40 godina avantura

Četiri desetljeća GS-a

Spreman za svaki izazov: GS se od 1980. zalaže za neograničenu avanturu i znatiželju, kako na cesti tako i izvan nje. Prije 40 godina prvi put smo predstavili R 80 G/S kao konceptualni pionir tour endura, što je postavilo temelj desetljećima dugoj uspješnoj priči. Ovu godišnjicu obilježavamo posebnim izdanjima naših svestranih GS modela. Svako izdanje 40 Years GS je odavanje časti #SpiritOfGS. Ponose se vrhunskom tehnologijom, ali njihov dizajn nadahnut je legendarnim R 100 GS i podsjeća nas na podrijetlo GS-a.

Jedinstveni dizajn za obljetnicu

Inspiriran ikonom

Najsuvremenija tehnologija, nadahnuta ikonama: 40 Years GS izdanja vizualno su odavanje časti legendi GS-a: crno-žuti dizajn nadahnut je R 100 GS, koji je postao poznat pod nadimkom „Bumblebee“.

R 1250 GS – 40 Years GS edicija

R 1250 GS u “40 Years GS” ediciji jasno pokazuje odakle dolazi s upravljačima i naplatcima u zlatnoj boji i upečatljivim crno-žutim reli sjedištem.

R 1250 GS Adventure – 40 Years GS edicija

Ikona sa legendarnim izgledom: R 1250 GS Adventure u “40 Years GS” ediciji kontrastnim žutim trakama i štitnicima za ruke kao i naplatcima, upravljačem i čeljustima kočnica u zlatnoj boji.

F 850 GS – 40 Years GS ediciji

Sa Black storm metalik bojom, žuti naglasci i zlatno eloksirane felge, izdanje F 850 ​​GS 40 Years GS stvarno privlači pažnju.

F 850 GS Adventure – 40 Years GS ediciji

F 850 GS Adventure u 40 Years GS ediciji s crno-žutim sjedalom, felgama od eloksiranog zlata i visokokvalitetnim detaljima nadahnut je R 100 GS.

F 750 GS – 40 Years GS edicija

Crne felge, privlačan žuti štitnik za ruke i upečatljiv “40 Years GS" oznakom: F 750 GS u 40 Years GS ediciji.

G 310 GS – 40 Years GS edicija

Vozeći se spontano kroz urbanu džunglu s G 310 GS u “40 Years GS” ediciji u Cosmic crnoj zlatnom teleskopskom vilicom i upečatljivim žutim trakama.

40 godina napretka

Stigla je, vozila se i osvojila sve

Stigla je, vozila se i osvojila sve

Kad je GS 80 osvojio dvije zlatne medalje na Šestodnevnom svjetskom prvenstvu 1978. godine, teško da bi itko mogao pretpostaviti da će serija modela nastaviti svoj uspjeh i na tržište doći dvije godine kasnije. R 80 G/S osnovao je segment velikih enduro turista, kojim i danas dominira. GS se smatra najuspješnijim njemačkim motorom - i mi znamo zašto. Svatko tko se ikad popeo na GS brzo će primijetiti: vožnja GS-om je stav prema životu.

+ Saznajte više

Tehnologija motocikla koja postavlja prekretnice

Tehnologija motocikla koja postavlja prekretnice

Dinamična vožnja, off-road stručnost, udobnost i robusnost njegova su četiri izvanredna talenta, koja gajimo i neprestano poboljšavamo već 40 godina. To GS čini stalnim pokretačem inovacija: napravljen je da prevlada granice i osvoji novi teren. Pokreće ga tehnologija motora u budućnosti, od jednocilindričnog do današnjeg bokserskog motora.

+ Saznajte više

Nađite zastupnika

Znatiželjni ste, trebate još informacija? Potražite ovlaštenog zastupnika BMW Motorrad u vašoj blizini i potražite savjete o izdanjima 40 Years GS

Pronađite BMW Motorrad zastupnika
spinner