G 310 R

od 6.636,60 EUR / 50.003,50 HRK
od 70,89 € mjesečno uz 3asy Ride financiranje*

Tečaj za 1 EUR = 7,534500 kn

*Iznos mjesečne rate iskazan je u EUR, s uključenim svim davanjima (PDV i PPMV). Izračun rate je informativan i izrađen u suradnji s Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o. kao davateljem leasinga, na bazi financijskog leasinga na rok otplate 36 mjeseci, uz 33% akontacije i 33% zadnje otkupne rate. Mjesečna rata izračunata je na bazi nominalne kamatne stope 2,75%, promjenjiva vezana uz 3M-Euribor. Trošak obrade ugovora iznosi 0%.

Temeljem upita klijenta, davatelj leasinga ispostavlja Leasing ponudu sa svim detaljnim parametrima ponude i uvjetima financiranja. Efektivna kamatna stopa (EKS) se iskazuje unutar Leasing ponude u slučaju potrošačkog kreditiranja te uz nominalnu kamatnu stopu uključuje trošak interkalarne kamate i okvirne troškove kasko osiguranja uz franšizu koji su poznati u trenutku izrade informativnog izračuna.

Kod zahtjeva za financiranje fizičkih osoba, moguće je ugovoriti financiranje uz nominalnu kamatnu stopu 3,85%, fiksno

Preduvjet za sklapanje ugovora o leasingu je pozitivna odluka kreditnog odbora, a konačni uvjeti leasinga definiraju se ugovorom o leasingu. Za plaćanje se koristi prodajni tečaj za EUR kod Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Odabirom akcijskog modela „3asyRide“ u cijenu se uključuje produžena garancija na motocikl (ukupno u trajanju 5 godina).

Akcijski uvjeti financiranja iz ponude "3asyRide“ važeći su za zahtjeve financiranja BMW motorkotača, koji su odobreni do 31.12.2022.

BMW G 310 R

Izazovite vaš grad

Probudite se s osmijehom na licu. Jer svaki dan prilika je da isprobate nešto novo - s BMW-om G 310 R. Kompletni paket ima sve što vam treba, a sada dolazi s modernim dnevnim svjetlom. To je intuitivna, okretna vožnja zahvaljujući optimiziranom motoru s Ride by Wire i spojkom, bez obzira idete li na posao, na sastanak ili izvan grada. Iskusite upravljivost, lako rukovanje i sportski izgled G 310 R i nadmašite sebe s njime svaki dan.

Značajke za dinamično uživanje u vožnji

Snaga G 310 R je u njegovoj lakoći i okretnosti. Jednocilindrični četverotaktni motor od 313 ccm ne samo da pruža zabavu u velikoj gradskoj vrevi, već i kada ste van grada na zavojitoj cesti.

+ Saznajte više
25
kW (34 KS) pri 9,250 o/min
28
Nm maksimalni okretni moment pri 7,500 o/min
313
cc kapacitet
3.3
litre potrošnje goriva na 100 km prema WMTC-u
Vodom hlađeni jednocilindrični četverotaktni motor

Iskusite agilnost

Nekonvencionalni jednocilindrični motor ima poseban dizajn: glava cilindra okrenuta je za 180 stupnjeva unatrag, što gura težište vozila prema prednjem kotaču. To čini G 310 R okretnijim i lakšim za upravljanje. S novim elektroničkim sustavom odziva na gas - Ride by Wire - odziv je uvijek stabilan. A samo ojačavaća spojka čini prebacivanje brzina dječjom igrom kada ste zaglavljeni u gustom prometu. Uz to, zahvaljujući učinkovitom sustavu izgaranja i sekundarnog zraka, ovaj motocikl zadovoljava stroge Euro 5 standarde.

+ Saznajte više

Oštar zvuk

Puristički dizajn

Odaberite vašu boju

Sva tri završna stila G 310 R ističu sportsku stranu i snagu stroja. Koju ćete odabrati?

Style Triple Black

Cosmic black 2 boja idealno izražava dinamični karakter vašeg G 310 R.

Style Passion

Živopisna Kyanite blue metalik boja naglašava spontani karakter vašeg G 310 R: izvan grada kad god poželite.

Stil Sport

Boja Limestone metalik, sa svojim crvenim naplatcima, jasno upućuje na povijest motosporta u motociklu.

Sportski geni

U obitelji se nastavlja lijep izgled, jer G 310 R nosi DNK BMW-a S 1000 R. Svojim golim dizajnom nosi srce na rukavu i tako predstavlja lakoću, preciznost i čisto iskustvo vožnje. Sport stil posebno naglašava nepogrešiv trkaći izgled motocikla. Područje motora sada dolazi u titan sivoj metalik boji koji daje G 310 R moderan izgled.

+ Saznajte više

Ergonomske i sigurnosne značajke

Ergonomski upravljač i upravljački elementi
We see the handlebar and control elements of the G 310 R.
LED svjetla i LED indikatori kao standard
We see the standard LED headlights and indicators of the G 310 R.
Ergonomsko sjedalo
We see the ergonomic seat of the G 310 R.
Stabilizirajući ABS
We see the brake system of the G 310 R.
Kotači od lijevanog aluminija
We see the aluminium cast wheel of the G 310 R.
Precizan jednocilindrični motor
We see the titanium grey engine of the G 310 R.
Podesive ručice kvačila i kočnice
We see the adjustable clutch and brake lever of the G 310 R.
Visokokvalitetno aluminijsko plivajuće sedlo
We see the high-quality aluminium swing arm and exhaust system of the G 310 R.
spinner