C 650 Sport.

VIŠE MOMENTA SVAKI DAN.

Novi BMW C 650 Sport savršen je za svakodnevni život u gradu, pa čak i svakodnevno putovanje pretvara u ugodno iskustvo. Snažni dvocilindrični motor sa 44 kW (60 KS), koji se odlikuje maksimalnom brzinom od 180 km/h, omogućava vam da brzo i udobno stignete od A do B. Moderan dizajn s jasnim fokusom na dinamiku naglašava sportske težnje skutera. Novi ispušni sustav od nehrđajućeg čelika ne samo što stvara atraktivniji izgled, već i stvara još impresivniji zvuk. A osjetljiva, okretna šasija omogućava vam da lako skrenete kutove i prođete kroz uske praznine u gustom gradskom prometu.

Dizajn C 650 Sport

Odaberite svoj stil.

Odabir je vaš – C 650 Sport je dostupan u tri verzije boja: Lupin plava metalik, Black storm metalik i Light bijela/Racing plava metalik/Racing crvena.

Lupin plava metalik

Nova boja Lupin plava metalik, u kombinaciji s kontrastnim područjima daje C 650 Sport moderan, vedar i dinamičan izgled.

Black storm metalik

Ležeran i klasičan: C 650 Sport u boji Black storm metalik ima suptilan, uravnotežen i skladan izgled.

Stil HP

Kombinacija Light bijela/Racing plava metalik/Racing crvena naglašava sportski, okretni karakter i dinamične linije vašeg C 650 Sport.

Moderan izgled.

Dizajn C 650 Sport jasno ima za cilj dinamičan, moderan izgled. Preuređena prednja strana daje maxi skuteru posebno sportski izgled. Novi poklopci upravljača s središnjim dijelom visokog sjaja i kromiranim naglascima čine maxi skuter izuzetno atraktivnim za gledanje. Detalji poput pretinca za odlaganje s visokokvalitetnom kromiranom površinom, novim šavovima sjedala i novim natpisom modela C 650 Sport dodatno poboljšavaju izgled. Apsolutno sve o C 650 Sport izražava okretnost i dinamičnost.
+ Saznajte više

Dvocilindrični redni motor

44
kW (60 KS) na 7,750 o/min
180
km/h maksimalna brzina
647
cc kapacitet
4,6
potrošnja litara na 100 km na temelju WMTC-a
Hlađen vodom, četverotaktni dvocilindrični motor

Snažno napravljen.

Snažno napravljen.

Dinamični i snažni, vodeni hlađeni dvocilindrični motor sa 63 Nm, 44 kW (60 KS) i maksimalnom brzinom od 180 km/h znači da će vas C 650 Sport pouzdano odvesti kamo god želite.

Zahvaljujući redizajniranom kvačilu i CVT-u, skuter sada ubrzava brže pri nižim brzinama, poput na semaforima.

Verzija smanjene snage s 35 kW (48 KS) osigurava da će i vlasnici EU vozačkih dozvola ispod 25 godina moći uživati ​​u vožnji C 650 Sport.

+ Saznajte više

Novi izgled. Snažan zvuk.

Novi izgled. Snažan zvuk.

C 650 Sport ima novi ispušni sustav izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Ne samo da ima vrlo sportski izgled, već je i puno lakši te ima nižu razinu emisije i buke od prethodnog modela. Osim toga, pruža puniji, snažniji zvuk.

+ Saznajte više

Doživite zvuk C 650 Sport

Najvažnije značajke C 650 Sport

Koncizan prednji dio.
C 650 Sport koncizni prednji dio
Visoko kvalitetne površine.
C 650 Sport visoko kvalitetne površine
Multifunkcionalna ploča s instrumentima
C 650 Sport ploča s instrumentima
Mnogi atraktivni detalji.
C 650 Sport detalji
Optimizirano središnje postolje.
C 650 Sport optimizirano središnje postolje
Novi prigušivač.
C 650 Sport prigušivač
Stražnji dio u novom dizajnu.
C 650 Sport stražnji dio
Stabilna konstrukcija stražnjeg nosača.
C 650 Sport stabilna konstrukcija stražnjeg nosača

Sportsko i ugodno u gradu.

Sportsko i ugodno u gradu.

C 650 Sport također pobjeđuje u udobnosti zahvaljujući opcijskim dodacima kao što su grijane ručke i grijano sjedalo. Veliki prostor za odlaganje koji lako drži dvije motociklističke kacige, shopping ili torbe još je jedan bonus.

+ Saznajte više
ABS i ASC kao standard.

Najveća moguća sigurnost prilikom kočenja i ubrzavanja.
C 650 Sport već postavlja standarde s BMW Motorrad ABS kao standardnom značajkom. Sad posjeduje i potpuno funkcionalan ASC, koji također dolazi kao standard. ASC povećava sigurnost vozača, posebno kada su uvjeti na cesti nepredvidivi, aktivnom intervencijom u upravljačkom sustavu kad je to potrebno.
Novo postavljanje opruge i amortizera.

Nova, praktičnija postavka.
Šasija i ovjes vozila C 650 Sport u potpunosti su preuređeni. Stopa opruga prednjih vilica i stražnjeg opružnog nosača smanjena je za 10 posto. To daje vozilu osjetljivije upravljivost bez smanjenja njegove stabilnosti.

Prilagodljivo svjetlo za dnevnu vožnju.

Automatski osigurava najbolje osvjetljenje.
Dnevna svjetla za vožnju automatski se prilagođavaju okolišu. Primjerice, prilikom ulaska i izlaska iz tunela automatski se prebacuju na kratko svjetlo i natrag. Vozač više ne mora ručno podešavati svjetla. To olakšava koncentraciju na promet.
Optimizirano središnje postolje.

Lakše za podići.
C 650 Sport je još lakše podići. Stalak ima izduženu potpornu šipku s optimiziranim položajem. To smanjuje snagu potrebnu za dizanje skutera za 30 posto.

Više individualnosti

Posebna oprema i pribor.

Opsežna ponuda posebne opreme i originalnih BMW Motorrad dodataka zaokružuje ovaj smišljeni elektro maxi skuter.

Saznajte više

S Maxi skuterom kroz Madrid

Grad pod vašim nogama.

BMW Motorrad Concept Link zauzima nove, povezane puteve.

Veliki grad. Beskrajni urbani kanjoni, među kojima postoji nešto novo što možete otkriti oko svakog zavoja. Ali to je ujedno i želja za pokretom, sloboda i mogućnost brzog prelaska s jednog mjesta na drugo. Sa Concept Link-om, koji će BMW Motorrad otkriti na Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2017, konceptno vozilo sada je počelo kombinirati izazove urbane mobilnosti sutrašnjice s mogućnostima digitaliziranog svijeta.  

Saznajte više

C 650 Sport dodaci

Ostali modeli urbane mobilnosti

spinner