BMW S 1000 XR

Puna snaga - puna izdržljivost

BMW S 1000 XR vrhunska je simbioza sposobnosti vožnje na velikim udaljenostima i visokih performansi u sportskom motociklu. Lovite zavoja  koliko god želite - sami odlučujete kada će vožnja završiti. Poboljšan u ključnim područjima, sada postiže maksimalnu snagu od 170 KS i nudi vam više udobnosti zahvaljujući značajnim prilagodbama. Sa S 1000 XR možete doživjeti vrhunski, sportski užitak u vožnji, čak i na većim udaljenostima. Što čekate? Utažite svoju glad za adrenalinom: #NeverStopChallenging.

Performanse na duge staze

Udobnost na putovanju

Za više udobnosti, čak i na dugim putovanjima: optimizirana geometrija sjedala pruža veću slobodu kretanja tijekom vožnje zahvaljujući povećanju korisne duljine i širine sjedala. Sjedalo je dostupno u tri visine i stvarno privlači poglede. Stražnji kraj također se ističe novim, svježijim izgledom zahvaljujući otvorima za zrak poznatim iz motosporta.

+ Saznajte više

Agilnost i ekskluzivnost

Agilnost i ekskluzivnost

M Carbon kotači, koji su prvi put dostupni i dolaze u sklopu M paketa, ali i zasebno kao dodatna oprema, osiguravaju posebno dobro upravljanje motociklom smanjenjem rotacijske mase. Dopušteni su za dvije osobe s prtljagom, a također privlače pažnju zahvaljujući standardnim naljepnicama za naplatke.

+ Saznajte više
227
DIN težina praznog vozila u kg, uključujući M Lightweight bateriju, paket Touring & Dynamic
114
Nm max. okretni moment pri 9.250 o/min
114
izlazna snaga kW / 170 KS pri 11.000 o/min
999
cc zapremnine
Četverocilindrični redni motor

Više snage za više kilometara

Zahvaljujući raznim doradama, snaga novog S 1000 XR povećana je za 5 KS. Kao rezultat, sada postiže najveću snagu od 170 KS. Četverocilindrični redni motor nastavlja impresionirati kao vrhunski izvor snage za sportska putovanja na velike udaljenosti. Osim toga, motocikl sada zadovoljava najnoviji EU5+ standard emisija. Softver Shift Assistant Pro proširen je raznim funkcijama i na taj način omogućuje, između ostalog, poboljšano prigušivanje promjene opterećenja tijekom promjene stupnja prijenosa.

+ Saznajte više

Ovako zvuči S 1000 XR

Značajke S 1000 XR

Tri boje, jedna poruka

S opcijama boje za S 1000 XR dajete jasnu vizualnu izjavu. Definirane i precizne, boje naglašavaju karakter motocikla do posljednjeg detalja.

Blackstorm metallic 2

Oluja na cesti. Tamna Blackstorm metalik 2 boja naglašava dinamičan izgled modela S 1000 XR i ostavlja trajan dojam.

Gravity blue metalik

Uzbudljiv i pun pogona, S 1000 XR Sport u upečatljivoj Gravity plavoj metalik boji prihvaća svaki novi izazov.

Light white/M Motorsport

Kombinacija boje koja je i obećanje i obveza. Ovdje najbolje dolazi do izražaja nasljeđe modela S 1000 XR – izravno s trkaće staze na cestu. Ekskluzivno u M paketu.

Novi dizajn

Novi dizajn

Ne samo tehnički, nego i vizualno, ovdje se puno toga promijenilo. Usisni kanal modela S 1000 XR ističe se novim dizajnom, a kljun je po prvi put obojen u odgovarajuću boju vozila. Nova shema boja i ekskluzivne trake naglašavaju upečatljiv izgled motocikla. Prednja bočna obloga također je oplemenjena crnim vlaknima.

+ Saznajte više
Upečatljiv dizajn prednje strane
Upečatljiv prednji dio modela S 1000 XR
Sveobuhvatan asortiman dodatne opreme
Sveobuhvatan asortiman dodatne opreme
Touring paket
Touring paket
Dynamic ESA Pro
Dynamic ESA Pro
TFT sa Connectivity uslugom
TFT sa Connectivity uslugom
Optimizirana masa
Optimizirana masa
M paket
M paket
Motor i performanse
Motor S 1000 XR
Touring paket

Touring paket sadrži pravu opremu za duža putovanja. Paket uključuje nosač prtljage, središnji nogar, pripremu za navigacijski uređaj, zaštitu za ruke, TPC i grijane ručke.

Dynamic paket

Paket Dynamics naglašava sportsku prirodu modela S 1000 XR i osigurava dodatne performanse i udobnost. Paket uključuje Dynamic ESA Pro, shift assistant Pro i tempomat.

M paket

M paket poboljšava sportski profil modela S 1000 XR. Ekskluzivna svjetlo bijela/M Motorsport boja uključena je samo u ovaj paket i daje motociklu snažan izgled. Paket uključuje: M Sport sjedalo za optimalnu potporu pri savladavanju zavoja, M laganu bateriju, M kovane kotače ili opcionalno optimizirane M karbonske kotače, M Endurance lanac, M GPS-Laptrigger, sportski prigušivač, zatamnjeno sportsko vjetrobransko staklo i upečatljiv crni čep spremnika goriva.

M Carbon paket

Visokokvalitetni karbon paket daje vašem motociklu super-bike izgled. Paket uključuje: M Carbon bočne oklope desno i lijevo, M Carbon prednji blatobran kotača, M karbonski poklopac i bravu upravljača za paljenje.

Paket glodanih dijelova

Paket M Billet naglašava sportski karakter motocikla s visokokvalitetnim komponentama i ekskluzivnom oznakom M. Paket uključuje M sustav oslonca za noge, M stražnje oslonce za noge i preklopne poluge kočnice i spojke.

Individualizacija

S 1000 XR pruža vam čisti atletizam s performansama na velikim udaljenostima. Uz opsežnu ponudu dodatne opreme i originalne BMW Motorrad dodatne opreme, možete prilagoditi S 1000 XR točno svojim potrebama.

INDIVIDUALIZIRAJTE

Other topics

spinner