* Ilustracije mogu uključivati dodatnu opremu i dodatke uz nadoplatu. Neobvezujuća preporuka cijene franko tvornica bez ikakvih troškova prijenosa uklj. XX% PDV. Promjene i pogreške izuzete.

BMW G 310 R

Izazovite svoj grad

Probudite se s osmijehom na licu. Jer svaki dan je prilika da isprobate nešto novo – s BMW-om G 310 R. Kompletan paket ima sve što vam je potrebno i sada dolazi s modernim dnevnim svjetlom. To je intuitivna, agilna vožnja zahvaljujući optimiziranom motoru s Ride by Wire i kvačilom protiv poskakivanja, bez obzira idete li na posao, na sastanak ili izvan grada. Iskusite manevarske sposobnosti, lako rukovanje i sportski stil G 310 R i koristite ga za pomicanje novih granica svaki dan – jednostavno rečeno: #NeverStopChallenging.

Istaknute karakteristike za uživanje u dinamičnoj vožnji

Snaga G 310 R je u njegovoj lakoći i agilnosti. Jednocilindrični četverotaktni motor od 313 ccm ne samo da pruža zabavu u metežu velikog grada, već i kada redefinirate gradske granice kada brzo mijenjate zavoje.

+ Saznajte više
25
kW (34 KS) pri 9,250 o/min
28
Nm maksimalni okretni moment pri 7,500 o/min
313
cc kapacitet
3.3
litre potrošnje goriva na 100 km prema WMTC-u
Vodom hlađeni jednocilindrični četverotaktni motor

Iskusite agilnost

Nekonvencionalni jednocilindrični motor ima poseban dizajn: glava cilindra okrenuta je za 180 stupnjeva unatrag, što gura težište vozila prema prednjem kotaču. To čini G 310 R okretnijim i lakšim za upravljanje. S novim elektroničkim sustavom odziva na gas - Ride by Wire - odziv je uvijek stabilan. A samo ojačavaća spojka čini prebacivanje brzina dječjom igrom kada ste zaglavljeni u gustom prometu. Uz to, zahvaljujući učinkovitom sustavu izgaranja i sekundarnog zraka, ovaj motocikl zadovoljava stroge Euro 5 standarde.

+ Saznajte više

OŠTAR ZVUK

PURISTIČKI DIZAJN

Odaberite vašu boju

Sva tri izgleda G 310 R naglašavaju energičnu sportsku snagu motocikla. Koju ćete izabrati?

Style Sport

Baš sportski: vozite G 310 R Sport i cesta vam postaje kao igralište. Njegov upečatljiv dizajn u polarno bijeloj/trkaće plavoj metalik boji jasno naglašava njegovu želju za napredovanjem.

Style Passion

Nezaustavljiv! Beskompromisan! G 310 R Passion utjelovljuje strast kao rijetko koji drugi motocikl. To bi mogao biti rezultat njegovog drskog dizajna u Racing crvenoj boji. Međutim, vi ćete biti ti koji ćete razotkriti njegov pravi temperament.

Triple Black

Cosmic black 2 varijanta boje idealno izražava dinamičan karakter vašeg G 310 R.

Sportski geni

Dobar izgled dio je obitelji jer G 310 R nosi DNK BMW-a S 1000 R. Sa svojim golim dizajnom, nosi srce u rukavu i stoga predstavlja lakoću, preciznost i čisto iskustvo vožnje. Sportski stil posebno naglašava nepogrešiv trkaći izgled motocikla. Područje motora sada dolazi u Titanium sivoj metalik boji. Daje modelu G 310 R njegovu modernu završnicu u kombinaciji s pločama oslonca za noge i rukohvatima za putnike.

+ Saznajte više

ERGONOMSKE I SIGURNOSNE ZNAČAJKE

Ergonomski upravljač i upravljački elementi
We see the handlebar and control elements of the G 310 R.
LED prednja svjetla i LED pokazivači smjera kao standard
We see the standard LED headlights and indicators of the G 310 R.
Ergonomsko sjedalo
We see the ergonomic seat of the G 310 R.
Stabilizirajući ABS
We see the brake system of the G 310 R.
Kotači od lijevanog aluminija
We see the aluminium cast wheel of the G 310 R.
Precizan jednocilindrični motor
We see the titanium grey engine of the G 310 R.
Podesive poluge kvačila i kočnice
We see the adjustable clutch and brake lever of the G 310 R.
Visokokvalitetna aluminijska zakretna ruka
We see the high-quality aluminium swing arm and exhaust system of the G 310 R.

Učinite ga svojim

Učinite ga svojim

A sada vi: Pronađite posebne dodatke za svoj G 310 R koji će vam pomoći da dosegnete nove prekretnice. Odaberite naš prijedlog ili dizajnirajte svoj bicikl kako vam se sviđa.

+ Saznajte više

Sportski izgled s optimalnom zaštitom

spinner