BMW F 800 GT.

Popnite se i krenite. Putovanje započinje.

Jednostavno se popnite i krenite, ostavite svakodnevnicu iza sebe i uživajte u čistom uživanju u vožnji: redizajnirani BMW F 800 GT pruža vam još više sportske i dinamične pogodnosti za putovanja na svakom putovanju - za idilične staze, zavojite alpske prolaze i beskrajne autoceste. Zahvaljujući bujnom dvocilindričnom linijskom motoru s impresivnih snaga od 66 kW (90 KS), svaka će se tura brzo kretati - i istovremeno ćete udovoljavati novom standardu EU-4. Ovaj motocikl također dolazi s Ride-by-Wire, nizom načina vožnje i ABS-om kao standardnim značajkama. Udobnost se povećava uz veliku zaštitu od vjetra i vremenskih prilika. A motor također dodaje kvalitetu putovanja uz tihu i istovremeno moćnu glatkoću pokretanja - savršenu za vaše putovanje. Ostale opcije uključuju ASC (automatska kontrola stabilnosti) i isprobani Dynamic ESA (elektronsko podešavanje ovjesa). Ukratko: sve što trebate je popeti se i pustiti da vaše putovanje započne. Klasični GT. Nezaustavljiva tura.

Dizajn F 800 GT

Odaberite svoj stil.

Na raspolaganju su tri opcije boja za različit izgled. Svaki od njih daje F 800 GT drugačiji karakter, od elegantnog do super sportskog. Možete odlučiti koji vam najviše odgovara i vaš stil vožnje.

Gravity plava metalik mat

Za elegantniji izgled.

Light bijela ne-metalik

Posebno upečatljiv i sportski.

Black storm metalik

Daje sportskom toureru još dinamičniji izgled.

Snažno lagan i elegantan.

Karoserija ima dinamičan dizajn i idealna je za vožnju u bilo kojem vremenu. Jasne linije obećavaju čisti užitak u vožnji od samog početka - obećanje koje se ispuni. Kokpit ima novi dizajn brojčanika i pruža širi spektar informacija. Lijepi detalji poput novog vjetrobranskog stakla s matiranim GT logotipom ili pocinčane bočne ploče s slovima F 800 GT naglašavaju novi dizajn. Drugo privlačenje pogleda je novi stražnji prigušivač, koji nije samo atraktivan, već ispunjava i EU-4 standard.
+ Saznajte više

Dvocilindrični redni motor

66
kW (90 KS) pri 8,000 o/min
86
najveći zatezni moment u Nm pri 5,800 o/min
206
kg tereta (s posebnom opremom)
83
litara skladišnog prostora
Hlađen vodom, četverotaktni dvocilindrični motor

Snažni dvocilindrični motor za dinamična putovanja.

Snažni dvocilindrični motor za dinamična putovanja.

Okret ručice gasa i 90 konjskih snaga (66 kW) osiguravaju da vam svakodnevna rutina neće pokvariti niti jedan trenutak. Vodeno hlađen 2-cilindrični linijski motor s kapacitetom od 798 ccm pruža nevjerojatan potisak pri svakom putovanju, pružajući vrhunsku snagu zahvaljujući pogonu zupčastog remena s malim održavanjem. Duga okretna ruka na stražnjim kotačima i uski ovjes osiguravaju visoku razinu stabilnosti vožnje, što jamči vrhunski doživljaj vožnje.

+ Saznajte više

Doživite zvuk F 800 GT

Najvažnije značajke F 800 GS

Novo vjetrobransko staklo.
F 800 GT vjetrobransko staklo
Razni načini vožnje.
F 800 GT razni načini vožnje.
Novo dizajnirani instrumenti.
F 800 GT ploča s instrumentima
Mnogi atraktivni detalji.
F 800 GT atraktivni detalji
Upravljači izolirani od vibracija.
F 800 GT upravljači
Lagani kotači u dinamičnom dizajnu.
F 800 GT kotači
Širok raspon varijanti sjedala.
F 800 GT varijante sjedala
Redizajnirani standardni prigušivač.
Standardni prigušivač

Udobnost i sigurnost najbolji su pratitelji na putovanju.

Udobnost i sigurnost najbolji su pratitelji na putovanju.

Savršena kontrola i udobnost zagarantirani su i uz ovaj moćan zabavni stroj: širok raspon izbora sjedala i podesive poluge kvačila i kočnice omogućuju vam prilagođavanje bicikla vašim individualnim ergonomskim potrebama. Dynamic ESA (elektronsko podešavanje ovjesa) omogućava vam prilagođavanje prigušivanja u stražnjem stupnju za optimalno djelovanje prigušivanja i udobnost u vožnji. Zahvaljujući sustavu Ride-by-Wire, sada imate puno finiju kontrolu leptira za gas. Zahvaljujući standardnim načinima kiše i ceste i opcijskom načinu dinamike, F 800 GT može se savršeno prilagoditi bilo kojoj površini ceste i stilu vožnje.

BMW Motorrad ABS je također uključen u standardnu ​​značajku kako bi vam pomogao pri svakom načinu kočenja. Opcijska ASC kontrola vuče pruža još veću sigurnost - posebno na mokrim cestama.

+ Saznajte više

Više individualnosti: dodatna oprema i pribor.

Više individualnosti: dodatna oprema i pribor.

Standardni F 800 GT već savršeno spaja ideal Gran Turisma kombinirajući sportsku i tourer udobnost. BMW Motorrad također nudi široku paletu dodatne opreme i dodataka za personaliziranje F 800 GT prema točno vašim potrebama. Na primjer, nudimo niz praktičnih rješenja za pohranu. S ovim rješenjima možete ponijeti sa sobom sve što želite, bilo da se radi o dugim putovanjima, kratkim izletima ili svakodnevnim putovanjima na posao.

+ Saznajte više

Pogled iza kulisa

Kreiranje osjećaja.

BMW Motorrad proces dizajna.

Upečatljive osobe rade u dizajnerskom timu BMW Motorrada. Svaki dizajner ima vlastiti stil i osjeća se kao kod kuće u svojoj biker sceni. I svaki od njih dodaje svoju inspiraciju i strast. Ovi različiti oblici se zatim kombiniraju u procesu projektiranja: manifestiraju se u svakom novom BMW Motorradu. Edgar Heinrich, glavni dizajner u BMW Motorradu, predstavio je BMW Motorrad dizajnerski tim i proces dizajna.

Saznajte više

Dodaci za vaš F 800 GT

spinner