BMW C 400 GT.

Grad u novoj dimenziji.

Što grad čini zanimljivim? Raznolikost ljudi? Trendovi koji se pojavljuju ovdje? Bezbroj mogućnosti? Sve je to kombinirano! Da biste ga otkrili, potrebna je dobra razina kondicije - ona koja vas prati na duljim obilascima kroz raznolik gradski život i udobnost: BMW C 400 GT. Pomoću njega puls grada ubrzava se malo više, a vaš radijus povećava se baš kao i vaša digitalna povezanost sa svijetom. Jer s ovim skuterom srednje veličine jednako ste ugodni i okretni u gradu kao i u okolici. Otkrijte svoj grad u novoj dimenziji s C 400 GT i veselite se mnogo, puno više onome što vaš grad čini zanimljivim.  

Dizajn C 400 GT

Odaberite svoj stil.

Vaš C 400 GT pokazuje stil. Vaš stil! Koja boja najbolje naglašava vašu individualnost?

Alpine bijela

Alpine bijela boja daje vašem touring skuteru lagani i okretni izgled. Nezavisni dizajn optimalno je naglašen ovom bezvremenskom bojom.

Moonwalk siva metalik

Uvjerljivo i dinamično: klasična Moonwalk siva metalik uvjerava jasnim, sportskim naglaskom.

Blackstorm metalik

Skuter zasigurno ima jednostavan i klasičan izgled u boji Black storm metalik.

Progresivan, inovativan i prepun emocija.

Idite u centar grada! Ili još bolje: čisti užitak! Ovaj okretni skuter srednje veličine omogućava vam da osvojite grad - a istovremeno je spreman za dulje ture u okolini. To je upravo ono što dizajn C 400 GT prenosi: sportski V-oblik elegantnih dijelova letvice i vjetrobransko staklo velikog formata štite vas od vjetra i vremenskih prilika te svjedoče o urbanoj želji za avanturama. Tome pridonosi i ergonomsko dizajnirano sjedalo, koje jamči udoban i samouvjeren položaj sjedenja - bilo da se radi o kratkoj stanci ili dužem putovanju. Tehnologija LED svjetla je posebno upečatljiva: ikonična prednja svjetla s opcijskim dnevnim svjetlima i integrirani prednji pokazivači svjetla pružaju uvjerljiv izgled od prvog trenutka. A ono što s prednje strane zaista izgleda dobro je impresivno i sa stražnje strane: usko, progresivno i puno emocija - to je ono što grad čini još zabavnijim.  

+ Saznajte više

Povezani s gradom - i cijelim svijetom.

Povezani s gradom - i cijelim svijetom.

Ovako se osjeća budućnost: BMW Motorrad Connectivity omogućuje vam da doživite pravu revoluciju u smislu povezivanja vašeg C 400 GT. Uz ovaj dodatni pribor, vaš pametni telefon i skuter postaju jedna cjelina. Da biste to učinili, vaš se telefon povezuje na standardni TFT zaslon i može se intuitivno upravljati putem višekontrolera na  upravljaču. Utičnica ugrađena u odjeljak za pohranu osigurava da vaš pametni telefon ostane jednako napunjen kao i vi. Bilo da se radi o popisu za reprodukciju s vašim omiljenim zvukovima ili najboljoj ruti kroz grad: inovativni zaslon strelice zaokretom omogućuje vam brzo i sigurno kretanje. I uvijek ostaješ u kontaktu sa svojim prijateljima. Komunikacijski sustav BMW Motorrad omogućava vam jednostavan pristup popisu kontakata vašeg pametnog telefona putem multi-kontrolera i na taj način obavljanje telefonskih poziva u pokretu.

Pogledajte videozapis s uputama kako biste saznali kako koristiti povezivanje.

+ Saznajte više

Jednocilindrični motor sa unutarnjim izgaranjem

25
kW (34 KS) na 7,500 o/min
212
kg neopterećena težina, spreman za cestu, potpuno napunjen gorivom
775
mm visina sjedala (neopterećeno težinom)
3,5
Potrošnja goriva na 100 km na temelju WMTC
Vodeno hlađen motor s jednim cilindrom sa unutarnjim izgaranjem

Učinkovitost koja donosi zabavu.

Učinkovitost koja donosi zabavu.

Koncept motora razvijen je posebno za nove skutere srednje veličine i idealno zadovoljava posebne zahtjeve gradskog prometa. To je posebno vidljivo kod C 400 GT: niska brzina motora zahvaljujući dizajnu optimiziranom za učinkovitost, velikim brzinama plina, učinkovitom sagorijevanju i minimaliziranim gubicima od trenja. To ne samo da osigurava nisku potrošnju goriva, već i veliko zadovoljstvo u vožnji. I sve to, naravno, s vrijednostima emisije prema Euru 4. Dakle, svaka turneja dokazuje da učinkovitost može donijeti puno zabave.  

+ Saznajte više

Najvažnije značajke C 400 GT

Fleksibilna torba
Fleksibilna torba C 400 GT
Keyless vožnja
Keyless Ride C 400 GT
Potpuno LED prednje svjetlo
Potpuno LED prednje svjetlo C 400 GT
ASC
ASC C 400 GT
Povezivost (TFT zaslon)
Povezivost (TFT zaslon) C 400 GT
Ergonomija i zaštita od vjetra
Ergonomija i zaštita od vjetra C 400 GT
Odjeljak za pametne telefone
Odjeljak za pametni telefon na C 400 GT
Motor
Motor C 400 GT

Doživite više s više udobnosti.

Doživite više s više udobnosti.

Grad vam nije dovoljan? Želite doživjeti više? Nema problema s C 400 GT. Jednostavno vas vodi brzinom i okretnošću po uskim uličicama, a impresivan je na većim turama zahvaljujući jedinstvenoj udobnosti u vožnji. Tako imate izvrsne karakteristike upravljanja, bez vibracija i stabilne - na ravnom putu kao i na zavojitim ulicama. ABS i automatska kontrola stabilnosti (ASC) kao standard osiguravaju sigurnost u svakoj situaciji. A C 400 GT sa standardnom Keyless Ride još je povoljniji.  

+ Saznajte više

Najvažnije značajke detaljno.

Ergonomija i zaštita od vjetra

Komforno zaštićen od vjetra i vremenskih prilika.

Komponente obloge s velikom površinom, kao i visoko i široko vjetrobransko staklo pružaju optimalnu zaštitu od vjetra i vremenskih prilika. Položaj upravljača, posebno oblikovano sjedalo i opušteni položaj stopala rezultiraju savršenim ergonomskim trokutom što je vrlo ugodno i na duljim putovanjima.

Povezivost (TFT zaslon)

Potpuno povezan cijelom cestovnom mrežom.

 

C 400 GT u segmentu skutera nudi inovativnu svjetsku inovaciju kao dodatni pribor: BMW Motorrad Connectivity. Korištenjem 6-inčnog TFT zaslona u boji visoke rezolucije, aplikacije pametnih telefona poput telefonskih poziva, slušanja glazbe ili navigacije mogu se jednostavno i sigurno koristiti, čak i za vrijeme putovanja.

Motor

Učinkovit, moćan i optimiziran za potrošnju.


Motor C 400 GT savršeno je prilagođen potrebama mobilnosti u gradu, kao i za izlete u okolicu: s potiskom od 350 ccm i snagom od 25 kW (34 KS) pri 7.500 o/min, Ne samo da je moćan, već bilježi i bodove uz nisku potrošnju.

Potpuno LED prednje svjetlo

LED - za vidno veću sigurnost.


Ikonično prednje svjetlo, koje je dosljedno dizajnirano pomoću LED tehnologije, impresionira svojim vlastitim razvijenim LED dnevnim svjetlima (opcionalno) i ogromnim svjetlosnim snopom kratkog i dugog snopa svjetla. Prednji pokazivači smjera integrirani su u ukrasnu ploču; stražnja su integrirana u stražnje svjetlo.

ASC

Stabilnost i sigurnost.


Čak i u lošim uvjetima, ASC vam omogućava da ostanete u potpunoj kontroli. Automatska kontrola stabilnosti sprječava okretanje stražnjeg kotača, osiguravajući tako da se snaga efikasno prenosi na cestu i na taj način značajno povećava aktivnu sigurnost na cesti.

Doživite zvuk C 400 GT

Učinite ga vašim!

BMW C 400 GT omogućava vam da izrazite svoju osobnost.

BMW C 400 GT omogućava vam da izrazite svoju osobnost. Vi odlučujete kako izgleda. Uz opsežni dodatni pribor i asortiman originalnih BMW Motorrad dodataka.

Saznajte više

Dodaci za C 400 GT

Više modela za urbanu mobilnost.

spinner