Ustani i kreni.

Natrag u budućnost s Cherry's Highway Fighter.

Od svih stvari, BMW R 7 iz 1934. korišten je od strane proizvođača Kaichiroh Kurosu kao inspiracija za futuristički motocikl zvan Highway Fighter. R nineT sa futurističkim izgledom, napravljen od tvrtke Cherry's Company. 

Opis profila

Motocikl

Highway Fighter

Željezara

Cherry's Company

Tuner

Kaichiroh Kurosu  

Osnove

R nineT

Kreiranje/pretvorba

2013/2014

Kategorija

Cafe Racer

Natrag i naprijed do 30-ih

To je spajanje stoljeća u viziju. Sa Highway Fighter-om, Kaichiroh Kurosu svoju ideju motocikla iz bliske budućnosti pretvorio je u stvarnost. Budući da se BMW R 7 iz 1934. koristio kao inspiracija, između modela i motocikla gotovo je 100 godina razlike. Ono što je fasciniralo Kaichiroha o klasičnom bio je urođeni BMW DNA, koji je doista želio izraziti na svojoj prvoj BMW modifikaciji. Čak kao iznimno zauzet tuner, koji upravlja Cherry's Company dućanom u Tokiju od prijelaza stoljeća, a istodobno je i među najboljima u industriji, nije ostavio mjesta za odbijanje prilike za preinaku R nineT-a. Kaichiroh Poznat je po svojoj apsolutnoj savršenosti, koja ipak ostavlja mjesta za krivulje i rubove - u to nema sumnje. 

+ Saznajte više
Highway Fighter – znači pregaziti autocestu i nestati u daljini. ”

Kaichiroh Kurosu

Cherry’s Company

Kaichiro je dugo vremena tragao za pravim obrisom Highway Fighter-a. S komadom žice postupno je proizveo konačni oblik. "Moram zamisliti gotov proizvod prije nego počnem raditi na njemu," objašnjava. Središnji element bio je rječnik dizajna, u obliku ručno izrađenog aluminijskog tijela koje harmonično povezuje sve komponente. Unatoč svim skladnim elementima, Kaichiroh je želio sportski, agresivan izgled. Trkač iz budućnosti, povezan s prošlošću. Uz punu opremu i izvorni prednji ovjes S 1000 RR, LED prednje svjetlo također pridonosi osjećaju utrke. Sija kroz vjetrobran. Ako se isključi, nestaje iza dubokog crnog obloga, pri čemu motocikl vizualno postaje stroj za utrke. Ustani i kreni! 

+ Saznajte više

Motocikl u detalje

Okvir

Standardni okvir s izmijenjenim stražnjim dijelom 

Karoserija

Prilagođeni spremnik. Ručno izrađena aluminijska puna kutija. LED prednje svjetlo skriveno iza vjetrobranskog stakla, koje postaje nevidljivo kada se isključuje i dodaje izgled punog trkaćeg panela

Prednji ovjes

Prednji ovjes S 1000 RR, Prilagođeni kromirani kotač iz RevTech-a.,Metzeler ME880 Marahton, 130/70-18    

Stražnji ovjes

Prilagođeni kromirani kotač iz RevTech-a, Metzeler ME880 Marahton 200/60-16    

Ispušni sustav

Prilagođeni ispušni sustav s kratkom spojnom cijevi

Boja

Okvir: Nljusseikiya, Karoserija: Nomad Concept, Svijetleće i anodizirano crno s bijelim prugastim elementima    

Highway Fighter s upečatljivim vjetrobranom
Highway Fighter s jednim sjedalom
Highway Fighter stražnji prikaz
Highway Fighter sa fokusom na spremnik
Highway Fighter sa pogledom na stražnji kotač
Highway Fighter sa stražnje strane
Highway Fighter s pogledom na kokpit
Highway Fighter

Gorivo za vašu dušu.

R nineT izmjene od najpoznatijih tunera.

Saznajte više

Odricanje od odgovornosti

Prikazani motocikli mogu se modificirati i opremiti dodatcima nezavisnih dobavljača i/ili vlastitim komponentama koje BMW ne proizvodi, ne prodaje i ne testira. BMW ne preuzima nikakvu odgovornost za preinake (uključujući priključke, svojstva te upotrebu prikazane dodatne opreme). PAŽNJA: Izmjena serijskih vozila (uključujući pričvršćivanje i upotrebu komponenata nezavisnih proizvođača i vlastitih komponenata) može umanjiti vozne osobine! Vozite naša vozila u izmijenjenom stanju na vlastiti rizik.

Odgovarajući motocikli.

spinner