Svi motocikli se isporučuju samo uz opremu propisanu zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije na ovoj web stranici mogu se razlikovati od ovoga.

BMW G 310 GS.

Žeđ za avanturom. Svaki dan.

Budite spontani, razbijte rutinu, svakodnevni život pretvorite u osobno iskustvo. Avantura je uvijek ispred vaših ulaznih vrata - učinite to svojim G 310 GS. Vodi vas kroz urbanu džunglu, samouvjereno i bezbrižno, te u okolni krajolik. Jer sa G 310 GS, avanture ne moraju biti velike da bi bile nezaboravne. Važno je da ih doživljavate - svaki dan.

Dizajn G 310 GS

Odaberite svoj stil.

Vaša avantura, vaš izbor: BMW G 310 GS dostupan je u tri uzbudljive verzije boje: Strato plava metalik, Pearl bijela metalik i Cosmic crna.

*/-->

Strato plava metalik

Boja Strato plava metalik naglašava dinamičnu liniju motocikla i odražava bezbrižni užitak u vožnji.

*/-->

Pearl bijela metalik

U bijela metalik/Racing plava metalik/Racing crvena, vaš BMW G 310 GS ponosno i jasno odražava baštinu BMW Motorrad Motorsport.

*/-->

Cosmic crna

Crno podvlači nepogrešiv GS izgled.

Tipični GS.

Nepogrešivo GS. Robustan. Raznolik. Svojim tipičnim dizajnom utjelovljuje slavni GS Spirit. Poznata linija, zaštitno vjetrobransko staklo i poznata GS ergonomija jamče intenzivan užitak u vožnji na bilo kojoj površini. Uz svježe i upečatljive varijacije boja, privući ćete poglede u urbanoj džungli. Visokokvalitetni elementi dizajna naglašavaju nepogrešiv GS izgled ako idete na avanturu.
+ Saznajte više

Jednocilindrični četverotaktni motor

19
prednji kotač u inčima
835
mm visina sjedala
180
mm visina opruge
3,33
potrošnja litara na 100 km na temelju WMTC-a
vodeno hlađeni četverotaktni jednocilindrični motor

Dinamički miks.

Dinamički miks.

Jednocilindrični motor je upečatljiv dok je cilindar pod kutom prema natrag, a glava motora se okreće za 180 stupnjeva. Između ostalog, posebno je impresivan nekonvencionalan raspored motora. Pozicionira središte gravitacije nisko i blizu prednjeg kotača - omogućujući vam da svaki kutak uzmete s lakoćom i preciznošću na vrhu G 310 GS.

Ne samo da je nepogrešivi GS izvana; također ćete naći stručnost i kvalitetu BMW Motorrad iznutra. Zahvaljujući učinkovitom izgaranju i sustavu sekundarnog zraka, G 310 GS je u skladu sa strogim Euro IV standardima. U isto vrijeme, posebna konfiguracija motora osigurava ne samo nisku potrošnju, nego i snažnu i skladnu kontrolu snage čak i u nižim rasponima okretaja. 313 ccm i 25 kW (34 KS) pri 9.500 o/min jamče potrebnu snagu i ubrzanje.

+ Saznajte više

Najznačajnije karakteristike G 310 GS

Lagan i siguran.

Lagan i siguran.

Opušteno i bez naprezanja vožnja nije problem zahvaljujući tipičnom položaju GS sjedala. Ručke, oslonci za noge i upravljački elementi raspoređeni su na uravnotežen način, što ih čini lako dostupnim za veće i manje vozače. Pomak opruge od 180 mm, stabilne vilice naopako i 19-inčni prednji kotač osiguravaju pravi užitak u vožnji na bilo kojoj površini. Čvrsti čelični okvir rešetke mosta također podržava stabilnost vožnje. G 310 GS se lako i precizno usmjerava kroz gradsku džunglu ili na zaboravljene ulice do sljedeće avanture - nešto novo svaki dan.

+ Saznajte više
  • G 310 GS pruža pravo sjedište svakom tipu vozača i time omogućuje opuštenu vožnju bez naprezanja. Uz standardnu ​​visinu sjedala od samo 835 mm, u ponudi su i druge dvije dodatne opcije: niža varijanta s 820 mm i viša, posebno udobna sjedala visine 850 mm.
  • Ručke i oslonci za noge i upravljački elementi su raspoređeni na G 310 GS na uravnotežen način, čime se jamči tipičan položaj sjedala GS. To osigurava opušten i blago podignut položaj sjedala za visoke i niske vozače - savršen pregled, precizno rukovanje.
  • Niti jedan BMW-ov motocikl od 2013. nije bez: standardnog ABS-a. Na G 310 GS osigurava sigurne manevre kočenja na svakom putovanju zajedno sa snažnim kočionim pločicama. ABS se može isključiti za uporabu u terenskoj vožnji.

Pribor za vaš G 310 GS

Svakodnevne avanture

Događaj sa prijateljima.

The BMW Motorrad Days 2019.

Tri dana u bavarskom Garmisch-Partenkirchenu sve se vrti oko iste strasti: Motocikli na BMW Motorrad Days. Razrađen program žive glazbe i prepuno akcije, aktualnih motocikala i brojnih svjetskih debija privuče oko 40.000 posjetitelja u grad u blizini Zugspitzea od 5. do 7. srpnja. I to nisu samo obožavatelji BMW Motorrada, vozači motocikala svih marki dolaze da dožive raznolike događaje vikend - događaja za prijatelje, obitelji i moto zajednicu.

Saznajte više

Ostali Adventure modeli