BMW Motorrad Spezial je uvijek pravi izbor.

Od samog početka u fokusu je skladna integracija u cjelokupni izgled vozila, što znači da su svi dijelovi savršeno integrirani u koncept vozila, dajući motociklu dosljedan i ekskluzivan izgled. Uzajamno djelovanje dugogodišnjih razvojnih vještina BMW Motorrada i interakcija složenih proizvodnih procesa vezanih uz zanatsku tradiciju olakšavaju novu razinu značenja i ekskluzivnosti. U našem konfiguratoru, možete napraviti svoj bicikl još više na svom najvišem nivou s Specijal opsegom, te ga sastaviti upravo oni koji najbolje poznaju vaš BMW motocikl. Mi.

+ Saznajte više

Boja

Opcija 719 lakiranja daje vašem motociklu određeni sjaj. Izuzetno moderna tehnologija boje uparena s pažljivim detaljima čine vaš stroj vrhuncem na cesti.

 

+ Saznajte više

Kruna za vaš motocikl.

Kruna za vaš motocikl.

Samo vrhunski dizajneri s posebnim vještinama mogu izvesti savršeni potez. Iznimno sofisticirana rukotvorina rezultira u istinskoj jedinstvenosti: linije platine boje su kruna za spremnik i bočne dijelove R 1250 RT, K 1600 GT i K 1600 GTL. Učinite svoj motocikl jedinstvenim. Pravi ručni rad susreće ultra-moderan motocikl.   To je podstava koja se temelji na istinskoj strasti i dugogodišnjoj tradiciji - od 1923. u BMW Motorradu.      

+ Saznajte više

Ručno obojani od strane perfekcionista.

Ručno obojani od strane perfekcionista.

Svaki korak prema završetku Specijal boje provodi se s najvećom pažnjom od strane kvalificiranih stručnjaka i perfekcionista - od kojih su neki čak i rezultat istinskog zanata. Uzmite na primjer Black Storm metalik/Vintage boju, što čini vaš R nineT doista jedinstven. Ručno obojani dijelovi daju motociklu starinski izgled i čine svaki motocikl jedinstvenim. Zato što ne postoje dva identična.  

+ Saznajte više

Specijalna oprema.

U Opciji 719 pronaći ćete opcionalno dizajnirani dodatni pribor, poput ekskluzivnih paketa dijelova u različitim izvedbama dizajna. Vi odlučujete je li izgled puristički i elegantan, originalan i robustan ili individualan i sportski.

 

+ Saznajte više

Fini kotači s impresivnim vizualnim efektima.

Fini kotači s impresivnim vizualnim efektima.

Iskre lete kroz zrak. Svdrlo prolazi kroz boju kliničkim pregledom i izlaže samo najfinije aluminijske strukture. Sjajna slitina odmah hvata oko. Savršen kontrast. Kovani kotač Opcije 719 primjer je najviših standarda kvalitete. Svako kretanje ruku i rad se obavlja s najvećom pažnjom - što znači da je visoko sofisticirani kovani kotač rezultat čvrstog aluminijskog bloka.   

+ Saznajte više

Savršena klupa za sjedenje s elegantnim ambijentom.

Savršena klupa za sjedenje s elegantnim ambijentom.

Možete osjetiti kvalitetu i osjetiti pažnju na detalje - i nije ni čudo, jer samo najbolji profesionalci s najvećom pažnjom rade na klupi sjedala Opcije 719 - od prvog koraka sve do posljednje niti. To omogućuje postizanje najviše kvalitete, što ga čini pravim remek-djelom u izradi. I to nije sve: površina sjedala je apsolutno otporna na vremenske uvjete. Dijamantni prošivi i vezeni model daju cijeloj priči elegantan izgled.   

+ Saznajte više

Billet paket sa pozornosti na detalje.

Billet paket sa pozornosti na detalje.

Nema sumnje: visoke kvalitete zahtijevaju složene procese. Vrijednost paketa Billet možete vidjeti od samog pogleda. Preciznost u proizvodnji zadovoljava zamršen dizajn. A posebno izdržljiva aluminijska ručica i oslonci za noge obrađeni su od jednog bloka od aluminija, poklopaca cilindarske glave i poklopca remena proizvedenih iz kovanog slijepe probe. Razvijeni u skladu s najstrožim BMW-ovim smjernicama za kvalitetu, uvijek se savršeno uklapaju. To znači da ćete svoj proizvedeni bicikl izraditi na najvišoj razini kvalitete - tvornički. 

+ Saznajte više

HP dijelovi

Visoke performanse - izjava za sve one koji traže apsolutni maksimum. S HP-ovim dijelovima, možete svom biciklu dati još sportskiji izgled.

Dobit ćete visoko kvalitetne dijelove od ugljika, titanija i aluminija koji će vaš motocikl učiniti jedinstvenim. HP Billet paket daje vašem motociklu još upečatljiviju sliku. Uvijek sadrži komponente poklopca glave motora, prednji poklopac motora, podesivu ručnu polugu, poklopac spremnika i, ovisno o modelu, još više HP-ovih dijelova paketa Billeta, kao što su vozačevi nožni klinovi ili odgovarajuća zrcala. HP-ov sportski prigušivač zvuka osigurava još bolji i snažniji zvuk. HP dijelovi daju vašem stroju individualnost i ekstravaganciju.

+ Saznajte više

Učinite motocikl vašim.

spinner