Svjetlucave 70-te.

Putovanje motorom kroz vrijeme s Hell on Wheels MC.

R nineT Scrambler od Hayden Roberts-a oživljava 70-te godine s puno osjećaja i pažnje za detalje, dajući čak i tuneru iskustvo posebnog motociklističkog putovanja kroz vrijeme.  

Opis profila

Motocikl

R nineT Scrambler

Željezara

Hell on Wheels MC

Tuner

Hayden Roberts

Osnove

R nineT Scrambler

Kreiranje/pretvorba

2017/2017

Kategorija

Cafe Racer

Sav taj sjaj u zlatnoj

Samo jedan pogled na R nineT Scrambler od Hell on Wheels MC-a i '70-te su se vratile u punom zamahu: hlače s zvonastim dnom lelujaju, lava svjetiljke se vrte i djeca voze bicikle. U disko eri, BMW-ovi automobili često su treperili na Ceylon Goldu s modelima kao što su E9 ili 2002. Motocikl Hayden Roberts-a također se može pohvaliti ovom zlatnom iskrom, odajući počast vremenu. Spremnik, ručno izrađena stražnja ploča i zaštitni poklopci na filterima za zrak su obojeni zlatnom i razdijeljeni po sredini širokom crnom trakom. Čak i nostalgično sjedalo nosi karakterističan uzorak tartana automobila iz tog vremena.  

+ Saznajte više
Kada vozim motocikle, glava mi je potpuno slobodna - to je moja omiljena stvar u vezi s tim. Zatim, radi se samo o zvuku motora i pronalaženju najboljih ruta. ”

Hayden Roberts

Hell on Wheels MC

Crno-bijele zatvorske pruge na prednjim svjetlima obilježje su Hell on Wheels MC. I uzorak i ime kalifornijske kovačnice prenose sliku oštrog momka. Ali svi su oni zapravo "luckasti", uvjerava nas Hayden. Namjera mu je biti slatkorječiv. Ako bolje pogledate, primijetit ćete i njihov tipičan uzorak na dnu stražnje zaštitne ploče. Ali to su samo područja bez nostalgije. Svjetla za maglu tvrtke S.E.V. Marchal su funkcionalna, elegantna i podsjećaju na 70-te. Baš kao keramički izgled ispušnog sustava, koji podsjeća na ispušne grane ranijih sportskih automobila, a njegovi Twin Cans isporučuju sirovi zvuk. 

+ Saznajte više

Motocikl u detalje

Okvir

Serijski

Karoserija

Serijski spremnik, zaštita filtra za zrak, klupa s uzorkom tartana, svjetlo za maglu od S.E.V. Marchal  

Prednji ovjes

Ukrasni oblozi na prednjim vilicama s otvorenim zavarenim šavovima, inače odgovaraju seriji

Stražnji ovjes

Ručno izrađena stražnja zaštitna ploča, serijska okretna ruka, cross-spoke kotači    

Ispušni sustav

Samoproizveden dvostruki ispuh

Boja

Ceylon zlato s crnim prugama i prugicama, crne i bijele pruge     

Područje upravljača

Ćudljiv isdt

Povratak u staru domovinu.

Hayden je spojio motocikl u samo pet tjedana. Kako bi uštedio na vremenu, nije se ustručavao od brutalnih metoda: prema BMW Motorradu, potrebno je osam sati za proširenje usisnog prigušivača - ali kod višenamjenske trake potrebno je samo osam minuta. Priloženi ulaz za zrak i obloga završavali su na gomili otpada. Hayden je sve zamijenio jednostavnim, brušenim komadima metala. Novi filter za zrak dopustio je bokseru da diše. I zato što Hayden voli motociklizam (osim konverzije i popravaka, Hell on Wheels MC je također poznat po organiziranju utrka diljem svijeta), reprogramirao je kontroler i uspio povećati snagu još malo.

Dodatna snaga je pokazana u akciji na nekoliko mjesta kao što je Glemseck 101 u 2017. godini, gdje je Haydenova žena, Joy Lewis, vozila na nekoliko utrka na osminu milje. Nakon toga, njih dvoje su otišli na neku vrstu medenog mjeseca, vozeći svoje motocikle kroz Europu, Schwarzwald, Ardenne i sjevernu Francusku. Na kraju turneje, Hayden je uzeo malo osobnog vremena da putuje sam. Vratio se u Englesku prvi put nakon gotovo 17 godina - a što je moglo biti više stilski od prelaska granice na njegovom R nineT Scrambler-u?

+ Saznajte više

Gorivo za vašu dušu.

R nineT izmjene od najpoznatijih tunera.

Saznajte više

Odricanje od odgovornosti

Prikazani motocikli mogu se modificirati i opremiti dodatcima nezavisnih dobavljača i/ili vlastitim komponentama koje BMW ne proizvodi, ne prodaje i ne testira. BMW ne preuzima nikakvu odgovornost za preinake (uključujući priključke, svojstva te upotrebu prikazane dodatne opreme). PAŽNJA: Izmjena serijskih vozila (uključujući pričvršćivanje i upotrebu komponenata nezavisnih proizvođača i vlastitih komponenata) može umanjiti vozne osobine! Vozite naša vozila u izmijenjenom stanju na vlastiti rizik.

Odgovarajući motocikli.

spinner