[Electric]
CE 04

od 13.706,95 EUR / 103.275,00 HRK
od 145,11 € mjesečno uz 3asy Ride financiranje*

Tečaj za 1 EUR = 7,534500 kn

*Iznos mjesečne rate iskazan je u EUR, s uključenim svim davanjima (PDV i PPMV). Izračun rate je informativan i izrađen u suradnji s Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o. kao davateljem leasinga, na bazi financijskog leasinga na rok otplate 36 mjeseci, uz 33% akontacije i 33% zadnje otkupne rate. Mjesečna rata izračunata je na bazi nominalne kamatne stope 2,75%, promjenjiva vezana uz 3M-Euribor. Trošak obrade ugovora iznosi 0%.

Temeljem upita klijenta, davatelj leasinga ispostavlja Leasing ponudu sa svim detaljnim parametrima ponude i uvjetima financiranja. Efektivna kamatna stopa (EKS) se iskazuje unutar Leasing ponude u slučaju potrošačkog kreditiranja te uz nominalnu kamatnu stopu uključuje trošak interkalarne kamate i okvirne troškove kasko osiguranja uz franšizu koji su poznati u trenutku izrade informativnog izračuna.

Kod zahtjeva za financiranje fizičkih osoba, moguće je ugovoriti financiranje uz nominalnu kamatnu stopu 3,85%, fiksno

Preduvjet za sklapanje ugovora o leasingu je pozitivna odluka kreditnog odbora, a konačni uvjeti leasinga definiraju se ugovorom o leasingu. Za plaćanje se koristi prodajni tečaj za EUR kod Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Odabirom akcijskog modela „3asyRide“ u cijenu se uključuje produžena garancija na motocikl (ukupno u trajanju 5 godina).

Akcijski uvjeti financiranja iz ponude "3asyRide“ važeći su za zahtjeve financiranja BMW motorkotača, koji su odobreni do 31.12.2022.

BMW CE 04

Tiha revolucija

Vi se krećete po svjetskim gradovima i metropolitanskim regijama točno na mjestu gdje svaki projekt predstavlja prvi korak prema sljedećoj novoj ideji. A također ste uvijek u pokretu. Upoznati smo s tom zadivljujućom dinamikom jer je primjenjujemo više od 10 godina kako bismo razvili rješenja i koncepte za urbanu elektromobilnost, nešto što danas znači mnogo više od pukog prijelaza od točke A do točke B. Upravo iz ovog dugoročnog inovativnog vodstva BMW CE 04 kreće u novu eru dizajna kako bi se neprimjetno integrirao u vaš svakodnevni život zahvaljujući svojim inteligentnim rješenjima povezivanja – od navigacije do odjeće. Vrlo jednostavno #PluggedToLife.

Dizajn za novu eru

Dizajn nas spaja

Dva koncepta boja precizno su prilagođena modernom i nepogrešivom dizajnu BMW-a CE 04. Naglašavaju pionirski dizajn i postavljaju upečatljive naglaske.

Style Avantgarde

Style Avantgarde BMW CE 04 u Magellan grey metalik neprimjetno se ekspresivno i samouvjereno integrira u okruženje velikih gradova zahvaljujući svojim raznim trakama: sofisticiranim, značajnim i izražajnim.

Light white

Svijetli bijeli ton dinamično i slobodno odražava živopisni veliki grad kao suvremeni prostor za interpretaciju.

Ispred vremena, a opet bezvremenski

Dizajn BMW-a CE 04 usredotočen je na tanku jedinicu za pohranu energije u sklopu podnice i kompaktni pogon. Dizajnerske slobode i rješenja ovdje su dovela do nove estetike, na primjer pretinca za punjenje koji se preklapa prema strani ili plutajućeg sjedala. Nisko težište predstavlja dodatnu prednost: za zabavno upravljanje, iznenađujuću dinamiku i bezvremenski užitak u vožnji. Kao rezultat toga, jedna inovacija neprimjetno dovodi do druge, također u smislu dizajna. Prostrane, mirne i minimalističke površine dominiraju cjelokupnim dizajnom. U tom kontekstu, prednji dio je uzbudljiv, dok stražnji kraj otkriva tehnološke komponente, tipično obilježje motocikala.

+ Saznajte više

Pun energije, učinkovit i bez štetnih emisija

31
kW (42 KS) maksimalna snaga
2.6
sekunde od 0 do 50 km/h
130
km domet prema WMTC-u
65
minuta od 0% do 80% snage punjenja pri maksimalnoj struji punjenja uz pomoć opcionalnog brzog punjača
Sinkroni stroj hlađen tekućinom

U budućnosti ćemo našu pauzu za kavu iza ugla pretvoriti u kilometre.

 ”

Florian Römhild

Voditelj projekta BMW CE 04

Napunite ga gdje god se nalazili

Napunite ga gdje god se nalazili

To je ono što mi zovemo udobnim: dan počinjete puni energije i vaš BMW CE 04 već vas čeka s napunjenom baterijom pogona. Jednostavno se puni u kućnim utičnicama od 220 V ili u vašem BMW Wallboxu. A s opcijskim brzim punjačem dobivate više od svakog procesa punjenja – više vremena da budemo precizni: tada možete puniti svoj BMW CE 04 u BMW Wallboxu ili u pokretu od 0% do 80% za oko 65 minuta uz maksimalnu snagu punjača.

+ Saznajte više

Karakteristike za novu urbanu estetiku

Elegantni setovi ukrasnih naljepnica
Side view of the BMW CE 04 with orange tapes.
Veliki TFT zaslon u boji
TFT display with BMW Motorrad start-up animation.
Električni pogon
BMW CE 04 drivetrain unit.
Praktičan pretinac za pohranu
Open Side Loading compartment of the BMW CE 04.
Ikoničan dizajn svjetla
Front of the BMW CE 04 focussing on the LED headlights.
Upečatljiv disk kotača
Disc wheel of the BMW CE 04 with sticker.
Integrirano bočno postolje
Integrated side stand of the BMW CE 04.
Udobno Pro sjedalo
Black and orange floating seat.

Mobilni i savršeno povezani

Mobilni i savršeno povezani

Nemojte ništa zanemariti ili propustiti i uživajte u svemu. Zahvaljujući BMW Motorrad Connectivity i aplikaciji BMW Motorrad Connected, BMW CE 04 uspostavlja nove veze. 10,25” TFT zaslon s opcijom podijeljenog zaslona pretvara se u sučelje između digitalnog i analognog svijeta. Bilo da se radi o podacima o izvedbi, dometu, vremenu punjenja, omiljenom popisu pjesama, sljedećem odredištu ili telefonskom pozivu: mobilnost i komunikacija spajaju se u jedno. Naprosto, vaša svakodnevica. Vaš pametni telefon može samo ostati u vodonepropusnom i ventiliranom pretincu za pohranu, a pritom se također puni zahvaljujući USB C priključku.

+ Saznajte više

Revolucija se susreće s evolucijom

Revolucija se susreće s evolucijom

Što se tiče udobnosti, praktičnosti i sigurnosti s BMW-om CE 04 možete se osloniti na isprobanu tehnologiju BMW Motorrad. ABS i ASC su standardne značajke, DTC, ABS Pro i ECALL inteligentni hitni poziv su opcijski dostupni. Dodatno dostupne varijante sjedala s integriranim jastučićem za naslon i grijanjem sjedala, kao i električnim reversom jamče udobnost i udobnost u velikim gradovima. A uz vožnju bez ključa krećete u besprijekornu integraciju BMW-a CE 04 u vaš mobilni život – u pravom smislu riječi: samo uskočite i krenite, možete ostaviti ključ u džepu.

+ Saznajte više

Još bliže vama

Vaše ideje se računaju

Vaše ideje se računaju

Više prostora za pohranu, više udobnosti, bolji izgled? Bez obzira na to što planirate sa svojim skuterom: nudimo vam bezbroj mogućnosti prilagodbe s našom opsežnom opcijskom opremom i originalnim asortimanom dodatne opreme BMW Motorrad Sigurno pohranite svoju kupovinu u Vario torbi ili bočnoj torbi Urban Collection. Prohladno je, ali je sunce izašlo? Zahvaljujući grijanim ručkama i grijanju sjedala kao dijelu komfornog paketa zaista možete uživati ​​u vožnji. Dodatni izborni setovi naljepnica dodatni su detalji dizajna.

+ Saznajte više
spinner