Dirt Track Vibes.

Cyclone od BratStyle-a.

Bratty-ev R nineT živi od svog imena, Cyclone, podižući mnogo prašine. Tuner Go Takamine još jednom dokazuje jedinstvenost Brat Style koji je kreirao. Dirt-Track-Vibes uključeni. Čisto gorivo za dušu. 

Opis profila

Motocikl

Cyclone  

Željezara

BratStyle 

Tuner

Go Takamine

Osnove

R nineT

Kreiranje/pretvorba

2013/2014    

Kategorija

Brat Style 

Upadljiv rukopis

Go Takamine oblikuje svijet tuninga kao nitko drugi. 1998. godine, utemeljio je svoj BratStyle tuner dućan u Toky-u i na taj način stvorio ne samo brand, već je karakterizirao njegov vlastiti izgled. Brat Style u međuvremenu rangira se zajedno s drugim istaknutim kategorijama motocikala kao što su Cafe Racer, Chopper ili Tracker. Brat Style znači vintage dizajn uparen s vizualnom lakoćom. Manje polirani i elegantniji i upečatljiviji - bicikli za dušu. Njegov stil inspirira bezbrojne amaterske i profesionalne majstore diljem svijeta i priuštio je motociklističkom entuzijastu rođenom u Japanu veliko poštovanje na sceni. Godine 2014. otvorio je još jednu trgovinu u Long Beachu u Kaliforniji. Time je definitivno učvrstio svoj međunarodni položaj.     

+ Saznajte više
Pomiješala sam prošlost s bliskom budućnošću, pod naizgled nostalgičnom vanjskom ljuskom je novi, moderni motocikl. ”

Go Takamine

BratStyle

Kao strastveni motociklista, vrlo je važno za Go Takamine da su njegovi prilagođeni bicikli uravnoteženi i mobilni. Ipak, ne ostavlja nikakav trošak pošteđen kada je riječ o detaljima koji svakom stroju daju vlastiti karakter. To postaje jasno kada pogledate konverziju R nineT u "Cyclone". Go je opremio Tracker tankim spremnikom. Uz to su i ručke Cowhorna, Ceriani vilica, prednja svjetla Batesovog stila, Cafe racer klupa i BratStyle stražnje svjetlo. Nasuprotni motor dobiva pravo svjetlo s poklopcima ventila i prednjim poklopcima od poliranog aluminija. Ispušni sustav u stilu ravne staze i zlatno-žuta retro boja rade od GT & SKETCH-a da osigura taj prljavi osjećaj vožnje na stazi. 

+ Saznajte više

Motocikl u detalje

Okvir

Standard

Karoserija

Prednji pokrov od poliranog aluminija, K&N filteri, detalji od kroma     

Prednji ovjes

Ceriani vilica, Cowhorn upravljač, Bates stil prednjeg svjetla, Bubanj kočnice    

Stražnji ovjes

BratStyle stražnje svjetlo, Firestone gume    

Ispušni sustav

Prilagođeni ispušni sustav u stilu ravne staze

Boja

Zlatna boja od GT & SKETCH-a 

Cyclone
Cyclone
Cyclone
Cyclone
Cyclone
Cyclone sa pogledom na motor
Cyclone
Cyclone sa pogledom na spremnik

Gorivo za vašu dušu.

R nineT izmjene od najpoznatijih tunera.

Saznajte više

Odricanje od odgovornosti

Prikazani motocikli mogu se modificirati i opremiti dodatcima nezavisnih dobavljača i/ili vlastitim komponentama koje BMW ne proizvodi, ne prodaje i ne testira. BMW ne preuzima nikakvu odgovornost za preinake (uključujući priključke, svojstva te upotrebu prikazane dodatne opreme). PAŽNJA: Izmjena serijskih vozila (uključujući pričvršćivanje i upotrebu komponenata nezavisnih proizvođača i vlastitih komponenata) može umanjiti vozne osobine! Vozite naša vozila u izmijenjenom stanju na vlastiti rizik.

Odgovarajući motocikli.

spinner