BMW Motorrad dani 2018.

Divlji show svjetskih prvaka.
6 - 2018. srp 8
Garmisch-Partenkirchen, Germany

Tri dana zabave, vožnje i razgovora: 18. godina BMW Motorrad dana u Garmisch-Partenkirchenu od 6. do 8. srpnja 2018. predstavlja pravo iskustvo za svakog motociklista. Svake godine oko 40.000 entuzijasta motocikala susreće se u podnožju najviše planine u Njemačkoj kako bi upoznali nove BMW Motorrad proizvode i otkrili svjetske premijere. Dodirivanje i isprobavanje definitivno je dopušteno, također možete imati probnu vožnju na najnovijim modelima. Tu je i niz drugih atrakcija, uključujući predstave koje oduzimaju dah. Jahači koji žele istražiti zavojite ceste i uske staze mogu se prijaviti za jedan od raznih alpskih izleta.  

+ Saznajte više

Mnogi partneri BMW Motorrada također su uključeni u trodnevni događaj. Customiseri svojim Motorrad danima dodaju brojne izmjene i inspiriraju posjetitelje. Celebritiji su također u Garmisch-Partenkirchenu gdje se glumci, pjevači i profesionalni motociklisti, kao i poznati vozači iz zajednice, međusobno druže s posjetiteljima.

Krug ljubitelja BMW motocikala stalno raste i na BMW Motorrad danima možete osjetiti strast prema brandu. Stara lica miješaju se s pridošlicama, razgovaraju, planiraju sljedeću avanturu, sjede oko vatre i slušaju živu glazbu.  

+ Saznajte više
Adresa
Hausberg
Am Hausberg 2
82467 Garmisch-Partenkirchen
Germany
PREUZMITE PUTOKAZ external-link-arrow-bold

Događaj 2018

Festival za fanove i prijatelje.

BMW Motorrad Days 2018.

Saznajte više
spinner