R 18 B

od 31.963,14 EUR / 240.826,25 HRK
od 338,44 € mjesečno uz 3asy Ride financiranje*

Tečaj za 1 EUR = 7,534500 kn

*Iznos mjesečne rate iskazan je u EUR, s uključenim svim davanjima (PDV i PPMV). Izračun rate je informativan i izrađen u suradnji s Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o. kao davateljem leasinga, na bazi financijskog leasinga na rok otplate 36 mjeseci, uz 33% akontacije i 33% zadnje otkupne rate. Mjesečna rata izračunata je na bazi nominalne kamatne stope 2,75%, promjenjiva vezana uz 3M-Euribor. Trošak obrade ugovora iznosi 0%.

Temeljem upita klijenta, davatelj leasinga ispostavlja Leasing ponudu sa svim detaljnim parametrima ponude i uvjetima financiranja. Efektivna kamatna stopa (EKS) se iskazuje unutar Leasing ponude u slučaju potrošačkog kreditiranja te uz nominalnu kamatnu stopu uključuje trošak interkalarne kamate i okvirne troškove kasko osiguranja uz franšizu koji su poznati u trenutku izrade informativnog izračuna.

Kod zahtjeva za financiranje fizičkih osoba, moguće je ugovoriti financiranje uz nominalnu kamatnu stopu 3,85%, fiksno

Preduvjet za sklapanje ugovora o leasingu je pozitivna odluka kreditnog odbora, a konačni uvjeti leasinga definiraju se ugovorom o leasingu. Za plaćanje se koristi prodajni tečaj za EUR kod Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Odabirom akcijskog modela „3asyRide“ u cijenu se uključuje produžena garancija na motocikl (ukupno u trajanju 5 godina).

Akcijski uvjeti financiranja iz ponude "3asyRide“ važeći su za zahtjeve financiranja BMW motorkotača, koji su odobreni do 31.12.2022.

BMW R 18 B

Sirova snaga – čista duša

R 18 B spaja punu snagu s poviješću putovanja BMW Motorrad i emotivnim karakterom obitelji R 18. Veliki prednji kraj s ukrasnim pločama na upravljaču i nisko vjetrobransko staklo već pokazuju snažan karakter. 1802 cc crnog Big Boxera također ne ostavlja mjesta nagađanjima. Ipak, nije sve u pomaku. R 18 B ide znatno dalje. Napravljen je za prilagođavanje. Pretvorite ga u svoj jedinstveni motocikl i doživite #SoulFuel.

R 18 B dizajn

Izgled: tipični bagger motocikl

Spuštena letvica proteže se od visoke, upečatljive prednje obloge do 24-litrenog spremnika u obliku kapljice i rastegnutog sjedala do stražnjeg kraja s trajno ugrađenim kućištima i integriranim stražnjim svjetlima. Tipično za BMW Motorrad: dosljedan i jednostavan dizajn. Tipično za bagger motocikl: karakteristična aerodinamičnost.

R 18 B First Edition

Metalik boja Black storm s bijelim dvostrukim linijama ispunjava posebnu završnu obradu. Dopunjena visokokvalitetnim šavovima na sjedalu i natpisom "First Edition" na oba kućišta, kombinacija čini ekskluzivan izgled boje i kroma.

Black storm metalik

Puristička Black storm metalik boja naglašava izgled R 18 B.

Option 719 Galaxy dust metalik/Titan silver 2 metalik

Ovisno o kutu, efekt laka svijetli u plavoj ili ljubičastoj boji, pretvarajući vaš R 18 B u apsolutnu privlačnost za oči.

Manhattan metalik mat

Moderna raznolikost boja daje R 18 B samouvjeren izgled.

Učinite vaš jedinstvenim

Točno znaš što želiš. Iz tog razloga, R 18 B je u potpunosti usmjeren prema prilagodbi. To se odnosi i na dizajn kao i na asortiman originalne BMW Motorrad dodatne opreme i opreme. Razrađene kolekcije “Machined” i “2-Tone-Black” razvijene u suradnji s Roland Sands Design, tradicionalni “Option 719” i Vance & Hines ispušni sustavi samo su početna točka na putu do R 18 B koji odgovara vaš ukus.

+ Saznajte više
Individualizirajte vlastiti sada external-link-arrow-slim

Značajke iz prve ruke

Detaljno otkrijte najvažnije značajke. R 18 B nudi sve što biste očekivali od suvremenog bagera, od tradicionalnih elemenata do moderne motociklističke tehnologije. I mnogo više!

+ Saznajte više
Crni spremnik sa dvostrukim prugama i okrugli logo
Crni spremnik sa dvostrukim prugama.
Kutije
Cases that have been integrated into the streamlining outline.
Kokpit
The cockpit boasts the analogue round instruments and the TFT display.
Rezerva snage
Power Reserve display as a traditional round instrument.
TFT zaslon
TFT display of the R 18 B.
Marshall Gold serije Stage 1
Installed Marshall speakers.
Boxer motor
Impressive R 18 B boxer engine.
Obloga prednjeg panela
Front trim panel of the R 18 B.

Doživite motor R 18 B

1802 cc – bez prostora za vrući zrak

Nikada nije bilo ovoliko pomaka. Možete to vidjeti, čuti i osjetiti. Oslonite se na preko 150 Nm u bilo kojem trenutku između 2.000 i 4.000 o/min. Za snažno uživanje i konstantno visok okretni moment razvijen na tipičan bokser način. Pri 4750 okretaja u minuti moćni pogonski sklop stvara 67 kW (91 KS). Izložena, poniklana kardanska osovina temelji se na tradicionalnom dizajnu, što predstavlja jedan od mnogih vrhunaca ovih 1802 ccm.

+ Saznajte više
1802
cc zapremine
720
mm visina sjedala
158
Nm okretni moment pri 3,000 o/min
24
litre kapaciteta spremnika goriva (približno)
Dvocilindrični četverotaktni bokser motor hlađen zrakom/uljem

Udobnost i sigurnost

Rock ‘n’ Roll ‘n’ Rain

Rock ‘n’ Roll ‘n’ Rain

Tri načina vožnje R 18 B nude vam užitak i sigurnost u vožnji kao standard, dopunjeni automatskom kontrolom stabilnosti (ASC) i dinamičkom kontrolom motornih kočnica (MSR). Reverser i Hill Start Control olakšavaju startanje uzbrdo i dodaju još veću udobnost. Uz to tradicionalni oblik prednjih svjetala ima vrhunsku LED tehnologiju osvjetljenja. Prilagodljiva prednja svjetla dostupna su po izboru kako bi vam osigurala gotovo potpuno osvjetljenje ceste u zavojima uz održavanje dugog svjetla u stalnom rasponu prednjih svjetala.

+ Saznajte više
spinner