BMW G 310 R.

INTENZIVNI UŽITAK U VOŽNJI.

BMW G 310 R je bit užitka u vožnji. Izgrađen je za pulsirajuće gradove i za sve one koji jednostavno vole voziti motocikle. Upravljiv je, lagan za rukovanje i istovremeno sportski. Bez obzira jeste li visoki ili niski vozač - na BMW G 310 R svaki se vozač odmah osjeća kao kod kuće! Motocikl je lagan, ali snažan sa svojim 313 ccm motorom. Novi motocikl dovest će vas sigurno i pouzdano na posao, do sljedećeg žarišta ili izvan grada. G 310 R je pravi BMW motocikl, samo sa smanjenim kapacitetom. Maksimalna kvaliteta, izvrsna izrada i izvanredna tehnologija osiguravaju intenzivan užitak u vožnji.

DIZAJN G 310 R

Odaberite svoj stil.

BMW G 310 R je dostupan u tri uzbudljive verzije boja: Cosmic crna, Light bijela/Racing plava metalik/Racing crvena i Racing crvena.

Cosmic crna

Daljnji razvoj boje Cosmic crne, u kombinaciji s novim pozicioniranjem trake još jasnije podvlači dinamičan, moderan dizajn BMW-a G 310 R.

Light bijela/Racing plava metalik/Racing crvena

U Light bijeloj/Racing plavoj metalik/Racing crvenoj boji, vaš BMW G 310 R ponosno i jasno odražava povijest BMW Motorrad Motorsport.

Racing crvena

G 310 R u crvenoj boji s tamnim kontrastnim površinama izgleda moderno i sportski.

Dobri geni. Dobar izgled.

Dobar izgled djeluje nepogrešivo u obitelji - BMW G 310 R jasno ima gene S 1000 R. Sa sportskim i snažnim prednjim svjetlima, dinamičnom oblogom spremnika za gorivo i tipičnim proporcijama roadstera čine ga prizorom privlačnim oku na ulici. G 310 R je lagan i snažan istovremeno zahvaljujući dinamičnom prednjem i prepoznatljivom stražnjem dijelu. Kratko sjedalo naglašava roadster dinamiku u stražnjem dijelu i daje motociklu, posebno u bijeloj boji, nepogrešiv izgled moto sporta. Zlatno anodizirane vilice i čeljusti kočnica naglašavaju visokokvalitetnu izradu stroja.
Još jedan naglasak je detaljna aluminijska pokretna poluga. Izrezi osiguravaju lakoću, a potpornji nude stabilnost. A široke gume osiguravaju pravilno prianjanje na cesti - zadovoljstvo u vožnji je zajamčeno.
+ Saznajte više

Jednocilindrični četverotaktni motor

25
kW (34 KS) pri 9,500 o/min
28
najveći zatezni moment u Nm pri 7.500 o/min
313
cc kapacitet
3,3
potrošnja litara na 100 km na temelju WMTC-a
Vodeno hlađen četverotaktni jednocilindrični motor

Lagan, jak i upravljiv.

Lagan, jak i upravljiv.

I G 310 R tehnički gledano ne zauzima drugo mjesto. Upravo suprotno: s sofisticiranim i nekonvencionalnim tehničkim naglascima umjesto vas slijedite. To osigurava jednocilindrični četverotaktni 313 ccm motor, između ostalog. Neobičan nagib cilindra prema stražnjem dijelu i glava cilindra koji je zakrenut za 180 ° spušta težište i pomiče ga u smjeru prednjeg kotača. Zbog toga je G 310 R okretniji i lakši za kontrolu.

Specijalni koncept motora također omogućuje vrlo dugačku pomičnu ruku usprkos kratkom međuosovinskom razmaku i time osigurava povećanu stabilnost vožnje. Dobar izgled, moćan pogon i težina ispod 160 kg, čak i potpuno napunjen gorivom - s G 310 R jednostavno možete uživati ​​u motociklizmu.

+ Saznajte više

Doživite zvuk G 310 R

Najvažnije značajke G 310 R

Zlatno-anodizirana naopako okrenuta vilica.
Zlatno-anodizirana naopako okrenuta vilica.
Zlatne kočione čeljusti.
Zlatne kočione čeljusti.
Višenamjenski zaslon.
Višenamjenski zaslon.
Dinamična obloga spremnika.
Dinamična obloga spremnika.
Ispušni sustav od nehrđajućeg čelika.
Ispušni sustav od nehrđajućeg čelika.
Lijevani aluminijski naplatci.
Lijevani aluminijski naplatci.
Aluminijska okretna ruka.
Aluminijska okretna ruka.
Inovativni jednocilindrični motor.
Inovativni jednocilindrični motor.

Svi ga žele voziti.

Svi ga žele voziti.

Vozite se bez stresa i opušteno ulicama s G 310 R. Čak i u velikoj gradskoj vrevi, vozit ćete uvijek s povjerenjem zahvaljujući uspješnom rasporedu svih upravljačkih elemenata. Uspješan ergonomski raspored upravljača, naslona za noge i upravljačkih elemenata osigurava vrhunski osjećaj vožnje. A na bilo kojoj površini, podešavanje geometrije i opruga i amortizera čini okretnim za grad. Bilo da se vozite u gustom gradskom prometu, putujete na posao ili jednostavno izlazite iz grada vikendom - uz G 310 R poželjet ćete se voziti i voziti!

+ Saznajte više
Visina sjedala za svaku veličinu tijela.

G 310 R nudi pravo sjedalo za sve vozače, osiguravajući vašu stabilnost na motociklu. Uz standardno sjedalo od samo 785 mm, na raspolaganju su još dvije opcije kao posebna dodatna oprema: niža varijanta sa 770 mm i viša, posebno udobna sjedala s visinom sjedala od 880 mm.
Snažan kočioni sustav i standardni ABS.

Niti jedan BMW-ov motocikl od 2013. nije bez: standardnog ABS-a. Na G 310 GS osigurava sigurne manevre kočenja na svakom putovanju zajedno sa snažnim kočionim pločicama. ABS se može isključiti za uporabu u terenskoj vožnji.

Više individualnosti

Posebna oprema i pribor.

Prostor za odlaganje za svaki scenarij: bilo da ste u svakodnevnoj vožnji ili na kratkim putovanjima - zahvaljujući visokokvalitetnim rješenjima za prtljagu koje je razvio BMW Motorrad, uvijek ste idealno opremljeni. Otkrijte originalni BMW Motorrad dodatni pribor za G 310 R sada.

IDI NA KONFIGURATOR

Dodaci za vaš G 310 R

Više roadster modela

spinner