EICMA 2018.

Esposizione mondiale del motociclismo.
6 - 2018. stu 11
Milan, Italy

Najvažniji trenuci 2019.

Najvažniji trenuci 2019.

Nešto čemu se radujemo

BMW Motorrad daje vam pravo iskustvo - i pravi motocikl - za svaku priliku, put i teren. Od novih proizvoda kroz inovacije sve do bezbroj događaja: otkrijte što vam BMW Motorrad ima za ponuditi 2019. godine.      

+ Saznajte više

Tiskovna konferencija uživo iz Italije

Zvuk sajma

Zvuk sajma

Poslušajte pjesme za EICMA 2018 odmah.

Na Spotify external-link-arrow-slim
Adresa
Fiera Milano
20017 Rho MI
Italien
PREUZMITE PUTOKAZ external-link-arrow-bold

Fiera Milano - Milan sajam.

Fiera Milano - Milan sajam.

Milan je grad mode - i motocikala. Kada proizvođači motocikala pokrenu svoje inovacije u kasnu jesen, ponovno je vrijeme za jedan od najvećih i najvažnijih međunarodnih sajmova motocikala u svijetu. Tada će u sjevernoj talijanskoj metropoli renomirani proizvođači zapaliti senzacionalni vatromet inovacija i predstaviti modele za nadolazeću sezonu na EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori). 

+ Saznajte više

Pregled 2017

Motociklistički trendovi budućnosti.

Motociklistički trendovi budućnosti.

Jedno je sigurno: bez svjetske premijere BMW Motorrada, nešto bi nedostajalo na najvećoj svjetskoj izložbi motocikala. To je jedan od razloga zašto ćemo vam predstaviti nove motocikle i uzbudljive značajke i ovogodišnjeg EICMA-a. Pogledajte video za prve ekskluzivne impresije onoga što možete očekivati ​​od BMW Motorrada u budućnosti.

+ Saznajte više

Motocikl za sve namjene.

Motocikl za sve namjene.

Novi motocikli sezone motocikala 2017. uključivali su, primjerice, R 1200 GS Rallye, R / GT Urban G / S, K 1600 GTL s nadograđenom tehnologijom i K 1600 B, koji je zadržao svoj bagger stil. Ne zaboravimo ni jednocilindrični G 310 GS koji jednako dobro funkcionira na gradskim ulicama i šljunčanim stazama. Još jedan vrhunac bio je HP4 Race s ugrađenim karbonskim vlaknima, dizajniran za trkaću stazu i zasnovan na super-motoru S 1000 RR. 

+ Saznajte više
spinner