G 310 GS

od 7.525,02 EUR / 56.697,25 HRK
od 80,20 € mjesečno uz 3asy Ride financiranje*

Tečaj za 1 EUR = 7,534500 kn

*Iznos mjesečne rate iskazan je u EUR, s uključenim svim davanjima (PDV i PPMV). Izračun rate je informativan i izrađen u suradnji s Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o. kao davateljem leasinga, na bazi financijskog leasinga na rok otplate 36 mjeseci, uz 33% akontacije i 33% zadnje otkupne rate. Mjesečna rata izračunata je na bazi nominalne kamatne stope 2,75%, promjenjiva vezana uz 3M-Euribor. Trošak obrade ugovora iznosi 0%.

Temeljem upita klijenta, davatelj leasinga ispostavlja Leasing ponudu sa svim detaljnim parametrima ponude i uvjetima financiranja. Efektivna kamatna stopa (EKS) se iskazuje unutar Leasing ponude u slučaju potrošačkog kreditiranja te uz nominalnu kamatnu stopu uključuje trošak interkalarne kamate i okvirne troškove kasko osiguranja uz franšizu koji su poznati u trenutku izrade informativnog izračuna.

Kod zahtjeva za financiranje fizičkih osoba, moguće je ugovoriti financiranje uz nominalnu kamatnu stopu 3,85%, fiksno

Preduvjet za sklapanje ugovora o leasingu je pozitivna odluka kreditnog odbora, a konačni uvjeti leasinga definiraju se ugovorom o leasingu. Za plaćanje se koristi prodajni tečaj za EUR kod Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Odabirom akcijskog modela „3asyRide“ u cijenu se uključuje produžena garancija na motocikl (ukupno u trajanju 5 godina).

Akcijski uvjeti financiranja iz ponude "3asyRide“ važeći su za zahtjeve financiranja BMW motorkotača, koji su odobreni do 31.12.2022.

BMW G 310 GS

Želja za avanturom svaki dan

Budite spontani. Prekinite rutinu. Uz BMW G 310 GS vaš svakodnevni život postaje avantura. Zahvaljujući optimiziranom motoru s Ride by Wire i spojkom papuča, možete svladati urbanu džunglu i putovati u okolna mjesta. Vaša avantura ne mora biti velika da bi bila nezaboravna. Važno je da ju doživljavate svaki dan.

Značajke za urbanu džunglu

G 310 GS savršen je suputnik za otkrivanje vašeg grada, izvan njegovih granica i izvan asfaltnih cesta. Zahvaljujući udobnoj GS ergonomiji i visokokvalitetnoj opremi, ovaj je motocikl savršen za svakodnevnu opuštenu vožnju do bilo kojeg odredišta.

+ Saznajte više
Jednocilindrični motor bez napora
We see the single-cylinder engine of the G 310 GS.
Podesive ručice kvačila i kočnice
We see the clutch and brake lever of the G 310 GS.
Tipična GS linija
We see the typical GS flyline of the G 310 GS.
Zlatno anodizirana vilica okrenuta naopako
We see the gold anodised upside-down fork of the G 310 GS.
Nosač registarske pločice s LED kočionim svjetlima i pokazivačima smjera
We see the number plate carrier of the G 310 GS.
LED prednja svjetla s dnevnim svjetlima kao standard
We see the LED headlights with daytime running light of the G 310 GS.
Element ovjesa
We see the suspension of the G 310 GS.
Siguran nosač prtljage
We see the luggage carrier of the G 310 GS.

Motocikl pod vašom kontrolom

Motocikl pod vašom kontrolom

Poluge kvačila i kočnice mogu se podesiti na četiri razine, prikladno prilagođavajući veličini vaših ruku. To znači da se približavaju do šest milimetara bliže upravljaču. Vozači s manjim rukama sada ih mogu lako doći u bilo koje vrijeme. I bez napora možete sve držati u rukama.

+ Saznajte više

Snažan pogon

28
Nm maksimalni okretni moment pri 7,500 rpm
313
cc kapacitet
11,5
litara kapacitet spremnika za gorivo
3,3
litre potrošnja na 100 km na temelju WMTC-a
Vodom hlađeni četverotaktni jednocilindrični motor

Osjetite dinamiku

Snažni jednocilindrični motor sada dolazi s rukohvatom e-gasa: Ride by Wire. Ova postavka čini odziv na gas još lakšim, a motor radi savršeno stabilno kad krenete zahvaljujući automatskom praznom hodu. Uvijek se možete osloniti na samo ojačavajuću spojku prilikom pokretanja i prebacivanja stupnjeva prijenosa. A zbog svoje učinkovite potrošnje, motor funkcionira ekonomično, također udovoljavajući novim Euro 5 standardima.

+ Saznajte više

Harmonični zvuk

Upečatljiv dizajn, individualni stil

Odaberite vašu boju.

Sve tri varijante boja G 310 GS sada dolazi s tamnim dijelom motora u Titanium grey metalik boji. Koja vam se kombinacija najviše sviđa?

Style Rallye

Cyanite blue boja sa osvjetljavajućim crvenim akcentima donose Rallye karakter GS-a u prvi plan.

Polar white

Osnovna boja s bijelom oblogom upečatljiva je.

Style Triple Black

Style Triple Black sa Cosmic black 2 bojom čini da se vaš G 310 GS čini posebno muževnim i pomalo zločestim. Još je korisnije znati kamo će vas odvesti sljedeći spontani bijeg od svakodnevice.

spinner