R 1300 GS Triple Black

„ 

Zajedno možemo misliti VEĆE, DALJE I BOLJE.

 ”

Vaš BMW R 1300 GS Triple Black

The R 1300 GS Triple Black from BMW Motorrad

Svijet je vaš

Ne postoje nemoguće ambicije, samo kriva oprema. Srećom, o tome se uopće nećete morati brinuti jer ste već savršeno opremljeni. Možete raditi ili biti što god želite, u svakom trenutku. Duga putovanja, kratka putovanja, produženje sezone, ići prečacima. Sami ili sa suputnikom? U svakom slučaju, uvijek ćete se voziti s najvišom mogućom razinom udobnosti. Odišete autoritetom – i nije ni čudo; imate sve razloge da budete opušteni. A ja sam uvijek pouzdano uz vas, vaš R 1300 GS Triple Black.

+ Saznajte više

Dosegnite ambiciozne ciljeve

Uživate istraživati ​​daleke zemlje, penjati se na velike visine ili ležerno voziti prema zalasku sunca. Ova oprema osigurava da možete uživati ​​u svakom njenom metru. A kada vas pad temperature uspori, jednostavno možete uključiti grijanje sjedala. Ova oprema ne ostavlja ništa poželjno:

+ Saznajte više
Poboljšana sigurnost: Aktivni tempomat
ACC na BMW-u R 1300 GS Triple Black
Savršena svestranost: kotači s ukrštenim žbicama
Kotači s križnim kracima za BMW R 1300 GS Triple Black
Impozantan izgled: dijelovi obojeni u crno
Natpis "Triple Black" na R 1300 GS iz BMW Motorrada
Udobnost za sve: Grijanje sjedala za suvozača
Grijanje sjedala na BMW R 1300 GS Triple Black
Dobro pripremljen za sustav prtljage
Sustav prtljažnika R 1300 GS Triple Black iz BMW Motorrada
Kvaliteta u crnom: okvir
Crni okvir R 1300 GS Triple Black iz BMW Motorrada
Sve pod kontrolom s višenamjenskim prekidačem
DCC na BMW-u R 1300 GS Triple Black
Maksimalna udobnost u vožnji: Comfort sjedala
Udobna sjedala R 1300 GS Triple Black iz BMW Motorrada

Postavite si još više ciljeve

Postavite si još više ciljeve

Morate razmišljati veliko da biste postigli velike stvari. Svi sustavi pomoći rade kako bi vam pomogli da izvučete najviše iz svog iskustva. Ako želite, ACC i DCC mogu regulirati brzinu i udaljenost, sedam načina vožnje osiguravaju pouzdano i ugodno iskustvo vožnje, a opcijski pomoćnik za vožnju pokazuje vam vozila u vašem mrtvom kutu kada mijenjate trake, između ostalog. Čak se i opcijski, električno podesivi visoki vjetrobran može prilagoditi kako bi vam pomogao u postizanju vaših ciljeva.

+ Saznajte više

Očekujte više

Očekujte više

Ako želite, čak se i vaše sjedalo i oslonac za noge mogu podesiti. Ergonomski trokut, koji se sastoji od upravljača, vozačevog sjedala i vozačevog oslonca za noge, usavršen je za stvaranje opuštenog položaja sjedenja. Široki, crni eloksirani upravljač omogućuje vam opušteno držanje. Manji vozači mogu odabrati opcijski komforni upravljač za još udobniju vožnju. Četiri verzije sjedala za vozača i tri različita oslonca za noge omogućuju vam prilagodbu ergonomskog trokuta kako bi odgovarao vašim osobnim potrebama.

+ Saznajte više

Činjenice za lovce na iskustvo

107
kW (145 KS) pri 7,750 rpm
149
Nm najveći okretni moment pri 6,500 rpm
1.300
cc kapacitet
19
Kapacitet rezervoara (l)
Dvocilindrični četverotaktni bokser motor hlađen zrakom/tekućinom

Razvijte svoj potencijal

Kamo god poželite otići, vaša bokser vas neće iznevjeriti. Svih 145 KS pomoći će vam da ostanete hladni u svakoj situaciji, osim ako usput ne želite dobiti malo adrenalina. Tada ćete početi cijeniti impresivno snažan razvoj okretnog momenta. ShiftCam tehnologija osigurava glatku i tihu vožnju motocikla. Čak i na nezgodnom terenu, uvijek ćete imati kontrolu, što se dijelom može zahvaliti obujmu od 1300 ccm. Sve što trebate učiniti: Odabrati svoju sljedeću destinaciju.

+ Saznajte više

Zvuk autoriteta

Dizajn bez kompromisa

Spreman na sve

Triple Black predstavlja savršenu harmoniju inovativnih oblika i ekskluzivnih površina. Brojni crni elementi odišu autoritativnom snagom i čine GS oblike još prepoznatljivijim. Impresivni svestrani motocikl za ljubitelje GS-a.

  Triple Black

  Stražnji okvir od tlačno lijevanog aluminija dizajniran je u crnoj boji, kao i većina površina. Prepoznatljivi lijevani kotači obojeni su u crno i zaokružuju cjelokupni izgled.

  Ostanite ambiciozni

  Volite razmišljati unaprijed, to je jasno. GS Flyline je savršena pratnja. Kontinuirane površine koje se protežu od kljuna sve do nosača registarske pločice stvaraju sliku koja se spušta prema naprijed – čista dinamika. Nosač prtljage i opcijsko dodatno prednje svjetlo integrirano u karoseriju savršeno se uklapaju u estetiku. Međutim, izgled nije sve. Moto je: Dizajn slijedi udobnost. Udobna sjedala, udoban stražnji oslonac za noge, središnji nogar i električno podesivo visoko vjetrobransko staklo u kombinaciji s oblogom kokpita i deflektorima vjetra također su dio opreme.

  + Saznajte više
  The dynamic design of the R 1300 GS Triple Black from BMW Motorrad

  Za individualne preferencije

  Imate li svoje ideje? Učinite ih stvarnošću. Individualizirajte svoj GS Triple Black kako bi odgovarao vašim željama uz sveobuhvatnu ponudu dodatne opreme i ponudu originalne BMW Motorrad dodatne opreme. Alternativno, možete odabrati unaprijed konfigurirani vrhunski mootocikl koji je opremljen svime što vam stvarno treba.

  + Saznajte više

  The Alpine Express

  Što više možete poželjeti: ima sve što vam je potrebno da vaša putovanja budu udobna, a vaš motocikl što dinamičniji i sigurniji. Od grijanja sjedala do proširene zaštite za ruke, od Headlight Pro do sportske kočnice. Paketi Dynamics, Touring i Innovation zaslužni su za pružanje vrhunskog iskustva vožnje. A ni vi ne možete bez svoje prtljage. Detaljno istražite opcije opreme ili konfigurirajte vlastitu verziju.

  + Saznajte više
  Dinamički paket

  Dinamički paket omogućuje vam da iskoristite puni potencijal sportskog vozila. Zahvaljujući asistentu za promjenu brzina Pro i Pro načinima vožnje, svaka vožnja može biti vrhunac u dinamici vožnje s individualnim opcijama konfiguracije. Sportska kočnica i elektronički ovjes (DSA) služe za optimalno upravljanje i sigurnost.

  Touring paket

  Touring paket čini GS spremnim za sva putovanja, kratka ili duža. Držač kofera nudi prostor za prtljagu za dvije osobe. Pripremljeno za navigacijski uređaj: nosač za BMW Motorrad ConnectedRide Navigator. Sustav središnjeg zaključavanja i proširena zaštita za ruke pružaju veću sigurnost i udobnost. Još jedan vrhunac su kromirane ispušne cijevi.

  Innovation paket

  Paket Innovation oprema vozilo inteligentnom tehnologijom, čime nudi povećanu sigurnost. Riding Assistant nadzire okolinu pomoću radarskih senzora, pružajući osnovu za funkcije kao što su ACC ili upozorenje na promjenu trake. Zahvaljujući matričnom glavnom svjetlu, Headlight Pro pruža optimalno osvjetljenje, čak i na zavojima.

  Dvostruki prigušivač

  Dvostruki prigušivač od nehrđajućeg čelika impresionira vozače svojom sportskom estetikom i robusnim zvukom. Izloženi karbonski ukrasni elementi stvaraju prepoznatljive naglaske na ispušnom sustavu s dvije cijevi.

  Sustavi za prtljagu

  Vario bočni koferi

  Crni Vario koferi na obje strane imaju električne funkcije, poput sustava središnjeg zaključavanja i unutarnjeg osvjetljenja. U lijevom kućištu također je dostupno USB sučelje za punjenje. Kontinuirano podešavanje obujma kreće se od 24 do 30 l na desnoj strani i od 25 do 32 l na lijevoj strani.

  Vario središnji kofer

  Vario središnji kofer obujma 28-36 l ima električne funkcije, kao što su centralno zaključavanje, osvjetljenje i USB sučelje za punjenje. Veličina se može podesiti bez napora pomoću okretnog kotačića. Kofer je vodootporan i ima praktičnu podstavu. Anodizirani aluminijski ukrasni elementi doista privlače pažnju.

  Black Collection tank torba

  Velika Black Collection tank torba s volumenom od 13-18 litara nudi pametne detalje kao što je vodootporna, uklonjiva podstava.

  ConnectedRide Navigator

  Uz BMW ConnectedRide Navigator, sve ture i planovi uvijek su s vama. Sinkronizirajte planirane rute i snimke s aplikacijom BMW Motorrad putem svog BMW ID-a. Na dodirnom zaslonu od 5,5 inča možete lako čitati, čak i na izravnoj sunčevoj svjetlosti. Rukovanje je intuitivno putem multi-kontrolera.

  Spakirajte sve: s Vario koferima

  Spakirajte sve: s Vario koferima

  Opcijski Vario sustav za prtljagu sastoji se od dva bočna kofera i odgovarajućeg središnjeg kofera. Zahvaljujući modernom dizajnu, elementi prtljage savršeno odgovaraju vašem GS-u. Istinski vrhunac: najnovija generacija sustava za prtljagu je elektrificirana: s funkcijom središnjeg zaključavanja, osvjetljenjem i utičnicom u unutrašnjosti kovčega. Još jedan vrhunac je kontinuirano promjenjivo proširenje volumena od 25 do 32 l i od 24 do 30 l. Uz pomoć ušica, dodatni komadi prtljage mogu se pričvrstiti izvan prtljažnog sustava.

  + Saznajte više

  Opremljen za sve izazove

  spinner