BMW G 310 GS.

Žeđ za avanturom. Svaki dan.

Budite spontani, razbijte rutinu, svakodnevni život pretvorite u osobno iskustvo. Avantura je uvijek ispred vaših ulaznih vrata - učinite to svojim G 310 GS. Vodi vas kroz urbanu džunglu, samouvjereno i bezbrižno, te u okolni krajolik. Jer sa G 310 GS, avanture ne moraju biti velike da bi bile nezaboravne. Važno je da ih doživljavate - svaki dan.

Dizajn G 310 GS

Odaberite svoj stil.

Vaša avantura, vaš izbor: BMW G 310 GS dostupan je u tri uzbudljive verzije boje: Strato plava metalik, Pearl bijela metalik i Cosmic crna.

Strato plava metalik

Boja Strato plava metalik naglašava dinamičnu liniju motocikla i odražava bezbrižni užitak u vožnji.

Pearl bijela metalik

U bijela metalik/Racing plava metalik/Racing crvena, vaš BMW G 310 GS ponosno i jasno odražava baštinu BMW Motorrad Motorsport.

Cosmic crna

Crno podvlači nepogrešiv GS izgled.

Tipični GS.

Nepogrešivo GS. Robustan. Raznolik. Svojim tipičnim dizajnom utjelovljuje slavni GS Spirit. Poznata linija, zaštitno vjetrobransko staklo i poznata GS ergonomija jamče intenzivan užitak u vožnji na bilo kojoj površini. Uz svježe i upečatljive varijacije boja, privući ćete poglede u urbanoj džungli. Visokokvalitetni elementi dizajna naglašavaju nepogrešiv GS izgled ako idete na avanturu.
+ Saznajte više

Jednocilindrični četverotaktni motor

19
prednji kotač u inčima
835
mm visina sjedala
180
mm visina opruge
3,33
potrošnja litara na 100 km na temelju WMTC-a
vodeno hlađeni četverotaktni jednocilindrični motor

Dinamički miks.

Dinamički miks.

Jednocilindrični motor je upečatljiv dok je cilindar pod kutom prema natrag, a glava motora se okreće za 180 stupnjeva. Između ostalog, posebno je impresivan nekonvencionalan raspored motora. Pozicionira središte gravitacije nisko i blizu prednjeg kotača - omogućujući vam da svaki kutak uzmete s lakoćom i preciznošću na vrhu G 310 GS.

Ne samo da je nepogrešivi GS izvana; također ćete naći stručnost i kvalitetu BMW Motorrad iznutra. Zahvaljujući učinkovitom izgaranju i sustavu sekundarnog zraka, G 310 GS je u skladu sa strogim Euro IV standardima. U isto vrijeme, posebna konfiguracija motora osigurava ne samo nisku potrošnju, nego i snažnu i skladnu kontrolu snage čak i u nižim rasponima okretaja. 313 ccm i 25 kW (34 KS) pri 9.500 o/min jamče potrebnu snagu i ubrzanje.

+ Saznajte više

Najznačajnije karakteristike G 310 GS

Zlatno-anodizirana naopako okrenuta vilica.
G 310 GS zlatno eloksirana okrenuta vilica.
Vjetrobransko staklo.
G 310 GS zaštitno vjetrobransko staklo
GS nos.
G 310 GS GS nos
Dijelovi ovjesa.
G 310 GS dijelovi ovjesa
Standardne gume koje se malo troše.
G 310 GS serijske gume
Zlatne kočione čeljusti.
G 310 GS zlatne kočione čeljusti
GS ergonomija.
G 310 GS GS ergonomija
Inovativni jednocilindrični četverotaktni motor
G 310 GS jednocilindrični četverotaktni motor

Lagan i siguran.

Lagan i siguran.

Opušteno i bez naprezanja vožnja nije problem zahvaljujući tipičnom položaju GS sjedala. Ručke, oslonci za noge i upravljački elementi raspoređeni su na uravnotežen način, što ih čini lako dostupnim za veće i manje vozače. Pomak opruge od 180 mm, stabilne vilice naopako i 19-inčni prednji kotač osiguravaju pravi užitak u vožnji na bilo kojoj površini. Čvrsti čelični okvir rešetke mosta također podržava stabilnost vožnje. G 310 GS se lako i precizno usmjerava kroz gradsku džunglu ili na zaboravljene ulice do sljedeće avanture - nešto novo svaki dan.

+ Saznajte više
Visina sjedala za svaku veličinu tijela.

G 310 GS pruža pravo sjedište svakom tipu vozača i time omogućuje opuštenu vožnju bez naprezanja. Uz standardnu ​​visinu sjedala od samo 835 mm, u ponudi su i druge dvije dodatne opcije: niža varijanta s 820 mm i viša, posebno udobna sjedala visine 850 mm.
Tipična GS ergonomija.

Ručke i oslonci za noge i upravljački elementi su raspoređeni na G 310 GS na uravnotežen način, čime se jamči tipičan položaj sjedala GS. To osigurava opušten i blago podignut položaj sjedala za visoke i niske vozače - savršen pregled, precizno rukovanje.
Snažan kočioni sustav i standardni ABS.

Niti jedan BMW-ov motocikl od 2013. nije bez: standardnog ABS-a. Na G 310 GS osigurava sigurne manevre kočenja na svakom putovanju zajedno sa snažnim kočionim pločicama. ABS se može isključiti za uporabu u terenskoj vožnji.

Pribor za vaš G 310 GS

Svakodnevne avanture

Događaj sa prijateljima.

The BMW Motorrad Days 2019.

Tri dana u bavarskom Garmisch-Partenkirchenu sve se vrti oko iste strasti: Motocikli na BMW Motorrad Days. Razrađen program žive glazbe i prepuno akcije, aktualnih motocikala i brojnih svjetskih debija privuče oko 40.000 posjetitelja u grad u blizini Zugspitzea od 5. do 7. srpnja. I to nisu samo obožavatelji BMW Motorrada, vozači motocikala svih marki dolaze da dožive raznolike događaje vikend - događaja za prijatelje, obitelji i moto zajednicu.

Saznajte više

Ostali Adventure modeli

spinner