C 400 GT

od 71.628,76 HRK
od 99,64 € mjesečno uz 3asy Ride financiranje*

*Iznos mjesečne rate iskazan je u EUR, s uključenim svim davanjima (PDV i PPMV). Izračun rate je informativan i izrađen u suradnji s Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o. kao davateljem leasinga, na bazi financijskog leasinga na rok otplate 36 mjeseci, uz 33% akontacije i 33% zadnje otkupne rate. Mjesečna rata izračunata je na bazi nominalne kamatne stope 2,75%, promjenjiva vezana uz 3M-Euribor. Trošak obrade ugovora iznosi 0%.

Temeljem upita klijenta, davatelj leasinga ispostavlja Leasing ponudu sa svim detaljnim parametrima ponude i uvjetima financiranja. Efektivna kamatna stopa (EKS) se iskazuje unutar Leasing ponude u slučaju potrošačkog kreditiranja te uz nominalnu kamatnu stopu uključuje trošak interkalarne kamate i okvirne troškove kasko osiguranja uz franšizu koji su poznati u trenutku izrade informativnog izračuna.

Kod zahtjeva za financiranje fizičkih osoba, moguće je ugovoriti financiranje uz nominalnu kamatnu stopu 3,85%, fiksno

Preduvjet za sklapanje ugovora o leasingu je pozitivna odluka kreditnog odbora, a konačni uvjeti leasinga definiraju se ugovorom o leasingu. Za plaćanje se koristi prodajni tečaj za EUR kod Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Odabirom akcijskog modela „3asyRide“ u cijenu se uključuje produžena garancija na motocikl (ukupno u trajanju 5 godina).

Akcijski uvjeti financiranja iz ponude "3asyRide“ važeći su za zahtjeve financiranja BMW motorkotača, koji su odobreni do 31.12.2022.

BMW C 400 GT

Širom grada i daleko dalje

Živahna metropola. Novost iza svakog ugla. Imate neograničene mogućnosti s C 400 GT: popnite se, krenite, uživajte i samo nastavite - čak i izvan granica grada. Na taj ćete način povoljno doći do odredišta zahvaljujući novom Ride by Wire i opcijskom BMW Motorrad Connectivity, uključujući Navigator. Vaš radijus kretanja se povećava i vi otkrivate svoj svijet u novoj dimenziji. #PluggedToLife

Dizajniran za vaše urbano okruženje

Odaberite vašu boju

Vaš grad, vaš ukus: C 400 GT dolazi u tri različite varijante boja, od tradicionalne do elegantne. Koja vam najviše odgovara?

Style Triple Black

Elegantno u sjajnoj i mat crnoj boji: vrhunsko Black storm metalik 2 lakiranje sa zlatnim kočionim čeljustima.

Alpine white 3

Osnovna boja daje skuteru tradicionalan, a agilan izgled.

Callisto grey metalik

Prigušeno lakiranje uvjerava tehnološkim, modernim izgledom.

Oblik, funkcija, sloboda

Oblik, funkcija, sloboda

Komponente obloge u obliku slova V pouzdano štite od vanjskih elemenata, a istovremeno daju C 400 GT njegov elegantan oblik. Dominantna komponenta je istaknuto potpuno LED prednje svjetlo s upečatljivim, opcionalno dostupnim dnevnim dnevnim svjetlom za vožnju - jamči dobru vidljivost u mraku i osigurava optimalnu vidljivost na dnevnom svjetlu. Ergonomsko sjedalo zaokružuje sofisticirani dizajn: sjedite udobno i sigurno.

+ Saznajte više

Značajke

Optimizirani ASC
We see the exhaust and brake system of the C 400 GT.
Vjetrobran štiti od vanjskih elemenata
We see the windshield of the C 400 GT.
Agilan jednocilindrični motor sa unutrašnjim izgaranjem
We see the drivetrain and silencer of the C 400 GT.
Potpuno LED prednja svjetla s dnevnim svjetlom za vožnju
We see the front end of the C 400 GT with full LED headlights.
USB utičnica za punjenje u pretincu za pohranu
We see the USB charging socket in the storage compartment of the C 400 GT.
Opcionalno BMW Motorrad Connectivity sa TFT zaslonom
We see the TFT display with BMW Motorrad Connectivity.
Ride by Wire i Keyless Ride
We see the Keyless Ride system of the C 400 GT.
Flexcase spremište s poboljšanim osvjetljenjem
We see the open Flexcase storage compartment of the C 400 GT.

Praktično i superiorno

Agilno kroz uske uličice. Dinamično kroz promet. C 400 GT je superiorniji na bilo kojoj površini ceste bez stvaranja vibracija. Optimizirani ASC precizno prenosi snagu pružajući vam stabilnu i sigurnu vožnju. Pogodnost od samog početka: zahvaljujući standardnoj Keyless Ride ključ možete zadržati u džepu. A ako se odlučite popeti, Flexcase će ponuditi prikladan prostor za odlaganje kaciga, rukavica i još mnogo toga. Pristup odjeljku za odlaganje omogućen je u mirovanju.

+ Saznajte više

Besprijekorna povezanost

Uvijek u pokretu, trajno povezan: opcionalni BMW Motorrad Connectivity povezuje vas sa vašim skuterom i pametnim telefonom. Navedite svoje sljedeće odredište i C 400 GT će vas upotrijebiti ilustracijama zasnovanima na strelicama na TFT zaslonu da vas usmjeri najbržom rutom. USB utičnica za punjenje integrirana je u pretinac za spremanje kako bi zajamčila dovoljno energije dok gradski krajolik puca pored vas, popraćen zvukom vašeg omiljenog popisa za reprodukciju. Upotrijebite multifunkcionalni kontroler na upravljaču za intuitivno upravljanje funkcijama: promijenite pjesmu, potražite kontakte ili nazovite svoje prijatelje.

+ Saznajte više

Pogonska jedinica za svaki dan

25
kW (34 KS) pri 7,500 o/min
214
kg neopterećenog teretom, spremnog za cestu i potpuno napunjenog gorivom
775
mm visina sjedala
3.5
litara potrošnje goriva na 100 km na temelju WMTC-a
Vodom hlađeni jednocilindrični motor sa unutrašnjim izgaranjem

Učinkovitost čini zabavnom

Jednocilindrični motor sada dolazi s ručicom za e-gas: Ride by Wire. Ovo dolazi do izražaja u finije podešenom i glatkom odzivu leptira za gas čak i pri niskim brzinama. Zahvaljujući učinkovitom sagorijevanju, motor je ekonomičan, udovoljava novim Euro 5 standardima i bez obzira na to spretan.

+ Saznajte više

Vaš stil

Individualizirajte ga kako želite

Individualizirajte ga kako želite

Preko vas: prilagodite C 400 GT s opsežnom opcijskom opremom i originalnom dodatnom opremom BMW Motorrad kako bi odgovarao vašim individualnim zahtjevima. Neka vas naš prijedlog nadahne.

+ Saznajte više

Prostora za sve što vam treba

Prostora za sve što vam treba

Vježba nakon posla? Pobjeći iz grada tijekom vikenda? Nove torbe Black Collection nadopunit će vaš C 400 GT velikim kapacitetom za pohranu. Vodootporni su, mogu se proširiti ili urušiti radi skladištenja. Štoviše, nove torbe odgovaraju raznim modelima BMW Motorrad.

+ Saznajte više
spinner