R 1300 GS Option 719 Tramuntana

„ 

Za pomicanje granica potrebna je VIZIJA.

 ”

Vaš BMW R 1300 GS Tramuntana

Collage of the R 1300 GS Option 719 Tramuntana.

Očekujte ništa manje od najboljeg

Volite premašiti svoj osobni rekord. Dajete sve od sebe. I zaslužujete sve: Prvoklasna oprema. Nenadmašna udobnost. Estetika bez premca. Krenite na putovanje života i izvucite maksimum iz svakog trenutka iskustva. Uz vas sam, vaš R 1300 GS Tramuntana.

+ Saznajte više

Značajke za pronicljive vozače

Zlatni detalji odražavaju vaše visoke standarde. U rukama držite zlatne ručke, na put vas šalju zlatni kotači s križnim kracima. Brojni brušeni dijelovi čine svaki trenutak profinjenijim. Čak ćete i vi zračiti ekskluzivnošću dok se probijate do novih destinacija. Sve izgleda kvalitetno, a tako se i osjeća. Ova oprema premašuje očekivanja:

+ Saznajte više
Moderan izgled: zlatni kotači s ukrštenim žbicama
Zlatni kotači s ukrštenim žbicama za R 1300 GS Option 719 Tramuntana
Poboljšana sigurnost: stražnji radar
BMW R 1300 GS opcija 719 Tramuntana s funkcionalno integriranim pokazivačima smjera i stražnjim radarom
Jedinstveni detalji: Opcija 719
Dizajn BMW-a R 1300 GS Tramuntana s opremom Option 719
Povećana sigurnost u vožnji: pomoćnik za vožnju
Pomoćnik u vožnji R 1300 GS opcija 719 Tramuntana
Maksimalna udobnost: i za vašeg suvozača
BMW R 1300 GS opcija 719 Tramuntana sa suvozačevim sjedalom
Više sofisticiranosti: glodani dijelovi
Opcija 719 glodani dijelovi za R 1300 GS Tramuntana
Sofisticirani zavodnik: drugi glodani dijelovi
Opcija 719 glodani dijelovi za R 1300 GS Tramuntana
Doista ekskluzivan: zlatni upravljač
Zlatni upravljač R 1300 GS Option 719 Tramuntana

Prosječnost nije opcija

Prosječnost nije opcija

Površine i materijali nastavit će vas impresionirati svaki put. Brojni glodani dijelovi uključeni u opremu Option 719 podižu ekskluzivnost na potpuno novu razinu. Ručica, poklopac spremnika tekućine na spojnici ručne kočnice i poluge kvačila, kopče poklopca preko svjećica na poklopcima ventila i sustav oslonca za noge za vozača, uključujući poluge, izrađeni su od glodanog aluminija s Shadow završnom obradom.

+ Saznajte više

Vaša zona udobnosti nema granica

Vaša zona udobnosti nema granica

Nema sumnje, razina opreme je visoka, uključujući i aspekte udobnosti i sigurnosti. Kao takva, udobna sjedala, udobni oslonci za noge suvozača, središnji nogar i električno podesivo vjetrobransko staklo obavezni su dio ove specifikacije opreme. Među ostalim značajkama, najnovija generacija opcijskog poluaktivnog ovjesa (DSA) i sustav senzora za okoliš opcijskog pomoćnika za vožnju osiguravaju da su vaša putovanja sigurna i udobna.

+ Saznajte više

Značajke za pronicljive vozače

107
kW (145 KS) pri 7,750 rpm
149
Nm najveći okretni moment pri 6,500 rpm
1.300
cc kapacitet
850
mm visina sjedala kao standard
Dvocilindrični četverotaktni bokser motor hlađen zrakom/tekućinom

Vaši snovi su vaš pogon

Što god poželite postići, legendarni bokser to omogućuje. Njegov jedinstveni karakter možete osjetiti od prve sekunde i u svakom rasponu brzina. Sa svojih 145 KS nudi vam izvanredne performanse, a istovremeno osigurava tihu vožnju pri malim brzinama. Zapremnina od 1300 ccm pruža razinu performansi koju ćete osjetiti na svakoj ruti i u svakoj situaciji u vožnji.

+ Saznajte više

Zvuk performansi

Ekskluzivan dizajn

Izrazite svoju neponovljivost

Tramuntana predstavlja GS duh na svoj jedinstven način. Svaki detalj osmišljen je tako da se ističe u odnosu na okvir - bilo da se radi o pozlaćenim dijelovima ili ekskluzivnim glodanim dijelovima. Za sve one koji ne traže samo posebna iskustva, već i poseban dizajn.

  Opcija 719 Tramuntana

  Metalik boju Aurelius Green krasi GS grafika zlatne boje s prozirnim premazom. Zajedno s upravljačem od zlatno eloksiranog aluminija, zlatno eloksiranim rubovima kotača s ukrštenim žbicama, stvara savršenu estetiku.

  Budite izvanredni

  Puno zlata, puno glodanih dijelova, puno posebnih značajki. Aluminijski spremnik, koji je također obojen u metalik Aurelius Green, i dva poklopca zračne kutije imaju mat prozirni premaz. To daje više kontrasta i naglašava sofisticirani i ekskluzivni karakter. Još jedan poseban naglasak je središnji poklopac spremnika goriva, koji služi kao produžetak sjedala. Presvučena je fleksibilnom, sivo-crnom navlakom na kojoj se nalazi amblem Option 719.

  + Saznajte više
  The exclusive design of the R 1300 GS Option 719 Tramuntana from BMW Motorrad

  Snovi postaju stvarnost

  Znate li točno što želite? Individualizirajte svoju Tramuntanu kako bi odgovarala vašim željama uz sveobuhvatnu ponudu dodatne opreme i ponudu originalne BMW Motorrad dodatne opreme. Ili odaberite unaprijed konfigurirani prvoklasni touring enduro sa svime što ste ikada željeli.

  + Saznajte više

  Prvoklasni putnik

  Ova oprema može premašiti vaša očekivanja. To je zato što uključuje sve što možete poželjeti za svoje avanturističke ture. S paketima Innovation i Touring nećete uživati ​​samo u većoj sigurnosti, već i u višoj razini udobnosti putovanja. Uz ConnectedRide Navigator nećete pronaći samo rutu, već i iskustva. Dostupne su i neke estetske opcije, na primjer paket glodanih dijelova Option 719 Shadow. Detaljno istražite opcije opreme ili konfigurirajte vlastitu verziju.

  + Saznajte više
  Opcija 719 paket

  Ekskluzivni paket glodanih dijelova Option 719 Shadow sastoji se od bezbrojnih visokokvalitetnih komponenti tamnijeg izgleda. Kvalitetne površine stvaraju posebno sofisticiranu i osebujnu estetiku. Paket uključuje ručke, poklopce ekspanzijskog spremnika za kvačilo i kočnicu prednjeg kotača, oslonac za noge vozača, poluge mjenjača i nožne kočnice, kao i poklopac zavojnice za paljenje.

  Dinamički paket

  Dinamički paket omogućuje vam da iskoristite puni potencijal sportskog vozila. Zahvaljujući asistentu za promjenu brzine Pro i Pro načinima vožnje, svaka vožnja može biti vrhunac u dinamici vožnje s individualnim opcijama konfiguracije. Sportska kočnica i elektronički ovjes (DSA) služe za optimalno upravljanje i sigurnost.

  Touring paket

  Touring paket čini GS spremnim za sva putovanja, kratka ili duža. Držač kofera nudi prostor za prtljagu za dvije osobe. Pripremljeno za navigacijski uređaj: nosač za BMW Motorrad ConnectedRide Navigator. Sustav središnjeg zaključavanja i proširena zaštita za ruke pružaju veću sigurnost i udobnost. Još jedan vrhunac su kromirane ispušne cijevi.

  Innovation paket

  Paket Innovation oprema vozilo inteligentnom tehnologijom, čime nudi povećanu sigurnost. Riding Assistant nadzire okolinu pomoću radarskih senzora, pružajući osnovu za funkcije kao što su ACC ili upozorenje na promjenu trake. Zahvaljujući matričnom glavnom svjetlu, Headlight Pro pruža optimalno osvjetljenje, čak i na zavojima.

  Grijanje sjedala

  Pri niskim temperaturama, grijanje sjedala, koje se može individualno prilagoditi za vozača i suvozača, nudi dodatnu udobnost, omogućujući vam da bezbrižno uživate u putovanjima, čak i u hladnijim mjesecima. Također povećava sposobnost manevriranja i pomaže vozaču da sigurno upravlja svojim motociklom, čak i po hladnom vremenu.

  ConnectedRide Navigator

  Uz BMW ConnectedRide Navigator, sve ture i planovi uvijek su s vama. Sinkronizirajte planirane rute i snimke s aplikacijom BMW Motorrad putem svog BMW ID-a. Na dodirnom zaslonu od 5,5 inča možete lako čitati, čak i na izravnoj sunčevoj svjetlosti. Rukovanje je intuitivno putem multi-kontrolera.

  Spakirajte sve: s Vario koferima

  Spakirajte sve: s Vario koferima

  Opcijski Vario sustav za prtljagu sastoji se od dva kofera i odgovarajućeg središnjeg kofera. Zahvaljujući modernom dizajnu, elementi prtljage savršeno odgovaraju vašem GS-u. Istinski vrhunac: najnovija generacija sustava za prtljagu je elektrificirana: s funkcijom središnjeg zaključavanja, osvjetljenjem i utičnicom u unutrašnjosti kovčega. Još jedan vrhunac je kontinuirano promjenjivo proširenje volumena od 25 do 32 l i od 24 do 30 l. Uz pomoć ušica, dodatni komadi prtljage mogu se pričvrstiti izvan prtljažnog sustava.

  + Saznajte više

  Opremljen za sve izazove

  spinner