Svi motocikli se isporučuju samo uz opremu propisanu zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije na ovoj web stranici mogu se razlikovati od ovoga.

BMW G 310 R.

INTENZIVNI UŽITAK U VOŽNJI.

BMW G 310 R je bit užitka u vožnji. Izgrađen je za pulsirajuće gradove i za sve one koji jednostavno vole voziti motocikle. Upravljiv je, lagan za rukovanje i istovremeno sportski. Bez obzira jeste li visoki ili niski vozač - na BMW G 310 R svaki se vozač odmah osjeća kao kod kuće! Motocikl je lagan, ali snažan sa svojim 313 ccm motorom. Novi motocikl dovest će vas sigurno i pouzdano na posao, do sljedećeg žarišta ili izvan grada. G 310 R je pravi BMW motocikl, samo sa smanjenim kapacitetom. Maksimalna kvaliteta, izvrsna izrada i izvanredna tehnologija osiguravaju intenzivan užitak u vožnji.

DIZAJN G 310 R

Odaberite svoj stil.

BMW G 310 R je dostupan u tri uzbudljive verzije boja: Cosmic crna, Light bijela/Racing plava metalik/Racing crvena i Racing crvena.

*/-->

Cosmic crna

Daljnji razvoj boje Cosmic crne, u kombinaciji s novim pozicioniranjem trake još jasnije podvlači dinamičan, moderan dizajn BMW-a G 310 R.

*/-->

Light bijela/Racing plava metalik/Racing crvena

U Light bijeloj/Racing plavoj metalik/Racing crvenoj boji, vaš BMW G 310 R ponosno i jasno odražava povijest BMW Motorrad Motorsport.

*/-->

Racing crvena

G 310 R u crvenoj boji s tamnim kontrastnim površinama izgleda moderno i sportski.

Dobri geni. Dobar izgled.

Dobar izgled djeluje nepogrešivo u obitelji - BMW G 310 R jasno ima gene S 1000 R. Sa sportskim i snažnim prednjim svjetlima, dinamičnom oblogom spremnika za gorivo i tipičnim proporcijama roadstera čine ga prizorom privlačnim oku na ulici. G 310 R je lagan i snažan istovremeno zahvaljujući dinamičnom prednjem i prepoznatljivom stražnjem dijelu. Kratko sjedalo naglašava roadster dinamiku u stražnjem dijelu i daje motociklu, posebno u bijeloj boji, nepogrešiv izgled moto sporta. Zlatno anodizirane vilice i čeljusti kočnica naglašavaju visokokvalitetnu izradu stroja.
Još jedan naglasak je detaljna aluminijska pokretna poluga. Izrezi osiguravaju lakoću, a potpornji nude stabilnost. A široke gume osiguravaju pravilno prianjanje na cesti - zadovoljstvo u vožnji je zajamčeno.
+ Saznajte više

Jednocilindrični četverotaktni motor

25
kW (34 KS) pri 9,500 o/min
28
najveći zatezni moment u Nm pri 7.500 o/min
313
cc kapacitet
3,3
potrošnja litara na 100 km na temelju WMTC-a
Vodeno hlađen četverotaktni jednocilindrični motor

Lagan, jak i upravljiv.

Lagan, jak i upravljiv.

I G 310 R tehnički gledano ne zauzima drugo mjesto. Upravo suprotno: s sofisticiranim i nekonvencionalnim tehničkim naglascima umjesto vas slijedite. To osigurava jednocilindrični četverotaktni 313 ccm motor, između ostalog. Neobičan nagib cilindra prema stražnjem dijelu i glava cilindra koji je zakrenut za 180 ° spušta težište i pomiče ga u smjeru prednjeg kotača. Zbog toga je G 310 R okretniji i lakši za kontrolu.

Specijalni koncept motora također omogućuje vrlo dugačku pomičnu ruku usprkos kratkom međuosovinskom razmaku i time osigurava povećanu stabilnost vožnje. Dobar izgled, moćan pogon i težina ispod 160 kg, čak i potpuno napunjen gorivom - s G 310 R jednostavno možete uživati ​​u motociklizmu.

+ Saznajte više

Doživite zvuk G 310 R

Najvažnije značajke G 310 R

Svi ga žele voziti.

Svi ga žele voziti.

Vozite se bez stresa i opušteno ulicama s G 310 R. Čak i u velikoj gradskoj vrevi, vozit ćete uvijek s povjerenjem zahvaljujući uspješnom rasporedu svih upravljačkih elemenata. Uspješan ergonomski raspored upravljača, naslona za noge i upravljačkih elemenata osigurava vrhunski osjećaj vožnje. A na bilo kojoj površini, podešavanje geometrije i opruga i amortizera čini okretnim za grad. Bilo da se vozite u gustom gradskom prometu, putujete na posao ili jednostavno izlazite iz grada vikendom - uz G 310 R poželjet ćete se voziti i voziti!

+ Saznajte više
  • G 310 R nudi pravo sjedalo za sve vozače, osiguravajući vašu stabilnost na motociklu. Uz standardno sjedalo od samo 785 mm, na raspolaganju su još dvije opcije kao posebna dodatna oprema: niža varijanta sa 770 mm i viša, posebno udobna sjedala s visinom sjedala od 880 mm.
  • Niti jedan BMW-ov motocikl od 2013. nije bez: standardnog ABS-a. Na G 310 GS osigurava sigurne manevre kočenja na svakom putovanju zajedno sa snažnim kočionim pločicama. ABS se može isključiti za uporabu u terenskoj vožnji.

Posebna oprema i pribor.

Prostor za odlaganje za svaki scenarij: bilo da ste u svakodnevnoj vožnji ili na kratkim putovanjima - zahvaljujući visokokvalitetnim rješenjima za prtljagu koje je razvio BMW Motorrad, uvijek ste idealno opremljeni. Otkrijte originalni BMW Motorrad dodatni pribor za G 310 R sada.

IDI NA KONFIGURATOR

Dodaci za vaš G 310 R

Više roadster modela