BMW R 18 Transcontinental

Najbolje odjevena ikona na cesti

R 18 Transcontinental nudi vam ekskluzivna i luksuzna putovanja. Kao član obitelji R 18 predstavlja tradiciju BMW Motorrada i duboko je ukorijenjen u ovdje i sada: njegov nepogrešivi prednji dio s visokim vjetrobranskim staklom i moćni Big Boxer obećavaju udobnu i snažnu vožnju miljama. Značajka automatske kompenzacije opterećenja precizno prilagođava šasiju opterećenju koje se primjenjuje na motocikl. A zahvaljujući tome što je pripremljen za prilagodbu, možete točno definirati svoj R 18 Transcontinental prema onome što ćete otkriti na svakom putovanju: sami. Jednostavno rečeno: klasični #SoulFuel.

The music video depicts the band called The Cadillac Three and the new R 18 B and R 18 Transcontinental heritage models.

Dizajn R 18 Transcontinental

Putovanja proširuju um - i oblikuju stvari poput našeg karaktera

R 18 Transcontinental izgleda kao da bi jednostavno mogao pojesti kilometre. Veliki poklopac prednjeg kotača i upečatljiv prednji dio s oba dodatna prednja svjetla tvore polaznu točku za elegantnu racionalizaciju. Spremnik od 24 litre, deflektori vjetra, podnožja i gornji dio s naslonom za suvozača upotpunjuju jasno definiran izgled.

R 18 Transcontinental First Edition

Metalik boja Black Storm s bijelim dvostrukim linijama, kotači sa srebrno-sivim, kontrastne obrade i brojni kromirani detalji, kao što su poklopci glave cilindra ili poklopac kućišta motora, pokazuju da su stil i samopouzdanje presudni, u bilo koje vrijeme i bilo gdje.

Black storm metalik

Shema boja naglašava elegantan karakter R 18 Transcontinental. Big Boxer, sveobuhvatna oprema: agregat koji vas čeka i spreman za sve.

Option 719 Galaxy dust metalik/Titan silver 2 metalik

Baš kao i vaš motocikl, krajolik se mijenja dok jedete kilometre. Ovisno o kutu i sunčevoj svjetlosti, boja svijetli u nijansama od ljubičaste do tirkizno plave – učinkovito u kombinaciji s mat crnim Big Boxer motorom.

Manhattan metalik mat

Sofisticirana, okretna i puna energije: ova shema boja vrišti čisti užitak u vožnji dok jedete kilometre. Ovdje se horizont smiješi.

Držite se svog puta

R 18 Transcontinental izvrsno je pripremljen za sve što mu se bacite. Dizajniran je tako da ga možete prilagoditi baš kako želite. Veliki izbor originalne BMW Motorrad dodatne opreme dodatno podržava ovaj koncept prilagođavanja. Kolekcije "Machined" i "2-Tone-Black", dizajnirane u suradnji s Roland Sands Design, klasična "Opcija 719", na primjer s AERO Design paketom, posebno naglašavaju luksuzni izgled motocikla još više. R 18 Transcontinental može se dodatno prilagoditi i nadograditi sofisticiranom i praktičnom opremom za putovanja, kao što su obloge za kućište.

+ Saznajte više
Individualizirajte vlastiti sada external-link-arrow-slim

Značajke iz prve ruke

Detaljno otkrijte najvažnije. R 18 Transcontinental nudi sve što biste očekivali, od tradicionalnih elemenata do moderne motociklističke tehnologije. I mnogo više!

+ Saznajte više
Rezerva snage
Power Reserve display as a traditional round instrument.
Marshall Gold Series Stage 2
Installed Marshall speakers.
Kokpit
The cockpit boasts the analogue round instruments and the TFT display.
Crni spremnik sa dvostrukim prugama i okrugli logo
Black tank with double lining.
Suvozačevo sjedalo
Passenger seat with comfortable backrest.
TFT zaslon
TFT display of the R 18 Transcontinental.
Obloga prednjeg panela
The front trim panel of the R 18 Transcontinental.
Deflektor vjetra
Der Windabweiser der R 18 Transcontinental.

Doživite motor R 18 Transcontinental

Snaga se rađa iz smirenosti – i iz svakog kilometra na putu

Već shvaćate zašto se Big Boxer zove upravo tako kada ga pokrenete. Na svakom metru usput možete osjetiti ogromnu snagu. S tipičnim razvojem snage boksera možete se osloniti na minimalno 150 Nm između 2.000 i 4.000 o/min. Impresivan okretni moment i savršena odzivnost jamče potpuni užitak na duge staze – opušteno, ali nikad dosadno. A otkrivena, poniklana kardanska osovina pokazuje koliko smo povijesti upakirali u ove 1802 ccm. Što sada? Vrijeme je da napišete vlastitu povijest.

+ Saznajte više
1802
cc zapremine
740
mm visina sjedala
158
Nm okretni moment pri 3,000 o/min
24
litre kapaciteta spremnika goriva (približno)
Dvocilindrični četverotaktni bokser motor hlađen zrakom/uljem

Udobnost i sigurnost

Pređite kilometre na opušten i siguran način

Pređite kilometre na opušten i siguran način

Možete udobno pojesti kilometre na R 18 Transcontinental: dinamički tempomat (DCC) i opcijski aktivni tempomat neovisno kontroliraju brzinu i udaljenost do vozila ispred. Nadalje, tri načina vožnje, automatska kontrola stabilnosti (ASC) i dinamička kontrola motornih kočnica (MSR) jamče veću sigurnost kao standard. Reverser, kontrola pokretanja uzbrdo i sustav centralnog zaključavanja za kutije i gornju kutiju opcijski jamče još veću udobnost po prijeđenom kilometru.

+ Saznajte više
spinner