Ponovno otkrijte tamu.

9 Tracker otvara oči.

Velike količine crnog praškastog premaza pokrivaju 9 Tracker u crnoj odori. Oni koji žele razumjeti motocikl iz Blitz Motocikala moraju mu pristupiti kao vrhunskom djelu. 

Motocikl u detalje

Motocikl

9 Tracker

Željezara

Blitz Motocikli

Tuner

Fred Jourden i Hugo Jezegabel

Osnove

R nineT

Kreiranje/pretvorba

2014/2014

Kategorija

Tracker

Nagrađeni su pažljivi pogledi

Oči trebaju trenutak da se naviknu na ono što vide. Kao u noći bez zvijezde kad je sve obavijeno tame. Zjenice se šire, zahvalne za bilo koji izvor svjetla, bez obzira na to koliko su male. Prvo je bilo maglovito, a zatim, s povećanjem detalja, vidjeli su 9 Tracker sa Blitz Motorcycles. Velike količine crnog praškastog premaza obavile su motocikl Fred Jourden-a i Hugo Jezegabelov-a u tami. Gornji most vilice, stezaljke i vijci upravljača, pridruženi upravljački sustavi i komponente motora: sve u crnoj boji. 

9 Tracker želi biti istražen, a samo pažljivi pogledi nagrađeni su novim detaljima - poput slike koja samo otkriva svoju dubinu kada je promatrač uložio odgovarajuću količinu vremena. 

+ Saznajte više
Vrlo smo zadovoljni rezultatom. Izgleda agresivno i brutalno kao trkaći motocikl. To je još uvijek BMW, ali ne izgleda kao nineT.

Fred Jourden

Blitz Motocikli

Za sve skrivene detalje, Trackeru je potrebno samo nekoliko stotinki sekunde da očisti sve misli iz glave promatrača. "Izgleda agresivno i brutalno kao trkaći motocikl", tvrdi Fred, opisujući njegov stroj. Isti vraća uspomene na motocikle iz 70-ih godina prošlog stoljeća, koji su tučeni prašnjavim i ovalnim utrkama. "Željeli smo stvoriti ovakav izgled od samog početka. Kao predložak koristili smo legendarni Harley Davidson Flat-Track Racer XR750", priča Fred. Fredova i Hugova ljubav prema klasičnim motociklima nije tajna. Za svaki projekt imaju svoju priču - u isto vrijeme u čast legendarnog motocikla. Za konverziju R nineT, dva genijalca iz Pariza težili su pravom tragaču."Ideja je bila da motocikl ne ostane nalik na R nineT, već na nešto što zadivljuje ljude nakon što su im okrenuli glavu", kaže Fred. On i Hugo su svom stroju dali veće naplatke (19 inča), široke upravljače bez prekidača i samostalni konstrukcijski stražnji okvir. To im je omogućilo instaliranje trkaćeg sjedala koje podsjeća na stara vremena.  

+ Saznajte više

Motocikl u detalje

Okvir

Posebno proizveden stražnji okvir  

Karoserija

Benzinski spremnik izrađen od poliamida, proizveden u 3D pisaču, posebno obložen iznutra i izvana, tako da gorivo ne može pobjeći

Prednji ovjes

Široki upravljači bez sklopnog uređaja (gumb u cilindru kočnice prednje kočnice), čelične hidraulične prednje kočnice i cilindar nožne kočnice za tri kalibra

Stražnji ovjes

Širi naplatci kotača

Ispušni sustav

2-1 ispuh s ispušnim prigušivačem 

Boja

Crna, boja karoserije od Carmouche-a

R nine T zadržava svoj duh

Izvorni spremnik za benzin stajao je na putu nostalgije. Morao je ustupiti mjesto novom napravljenom od poliamida i u 3D pisaču - moderna tehnologija vraća osjećaj prošlog vremena. Spremnik je također zamijenio standardni prigušivač, koji je zamijenjen s K&N zračni filtri. I na taj način R nineT sve više nestaje ali bez gubitka njegovog duha - točno kako su Hugo i Fred željeli. Oni su stavili mnogo više detalja u svoj crni sjajni 9 Tracker. Ali oni koji ih žele pronaći moraju gledati vrlo pažljivo.  

+ Saznajte više

Gorivo za vašu dušu.

R nineT izmjene od najpoznatijih tunera.

Saznajte više
Odgovarajući motocikli.
spinner