C 400 X

od 8.130,52 EUR / 61.259,38 HRK
od 87,00 € mjesečno uz 3asy Ride financiranje*

Tečaj za 1 EUR = 7,534500 kn

*Iznos mjesečne rate iskazan je u EUR, s uključenim svim davanjima (PDV i PPMV). Izračun rate je informativan i izrađen u suradnji s Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o. kao davateljem leasinga, na bazi financijskog leasinga na rok otplate 36 mjeseci, uz 33% akontacije i 33% zadnje otkupne rate. Mjesečna rata izračunata je na bazi nominalne kamatne stope 2,75%, promjenjiva vezana uz 3M-Euribor. Trošak obrade ugovora iznosi 0%.

Temeljem upita klijenta, davatelj leasinga ispostavlja Leasing ponudu sa svim detaljnim parametrima ponude i uvjetima financiranja. Efektivna kamatna stopa (EKS) se iskazuje unutar Leasing ponude u slučaju potrošačkog kreditiranja te uz nominalnu kamatnu stopu uključuje trošak interkalarne kamate i okvirne troškove kasko osiguranja uz franšizu koji su poznati u trenutku izrade informativnog izračuna.

Kod zahtjeva za financiranje fizičkih osoba, moguće je ugovoriti financiranje uz nominalnu kamatnu stopu 3,85%, fiksno

Preduvjet za sklapanje ugovora o leasingu je pozitivna odluka kreditnog odbora, a konačni uvjeti leasinga definiraju se ugovorom o leasingu. Za plaćanje se koristi prodajni tečaj za EUR kod Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Odabirom akcijskog modela „3asyRide“ u cijenu se uključuje produžena garancija na motocikl (ukupno u trajanju 5 godina).

Akcijski uvjeti financiranja iz ponude "3asyRide“ važeći su za zahtjeve financiranja BMW motorkotača, koji su odobreni do 31.12.2022.

BMW C 400 X

Upoznavanje vašeg urbanog okruženja zavoj za zavojem

Budite spontani. Ponovno otkrijte urbana okruženja. U pokretu i dalje povezani. BMW C 400 X s novim Ride by Wire. Više od prijevoznog sredstva. Kružite kroz urbani promet s superiornošću dok slušate svoj osobni soundtrack zahvaljujući opcijskoj BMW Motorrad Connectivity. Vaš grad, vaše igralište. A vi ste #PluggedToLife.

Agilan dizajn

Odaberite vašu boju

C 400 X donosi zraku sportskog karaktera. To se također odražava u raznim varijantama boja. Upečatljivo ili suptilno? Koju ćete varijantu boje odabrati?

Style Sport

Agilan, spretan, čist: sa Black storm metalik 2/Racing blue metalik mat bojama.

Blackstorm metalik 2

Osnovna boja s odgovarajućom crnom bojom i sivim sjedalom je superiorna i dinamična.

Granite grey metalik

Suptilna jasnoća: Granite grey metalik boja naglašava sportski oblik.

Agilan i snažnog karaktera

Agilan i snažnog karaktera

Ovaj dizajn jasno pokazuje da je C 400 X okretan. Uske uličice, gust promet? Predloženi V-oblik komponenata obloge prenosi dinamičnost i okretnost u svakoj liniji, čineći skuter laganim i okretnim. Njegova robusna GS baština je sveprisutna: visokih proporcija, sugestivan poklopac prednjih kotača, velika, asimetrična prednja svjetla s potpuno LED tehnologijom i dodatno dostupna, vodoravna LED dnevna svjetla u obliku Y slova.

+ Saznajte više

Značajke

Optimizirani ASC
We see the exhaust and brake system of the C 400 X.
Sportsko vjetrobransko staklo
We see the windscreen of the C 400 X.
Jednocilindrični motor s unutarnjim izgaranjem
We see the single-cylinder combustion engine of the C 400 X.
LED prednja svjetla s dnevnim svjetlom za vožnju
We see the front end of the C 400 X with full LED headlights.
USB utičnica za punjenje u pretincu za pohranu
We see the USB charging socket in the storage compartment of the C 400 X.
BMW Motorrad Connectivity sa višefunkcionalnim kontrolerom
We see the TFT display with BMW Motorrad Connectivity.
Ride by Wire
We see the throttle lever of the C 400 X.
Donji pretinac sa poboljšanim osvjetljenem
We see the open Flexcase storage compartment of the C 400 X.

Opuštena putovanja

Stresno putovanje na posao u velikom gradskom prometu? Ne za vas. C 400 X će vam pokazati vaše urbano okruženje iz nove perspektive. Stabilna vožnja bez vibracija - na ravnini i u zavojima. Mokra površina ceste? Optimizirani ASC jamči dovoljno vuče i vrhunski prijenos snage. Nalazite se s prijateljem nakon posla? Flexcase se može proširiti kada se parkira kako biste dobili dovoljno prostora za pohranu. Kacigu i rukavice možete jednostavno spremiti. S ciljem spontanog ponovnog kretanja? Samo se popnite i krenite dalje. Uz opcijsku Keyless Ride, ključ vam može ostati u džepu.

+ Saznajte više

Umrežena mobilnost

Vaš pametni telefon, vaš C 400 X i vi sami. Dodatno dostupna BMW Motorrad Connectivity čini vas jednom skladnom jedinicom. Prikladna glazba za putovanja kroz urbana okruženja? Najbrži put do mjesta na koje idete? Odaberite i ubrzajte. Koristite višenamjenski kontroler za intuitivni pristup svim funkcijama. U pokretu ste, ali istovremeno #PluggedToLife.

+ Saznajte više

Agilan pogon

25
kW (34 KS) pri 7,500 o/min
206
kg težine, spremnog za cestu i potpuno napunjenog gorivom
775
mm visina sjedala
3.5
litra potrošnje goriva na 100 km na temelju WMTC-a
Vodom hlađeni jednocilindrični motor sa unutarnjim izgaranjem

Stvoren za urbano okruženje

Spontani manevri. Agilan na križanjima. Jednocilindrični motor sa sagorijevanjem C 400 X usmjeren je prema urbanim sredinama. Reagira superiorno u bilo kojem trenutku zahvaljujući novom elektromotornom regulatoru leptira za gas - Ride by Wire. Glatko reagira na vozače koji okreću ručicu gasa, čak i pri niskim brzinama. Semafori se prebacuju na zeleno i krećete. Uživanje u vožnji ravno uz malu potrošnju - motor zadovoljava nove Euro 5 standarde.

+ Saznajte više

Više od vas

Opremljen za vas

Opremljen za vas

Sada je na vama: dizajnirajte C 400 X s opsežnom originalnom dodatnom opremom BMW Motorrad prema vašim željama. Za vas smo sastavili prijedlog - prepustite se inspiraciji.

+ Saznajte više

Dosta prostora za pohranu – Black Collection

Dosta prostora za pohranu – Black Collection

Nosite sve što vam treba: nove Black Collection torbe pružaju vam potreban prostor. Vodootporne su, mogu se proširiti ili skupiti radi skladištenja. Štoviše, po prvi puta nove torbe odgovaraju raznim modelima BMW Motorrad.

+ Saznajte više
spinner