Odmor ili utrka.

Sa Clubman Racer-om od 46Works-a.

Večernji spin u planinama i nedjeljno popodne na stazi – Japanski tuner Shiro Nakajima imao je određene ideje o tome što želi učiniti sa preradom svojeg R nineT-a. Sa Clubman Racer-om, stvorio je svakodnevni motocikl u potpunosti prema vlastitom ukusu. I ipak ispunjava ukus scene.

Opis profila

Motocikl

Clubman Racer

Željezara

46Works

Tuner

Shiro Nakajima

Osnove

R nineT

Kreiranje/pretvorba

2013/2014

Kategorija

Cafe Racer

Samoostvarenje u pokrajini

Njegov ugled mu prethodi. Shiro Nakajima odavno je napravio ime za sebe kao glazbenik, prije nego što je prvi put kročio u svijet prilagođavanja. Sa oznakom Ritmo Sereno, otvorio je dućan u Tokiju za europske prilagođene motocikle radeći prvenstveno prerade klasičnih BMW motocikala. 2014., Shiro preselio se iz grada s milijun stanovnika u unutrašnjost Japana i osnovao novu trgovinu u podnožju planinskog lanca Yatsugatake: 46Works. Četiri na japanskom je shi, šest je ro. Osim prilagođenih bicikala, kvalificirani inženjer izradio je dijelove za klasične automobile i namještaj. U slobodno vrijeme može se naći u planinama Yatsugatake jednako često koliko može u vintage utrkama. Shirova pažnja očito leži u izradi. U Yatsugatakeu pronalazi mir i tišinu koja mu je potrebna za stvaranje motocikala koji imaju jednako usporavanje u njihovoj DNK kao i performanse. 

+ Saznajte više
Bilo da stvaram glazbu ili motocikle - moje razmišljanje je uvijek isto. Za oboje, fantazije postaju stvarne. ”

Shiro Nakajima

46Works

Sa Clubman Racer-om, Shiro je prvi put radio na novom BMW Motorradu. Motocikl se pojavio kao dio projekta R9T Japan, pri čemu su četiri renomirana japanska proizvođača svaki od njih pretvarala R nineT. Specifikacije: nema. Savršeni preduvjeti za davanje vlastitog pečata motociklu s police. "Bio je to moj prvi međunarodni ugovor. Puno sam putovao i upoznao neke vrlo zanimljive ljude s mjesta događaja. Bilo je vrlo uzbudljivo", Shiro ponosno pripovijeda. Njegov potpis postaje vrlo jasan za lagani, funkcionalni motocikl. Aluminijska karoserija u potpunosti je izrađena ručno. Linija stražnjeg dijela podsjeća na stil klasičnih trkaćih strojeva. Shiro razumije kako kombinirati izvedbu s upečatljivim detaljima i na taj način stvarajući savršenu ravnotežu između opuštanja i utrkivanja. 

+ Saznajte više

Motocikl u detalje

Karoserija

Aluminijski spremnik i stražnji dio izrađeni ručno, klupa Razzle Dazzlea, podnožja ručno izrađena  

Prednji ovjes

Vilica od Öhlins-a, Magtan kotač od JB-Power-a, One-off gornji most, Clip-on upravljači, prigušivanje upravljača uklonjeno, opruga vilica S 1000 RR-a 

Stražnji ovjes

Vilica od Öhlins-a, Magtan kotač od JB-Power-a  

Ispušni sustav

Ručno izrađeni amortizer od titanija 

Boja

Bojanje od Stupid Crown-a 

Clubman Racer
Clubman Racer
Clubman Racer
Clubman Racer
Clubman Racer
Clubman Racer
Clubman Racer
Clubman Racer

Gorivo za vašu dušu.

R nineT izmjene od najpoznatijih tunera.

Saznajte više

Odricanje od odgovornosti

Prikazani motocikli mogu se modificirati i opremiti dodatcima nezavisnih dobavljača i/ili vlastitim komponentama koje BMW ne proizvodi, ne prodaje i ne testira. BMW ne preuzima nikakvu odgovornost za preinake (uključujući priključke, svojstva te upotrebu prikazane dodatne opreme). PAŽNJA: Izmjena serijskih vozila (uključujući pričvršćivanje i upotrebu komponenata nezavisnih proizvođača i vlastitih komponenata) može umanjiti vozne osobine! Vozite naša vozila u izmijenjenom stanju na vlastiti rizik.

Odgovarajući motocikli.

spinner