R 1300 GS Trophy

„ 

Zajedno možemo istražiti nepoznate staze.

 ”

Vaš BMW R 1300 GS Trophy

Idite svojim putem

Pogotovo kada pred vama nema puta, on je uz vas. Imajte hrabrosti. Volje. I vjere u sebe. Trebate motocikl koji može ići u korak s vama. Tek kad skrenete s ceste možete doista vidjeti tko ima liderske kvalitete – od strane vozača i motocikla. Svaka prepreka otkriva naš pravi karakter. Možete biti uvjereni da vas nikada neću iznevjeriti. To je #SpiritOfGS. I to je moje obećanje, kao vaš R 1300 GS Trophy.

+ Saznajte više

Značajke za prave avanturiste

Probijate se kroz pijesak, penjete se na brda i prelazite potoke: ova je oprema stvorena za vas. Od štitnika rešetke hladnjaka do visokog vozačevog sjedala – sve je dizajnirano da iskoristi puni off-road potencijal vas i vašeg motocikla, tako da se možete u potpunosti koncentrirati na izazove koji su pred vama.

+ Saznajte više
Potpuno na off-road terenu: prednji dio
Prednji dio R 1300 GS Trophy
Dodatak spreman za terensku vožnju: sportski ovjes
Sportski ovjes R 1300 GS Trophy
Dizajn: GS Trophy
Natpis “GS Trophy” na R 1300 GS Trophy
Samostalne sportske avanture: s jednosjedom
Jednosjed R 1300 GS Trophy
Off-road must-have: Enduro package Pro
Enduro package Pro za R 1300 GS Trophy
Opremljen za sve izazove: sa štitnicima rešetke hladnjaka
Štitnici rešetke hladnjaka R 1300 GS iz BMW Motorrada
Lagan i sportski: kovani enduro kotači
Kovani enduro kotači za R 1300 GS Trophy iz BMW Motorrada
Posebno robusna: poluga kočnice
Poluga kočnice R 1300 GS Trophy tvrtke BMW Motorrad

Možete se suočiti sa svakim izazovom

Možete se suočiti sa svakim izazovom

Svaka prepreka može biti razlog za veselje. Opcijski Enduro paket Pro daje vam sve što vam je potrebno za veličanstveno terensko iskustvo. Štoviše, stražnji blatobran ugrađen na stražnji kotač kao standard štiti vas od prljavštine na impresivan način: zračni kanal stvoren tijekom vožnje vodi čestice prljavštine dalje od vas. Sportska ručka, sportski vjetrobran i sportski stražnji oslonac za noge zaokružuju opremu GS Trophyja.

+ Saznajte više

Imajte kontrolu u svakom trenutku

Imajte kontrolu u svakom trenutku

Na off-road terenu, ne možete uvijek kontrolirati što će put ispred vas donijeti. Međutim, imate potpunu kontrolu nad svojim motociklom – i možete preuzeti kontrolu u svakoj situaciji. Uz ostale razloge, to je zbog koncentrirane mase vozila u kombinaciji s malom masom vozila. Lako rukovanje i optimalna sloboda kretanja također se mogu pripisati ravnoj platformi spremnika i kratkom stražnjem dijelu. Impresivnu stabilnost u vožnji između ostalog osigurava jedinstveni BMW EVO Telelever. Dodatno, konceptualna podjela sjedala pruža više ergonomskih varijacija. 

+ Saznajte više

Značajke za ljubitelje off-road vožnje

107
kW (145 KS) pri 7,750 rpm
149
Nm najveći okretni moment pri 6,500 rpm
1.300
cc kapacitet
20
mm povećan hod opruge s opcijskim sportskim ovjesom
Dvocilindrični četverotaktni bokser motor hlađen zrakom/tekućinom

Slijedite svoje instinkte

Što god planirali, pravi pogon može vam pomoći da to ostvarite. Boxer od 145 KS daje vam sve što možete poželjeti. Osobito izvan ceste, možete cijeniti povjerenje i kontrolu koju imate nad motorom. Tehnologija ShiftCam osigurava ugodno glatku i tihu vožnju, čak i pri malim brzinama. S obujmom od 1300 ccm ništa vas ne može zaustaviti, čak ni na opasnom terenu. Možete se osloniti na izvrsne performanse, maksimalnu kontrolu i superiornost bez premca.

+ Saznajte više

Ovako zvuči vaša sljedeća avantura

Dizajniran za avanturiste

Spreman za off-road

Spreman kada i vi. Kao varijanta GS Trophy, vaš motocikl već ima savršen izgled za vaše ambiciozne avanture izvan ceste. Tipične boje i izražajne trake naglašavaju avanturistički karakter.

  GS Trophy

  U Racing plavoj metalik boji s crvenom i bijelom trakom, izražajnim natpisima i bijelim metalik stražnjim okvirom s mat premazom, ovaj GS će potaknuti vašu želju za sportskom terenskom vožnjom. Robusni kotači s križnim kracima dostupni su s crnim rubom kotača ili opcijski u zlatnoj boji.

  Budite odvažni

  Proširite svoju zonu udobnosti. Ravna platforma rezervoara i kratka stražnja strana nude vam najveći stupanj slobode kretanja. Opcijski veliki štitnik okvira nudi zaštitu, čak i pri izvođenju ambicioznih manevara. Visoko vozačevo sjedalo s visinom sjedala od 870 mm u kombinaciji sa sportskim suvozačevim sjedalom pruža estetiku i ergonomiju Rallye sjedala, a u kombinaciji s presvlakom sjedala koja se proteže do poklopca spremnika, čini savršeno korisnu cjelinu. Konceptualna podjela sjedala omogućuje veću ergonomsku varijaciju pomoću integriranog podešavanja nagiba sjedala za vozačevo sjedalo.

  + Saznajte više

  Za one s višim standardima

  Želite li dosegnuti još veće visine? Ne dopustite da vas išta zaustavi. Individualizirajte svoj GS Trophy kako bi odgovarao vašim željama uz sveobuhvatnu ponudu dodatne opreme i ponudu originalne BMW Motorrad dodatne opreme. Alternativno, možete odabrati unaprijed konfigurirani off-road šampion koji je opremljen svime što vam stvarno treba.

  + Saznajte više

  Pionir

  Bit ćete spremni za svoj osobni GS Trophy s ovom preporukom opreme. Na zahtjev, svaka se vožnja može učiniti znatno dinamičnijom, sigurnijom i udobnijom s dinamičkim paketom, poluaktivnim ovjesom (DSA) i Pro načinima vožnje. Brojni off-road dijelovi pomoći će vam da osvojite svaki teren. Detaljno istražite opcije opreme ili konfigurirajte vlastitu verziju.

  + Saznajte više
  Dinamički paket

  Dinamički paket omogućuje vam da iskoristite puni potencijal sportskog vozila. Zahvaljujući asistentu za promjenu brzina Pro i Pro načinima vožnje, svaka vožnja može biti vrhunac u dinamici vožnje s individualnim opcijama konfiguracije. Sportska kočnica i elektronički ovjes (DSA) služe za optimalno upravljanje i sigurnost.

  Off-road dijelovi

  Enduro paket Pro 

  Enduro paket Pro uključuje brojne komponente koje majstorski pripremaju vaš GS za terensku vožnju. Zaštita motora, zaštita od podvozja i štitnik okvira mogu spriječiti oštećenje. Komponente kao što su podizači upravljača, podesive ručice mjenjača i kočnice te naslon za noge vozača podesiv po visini čine motocikl lakšim za upravljanje na opasnom terenu.

  Proširena zaštita za ruke

  Proširena zaštita za ruke pruža bolju zaštitu od vjetra i vremenskih uvjeta za vaše ruke i podlaktice. Kao takvi, ne samo da ćete uživati ​​u udobnijoj vožnji, već ćete biti i sigurniji zahvaljujući povećanoj zaštiti od ometajućih utjecaja.

  Off-road gume

  Terenske gume su pravi izbor za ambicioznu terensku vožnju. Gume s utorima i grubim profilom posebno su prikladne za impresivna terenska iskustva u kombinaciji s opcijskim načinom vožnje Enduro Pro. Kao takav, GS može savladati i najzahtjevnije terene s velikom preciznošću.

  Kovani enduro kotači

  Kovani enduro kotači posebno su lagani i u usporedbi sa standardnim kotačima nude poboljšane terenske sposobnosti. Karakterizira ih prednost u težini od 1,8 kg i nude sportsku estetiku. Kotači su najprije lijevani, a potom kovani. Visokokvalitetna površina ukrašena je oznakom BMW Motorrad.

  Sportsko vjetrobransko staklo, nisko

  Nisko vjetrobransko staklo naglašava sportski Enduro izgled i daje vam jasno vidno polje. U isto vrijeme, također poboljšava aerodinamičku učinkovitost.

  Ploča za prtljagu

  Prtljaga se može sigurno pričvrstiti za ploču za prtljagu izrađenu od plastike otporne na udarce. Ploča koristi element za pričvršćivanje za suvozačevo sjedalo i lako se učvršćuje. U kombinaciji s koferima Vario, to stvara široku i ravnomjernu teretnu platformu. Može nositi nosivost od 5 kg, a 20 kg prtljage može se učvrstiti na bokove.

  Prednje svjetlo Pro

  Prednje svjetlo Pro impresionira vozače poboljšanim pregledom i prikladnom estetikom. Svjetla za vožnju, duga svjetla i svjetlo za zavoje dizajnirani su kao LED matrica. Nude moderne funkcije rasvjete. Ovo vozačima omogućuje osvjetljavanje ceste na način koji najbolje odgovara situaciji u vožnji.

  Inteligentni hitni poziv

  Inteligentni hitni poziv

  Inteligentni hitni poziv automatski kontaktira BMW pozivni centar u slučaju nesreće kako bi se aktiviralo spašavanje što je prije moguće. Prenosi se položaj vozila i, ako je moguće, uspostavlja se početni razgovor s dotičnom osobom. Sustav se također može pokrenuti ručno, kao što je pomoć drugim sudionicima u prometu.

   

  Teleusluge
  Uz Teleusluge, vaš motocikl ima pristup mobilnoj mreži putem integrirane SIM kartice. To osigurava funkcionalnost funkcije inteligentnog hitnog poziva, između ostalog. Osim toga, omogućuje vam izravan i praktičan kontakt s BMW servisnim funkcijama.

  Comfort vozačevo sjedalo, visoko

  Udobno vozačevo sjedalo omogućuje višim vozačima da uživaju u udobnoj vožnji na dužim putovanjima. Na off-road turama, povećana visina sjedala može poboljšati stabilnost. Podešavanje nagiba sjedala također vam pomaže da postignete optimalan položaj sjedala.

  Priprema za navigacijski uređaj; ConnectedRide Navigator

  ConnectedRide Navigator

  Uz BMW ConnectedRide Navigator, sve ture i planovi uvijek su s vama. Sinkronizirajte planirane rute i snimke s aplikacijom BMW Motorrad putem svog BMW ID-a. Na dodirnom zaslonu od 5,5 inča možete lako čitati, čak i na izravnoj sunčevoj svjetlosti. Rukovanje je intuitivno putem multi-kontrolera.

  Navigacijski sklop s držačem i Mount Cradle na stezaljci upravljača služi za pričvršćivanje BMW Navigatora u vidnom polju vozača.

  Opremljen za sve izazove

  spinner