startnim i ciljnim linijama na više od 300 trkališta širom svijeta. Dodatnih 80 parametara vožnje također se bilježe i pohranjuju na USB stick. To vam omogućuje analizu i optimizaciju vašeg osobnog najboljeg vremena, zavoj za zavojem.

* Samo za utrke. Samo za upotrebu na trkalištu. Nije dopušteno koristiti na javnim cestama.

Komplet M poklopaca*

Za one koji žele svoj motocikl prilagoditi trkalištu, ogledala su jednako nepotrebna kao i držač registarske pločice. Kvalitetni poklopci M BMW Motorrada lako zatvaraju otvore na tijelu motocikla koji nastaju kao rezultat rastavljanja. A prednja obloga se savršeno vraća na svoje mjesto.

* Samo za utrke. Samo za upotrebu na trkalištu. Nije dopušteno koristiti na javnim cestama.

Rešetka hladnjaka

BMW Motorrad rešetka hladnjaka pruža sigurnu zaštitu radijatora od trošenja i oštećenja od kamenčića na trkalištu.

M grijač guma

M grijači guma dovode sportske gume koje su legalne za ulicu na savršenu radnu temperaturu. To ne samo da povećava vijek trajanja guma, već i njihovo prianjanje. Za maksimalno uživanje već od prvog metra.

Za rad grijača guma M također su potrebni postolje za montažu i nosači sklopa za postolje.

Za profesionalne trkače

Staza vašeg života

Čisti motosport: ako trkalište diktira ritam vašeg života, bit ćete u brzoj traci s dijelovima M Performance Race. Ove modifikacije koje povećavaju performanse dostupne su u BMW Motorrad Motorsport Race Support. Pretvaraju vaš M RR u natjecateljski motocikl koji nije dozvoljen na ulici.

KIT motor*

Motori KIT sastavljaju se u tvornici u Berlinu, s istim dijelovima, od strane istih stručnjaka i u svakom detalju precizni kao i svi tvornički motori za WorldSBK i FIM EWC. Oni pružaju maksimalne performanse za uspjeh. I dostupni su u različitim fazama proširenja za odgovarajuće zahtjeve važećih propisa.

* Samo za utrke. Samo za upotrebu na trkalištu. Nije dopušteno za upotrebu na javnim cestama.

KIT elektronika*

Pobijedite sve izazove na trkalištu s ovim elektroničkim paketima visokih performansi. Cijeli plug-and-play KIT sustav nudi pojedinačne mogućnosti konfiguracije za kontrolu proklizavanja, kontrolu okretanja kotača, kočnice motora i još mnogo toga. Uz to, zasloni upozorenja i dijagnostičke mogućnosti pomažu vam u sigurnosti. Još jedna prednost: čim se postigne napredak u premium aplikacijskim područjima, odmah će se naći u korisničkoj verziji zahvaljujući snažno povezanom sustavu podrške.

* Samo za utrke. Samo za upotrebu na trkalištu. Nije dopušteno za upotrebu na javnim cestama.

Vi odlučujete gdje započinje staza

Tepih za motocikle

Tepih za motocikle

Ekskluzivno mjesto za vaš vlastiti motocikl: tepih za motocikl ne samo da ima privlačan dizajn, već i štiti tlo od nečistoća poput mrlja od ulja i benzina. Još jedan bonus je materijal otporan na klizanje i vatrootporni materijal od kojeg je izrađen. Praktični jastučić također je obilno rezan na 250 x 105 cm.

+ Saznajte više

Sportski montažni stalak s M nosačima montažnog postolja

Sportski montažni stalak s M nosačima montažnog postolja

Postolje za montažu Sport olakšava brzo i sigurno podizanje motocikla pomoću prednjeg i stražnjeg kotača.

Glodani i dvostruko eloksirani zatezač lanca M s aluminijskim nosačem postolja daje motociklu posebno sportski izgled.

+ Saznajte više

Kreirajte svoj vlastiti M RR

Bilo za trkalište ili cestu. Pretvorite M RR u svoj individualni M RR.

Konfigurirajte vlastiti sada
spinner