LEGO® Technic™ M 1000 RR

Specijalan u svakom pogledu.

Vodi vas fascinantan original. To je strast koja dominira vama. Za vas je važan svaki detalj, svaki milimetar, svaka tehnička karakteristika. Volite ovaj osjećaj i oživite ga na ulici, na trkaćoj stazi, a sada konačno i kod kuće: prvi M LEGO® model ikada i najveći LEGO® Technic model motocikla do sada stvoren je u bliskoj suradnji s LEGO® Technic dizajnerima: LEGO® Technic M RR u mjerilu 1:5. Specifikacije su bile jasne – maksimalna preciznost kako bi ono što je prije bilo nemoguće učinilo mogućim. Dijelovi su dizajnirani od nule ako nisu zadovoljavali stroge zahtjeve, što je također napravljeno s originalom. To je upravo ono što je “Born on the Racetrack. Build at home.” predstavlja.

Svaki detalj se broji – i tako 1,920 puta

Jednostavno uživate osjetiti svaki pojedinačni dio u svojoj ruci.

 ”

Samuel Tacchi

Dizajner, LEGO® Technic

Omjer 1:5 bio je pravi izazov za dizajnere. Međutim, to im je također omogućilo da preciznije nego ikad prije reproduciraju linije, kutne dimenzije i komponente specifične za M RR: svaki element mora imati originalni ekvivalent – ​​sve do karbonskih vlakana i glodanih dijelova ekskluzivnog paketa M Competition. Samo prednji i stražnji ovjesi nose težinu od 1,4 kg. Pravi podvig inženjeringa za koji su novi LEGO® Technic elementi specifično dizajnirani. Naplatci, kočioni diskovi i vjetrobransko staklo također su potpuno izrađeni proizvodi koji su opsežno testirani prije serijske proizvodnje. Baš kao pravi M RR.

+ Saznajte više

Tehnologija bez kompromisa

Pogled u pit lane pokazuje da detalji čine razliku između pobjede i poraza: baš kao LEGO® Technic M RR. Njegov operativni prednji i stražnji ovjes precizno je usklađen s modelom. Blok motora ima pokretne cilindre, a 3-brzinski mjenjač plus neutralni je potpuno funkcionalan. To je zapravo logična posljedica da LEGO® Technic M RR čak ima i svoje pomoćno postolje: još jedan znak beskompromisne strasti do posljednjeg detalja.

+ Saznajte više
1920
LEGO® Technic elemenata punih zabave
45,5
cm ukupne dužine
27
cm visine iznad vjetrobranskog stakla
240
LEGO® Technic elemenata napravljenih po satu

Od fanova za fanove

Zagriženi motociklist i LEGO® Technic dizajner Samuel Tacchi sam je dizajnirao motocikle. Zajedno sa svojim timom razvio je potpuno nove dijelove i dizajn s beskompromisnim entuzijazmom za performanse i tehnologiju. Rezultat: osjetit ćete potpunu fascinaciju M RR-a svakim elementom, svakim korakom montaže. Budite inspirirani autentičnim detaljima, kao što su krila, lanac Endurance i razni M dijelovi. LEGO® Technic M RR je savršena počast svim svojim obožavateljima, vozačima i kreatorima.

+ Saznajte više

Sada je sve na vama

LEGO® Technic M RR

Jasno vam je da je na motociklu kao što je M RR svaka sekunda bitna. Ne tjerajte svog strastvenog karaktera da više čeka. Model će biti dostupan u odabranim BMW Motorrad zastupnicima od ožujka 2022.

Pronađite zastupnika
spinner