C 400 GT

od 28.155,65 EUR / 212.138,75 HRK
od 298,53 € mjesečno uz 3asy Ride financiranje*

Tečaj za 1 EUR = 7,534500 kn

*Iznos mjesečne rate iskazan je u EUR, s uključenim svim davanjima (PDV i PPMV). Izračun rate je informativan i izrađen u suradnji s Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o. kao davateljem leasinga, na bazi financijskog leasinga na rok otplate 36 mjeseci, uz 33% akontacije i 33% zadnje otkupne rate. Mjesečna rata izračunata je na bazi nominalne kamatne stope 2,75%, promjenjiva vezana uz 3M-Euribor. Trošak obrade ugovora iznosi 0%.

Temeljem upita klijenta, davatelj leasinga ispostavlja Leasing ponudu sa svim detaljnim parametrima ponude i uvjetima financiranja. Efektivna kamatna stopa (EKS) se iskazuje unutar Leasing ponude u slučaju potrošačkog kreditiranja te uz nominalnu kamatnu stopu uključuje trošak interkalarne kamate i okvirne troškove kasko osiguranja uz franšizu koji su poznati u trenutku izrade informativnog izračuna.

Kod zahtjeva za financiranje fizičkih osoba, moguće je ugovoriti financiranje uz nominalnu kamatnu stopu 3,85%, fiksno

Preduvjet za sklapanje ugovora o leasingu je pozitivna odluka kreditnog odbora, a konačni uvjeti leasinga definiraju se ugovorom o leasingu. Za plaćanje se koristi prodajni tečaj za EUR kod Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Odabirom akcijskog modela „3asyRide“ u cijenu se uključuje produžena garancija na motocikl (ukupno u trajanju 5 godina).

Akcijski uvjeti financiranja iz ponude "3asyRide“ važeći su za zahtjeve financiranja BMW motorkotača, koji su odobreni do 31.12.2022.

BMW R 18 Classic

Iskonski. Nostalgičan. Melem za dušu.

R 18 Classic je moderna krstarica s nostalgičnim osjećajem BMW dizajna. Također se poziva na bezvremenske oznake naše povijesti motocikala. Srce stroja očito je bokser s najviše obujma koji smo ikad izgradili. Predstavlja opuštajuće ture i čisto uživanje.

Dizajn R 18 Classic

Krstarica nadahnuta ikonama

Jednostavna silueta, visokokvalitetni detalji: R 18 Classic privlači sve poglede na sebe.

R 18 Classic

Čista Black storm metalik boja naglašava izduženu siluetu motocikla.

Mars Red metalik

Mars Red metalik boja naglašava individualni karakter R 18 Classic.

Manhattan metalik mat

Nürburg Silver, polirani aluminij i krom visokog sjaja čine upečatljive kontrastne elemente s tamnom bojom i tamnim sjedalom motocikla.

Option 719 Galaxy dust metalik/Titan silver 2 metalik

Ova boja s efektom svjetluca od plave do ljubičaste i čini da R 18 Classic spektakularno blista.

Značajke na prvi pogled

Spremnik u obliku kapljice ikona je iz naše povijesti i naglašava - kao i produljeni krajnji prigušivač zvuka - čine tipičnu moderniziranu liniju R 18 Classic. Njegov čelični okvir s dvostrukom kolijevkom obavija ogroman isklesan motor koji svaki kilometar pretvara u iskustvo.

+ Saznajte više
Sjedalo sa suvozačkim sjedalom
We see the divided seat with pillion passenger seat.
Bokser sa potisnim klinovima.
We see the impressive boxer including push rods.
LED dodatna svjetla
We see both of the smaller auxiliary headlights to the left and right of the main headlights.
Papučice
We see the step of the R 18 Classic.
Vjetrobransko staklo
We see the windshield of the R 18 Classic.
Okrugla ispušna cijev, otvorena pogonska osovina, okvir od dva dijela
We see the round exhaust pipe, the open drive shaft, and the double cradle frame.
Crni spremnik s dvostrukom oblogom i vijčanim logotipom
We see the black tank with double lining.
Mekane torbe
We see the softbags of the R 18 Classic.

Učinite motocikl vašim

Učinite motocikl vašim

Naša Option 719 pruža vam sve vrste mogućnosti za dizajn vlastitog motocikla. Uz Option 719 Design paket AERO izrađen od stručno brušenih eloksiranih aluminijskih dijelova, možete stvoriti istinski elegantne naglaske. Option 719 AERO lijevani kotači srebrnog kontrastnog kroja savršen su dodatak izgledu vašeg motocikla. Štoviše, vi i vaš suvozač sjedit ćete vrlo udobno na sjedalu Option 719 od kože s izvezenim BMW oznakama.

+ Saznajte više

Doživite zvuk R 18 Classic

Visoki okretni moment osigurava snažni odziv na gas: dvocilindrični bokser motor R 18 Classic od 1802 ccm bokser je s najviše zapremnine koju smo ikad napravili. Motor koji možete vidjeti, čuti i osjetiti: isporučuje svoj najveći okretni moment od 158 Nm pri 3.000 o/min. Od 2.000 do 4.000 o/min, uvijek isporučuje preko 150 Nm, što znači konstantno visok okretni moment s tipičnim trkačkim karakteristikama boksera. Pri 4.750 o/min, Big Boxer isporučuje 67 kW (91 KS).

+ Saznajte više
1802
ccm kapacitet
158
Nm okretnog momenta na 3,000 o/min.
690
mm visina sjedala
290
km domet (min.)

Više o #Soulfuel

#Soulfuel znači uvijek zadržati svoju strast i znatiželju. Jer sljedeća turneja neće dugo čekati.

+ Saznajte više
spinner