„ 

POMAKNIMO GRANICE ZAJEDNO

 ”

Vaš BMW R 1300 GS

Ne slijedite; vodite.

Zajedno možemo postati više od onoga što pojedinačno jesmo. Možete postati najbolja verzija sebe koja ste ikada bili. Vi vodite put. S lakoćom se suočavate sa svakim nagibom i svakim zavojem. Ništa vas ne može zaustaviti, čak ni izvan ceste. Što vas pokreće: vaša hrabrost, vaša vjera u sebe i moćni pogonski sustav. Zajedno možemo postaviti nove standarde i živjeti #SpiritOfGS.

+ Saznajte više

BMW R 1300 GS
Neviđena svestranost

Bez kompromisa; sve je prilagođeno Vašim potrebama. Kako biste voljeli sjediti dok dostižete nove osobne visine? Više? Niže? Jedno sjedalo ili i za putnika? Volite li se više voziti samo s najnužnijim stvarima ili s puno prtljage? Biste li radije išli na udobna putovanja na velike udaljenosti ili na sportske off-road rute? Inovativni modularni koncept okvira može ispuniti sve vaše želje. Recite nam što bi bio savršeni touring enduro – možda ste u pravu.

Opremljen za sve izazove

Vjerujte u sebe

Neočekivana lagodnost: imate sve u rukama. Naravno da imate, sa samo 237 kilograma* ispod sebe. Postizanje visokih ciljeva postaje iznenađujuće lako. Imat ćete neviđeno iskustvo vožnje na svim podlogama. Na cesti stabilan i precizan. Kut nagiba, kočenje, ubrzavanje – vi imate potpunu kontrolu. Otkrijte novootkrivenu lakoću vožnje s novorazvijenom šasijom, novim Monocoque stražnjim okvirom, novim EVO Teleleverom i EVO Paraleverom, kao i novim DSA (Dynamic Suspension Adjustment) i inovativnom prilagodljivom kontrolom visine vozila.

*kod DIN mase praznog vozila

+ Saznajte više

Značajke za vrhunske vozače

Ispred vas: Vaše sljedeće odredište - dobro osvijetljeno legendarnim LED matričnim prednjim svjetlom. Iza vas: Prekretnice. I kratki Monocoque stražnji dio s izvrsnim potencijalom individualizacije. Nema sumnje: vozite vrhunski model u nizu sjajnih Adventure motocikala. Istražite sveobuhvatnu standardnu ​​opremu:

+ Saznajte više
Svjetlo za navođenje: LED matrično prednje svjetlo
LED matrična prednja svjetla na R 1300 GS iz BMW Motorrada
Veća stabilnost u vožnji: EVO Paralever
Pogonska jedinica R 1300 GS iz BMW Motorrada
Što višenamjenski: koncept okvira
Koncept okvira R 1300 GS iz BMW Motorrada
Udobnost vožnje: Podesivo vjetrobransko staklo
Podesivo sportsko vjetrobransko staklo R 1300 GS tvrtke BMW Motorrad
Jednostavan i kratak: stražnji dio
Stražnji dio sa suvozačevim sjedalom i ručkama R 1300 GS iz BMW Motorrada
Izvrsno rukovanje: EVO Telelever
Most vilice s BMW EVO Telelever na R 1300 GS iz BMW Motorrada
Prepoznatljiv zvuk: ispušni sustav
Standardni stražnji prigušivač R 1300 GS iz BMW Motorrada
Ekstra dinamičan: GS Flyline
Kontinuirana linija sjedala spremnika R 1300 GS iz BMW Motorrada

Dosegnite sljedeću razinu

Dosegnite sljedeću razinu

Sve je dizajnirano imajući na umu vaše potrebe: udobnost vožnje sljedeće razine. Inovativni Telelever ležaj nudi izvrsno rukovanje. GS Flyline s posebno ravnom linijom sjedala spremnika pruža novu vrstu slobode kretanja, lakog manevriranja i opuštenog držanja. Širok raspon ergonomskih opcija pomaže vozačima s različitim potrebama da svladaju svaki teren. Zahvaljujući sustavu senzora okoline opcijskog Riding Assistant-a, sve možete vidjeti na prvi pogled.

+ Saznajte više

Sažeto do suštine GS karaktera

Sažeto do suštine GS karaktera

Vrijeme je za nove avanture. Zahvaljujući Keyless Ride, možete se jednostavno popeti i početi voziti. Osjećate se udobno na standardnom vozačkom sjedalu s promjenjivom visinom sjedala od 800 do 890 mm. Aktivirate pokazivač smjera koji je integriran u štitnik za ruke i uputite se prema slobodi. Sa svakim metrom koji prijeđete, postaje vam jasnije: sjedite na nečemu doista jedinstvenom. Tako jednostavno može biti – prava veličina ne mora značiti i veća. Nema suvišnih dijelova, sve je sažeto kako bi obuhvatilo bit GS-a: čisti užitak vožnje.

+ Saznajte više

ČINJENICE ZA ZABAVNU VOŽNJU

107
kW (145 KS) pri 7,750 rpm
149
Nm najveći okretni moment pri 6,500 rpm
1.300
cc kapacitet
237
kg praznog vozila
Dvocilindrični četverotaktni bokser motor hlađen zrakom/tekućinom

Ne postoje prepreke

Kad ste na putu, sve ovisi o vama. Vaš posao: sanjajte veće. Moj posao: osigurati dovoljno pokreta da sve bude moguće. Snažan motor od 145 KS i mala težina vozila daju vam snagu koja vam je potrebna. Možete osjetiti impresivan karakter najnovije generacije boxera u svakom rasponu brzina. Iskusite izvanredne performanse i impresivnu kontrolu dok motor radi još glađe pri nižim brzinama

+ Saznajte više

Zvuk vaše slobode

Svestraniji nego ikad

Do vrha s lakoćom

Autentično, lagano, jednostavno. U osnovnoj verziji s dinamičnim GS Flyline, oštrim linijama i atletskim izgledom, usredotočeni smo na bitno: Vaše iskustvo.

  Light white

  Dinamičnost se susreće s lakoćom. Standardno vozačevo sjedalo ima dvobojnu presvlaku u svijetlo sivoj boji i čini jednu cjelinu koja se proteže od čepa spremnika za gorivo sve do suvozačevog sjedala. Lijevani kotači u "Night black solid" boji zaokružuju estetiku bogatu kontrastom.

  Budite nepogrešivi

  Smanjen dizajn, jedinstveno tijelo, lagani aluminijski spremnik – sve zajedno funkcionira na učinkovit i dobro integriran način. Podokvir izrađen od lijevanog aluminija služi kao osnova za beskrajne mogućnosti. Zajedno s glavnim okvirom, standardni lijevani kotači i pogonski sklop u "Avus" crnoj boji daju tamniju granicu donjeg dijela, u kontrastu sa svjetlijim prednjim dijelom karoserije. Mali, kompaktni prednji dio nudi izvrstan pogled na cestu. Jasan je odmak od tradicije u dizajnu s novom simetričnom svjetlosnom ikonom – prepoznatljivo lice.

  + Saznajte više

  Za još izbirljivije vozače

  Očekujete li načelno više? To je dobar način. Istražite mogućnosti individualizacije. Možete pronaći prave proizvode koji će zadovoljiti vaše potrebe u opsežnom asortimanu dodatne opreme i asortimanu originalne BMW Motorrad dodatne opreme. Alternativno, možete stvoriti motocikl s vlastitim jedinstvenim karakterom od samog početka: GS Trophy za off-road terene, Triple Black koji nudi najvišu razinu udobnosti i svestrane kvalitete ili Tramuntana za čistu ekskluzivnost.

  + Saznajte više

  Novo ruho

  Želite li još brže postići više? Nema problema. Ova preporučena oprema omogućuje vam da izvučete više od svog motocikla. Iznad svega, ugodnija vožnja – dinamički paket to omogućuje. Međutim, također možete uživati ​​u nadogradnji u pogledu sigurnosti i udobnosti putovanja. Istražite naše preporuke ili konfigurirajte vlastitu verziju.

  + Saznajte više
  Dinamički paket

  Dinamički paket omogućuje vam da iskoristite puni potencijal sportskog vozila. Zahvaljujući asistentu za promjenu brzine Pro i Pro načinima vožnje, svaka vožnja može biti vrhunac u dinamici vožnje s individualnim opcijama konfiguracije. Sportska kočnica i elektronički ovjes (DSA) služe za optimalno upravljanje i sigurnost.

  Prednje svjetlo Pro

  Prednje svjetlo Pro impresionira vozače poboljšanim pregledom i prikladnom estetikom. Svjetla za vožnju, duga svjetla i svjetlo za zavoje dizajnirani su kao LED matrica. Nude moderne funkcije rasvjete. Ovo vozačima omogućuje osvjetljavanje ceste na način koji najbolje odgovara situaciji u vožnji.

  Proširena zaštita za ruke

  Proširena zaštita za ruke pruža bolju zaštitu od vjetra i vremenskih uvjeta za vaše ruke i podlaktice. Kao takvi, ne samo da ćete uživati ​​u udobnijoj vožnji, već ćete biti i sigurniji zahvaljujući povećanoj zaštiti od ometajućih utjecaja.

  Ploča za prtljagu

  Prtljaga se može sigurno pričvrstiti za ploču za prtljagu izrađenu od plastike otporne na udarce. Ploča koristi element za pričvršćivanje za suvozačevo sjedalo i lako se učvršćuje. U kombinaciji s koferima Vario, to stvara široku i ravnomjernu teretnu platformu. Može nositi nosivost od 5 kg, a 20 kg prtljage može se učvrstiti na bokove.

  Opremljen za sve izazove

  spinner