R 18

od 25.617,33 EUR / 193.013,75 HRK
od 271,93 € mjesečno uz 3asy Ride financiranje*

Tečaj za 1 EUR = 7,534500 kn

*Iznos mjesečne rate iskazan je u EUR, s uključenim svim davanjima (PDV i PPMV). Izračun rate je informativan i izrađen u suradnji s Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o. kao davateljem leasinga, na bazi financijskog leasinga na rok otplate 36 mjeseci, uz 33% akontacije i 33% zadnje otkupne rate. Mjesečna rata izračunata je na bazi nominalne kamatne stope 2,75%, promjenjiva vezana uz 3M-Euribor. Trošak obrade ugovora iznosi 0%.

Temeljem upita klijenta, davatelj leasinga ispostavlja Leasing ponudu sa svim detaljnim parametrima ponude i uvjetima financiranja. Efektivna kamatna stopa (EKS) se iskazuje unutar Leasing ponude u slučaju potrošačkog kreditiranja te uz nominalnu kamatnu stopu uključuje trošak interkalarne kamate i okvirne troškove kasko osiguranja uz franšizu koji su poznati u trenutku izrade informativnog izračuna.

Kod zahtjeva za financiranje fizičkih osoba, moguće je ugovoriti financiranje uz nominalnu kamatnu stopu 3,85%, fiksno

Preduvjet za sklapanje ugovora o leasingu je pozitivna odluka kreditnog odbora, a konačni uvjeti leasinga definiraju se ugovorom o leasingu. Za plaćanje se koristi prodajni tečaj za EUR kod Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Odabirom akcijskog modela „3asyRide“ u cijenu se uključuje produžena garancija na motocikl (ukupno u trajanju 5 godina).

Akcijski uvjeti financiranja iz ponude "3asyRide“ važeći su za zahtjeve financiranja BMW motorkotača, koji su odobreni do 31.12.2022.

NOVI BMW R 18.

Duša je ono što je bitno.

Novi R 18 poziva se na našu povijest i kultne značajke naše marke na kojima smo jako puno radili. Rezultat: vrhunski motorkotač pun karaktera koji se može pohvaliti bokser motorom s najviše zapremnine koju smo ikad napravili, kao i bezvremenskim dizajnerskim značajkama.

Dizajn R 18

Vaš stil se broji.

Budite među prvima i vozite R 18. Izbor je na vama.

R 18

Osnovna verzija R 18 u Black storm metalik inzistira na čistoći.

Mars Red metalik

R 18 u Mars Red metalik boji pokazuje jasnu pojavu.

Manhattan metalik mat

Motor i prijenos u Nürburg Silver boji, polirani aluminijski dijelovi i kromirani upravljač visokog sjaja daju R 18 suvremene karakteristike.

Option 719 Galaxy Dust metalik/Titansilber 2 metalik

R 18 s efektnim lakiranjem koji svjetluca između plave i ljubičaste sa srebrnim kontrastnim površinama odmah upada u oči.

Prava krstarica na prvi pogled.

Središnja linija je izdužena i niska. Čelični okvir prekriva snažni, isklesani motor koji naglašava impresivnu pojavu motocikla. Vozači također imaju brojne mogućnosti prilagođene opreme: R 18 je ogoljen do svoje jezgre kako bi omogućio potpunu prilagodbu prema osobnim željama.

+ Saznajte više
Obrađeni poklopac kućišta motora.
Obrađeni poklopac kućišta motora.
Papučice.
Vidimo papučice na  R 18.
2-tonski crni poklopci glave motora.
2-tonski crni poklopci glave motora.
Stražnji prigušivač u obliku ribljeg repa.
Dugi stražnji prigušivač u obliku ribljeg repa također pokazuje vrhunsku siluetu.
Strojno obrađeni poklopac spremnika za gorivo.
Strojno obrađeni poklopac spremnika za gorivo.
Bokser sa potisnim klinovima.
Vidimo impozantni 1802 ccm dvo-cilindrični bokser motor na R 18.
Otvorena pogonska osovina i okvir od dva dijela.
Otvorena pogonska osovina: još jedno obilježje iz povijesti BMW Motorrad.
Mostna vilica.
Vidimo čistu mostnu vilicu na R 18.

Konfigurirajte svoju osobnu krstaricu

Konfigurirajte svoju osobnu krstaricu

Naša Option 719 otvara niz mogućnosti da R 18 pruži osobni pečat. Lijevani kotač Option 719 Bicolour Icon upotpunjuje vrhunski izgled motocikla. Sjedalo Option 719 izrađeno od crne umjetne kože s dijamantnim reljefom i šavovima, kao i vezena BMW značka čini svaku vožnju još ugodnijom.

+ Saznajte više

Doživite zvuk R 18

Na bokser motor računamo još od 1923. godine - po uvjerenju. Dvocilindrični bokser motor od 1802 ccm R 18 je bokser s najviše zapremnine koju smo ikad napravili. Maksimalni moment od 158 Nm isporučuje pri 3000 min-1. Između 2000 i 4000 min-1, uvijek isporučuje preko 150 Nm, što znači konstantno visok okretni moment s tipičnim trkaćim karakteristikama. Na 4750 min-1, Veliki Bokser isporučuje 67 kW (91 KS). Kombinirajući tako svoju osnovnu tradiciju sa modernom tehnologijom. Za čiste emocije na putu.

+ Saznajte više
1802
ccm kapacitet
158
Nm okretnog momenta na 3,000 o/min.
690
mm visina sjedala
290
km domet (min.)
spinner