Preuzmite katalog dodataka

Originalni BMW katalog dodataka za motocikle 2021
PDF   |   53.99 MB   |   Engleski
[This is disclaimer text for gpx download files.]

Black Collection

Black Collection

Koliko god bili svestrani

Praktična, fleksibilna, moderna: naša kolekcija meke prtljage usredotočuje se više nego ikad na vaše zahtjeve - na i izvan motocikla. Kao rezultat toga, torbe se mogu po prvi puta instalirati na različite modele pomoću adaptera, pr. savršeno ste opremljeni za mnoge modele BMW Motorrad s jednom te istom torbom. Naročito zgodno ako koristite različite BMW motocikle ili, naravno, kada mijenjate model. Novi motocikl - isprobana torba, za jednostavnau budućnost.

+ Saznajte više

HP dijelovi.

HP dijelovi.

Stotinke umjesto desetinke.

HP znači i zalaže se za High Perofmance (visoke performanse). I za sve one koji nikada nisu zadovoljni onim što su postigli. Za sve one koji uvijek traže apsolutni maksimum. Kvalitetni dijelovi od ugljika, titanija i aluminija čine svaki motocikl jedinstvenim. Prvoklasne komponente daju vašem motociklu individualnost i ekstravaganciju. I osiguravaju odlučujuće stotinke.

+ Saznajte više

Navigacija i komunikacija.

Navigacija i komunikacija.

Ne propustite nijedan zavoj.

Navigacija i komunikacija su neophodni za motocikliste. Sa BMW Motorrad komunikacijskim sustavima Bluetooth bežična komunikacija održava vas u kontaktu i omogućuje vam da razgovarate sa svojim suvozačem. Na taj način možete pouzdano, sami ili s partnerom stići na svoje odredište - zabavno i na najljepšoj ruti za vas.

 

+ Saznajte više

HP sportski prigušivač.

HP sportski prigušivač.

Tako da možete biti glasni i primjetni.

Uz naše sportske prigušivače HP ne računaju se samo izgled i zvuk: oni vam također pomažu u uštedi težine i pružaju dodatno povećanje performansi prilikom instaliranja kompletnog sustava. Već s kliznom inačicom smanjujete težinu bez gubitka performansi. Korišteni materijali su prije svega oni koji su vam poznati iz utrka: karbon i titan.

 

+ Saznajte više

Sustavi za prtljagu.

Sustavi za prtljagu.

Spakirat ćete sve.

Od sitnica do vašeg omiljenog salona sladoleda do obilaženja svijeta: Imamo pravu prtljagu za svako putovanje. Bilo da je riječ o sustavu prtljage, tvrdog ili aluminijskog prtljažnika, od profesionalne uporabe do dizajnerskih komada: nudimo vam širok raspon rješenja uključujući odgovarajuću inteligentnu pregradnju unutrašnjosti. Dakle, sve ostaje tamo gdje i pripada, čak i ako vožnja postane malo grublja. To se, naravno, odnosi i na vašu prtljagu, za koju ćete kod nas pronaći odgovarajuće setove za pričvršćivanje.

 

+ Saznajte više

Program dizajniranja.

Program dizajniranja.

Učinite vaš motocikl još više vašim.

Nudimo vam individualizaciju na najvišem nivou. Tako da vaš motocikl postaje pravi jedinstveni komad. Vaša pažnja prema detaljima ispunjava našu strast za visokokvalitetnim materijalima i izvanrednom izradom. To se odnosi na male dijelove kao i na dijelove koji oblikuju karakter, poput spojlera motora.

I naravno, mnogi komadi ne samo da postavljaju vizualne naglaske, već nude i više funkcionalnosti ili performansi - i uvijek su plus u užitku u vožnji.

 

+ Saznajte više

Ergonomija i udobnost

Ergonomija i udobnost

Baš poput vas.

Optimizirajte motocikl prema svojoj svrsi i vašim voznim navikama. Jeste li više sportski raspoloženi ili ugodno za put? Da li više volite velike udaljenosti ili spontana kratka putovanja? Volite li putovati sami ili volite izlete za dvoje?

Nudimo vam prava rješenja - od željenog položaja sjedenja do zaštite od vjetra i vremenskih prilika.

  

+ Saznajte više

Sigurnost.

Sigurnost.

Zaštita čovjeka i stroja.

Područje vašeg rada odlučuje: Odjeljak za dodatnu opremu pokriva i aktivnu i pasivnu sigurnost u području sigurnosti. Asortiman se proteže od zaštitnih štitnika ili raznih jastučića protiv znakova habanja ili neprivlačnih slučajnih oštećenja štitnika za ruke i defletora od vjetra za opušteniji užitak u vožnji.

  

+ Saznajte više

Održavanje i tehnologija.

Održavanje i tehnologija.

Vaš BMW je kvalitetan i optimalno opremljen za svoju svrhu. Ipak, oni koji redovito održavaju i pažljivo servisiraju svoj stroj, dugoročno će se zabavljati s njim. Zato vam nudimo širok izbor odgovarajućih proizvoda. Od jednostavnih sredstava za čišćenje do montažnih stalaka. Tako je čak i godišnje zimsko spremanje nadmašeno iščekivanjem prvih sunčevih zraka.

 

+ Saznajte više

Tomić & Co.

Vaš autorizirani BMW Motorrad zastupnik

Učinite svoj stroj jedinstvenim originalnim BMW Motorrad dodacima. Posjetite nas i potražite savjet.

Kontaktirajte nas odmah
spinner