BMW C 400 X.

Povećajte svoj grad.

U današnje doba, urbana mobilnost znači puno više od prelaska od točke A do točke B. U današnje vrijeme ne želite ništa propustiti nego iskoristiti sve što grad može ponuditi - čak i kada ste u pokretu. C 400 X pruža vam ovu priliku. Jeste li stalno povezani i povezani? I C 400 X je isto. To je skuter srednje veličine koji lako prevladava izazove mobilnosti u gradu. Na skuteru ponesite sa sobom svoje omiljene pjesme i doživite grad u vašem osobnom zvučnom filmu. Ili napravite planove s prijateljima na svom spojenom pametnom telefonu bez rastavljanja dok udobno putujete metropolom. Uz C 400 X, vaš grad i rute postaju veliki otvoreni prostor. Otvoreni vlastiti prostor koji možete zacrtati kako biste se dobro zabavili.

Dizajn C 400 X

Odaberite svoj stil.

Bi li vaš C 400 X trebao naglasiti vašu osobnost? Tada jednostavno odaberite boju koja vam najviše odgovara.

Zenith plava metalik

Jasne linije i sportski karakter: napravite jasnu, dinamičnu pojavu pomoću Zenith plave metalik.

Alpine bijela

Alpine bijela boja čini skuter laganim i kompaktnim. Ugrađeno sjedalo s crvenim naglaskom daje sportski karakter.

Black storm metalik

Jednostavan i klasičan, skuter u boji Blackstorm metalik.

Odličan, okretan i karakterističan za cijeli grad.

Kao što njegov dizajn sugerira, skuter C 400 X srednje veličine napravljen je za grad - lagan i upravljiv. Podrazumijevani V-oblik komponenata čini se dinamičnim i pokretnim kada se gleda s prednje strane - silueta koja naglašava da je C 400 X superiorniji u uskim uličicama i gustom prometu. Osim toga, C 400 X također sadrži robustan i pouzdan duh GS-a: uspravne proporcije, prijedlog prednjeg blatobrana, jasno, grafičko odvajanje obojenih komponenti ukrasa i veliko asimetrično prednje svjetlo s punim prednjim LED svjetlima i dnevna svjetlost u obliku vodoravnog slova Y jasne su karakteristike toga. No, dijelovi opreme ne samo da ističu njenu gradsku hladnoću, već vas štite i od vjetra i lošeg vremena. Njegov vitki stražnji dio također šalje jasnu poruku svima što ostavljate iza sebe: ovo je jednostavna, brza i mobilna urbana mobilnost bez stresa.

+ Saznajte više

Savršeno podešen po cijelom gradu.

Savršeno podešen po cijelom gradu.

BMW Motorrad Connectivity pruža pravu inovaciju u klasi skutera srednje veličine. Pomoću ove tvorničke mogućnosti možete pametni telefon povezati izravno s skuterom. Po prvi puta, C 400 X može se koristiti za povezivanje vašeg pametnog telefona s TFT zaslonom i za intuitivno upravljanje putem multikontrolera. Tražite savršenu glazbu za vožnju gradom? Nema problema s tvorničkom opcijom Connectivity. Koji je najbrži put do vašeg omiljenog restorana? Inovativnim strelicama za okret na zaslonu ne može biti jednostavnije brzo i sigurno do vašeg odredišta. Tijekom vožnje pitajte prijatelje gdje su? U kombinaciji s komunikacijskim sustavom BMW Motorrad možete pristupiti popisu kontakata vašeg pametnog telefona putem višekontrolera i upućivati ​​​​pozive čak i kada ste u pokretu.

+ Saznajte više

Jednocilindrični redni motor

25
kW (34 KS) na 7,500 o/min
204
kg neopterećena težina, spreman za cestu, potpuno napunjen gorivom
775
mm visina sjedala (neopterećeno težinom)
3.5
Potrošnja goriva na 100 km na temelju WMTC
Vodeno hlađen motor s jednim cilindrom sa unutarnjim izgaranjem

Savršeno podešen po cijelom gradu.

Savršeno podešen po cijelom gradu.

Koncept motora C 400 X posebno je razvijen za ovaj skuter srednje veličine i savršeno je prilagođen potrebama velikog grada kao i vašim potrebama. Visoko učinkovit dizajn pruža male okrete, velike brzine, učinkovito sagorijevanje i minimalno trenje - ili, drugim riječima, malu potrošnju i neograničenu zabavu. Prirodno, razine emisija su u skladu s Eurom 4. Ukratko: spontani manevari vožnje, okretno ubrzanje, dinamičko klizanje - sa C 400 X možete lako pratiti brzinu grada.

+ Saznajte više

Evo koliko urbana mobilnost može biti udobna.

Evo koliko urbana mobilnost može biti udobna.

Putnički promet u gradskom prometu od danas pa nadalje pripada prošlosti. Upoznajte grad i njegove rute iz potpuno nove perspektive sa C 400 X. Cijela arhitektura ovog skutera srednje veličine dizajnirana je za izvrsnu upravljivost i stabilnost na vibracijama i na zavojima. ABS i automatska kontrola stabilnosti (ASC) također su standard za veću sigurnost, čak i pri nepovoljnim uvjetima na cesti. Vaš se pametni telefon uklapa u odjeljak za punjenje, s integriranom utičnicom, tako da tijekom putovanja i tijekom istraživanja grada ne morate ništa propustiti. Sklopiva futrola na stalku pruža dodatni prostor za prtljagu za kacige, torbe i sve ostalo što grad može ponuditi.

+ Saznajte više

Najvažnije karakteristike C 400 X

Vjetrobransko staklo.
C 650 GT sprijeda
Keyless Ride (opcionalno).
C 400 X Keyless Ride
Povezivost (opcionalno).
C 400 X povezivost
Motor.
C 400 X motor
Prednje LED svjetlo u potpunosti.
C 400 X LED
Futrola za punjenje pametnih telefona.
C 400 X stanica za punjenje
ASC.
C 400 X ASC
Fleksibilna torba.
C 400 X fleksibilna torba

Ugodno kroz cijeli grad.

Ugodno kroz cijeli grad.

Svojim dizajnom, udobnošću, motorizacijom i sigurnosnim značajkama, C 400 X je idealno pripremljen za izazove gradskog prometa.  

+ Saznajte više
Prednje LED svjetlo u potpunosti

Sofisticirana svjetla.
Prednja prednja svjetla sjaje s potpunom LED tehnologijom, podvlačeći tako visoke standarde BMW-a C 400 X. Vodoravno, dnevno svjetlo u obliku slova Y na individualan način interpretira prednju svjetlosnu jedinicu GS raspona.

Povezivanje

Potpuno povezani dok ste na putu.
U segmentu skutera, C 400 X nudi inovativni novi svijet kao posebnu značajku: BMW Motorrad Connectivity. TFT zaslon u boji visoke rezolucije 6,5 inča olakšava upotrebu aplikacija za pametne telefone poput pozivanja, slušanja glazbe ili navigacije - čak i dok vozite.

ASC

Stabilnost i sigurnost.

Bez obzira na nepovoljne uvjete, kontrola se zadržava zbog ASC-a. Automatska kontrola stabilnosti osigurava da se stražnji kotač ne izvrne, snaga se učinkovito prenosi na cestu i na taj način se značajno povećava sigurnost aktivne vožnje.

Motor

Učinkovit, snažan, optimizirane potrošnje.
Motor C 400 X savršeno je dizajniran za potrebe mobilnosti u gradu: s potiskom od 350 ccm i snagom od 25 KW (34 KS) pri 7.500 o/min, nije samo snažan, već i postiže dobre rezultate niske potrošnje.

DOŽIVITE ZVUK C 400 X

Više individualnosti

Posebna oprema i pribor.

Sa širokom ponudom posebne opreme i originalnim BMW Motorrad dodacima možete prilagoditi C 400 X kako bi savršeno odgovarao vašim individualnim željama.

Saznajte više

Pribor za C 400 X

Više modela urbane mobilnosti

spinner