Najvažniji trenuci 2019.

Nešto čemu se radujemo

BMW Motorrad daje vam pravo iskustvo - i pravi motocikl - za svaku priliku, put i teren. Od novih proizvoda kroz inovacije sve do bezbroj događaja: otkrijte što vam BMW Motorrad ima za ponuditi 2019. godine. 

NENADMAŠNI MOTOCIKL

BMW S 1000 RR.

BMW S 1000 RR.

Ovaj supermotocikl postavlja standarde.

Sa svakom komponentom, novi RR daje snažnu izjavu za prvo mjesto. Tvrdi maksimalnu izvedbu za sebe. Sa 152 kW (207 KS), supermotocikl je postao još snažniji - s maksimalnim okretnim momentom od 113 Nm pri 11.000 okretaja u minuti. Zahvaljujući novoj tehnologiji BMW ShiftCam, sada je dostupna i znatno veća snaga u donjem i srednjem broju okretaja motora.


Kao jedini cestovno legalni supermotocikl, RR ima aluminijsko podvozje, koje je prethodno korišteno samo na natjecateljskoj sceni. Sa samo 197 kg težine praznog vozila, novim dizajnom, novom ergonomijom, novim motorom i mnogim novim značajkama, RR također postavlja potpuno nove standarde.

+ Saznajte više

ProRace trkaće odijelo.

ProRace trkaće odijelo.

Savršeno pristaje za savršene performanse.

Uz ProRace trkaće odijelo, imate sve što vam je potrebno za zadovoljavanje visokih sportskih zahtjeva. Sportski kožni kombinezon je impresivan zahvaljujući maksimalnoj slobodi kretanja i sigurnosnim značajkama koje su neophodne za utrke. ProRace je dostupan kao standardno ili kao odijelo krojeno po mjeri. Može se prilagoditi vašim specifičnim zahtjevima i željama: možete odlučiti koju boju ProRace odijela želite, dodati još zaštitnika, svoje ime i svoj osobni logo, te odabrati između kravlje kože ili kože klokana. Kako bi se uklopio u dekor i boje trkaćeg odijela, na raspolaganju su Race kaciga, rukavice i čizme Pro Race, zajedno s podstavkom DoubleR Skin.

+ Saznajte više

NOVI BOKSER MODELI

Od GS-a do RS-a.

Novi, još bolji: 1250 modeli. Teško je opisati osjećaj riječima. Ne razlikuje se kada je riječ o iskustvu koje se osjeća pri vožnji boksera, osobito najnovijih modela: R 1250 GS, R 1250 GS Adventure, R 1250 RT, R 1250 R i R 1250 RS. Imaju mnogo toga zajedničkog - ogroman udarac novog pogona koji vas povjerljivo i snažno ubrzava iz kutova zajednički je svima njima. Svaki model je optimiziran za vlastitu individualnu uporabu: Adventure, Tour, Roadster i Sport. Sada je vaš red.

  R 1250 GS

  Zahvaljujući maksimalnoj kontroli, pogotovo u nižem rasponu brzina motora, možete se bezbrižno prepustiti svakoj prepreci vaše avanture.

  R 1250 GS Adventure

  Povećana glatkoća rada i visoki okretni moment u svakom rasponu brzina motora osiguravaju uravnoteženu vožnju na svakom dugom putovanju.

  R 1250 RT

  Suverene rezerve snage novog bokser motora daju vam spokoj na vašoj sljedećoj turneji.

  R 1250 R

  Novi bokser motor pruža vam poboljšane performanse u svakoj situaciji.

  R 1250 RS

  Snažno ubrzanje omogućuje vam uživanje u vožnji uz još veću brzinu i užitak vožnje.

  Novi R 1250 GS.

  Novi R 1250 GS.

  Vaša sljedeća avantura vas čeka.

  Podudara se sa svakim izazovom - novi R 1250 GS je apsolutni svestrani model i još jednom proširuje svoje horizonte tehnologijom BMW ShiftCam u novom bokser motoru. Savršena kontrola u svakoj situaciji, bilo u gradu, na seoskoj cesti i naravno u offroadu. Impresivna učinkovitost i vrhunska isporuka snage čine novi R 1250 GS svestranim. BMW Motorrad Spezial i brojne mogućnosti prilagodbe omogućuju vam da svoj BMW R 1250 GS pretvorite u savršenog pratitelja na vašoj sljedećoj avanturi.

  + Saznajte više

  Novi bokser motor.

  Novi bokser motor.

  Novi pogon s tehnologijom BMW ShiftCam.

  Više snage u čitavom rasponu brzina motora, smanjene emisije i potrošnja goriva, kao i optimizirana glatkoća i profinjenost rada: s potpuno razvijenim bokser motorom, tradicionalno načelo dizajna postiže novu razinu performansi, kontrole i učinkovitosti. Novi pogon ima maksimalnu snagu od 100 kW (136 KS), maksimalni okretni moment od 143 Nm i 1254 ccm. Po prvi put, BMW ShiftCam tehnologija koristi se na BMW Motorrad bokser motoru - tehnika za mijenjanje vremena otvaranja ventila i podizanja ventila na usisnoj strani.

  + Saznajte više

  SVJETSKI ISTRAŽIVAČ

  F 850 GS ADVENTURE.

  F 850 GS ADVENTURE.

  Motocikl za vaš obilazak svijeta.

  Ako vas privlači nepoznato, trebali biste opet krenuti: BMW F 850 ​​GS Adventure omogućuje vam da osvojite nove terene i pripremite se za nove avanture. Ovaj putni enduro napravljen je za istraživače iz stvarnog svijeta. Za ljude za koje niti jedna destinacija nije daleko. Uz F 850 ​​GS Adventure prkosite vjetru i vremenu, budite spremni na bilo koji teren i doživite avanture svijeta u udobnosti: vjetrobransko podešavanje po visini, čvrsta bočna obloga, udobno sjedalo vozača, zaštitna šipka motora i veliki 23-litarski spremnik. Sve je napravljeno za vas i vaš obilazak svijeta.

  + Saznajte više

  VIŠE ZNAČAJKI

  BMW C 400 GT.

  BMW C 400 GT.

  Ovaj skuter srednje veličine proširuje vaš radijus.

  Trebate li nekoga da vas prati u gradskom životu i na duže izlete u okolici s udobnošću? BMW C 400 GT je naš odgovor. Pomoću skutera srednje veličine vaš radijus se povećava jednako kao i vaše digitalno umrežavanje sa svijetom. Budući da s ovim skuterom, vi ste jednako udobni i okretni u gradu kao iu okolici. Novorazvijeni koncept motora ne samo da osigurava nisku potrošnju goriva, već i veliki užitak u vožnji. I sve to dolazi s vrijednostima ispušnih plinova u skladu s Euro 4.

  + Saznajte više

  Opcija 917

  Opcija 917

  Pojedinačna optika, visokokvalitetni dijelovi.

  Učinite vaš motocikl nečim posebnim. BMW Motorrad Spezial vam omogućuje da prilagodite svoj motocikl na najvišoj razini kvalitete - čak i tvornički. Za nove GS, RT, R i RS bokser modele, postoje savršene opcije: BMW Motorrad Spezial nudi najfinije dijelove iz dva različita paketa brušenih dijelova različitih boja u obliku dva seta kotača Opcije 719, boja, sjedala i HP sportskih prigušivača kako bi stvarno napravili svoj jedinstveni motocikl. Tražite li nešto za svoj R tenT - bilo da je riječ o Pure, Racer, Scrambler ili Urban G/S? I ovdje, pod Opcijama 719, pronaći ćete uzbudljive završne premaze i mnoge kvalitetne dijelove za prilagođavanje vašeg motocikla.

  + Saznajte više

  Navigacija i komunikacija.

  Navigacija i komunikacija.

  Jednostavno dođite bolji.

  Dolazite na odredište dok se zabavljate? Uvijek pouzdano na najboljoj ruti? To nije problem zahvaljujući Bluetooth komunikaciji. S našim navigacijskim sustavima možete stvoriti najbolje uvjete za uspješnu turneju. Odaberite opcije rute i uvijek budite na pravom putu.  

  + Saznajte više

  Tri godine vožnje.

  Tri godine vožnje.

  Produljeno jamstvo za vaš motocikl.

  Ne govorimo samo o jamstvu; dajemo vam ga: vaš ovlašteni trgovac motociklima BMW daje vam jednogodišnje jamstvo - uz 24-mjesečno zakonsko jamstvo. Ako se stvari ne odvijaju glatko kako se i očekivalo, servisni partneri i mehaničari BMW Motorrad-a su tu kako bi osigurali da ste opet u vožnji i da ćete se voziti u kratkom vremenu - besplatno gdje god se nalazili u svijetu. Za svaki novi BMW motocikl iz 2019. godine.

  + Saznajte više

  Oprema za vašu vožnju.

  Savršeno prilagođen od glave do pete.

  Vaše zadovoljstvo vožnje ne poznaje granica. Vaš je stav polariziran za avanturu. Dozvoljavajući vam da budete savršeno prilagođeni i pripremljeni od glave do pete, možete krenuti s kolekcijom BMW Motorrad RIDE u bilo koje vrijeme. U svako vrijeme. U sljedeću avanturu. Gdje god vas strast može odvesti - vi ste zaštićeni i ugodni na putu.

  + Saznajte više
  POGLEDAJTE KOLEKCIJU external-link-arrow-slim

  DOGAĐANJA

  GS Trophy kvalifikacije.

  Na putu do nezaboravnog iskustva vožnje motociklom. Jeste li raspoloženi za veliku avanturu na motociklu? Ako jeste, kvalificirajte se za Međunarodni GS Trophy 2020! Zemlje sudionice će biti domaćini nacionalnih kvalifikacijskih sesija od siječnja do rujna 2019. Avantura života čeka najbolja tri sudionika u zemlji kao i međunarodna ženska momčad nakon niza izazova i testova: International GS Trophy 2020.

  SAZNAJTE VIŠE external-link-arrow-slim

  EICMA 2019.

  EICMA 2019.

  5. do 10. studeni 2019.

  Kada proizvođači motocikala predstave svoje najnovije proizvode u kasnu jesen, ponovno je vrijeme za najveći i najvažniji međunarodni sajam motocikala na svijetu. U EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori), renomirani proizvođači predstavljaju svoje modele za nadolazeću sezonu u senzacionalnoj emisiji novih proizvoda u sjevernom talijanskom gradu Milanu. Dopustite da vas oduševi najnoviji proizvodi za sezonu 2020!  

  + Saznajte više

  BMW Motorrad Days.

  BMW Motorrad Days.

  5. do 7. srpnja 2019.

  Alpska avantura: BMW Motorrad Days u Garmisch-Partenkirchenu je pravo iskustvo za svakog motociklistu. Svake se godine oko 40.000 ljubitelja bicikla susreće kako bi sustigli zajednicu i čuli najnovije vijesti iz svijeta BMW Motorrad - 3 test vožnje uključujući najnovije modele. Od 5. do 7. srpnja 2019. u podnožju planine Zugspitze održavat će se spektakularne igre i različiti popratni programi.  

  + Saznajte više
  spinner