Ponovno otkrijte tamu.

9 Tracker otvara oči.

Velike količine crnog praškastog premaza pokrivaju 9 Tracker u crnoj odori. Oni koji žele razumjeti motocikl iz Blitz Motocikala moraju mu pristupiti kao vrhunskom djelu. 

Motocikl u detalje

Motocikl

9 Tracker

Željezara

Blitz Motocikli

Tuner

Fred Jourden i Hugo Jezegabel

Osnove

R nineT

Kreiranje/pretvorba

2014/2014

Kategorija

Tracker

Nagrađeni su pažljivi pogledi

Oči trebaju trenutak da se naviknu na ono što vide. Kao u noći bez zvijezde kad je sve obavijeno tame. Zjenice se šire, zahvalne za bilo koji izvor svjetla, bez obzira na to koliko su male. Prvo je bilo maglovito, a zatim, s povećanjem detalja, vidjeli su 9 Tracker sa Blitz Motorcycles. Velike količine crnog praškastog premaza obavile su motocikl Fred Jourden-a i Hugo Jezegabelov-a u tami. Gornji most vilice, stezaljke i vijci upravljača, pridruženi upravljački sustavi i komponente motora: sve u crnoj boji. 

9 Tracker želi biti istražen, a samo pažljivi pogledi nagrađeni su novim detaljima - poput slike koja samo otkriva svoju dubinu kada je promatrač uložio odgovarajuću količinu vremena. 

+ Saznajte više
Vrlo smo zadovoljni rezultatom. Izgleda agresivno i brutalno kao trkaći motocikl. To je još uvijek BMW, ali ne izgleda kao nineT. ”

Fred Jourden

Blitz Motocikli

Za sve skrivene detalje, Trackeru je potrebno samo nekoliko stotinki sekunde da očisti sve misli iz glave promatrača. "Izgleda agresivno i brutalno kao trkaći motocikl", tvrdi Fred, opisujući njegov stroj. Isti vraća uspomene na motocikle iz 70-ih godina prošlog stoljeća, koji su tučeni prašnjavim i ovalnim utrkama. "Željeli smo stvoriti ovakav izgled od samog početka. Kao predložak koristili smo legendarni Harley Davidson Flat-Track Racer XR750", priča Fred. Fredova i Hugova ljubav prema klasičnim motociklima nije tajna. Za svaki projekt imaju svoju priču - u isto vrijeme u čast legendarnog motocikla. Za konverziju R nineT, dva genijalca iz Pariza težili su pravom tragaču."Ideja je bila da motocikl ne ostane nalik na R nineT, već na nešto što zadivljuje ljude nakon što su im okrenuli glavu", kaže Fred. On i Hugo su svom stroju dali veće naplatke (19 inča), široke upravljače bez prekidača i samostalni konstrukcijski stražnji okvir. To im je omogućilo instaliranje trkaćeg sjedala koje podsjeća na stara vremena.  

+ Saznajte više

Motocikl u detalje

Okvir

Posebno proizveden stražnji okvir  

Karoserija

Benzinski spremnik izrađen od poliamida, proizveden u 3D pisaču, posebno obložen iznutra i izvana, tako da gorivo ne može pobjeći

Prednji ovjes

Široki upravljači bez sklopnog uređaja (gumb u cilindru kočnice prednje kočnice), čelične hidraulične prednje kočnice i cilindar nožne kočnice za tri kalibra

Stražnji ovjes

Širi naplatci kotača

Ispušni sustav

2-1 ispuh s ispušnim prigušivačem 

Boja

Crna, boja karoserije od Carmouche-a

R nine T zadržava svoj duh

Izvorni spremnik za benzin stajao je na putu nostalgije. Morao je ustupiti mjesto novom napravljenom od poliamida i u 3D pisaču - moderna tehnologija vraća osjećaj prošlog vremena. Spremnik je također zamijenio standardni prigušivač, koji je zamijenjen s K&N zračni filtri. I na taj način R nineT sve više nestaje ali bez gubitka njegovog duha - točno kako su Hugo i Fred željeli. Oni su stavili mnogo više detalja u svoj crni sjajni 9 Tracker. Ali oni koji ih žele pronaći moraju gledati vrlo pažljivo.  

+ Saznajte više

Gorivo za vašu dušu.

R nineT izmjene od najpoznatijih tunera.

Saznajte više

Odricanje od odgovornosti

Prikazani motocikli mogu se modificirati i opremiti dodatcima nezavisnih dobavljača i/ili vlastitim komponentama koje BMW ne proizvodi, ne prodaje i ne testira. BMW ne preuzima nikakvu odgovornost za preinake (uključujući priključke, svojstva te upotrebu prikazane dodatne opreme). PAŽNJA: Izmjena serijskih vozila (uključujući pričvršćivanje i upotrebu komponenata nezavisnih proizvođača i vlastitih komponenata) može umanjiti vozne osobine! Vozite naša vozila u izmijenjenom stanju na vlastiti rizik.

Odgovarajući motocikli.

spinner