BMW K 1600 Grand America

Option 719 Midnight specijalna edicija

Volite li ekskluzivna putovanja ili težite nečemu ekskluzivnijem? Ti odluči. Naš odgovor: primijenili smo složeni proces prijenosa vode po prvi put u serijskoj proizvodnji motocikala i ova boja čini svaki motocikl jedinstvenim. Option 719 Midnight prikazuje cijelu galaksiju. Predstavlja beskonačan broj mjesta i prostora za otkrivanje. Svaka od njegovih zvijezda je jedinstvena i čini dio šire slike.

Uvid u tvornicu

Sloj po sloj

Sloj po sloj

Dugotrajan i radno intenzivan proces slikanja omogućio nam je da pažljivo razmislimo o svakom koraku – od prvog pigmenta: grafika je proračunata tako da je cjelokupna slika konzistentna nakon instalacije. Meteoric dust II metalik boja služi kao osnova. Stvarni motiv galaksije apliciran je s pozadinskog filma koji se aktivira u vodenoj kupelji. U tom procesu pigmenti se odvajaju od pozadinskog filma i počinju plutati na površini.

+ Saznajte više

Uronite u nove sfere

Uronite u nove sfere

U sklopu bojanja u tu kupku uronimo odgovarajuću komponentu kako bi se pigmenti zalijepili za nju. Prisiljeni smo ručno provoditi ovaj proces zbog ponašanja protoka vode, pozicioniranja grafike i oblika dijelova. Osjetljivost materijala, kut uranjanja i brzina su najvažniji. Drugim riječima: intuicija. To svaki dio čini jedinstvenim dijelom cijele galaksije. Na kraju se dijelovi završavaju završnim premazom visokog sjaja.

+ Saznajte više

Lak za prijenos vode dao nam je priliku implementirati potpuno nove boje i grafičke efekte, plus biti prvi proizvođač koji ih je primijenio u serijskoj proizvodnji motocikala.

 ”

Theresa Stukenbrock

Dizajner grafičkih površina u boji

6
premaza da bi se kompletirala boja
340000
zvijezda
1
proces uranjanja - nema druge šanse
1
galaksija

Ostale Option 719 Midnight karakteristike

Ostale Option 719 Midnight karakteristike

Kao dodatak boji, Option 719 Midnight nudi i druge ekskluzivne značajke: visokokvalitetnu aluminijsku značku Midnight na poklopcu spremnika. Crno sjedalo Option 719 ima ispis u oblaku i natpis naziva modela. Ploče vjetrobranskog stakla i utezi upravljača su crni, a poklopac prednjeg kotača, deflektori i poklopac spremnika ističu se u Meteoric dust II metalik: Ekskluzivni karakter u svakom detalju.

+ Saznajte više
spinner