Pure&Crafted 2018

Muzika, Motori, Novo nasljeđe.
24 - 2018. svi 25
Berlin, Germany

Pure&Crafted na cesti!

Pure&Crafted na cesti!

Nakon tri uspješna i rasprodana berlinska ljetna vikenda, Pure&Crafted Festival uzima kreativni odmor u 2018. Uz potporu BMW Motorrad, Pure&Crafted familija provodi nove međunarodne putove umjesto da traži novu inspiraciju, pronalazi nove trendove i usredotočuje se na daljnji razvoj.  Koje je najbolje mjesto za to napraviti? Na cesti! Zbog toga je Pure&Crafted svakodnevni životni stil. 

+ Saznajte više

Pure&Crafted roštilj!

Pure&Crafted roštilj!

Pure&Crafted na cesti koju je predstavio BMW Motorrad šalje 2018 Pure&Crafted Signature Bike diljem Europe s različitim vozačima tijekom sezone motocikala. Pratit će najuzbudljivije rute, skrivene butik proizvođače, najtalentiraniji mehaničari, najbolja hrana i najzgodniji nastupi. 

Početak događaja biti će 24. svibnja 2018. godine Pure&Crafted roštilj u Festsaal Kreuzberg. Ovdje posjetitelji mogu očekivati ​​samu bit Pure&Crafted: prilagođeni motocikli i izlagači, roštilj i mnogo drugih ukusnih poslastica - i naravno dobra doza glazbe.

+ Saznajte više

Q&A sa Michael Trammer-om.

Q&A sa Michael Trammer-om.

U četvrtak, 19. travnja  2018., Michael Trammer iz BMW Motorrada odgovorio je na pitanja zajednice o Pure & amp; Crafted i Signature Bikeu na Facebooku uživo. Videozapis možete pogledati ovdje u cijelosti:

+ Saznajte više
Adresa
Am Flutgraben 2
Festsaal Kreuzberg
12459 Berlin
Deutschland
PREUZMITE PUTOKAZ external-link-arrow-bold

Pure&Crafted

spinner